Instalab week 1 | veel vegan en vunzige deuntjes

Goedemorgen! Afgelopen week heb ik het ritme weer wat opgepakt en door wat actiever te zijn voel ik me ook meteen wat vrolijker en zit ik vol met inspiratie en energie. Het maakt me allereerst erg blij om te zien hoe leuk er wordt gereageerd op de artikelen van afgelopen week. Mijn artikelen over dure vs goedkope conditioners en een week lang vegan zijn supergoed gelezen en er is explosief veel op gecomment, wow! Dankjewel hiervoor!

instalab week 1 - 16 Kijk hem eens zitten, die lieve ouwe Shabby. Hij doet het nog steeds na 19 jaar! Ok, soms valt hij om, en soms zijn we hem kwijt en blijkt hij ineens in de badkuip te slapen (mijn moeder denkt dat hij een beetje dement aan het worden is), maar hij krijgt erg veel liefde en knuffels en dat houdt hem denk ik op de been! <3

instalab week 1 - 11 Ook Cocootje wordt steeds liever, ze kruipt nog steeds graag op de bank tegen me aan, slaapt naast mijn hoofdkussen en ik mag haar vaker en langer vasthouden. Ik vind haar zo gezellig! Clarence trekt heel erg naar mijn vriend en Coco is nu echt een beetje ‘van mij’ hihi.

instalab week 1 - 22 Ik kon naar de première maar ik was helaas te druk, toch wil ik Carol graag nog eens zien. Echt interessant, een liefdesverhaal tussen een jonge en een oudere vrouw. Maar vooral omdat het zo lang geleden afspeelt, toen was men nog helemaal niet zo tolerant als nu (en qua tolerantie zijn we er nog lang niet, vind ik, maar destijds moest het natuurlijk al helemaal sneaky gebeuren). En twee top actrices ook nog! Heeft iemand van jullie Carol al gezien? Is het een aanrader?

instalab week 1 - 21 Ook deze film wil ik graag zien, gebaseerd op het leven van Lily Elbe, de eerste transgender die ook daadwerkelijk chirurgisch is geopereerd (ik denk dat er al eerder transgenders waren, maar Lily onderging de eerste sex change operaties). Een interessant verhaal, lijkt me. Helaas heb ik op iMDB gelezen dat de acteurs werkelijk geweldig waren, maar dat het script een beetje tekort doet. Dat is jammer, want het had zo mooi uitgewerkt kunnen zijn, maar ik denk dat ik hem alsnog wil zien hoor! Heeft iemand hem al gezien? Ben erg benieuwd.

Een film die ik onlangs zag en die ik echt prachtig vond is The Age of Adeline. Het is een beetje een sprookje, en het is ook zo romantisch en dramatisch en mooi en verdrietig. Ik heb 3 keer hard gejankt (niet gehuild dus, maar echt tranen met tuiten), maar het is echt de moeite waard! Fantastische cast en gewoon zo’n heerlijk verhaal om bij weg te zwijmelen. Aanrader!

instalab week 1 - 20 Look who it is! Het is Lucy van Loepsie.com. Ik kwam er onlangs achter dat ze gewoon in Utrecht woont, dus super dichtbij, en het leek me leuk om eens met haar te meeten! Lucy is een superlieve meid en ze is, in mijn ogen, erg goed met kapsels! Check haar (Engelstalige) YouTube kanaal zeker even uit!

instalab week 1 - 18 We aten bij de tentjes boven het station, het ziet er supermooi en hipster uit! Het is niet overloaded omdat het nog vrij nieuw is, maar echt de moeite waard om eens te gaan eten of drinken. De service is goed en het eten is lekker en vers! Ook ideaal om wat tijd te overbruggen mocht je een overstap hebben gemist ofzo! Ze hebben er gratis komkommerwater zag ik (gratis? whuuuuut!).

instalab week 1 - 19 Mijn vegan pizza! No cheese. Ik vind persoonlijk een pizza met kaas lekkerder, hahaha, maar het was voor een goed doel!

instalab week 1 - 1 Altijd als ik van huis ga, en ik weet dat Coco in de slaapkamer is, kijk ik nog even door het raam. En dan zie ik dus dit! Ahhhhh, breaks my heart! Ze kijkt echt zo van, waar ga je heen? Wanneer kom je terug? Hou je nog wel van mij? So sjielig. Maakt het heel moeilijk om verder te lopen.

instalab week 1 - 2 Kijk zo leuk LUC is! Het zit in het centrum van Utrecht schuin tegenover de Febo, in het rijtje van de Subway. Heel knus met al die plantjes en gewoon mooi en hipster. En het eten, erg nice! Bediening ook lief. Hier ga ik zeker nog vaker lunchen! Hier was ik trouwens met Lien, mijn lieve vriendin die ik al een paar jaar ken. Eerst alleen online contact, daarna elkaar opgezocht in het buitenland, voornamelijk mailcontact gehad en daarna verhuistte ze terug naar Utrecht. Sindsdien hebben we wat meer contact! :)

instalab week 1 - 5 Zoete aardappelsoep met pompoen en anijs! Apart, maar yummy!

instalab week 1 - 4 En daarna lekker buiten gezeten met een (soy) chai latte! En het was freezing, maar het was zo gezellig, ik had het pas door toen ik opstond en naar huis ging. Mijn billen helemaal koud en mijn handen verkleumd, hahaha!

instalab week 1 - 3 Lien en ik liepen over de Steenweg en ineens zagen we dit bord en we stonden allebei stil. En we dachten allebei hetzelfde: dit is géén goede reclame. Kijk, het meisje zal heus een megalief meisje zijn, maar het lijkt echt gewoon een scène uit een horrormovie!! Alsof ze de tosti gewoon attacked! MMMMMMH MY PRECIOUSSSSSS!

instalab week 1 - 10 Op woensdagavond kwamen Maren en Martijn langs voor een broodje hamburger (vegan!), wijntjes en thee! We hebben wat gebrainstormd omdat Martijns bedrijf, Runnin Rebels, is beroofd van zijn gloednieuwe camera apparatuur. Ze hebben werkelijk 40,000 euro’s aan apparatuur verloren en de verzekering kan niets voor ze betekenen. Ze zijn daarom een crowfunding pagina gestart en ik wil ze hier bij helpen! Ik heb daarom bedacht om een productfotografie en -styling cursus te geven aan een select groepje mensen, gewoon hier bij mij thuis, om jullie de fijne kneepjes van het vak te leren. De gehele opbrengst gaat naar Runnin’ Rebels! Maar hier vertel ik jullie later deze week meer over. Mocht je nu al interesse hebben en meer informatie willen, mail me dan zeker even op serena@beautylab.nl

instalab week 1 - 23 Ik zeg het je, die soja yoghurt is getting to me! Ik vind het onwijs lekker! Gezond is het niet (zit veel suiker in), maar toch. Soms eet ik wat chocola als ontbijt. Dan is dit al een hele stap in de goede richting, hahaha!

instalab week 1 - 24 De laatste tijd ben ik geïntrigeerd door documentaires over mensen met iets afwijkends of een zeldzame ziekte, zoals iemand zonder benen, iemand zonder armen, of iemand zonder armen én benen. Laatst keek ik ook een video over iemand die zo’n gevoelige huid heeft, dat hij al blaren krijgt als hij zijn kleren aantrekt (butterfly kids). Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe positief deze mensen in het leven staan. Het is werkelijk bewonderingswaardig en je kunt hierna ook heel goed relativeren. Al je problemen vallen bij deze mensen echt in het niet. Ik vind het heel inspirerend om te zien.

instalab week 1 - 15 Op vrijdag ging ik even langs de headquarters van The Make Up Spot. Niels en Chantal zijn werkelijk zulke harde werkers en ook nog eens superlief! Het is leuk om te zien hoe ze zijn begonnen, heel klein en vanuit huis, en nu gewoon een supergroot kantoor hebben en er alweer bijna uit groeien. Ik heb fantastische producten meegekregen die ik de komende tijd zal testen en reviewen! Ben super excited!!

instalab week 1 - 14Op vrijdagavond ben ik spontaan meegegaan naar Vunzige Deuntjes in Tivoli, met mijn nichtje Hester en haar leuke vriendinnen Shariva en Didi. Van te voren gingen we naar Shariva, die in Amersfoort woont. We hebben ons opgetut en gin tonics gedronken, en Shariva had overheerlijke gehaktbroodjes gemaakt!

Kunnen we even een moment nemen voor Shariva’s huid? Ik complimenteerde haar over haar foundation, weet je wat die gek zegt?! IK DRAAG GEEN FOUNDATION! Are you kidding me?! Echt, ik zweer het je, ook van dichtbij: f l a w l e s s

Zo lucky!

instalab week 1 - 17Dit is hun grote knuffelbeer Luna! Ook een Britse Korthaar, maar veeeeel groter en fluffier dan Coco en Clarence. Ik wilde haar steeds pakken, maar ze werd bang van me, en vluchtte steeds weg! Hahaha! Arm dier.

instalab week 1 - 13 Deze foto maakte Hes in de trein en ik heb echt DUBBEL gelegen om onze uitdrukking hier.

Er had makkelijk iets onder gezet kunnen worden als “when someone tells you you wear too much makeup”. Of gewoon een simpele “bitch, please”.

Lol! Ik weet niet eens WAT er gezegd werd, maar Didi zei iets, en kennelijk waren we het er niet mee eens.

instalab week 1 - 12 MAKE IT RAIN!!

Oh, Vunzige Deuntjes was zooooooooo leuk!!! Heerlijke dansbare beats! Schudden, schuren, twerken, draaien met die heupen, ass on the ground, alles! Het was erg druk, maar superleuk en heb ook nog 3 leuke lezeressen gesproken. De volgende keer wil ik weer! Alles wat er gedraaid werd, was leuk!

instalab week 1 - 6 Ook maar weer eens een selfie! Hier draag ik een matte liquid lipstick van Gerard Cosmetics via The Make Up Spot, zo mooi spul! Binnenkort review!

instalab week 1 - 7 Op vrijdag ben ik even naar Angel’s nieuwe kantoortje gegaan in Utrecht, ziet er echt goed uit en fijn dat ze nu ook iets dichter bij mij zal zijn, haha! Maakt het toch makkelijker om even te gaan lunchen ofzo.

instalab week 1 - 8 Daarna zijn we naar Lebowski gegaan, aan Domplein. Een hele mooie tent, vind ik zelf. Heel donker en sfeervol maar wel veel opgezette dieren, daar moet je tegen kunnen. Er staat ook een echte giraffe! Echt heel indrukwekkend om te zien. Ik zou er graag eentje in het echt zien, in de natuur (niet in de dierentuin). Het zijn zulke mooie dieren, wow!

instalab week 1 - 9Per ongeluk te veel eten besteld. Oeps! Maar het was supergezellig!!

Oh ja, ik ben met een nieuwe serie begonnen, gewoon leuk 20 minuten vermaak: The Goldbergs. Het is ZO grappig! Vooral Barry en Bev, echt geniale personages! Er staan 2 seizoenen op Netflix en ik vind het zo leuk omdat het zich afspeelt in de jaren ’80. Alles komt voorbij! Nintendo, Muizenval, Dokter Bibber, de oerlelijke truien van Bev, scrunchies, beenwarmers, videobanden, videotheken, alles is gewoon zo leuk om te zien! Alsof ik een beetje naar mijn eigen kindertijd kijk. Maar let vooral op Barry aka Big Tasty en de dingen die hij zegt, wat een geniale acteur! Hij speelt het echt HEEL goed!

Verder kijken Tim en ik samen Elementary, vinden we ook echt supergoed! Over Sherlock Holmes, maar dan in de huidige tijd.

Dat was het weer voor deze week! Zitten jullie ook al iets meer in je ritme zo na de Feestdagen, nu de scholen en het werk weer begonnen is? Ik hoop van wel!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

62 Reacties

 1. Kimberley
  13 januari 2016 / woensdag, 13 januari 2016

  Hahaha daarom vind ik jou zo leuk: gewoon eerlijk op je blog vertellen Dat je soms met chocola ontbijt! Heerlijk. Ik doe het ook soms, moet kunnen zo nu en dan :D

 2. Miriam
  12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  The Goldbergs is een heerlijke comedy. Absoluut een aanrader – zeker als je een jaren 80 kind bent :)

 3. Renee
  12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Wat een leuke foto’s en dat eten ziet er heerlijk uit! Master of none is ook een hele leuke grappige serie op netflix. Aflevering duurt zo’n 25 minuten en het is van die ongemakkelijke humor.

  • Serena
   Auteur
   12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

   Jaaaa!! Alles in 1 ruk gekeken, I love Aziz Ansari! ❤️

 4. 12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Hahahahahah ‘MAKE IT RAIN’

 5. 12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Die uitdrukkingen van de foto op de trein, geweldig! Angel’s nieuwe kantoor ziet er mooi uit.

 6. Melanie
  12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Hi Sereeen! Waar kan ik leuk lunchen in Utrecht en welke sushitent raad je ons aan? liefs xxx Melanie

  • Serena
   Auteur
   12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

   Nou Luc is leuk, en qua sushi zou ik gewoon naar een all you can eat gaan, maar echte goede kwaliteit vind je bij Konichi Wa aan de mariaplaats

 7. 12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Oh wat ziet Angel’s nieuwe kantoortje er mooi uit! :) Zo netjes! Fijne week, Serena!

 8. 12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Aww, die ‘Don’t leave me’ stare van Coco!
  Nee Serena, je kunt nooit te veel eten bestellen ;-) :P

 9. 12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Aaah ik wil ook een flawless huidje, wat ziet ze er mooi uit. The Age of Adeline is inderdaad een prachtige film, ik heb hem laatst ook gekeken. Wat fijn dat angel in utrecht zit!

 10. 12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  hahaha inderdaad sommige hindoestaanse meiden hebben echt een flawless huid, dan is eyeliner, mascara en lippenstift meer dan genoeg lol hahahaha.

  • Serena
   Auteur
   12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

   Zo lucky!!

 11. Malou
  12 januari 2016 / dinsdag, 12 januari 2016

  Yes, Carol eergisteren gezien en <3 <3 <3 Heel mooi!

 12. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ik vind het zo gaaf dat je meer vegan eet :) en vunzige deuntjes klinkt als een fantastisch feestje!

 13. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  wat een heerlijke sfeer foto’s ditmaal zeg! en wat leuk dat je die training gaat geven! ik ben zeker weten geïnteresseerd hierin, je maakt echt prachtige foto’s. Is ook wel een verschil dat ik helaas geen camera meer heb op het moment en het met de telefoon moet doen. Maaar ik houd mij aanbevolen. Liefs Soraya

 14. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ahh jouw katjes zijn zo schattig!
  Trouwens als je elementary leuk vindt, vind je de serie Sherlock waarschijnlijk ook wel leuk! Gaat ook over Sherlock Holmes in de moderne tijd!

 15. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wat een gezellige instalab!
  En wat een mooi initiatief om je vrienden op deze weg te helpen:)!
  Als ik de tijd er voor had had ik me er zeker voor op gegeven.
  Wie weet ooit..:)

 16. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Haha die blik van jullie bitch please, heerlijk! Ik vind het echt super dat je Runnin Rebels gaat helpen.

 17. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  haha de naam vunzige deuntjes doet me al hardop lachen XD

 18. Ile
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Hahaha, de ‘Bitch please’ foto is echt té grappig! Made my day!

 19. Diana
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Oh wat verschrikkelijk, dat de verzekering ook niets doet..
  Zou je misschien ook aan een klein groepje iets van ‘make-up tips’ oid willen geven? En anders doneer ik wel gewoon, alle kleine beetjes helpen toch :)

 20. Sanne
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ik heb vorige week The Danish Girl gezien. Deze film vond ik emotioneel erg heftig, doordat de acteurs zo goed waren leefde ik echt met ze mee. Ik zou hem zo nog een keer kijken. Het is zeker een aanrader! Ik heb het boek niet gelezen, maar dat doe ik expres niet. Zo heb ik niets om met elkaar te vergelijken haha :)

 21. Lisa Lindemulder
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Hoi! Heel leuk die vegan week!! Ben nu zelf weer begonnen met vegetarisch eten. Zou je misschien ook een suikervrije week willen doen? Dat lijkt me zo moeilijk, heb het idee dat in alles wat ik eet suiker zit.

  • Selina
   11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

   Ik heb een keer een suikervrije week gedaan… Ik vond het heel moeilijk aangezien er idd in bijna alles suiker zit!

 22. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ik keek Age of Adeline in het vliegtuig en was blij dat de lichten uit waren, want ook bij mij tranen met tuiten. Krijg ik bijna ook van die lieve Shabby, hij ziet er zoó aandoenlijk uit! Wil hem meteen knuffelen

 23. Yasmina
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  HI leuke fotos weer. Ps. ik had een vraagje weet alleen niet of ik het hier mag stellen maar ik zit in een dilemma. Ik mag of bobbie brown shimmer bricks bronze uitkiezen of mac soft en gentle. Ik weet dat jij ze allebei hebt. Zou je me aub kunnen helpen welke ik het beste aan kan schaffen, ik vind ze namelijk allebei zo mooi. Ps. ik heb een licht getint huidje als jij. XxYasmina

  • Serena
   Auteur
   11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

   hi Yasmina, ik heb Soft & Gentle niet, dus ik zou sowieso voor de shimmer bricks gaan!

   • yasmina
    11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

    Hi serena, Bedankt voor je reactie en je advies. Xx

 24. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Die katjes awww en ik ben dol op vunzige deuntjes, is echt mijn favo feest!

 25. Jet
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  ik HOU van Age of Adeline! Ook Carol heb ik gezien, maar eerlijk gezegd vond ik hem een beetje tegenvallen (maar ik had ook hele hoge verwachtingen ;)). De hele styling van de film vond ik wel echt prachtig! The Danish Girl moet ik nog zien, maar ik kijk er echt naar uit :D Tip: het is verhuisde ipv verhuistte.

 26. Marjolein
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ik heb van de week Carol gezien. Ik vond het een langdradige film. Het duurde een uur voordat er iets gebeurde. De film duurt 2 uur, maar 1,5 uur was lang genoeg geweest. Wel jammer van zo’n film.

 27. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ik heb geen van die films al gezien en nu jeukt het echt om ze te bekijken, maar ik mag niet. Ik moet flink studeren en dan genieten van vakantie in plaats van films kijken en balen in de vakantie door slechte resultaten. Ah, als ik het zo zie is het een spreekwoordelijke schop onder mijn eigen kont, verschrikkelijk gewoon. Toffe week had je en blij dat je terug in ritme zit, dat is toch altijd net iets aangenamer.
  xx

 28. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  The Age of Adeline was inderdaad om te janken zo mooi,, ik heb hem een tijdje terug al gezien . Schattige foto s van de katten , en wat is Shabby een mooierd!
  Net een candystore die kantoortjes vol met producten en prachtige foto’s ook.

 29. Annemijn
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  The Goldberg! Geweldig! Vorige week in 1 dag seizoen 1 gekeken, wat een heeeeerlijke serie! Die Bev is supercool, ze was ook 1 van de Bridesmaids uit de gelijknamige film. Vanavond met seizoen 2 :D

 30. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wat een superleuke foto’s! Wat is die Luna fluffy zeg! Mega knuffelbaar, haha!

 31. diana
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  leuke instalab weer! kan je geen cursus/workshop geven hoe je video’s moet editten? dan doe ik zeker mee!

  • Serena
   Auteur
   11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

   Haha, nee ik wil me echt op één ding focussen en dat is productfotografie en styling, sorry!

 32. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ziet er weer uit als een hele leuke en fijne week!

 33. Jordy
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  ANGELS KANTOOR. MAG IK EVEN JANKEN HOE MOOI HET IS. *khloe kardashian ocd, khloe kardashian ocd, khloe kardashian ocd, khloe kardashian ocd” en oh: SCHUREN? SEREEN! Ook nog gedaggerd? Hahahaha

  Sereen. Heb soms de behoefte om te praten over Britse kortharen. Hebben zij een kat of twee katten? Ik wil er heeeeeel graag eentje, maar alle catteries wijzen me af als ik vertel dat ik er een wil. Gedragsproblemen etc. etc. en dan denk ik altijd “Ja, sereen heeft er ook twee…” zoals je begrijpt zijn dit wereldproblemen. Ik wil het. Maar 1 vind ik zo zielig. Adviseer me, blog er over, maak een catlab.nl of weet ik veel wat. Ik heb het nodig. Dank, gr. ps fijne dag

 34. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wauw, Shabby is echt zo ongelooflijk knap! x

 35. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Al die films zeggen mij niks maar dat eten bij Lebowski wel wow wat ziet dat er lekker uit. The Goldbergs wil ik zeker zien leuk, geboren in ’83 dus er zal vast wat herkenning zijn ;-)

  • Serena
   Auteur
   11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

   Oh, absoluut! Trip down memory lane!

 36. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ik heb ‘The Danish Gril’ gelezen én gezien. Script is inderdaad niet zo goed als het boek, maar de acteurs maken dat echt meer dan goed. Ik ben geen huilebalk tijdens films, maar heb het nu toch enkele keren niet droog kunnen houden. Ook Carol staat op m’n lijstje (we hebben bij ons in de stad een alternatieve cinéma, dus gaan wel vrij vaak) maar zal voor volgende maand zijn denk ik ..

  • Serena
   Auteur
   11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

   Ah daar hoopte ik al op! Dan wil ik The Danish Girl absoluut gaan zien!

 37. Syl
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wow, je zal maar zo’n perfect huidje hebben dat je geen foundation hoeft te dragen.

  Ik weet een ding zeker… zonder kaas kan ik geen veganist worden. En dan hebben we het nog niet eens over melk en koekjes….noooo

  Bijzonder trouwens dat programma over mensen die een zeldzame ziekte hebben. Op een vreemde manier leer je jezelf meer waarderen en lijken klachten over het puistje op je kin lomp.

 38. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wat een gezellige week! Dat restaurantje LUC ziet er erg leuk uit. Dankjewel voor je serie-tip. Ik heb sinds kort netflix en ben nog opzoek naar nieuwe series. (:

 39. romy
  11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Tip voor de vegan cheese: kaas van wilmersburger! Er zijn plakken, een blok en ook pizzatopping. Smaakt op een pizza best prima, ik moet deze ook gebruiken voor mijn zoontje ivm allergieën.

 40. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wat heb je een leuke week gehad! Vunzige Deuntjes lijkt mij ook echt zooo leuk, helemaal mijn ding haha, die muziek. En van The Age of Adeline was ik ook enorm onder de indruk!

 41. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Leuk overzicht weer! The Age of Adeline vond ik ook heel mooi en Elementary kijk ik ook met mijn vriend!

 42. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Lekker gezellig weekje! Ik zit nog niet helemaal in het ritme maar dat komt nog wel

 43. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Oh, wat heb je héérlijk vegan gegeten zeg. Het ziet er allemaal stuk voor stuk echt veel te lekker uit. Krijg er meteen weer honger van!

 44. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wat een gezellige week heb je gehad. Mijn zusje was ook bij dat feestje en die was ook super enthousiast! En die serie klinkt best leuk trouwens, die ga ik eens bekijken :)

 45. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ah, wat ziet Luc er superleuk uit! Ik liep er laatst nog langs, maar van de buitenkant ziet het er niet heel bijzonder uit. Van de binnenkant dus wel :) Net als al die nieuwe tentjes op Utrecht centraal, daar moet ik ook maar eens langs gaan. Bedankt voor al je tips in dit artikel, haha! Leuke week heb je gehad!

 46. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wat een gezellige week heb je gehad. En die foto die Hes van jou en Shariva is echt geweldig getimed. Heel grappig.

 47. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Oh wat een heerlijke week heb je gehad! En al dat lekkere eten met Angel. Ik zit alweer helemaal in het ritme hoor. Alleen het weer vind ik vreselijk dus dat helpt niet echt. Heel veel plezier deze week!

 48. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Wauuwwww al that food, met Angel. Yummy! De serie The Goldbergs ken ik helemaal niet, die ga ik eens opzoeken :-)!

  • Serena
   Auteur
   11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

   Zeker doen, het is echt zo grappig!

 49. 11 januari 2016 / maandag, 11 januari 2016

  Ziet eruit als een geslaagde week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *