Instalab week 1 | veel vegan en vunzige deuntjes

Goedemorgen! Afgelopen week heb ik het ritme weer wat opgepakt en door wat actiever te zijn voel ik me ook meteen wat vrolijker en zit ik vol met inspiratie en energie. Het maakt me allereerst erg blij om te zien hoe leuk er wordt gereageerd op de artikelen van afgelopen week. Mijn artikelen over dure vs goedkope conditioners en een week lang vegan zijn supergoed gelezen en er is explosief veel op gecomment, wow! Dankjewel hiervoor!

instalab week 1 - 16 Kijk hem eens zitten, die lieve ouwe Shabby. Hij doet het nog steeds na 19 jaar! Ok, soms valt hij om, en soms zijn we hem kwijt en blijkt hij ineens in de badkuip te slapen (mijn moeder denkt dat hij een beetje dement aan het worden is), maar hij krijgt erg veel liefde en knuffels en dat houdt hem denk ik op de been! <3

instalab week 1 - 11 Ook Cocootje wordt steeds liever, ze kruipt nog steeds graag op de bank tegen me aan, slaapt naast mijn hoofdkussen en ik mag haar vaker en langer vasthouden. Ik vind haar zo gezellig! Clarence trekt heel erg naar mijn vriend en Coco is nu echt een beetje ‘van mij’ hihi.

instalab week 1 - 22 Ik kon naar de première maar ik was helaas te druk, toch wil ik Carol graag nog eens zien. Echt interessant, een liefdesverhaal tussen een jonge en een oudere vrouw. Maar vooral omdat het zo lang geleden afspeelt, toen was men nog helemaal niet zo tolerant als nu (en qua tolerantie zijn we er nog lang niet, vind ik, maar destijds moest het natuurlijk al helemaal sneaky gebeuren). En twee top actrices ook nog! Heeft iemand van jullie Carol al gezien? Is het een aanrader?

instalab week 1 - 21 Ook deze film wil ik graag zien, gebaseerd op het leven van Lily Elbe, de eerste transgender die ook daadwerkelijk chirurgisch is geopereerd (ik denk dat er al eerder transgenders waren, maar Lily onderging de eerste sex change operaties). Een interessant verhaal, lijkt me. Helaas heb ik op iMDB gelezen dat de acteurs werkelijk geweldig waren, maar dat het script een beetje tekort doet. Dat is jammer, want het had zo mooi uitgewerkt kunnen zijn, maar ik denk dat ik hem alsnog wil zien hoor! Heeft iemand hem al gezien? Ben erg benieuwd.

Een film die ik onlangs zag en die ik echt prachtig vond is The Age of Adeline. Het is een beetje een sprookje, en het is ook zo romantisch en dramatisch en mooi en verdrietig. Ik heb 3 keer hard gejankt (niet gehuild dus, maar echt tranen met tuiten), maar het is echt de moeite waard! Fantastische cast en gewoon zo’n heerlijk verhaal om bij weg te zwijmelen. Aanrader!

instalab week 1 - 20 Look who it is! Het is Lucy van Loepsie.com. Ik kwam er onlangs achter dat ze gewoon in Utrecht woont, dus super dichtbij, en het leek me leuk om eens met haar te meeten! Lucy is een superlieve meid en ze is, in mijn ogen, erg goed met kapsels! Check haar (Engelstalige) YouTube kanaal zeker even uit!

instalab week 1 - 18 We aten bij de tentjes boven het station, het ziet er supermooi en hipster uit! Het is niet overloaded omdat het nog vrij nieuw is, maar echt de moeite waard om eens te gaan eten of drinken. De service is goed en het eten is lekker en vers! Ook ideaal om wat tijd te overbruggen mocht je een overstap hebben gemist ofzo! Ze hebben er gratis komkommerwater zag ik (gratis? whuuuuut!).

instalab week 1 - 19 Mijn vegan pizza! No cheese. Ik vind persoonlijk een pizza met kaas lekkerder, hahaha, maar het was voor een goed doel!

instalab week 1 - 1 Altijd als ik van huis ga, en ik weet dat Coco in de slaapkamer is, kijk ik nog even door het raam. En dan zie ik dus dit! Ahhhhh, breaks my heart! Ze kijkt echt zo van, waar ga je heen? Wanneer kom je terug? Hou je nog wel van mij? So sjielig. Maakt het heel moeilijk om verder te lopen.

instalab week 1 - 2 Kijk zo leuk LUC is! Het zit in het centrum van Utrecht schuin tegenover de Febo, in het rijtje van de Subway. Heel knus met al die plantjes en gewoon mooi en hipster. En het eten, erg nice! Bediening ook lief. Hier ga ik zeker nog vaker lunchen! Hier was ik trouwens met Lien, mijn lieve vriendin die ik al een paar jaar ken. Eerst alleen online contact, daarna elkaar opgezocht in het buitenland, voornamelijk mailcontact gehad en daarna verhuistte ze terug naar Utrecht. Sindsdien hebben we wat meer contact! :)

instalab week 1 - 5 Zoete aardappelsoep met pompoen en anijs! Apart, maar yummy!

instalab week 1 - 4 En daarna lekker buiten gezeten met een (soy) chai latte! En het was freezing, maar het was zo gezellig, ik had het pas door toen ik opstond en naar huis ging. Mijn billen helemaal koud en mijn handen verkleumd, hahaha!

instalab week 1 - 3 Lien en ik liepen over de Steenweg en ineens zagen we dit bord en we stonden allebei stil. En we dachten allebei hetzelfde: dit is géén goede reclame. Kijk, het meisje zal heus een megalief meisje zijn, maar het lijkt echt gewoon een scène uit een horrormovie!! Alsof ze de tosti gewoon attacked! MMMMMMH MY PRECIOUSSSSSS!

instalab week 1 - 10 Op woensdagavond kwamen Maren en Martijn langs voor een broodje hamburger (vegan!), wijntjes en thee! We hebben wat gebrainstormd omdat Martijns bedrijf, Runnin Rebels, is beroofd van zijn gloednieuwe camera apparatuur. Ze hebben werkelijk 40,000 euro’s aan apparatuur verloren en de verzekering kan niets voor ze betekenen. Ze zijn daarom een crowfunding pagina gestart en ik wil ze hier bij helpen! Ik heb daarom bedacht om een productfotografie en -styling cursus te geven aan een select groepje mensen, gewoon hier bij mij thuis, om jullie de fijne kneepjes van het vak te leren. De gehele opbrengst gaat naar Runnin’ Rebels! Maar hier vertel ik jullie later deze week meer over. Mocht je nu al interesse hebben en meer informatie willen, mail me dan zeker even op serena@beautylab.nl

instalab week 1 - 23 Ik zeg het je, die soja yoghurt is getting to me! Ik vind het onwijs lekker! Gezond is het niet (zit veel suiker in), maar toch. Soms eet ik wat chocola als ontbijt. Dan is dit al een hele stap in de goede richting, hahaha!

instalab week 1 - 24 De laatste tijd ben ik geïntrigeerd door documentaires over mensen met iets afwijkends of een zeldzame ziekte, zoals iemand zonder benen, iemand zonder armen, of iemand zonder armen én benen. Laatst keek ik ook een video over iemand die zo’n gevoelige huid heeft, dat hij al blaren krijgt als hij zijn kleren aantrekt (butterfly kids). Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe positief deze mensen in het leven staan. Het is werkelijk bewonderingswaardig en je kunt hierna ook heel goed relativeren. Al je problemen vallen bij deze mensen echt in het niet. Ik vind het heel inspirerend om te zien.

instalab week 1 - 15 Op vrijdag ging ik even langs de headquarters van The Make Up Spot. Niels en Chantal zijn werkelijk zulke harde werkers en ook nog eens superlief! Het is leuk om te zien hoe ze zijn begonnen, heel klein en vanuit huis, en nu gewoon een supergroot kantoor hebben en er alweer bijna uit groeien. Ik heb fantastische producten meegekregen die ik de komende tijd zal testen en reviewen! Ben super excited!!

instalab week 1 - 14Op vrijdagavond ben ik spontaan meegegaan naar Vunzige Deuntjes in Tivoli, met mijn nichtje Hester en haar leuke vriendinnen Shariva en Didi. Van te voren gingen we naar Shariva, die in Amersfoort woont. We hebben ons opgetut en gin tonics gedronken, en Shariva had overheerlijke gehaktbroodjes gemaakt!

Kunnen we even een moment nemen voor Shariva’s huid? Ik complimenteerde haar over haar foundation, weet je wat die gek zegt?! IK DRAAG GEEN FOUNDATION! Are you kidding me?! Echt, ik zweer het je, ook van dichtbij: f l a w l e s s

Zo lucky!

instalab week 1 - 17Dit is hun grote knuffelbeer Luna! Ook een Britse Korthaar, maar veeeeel groter en fluffier dan Coco en Clarence. Ik wilde haar steeds pakken, maar ze werd bang van me, en vluchtte steeds weg! Hahaha! Arm dier.

instalab week 1 - 13 Deze foto maakte Hes in de trein en ik heb echt DUBBEL gelegen om onze uitdrukking hier.

Er had makkelijk iets onder gezet kunnen worden als “when someone tells you you wear too much makeup”. Of gewoon een simpele “bitch, please”.

Lol! Ik weet niet eens WAT er gezegd werd, maar Didi zei iets, en kennelijk waren we het er niet mee eens.

instalab week 1 - 12 MAKE IT RAIN!!

Oh, Vunzige Deuntjes was zooooooooo leuk!!! Heerlijke dansbare beats! Schudden, schuren, twerken, draaien met die heupen, ass on the ground, alles! Het was erg druk, maar superleuk en heb ook nog 3 leuke lezeressen gesproken. De volgende keer wil ik weer! Alles wat er gedraaid werd, was leuk!

instalab week 1 - 6 Ook maar weer eens een selfie! Hier draag ik een matte liquid lipstick van Gerard Cosmetics via The Make Up Spot, zo mooi spul! Binnenkort review!

instalab week 1 - 7 Op vrijdag ben ik even naar Angel’s nieuwe kantoortje gegaan in Utrecht, ziet er echt goed uit en fijn dat ze nu ook iets dichter bij mij zal zijn, haha! Maakt het toch makkelijker om even te gaan lunchen ofzo.

instalab week 1 - 8 Daarna zijn we naar Lebowski gegaan, aan Domplein. Een hele mooie tent, vind ik zelf. Heel donker en sfeervol maar wel veel opgezette dieren, daar moet je tegen kunnen. Er staat ook een echte giraffe! Echt heel indrukwekkend om te zien. Ik zou er graag eentje in het echt zien, in de natuur (niet in de dierentuin). Het zijn zulke mooie dieren, wow!

instalab week 1 - 9Per ongeluk te veel eten besteld. Oeps! Maar het was supergezellig!!

Oh ja, ik ben met een nieuwe serie begonnen, gewoon leuk 20 minuten vermaak: The Goldbergs. Het is ZO grappig! Vooral Barry en Bev, echt geniale personages! Er staan 2 seizoenen op Netflix en ik vind het zo leuk omdat het zich afspeelt in de jaren ’80. Alles komt voorbij! Nintendo, Muizenval, Dokter Bibber, de oerlelijke truien van Bev, scrunchies, beenwarmers, videobanden, videotheken, alles is gewoon zo leuk om te zien! Alsof ik een beetje naar mijn eigen kindertijd kijk. Maar let vooral op Barry aka Big Tasty en de dingen die hij zegt, wat een geniale acteur! Hij speelt het echt HEEL goed!

Verder kijken Tim en ik samen Elementary, vinden we ook echt supergoed! Over Sherlock Holmes, maar dan in de huidige tijd.

Dat was het weer voor deze week! Zitten jullie ook al iets meer in je ritme zo na de Feestdagen, nu de scholen en het werk weer begonnen is? Ik hoop van wel!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

62 Reacties

  1. Denise
    15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

    Je hebt veruit de leukste blog! En ik ben een beetje jaloers als ik naar je gezellige week kijk, haha ;) Liefs

  2. 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

    Hester lijkt opeens heel veel op Rory! Ik ben jaloers op hoe groot je familie is! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *