Instalab week 1 | paspoort kwijt en ziek

Goedemorgen iedereen! Ah, deze week begint niet zo goed voor mij, ik ben namelijk al een paar dagen ziek. Geen griep gelukkig, maar gewoon heel zwaar verkouden waardoor mijn hele hoofd voelt alsof het gevuld is met watten. Alles is verstopt en dat drukt heel erg op mijn holtes, wat zorgt voor hoofd- en oorpijn en een klein beetje koorts. Ik heb voornamelijk erg veel geslapen en had geen fut om dit weekend te werken, helaas. Vandaag ben ik al ietsjes opgeknapt – moet ook wel want ik heb een fotoshoot voor l’Oréal straks – maar ik denk dat ik nog wel een paar dagen zo blijf aanmodderen. Goed, dan maar veel vitamientjes, veel slaap, en rustig aan doen de komende week. Komt goed!

Wat heb ik vorige week allemaal beleefd? Bekijk het hieronder:

instalab-week-1-2017_-3 Op dinsdag ben ik naar Den Haag gereden want die dag had ik gepland om lekker bij TK Maxx te gaan shoppen! Zoals jullie wellicht weten ben ik groot fan van deze winkel, ik had er echt zin in, haha! Sowieso vind ik Den Haag een hele leuke (shop)stad. En de kolossale Chinese zuilen vind ik toch altijd zo indrukwekkend. Voelde me echt een toerist, maar moest er even een fotootje ban maken. Het geeft me echt een soort buitenlandgevoel. Voor de Hagenaren die dit lezen is het vast heel normaal, maar ik vind het gewoon heel gaaf eruit zien! Had Utrecht ook maar een China Town!

instalab-week-1-2017_-2 Jo Malone is alleen in Amsterdam en Den Haag te koop, dus ik hopte ook meteen even langs de Bijenkorf. Ik kocht een heerlijke Bath Oil voor mezelf, want nu ik een bad heb vind ik het geweldig om van die luxueuze badspulletjes te gebruiken! Ook kocht ik handzeep en handlotion, voor in de keuken en badkamer. Natuurlijk in de geur ‘Pomegranate Noir’ echt mijn lievelingsgeur van Jo Malone! Lekker luxe, maar sinds ik dit zag staan bij mijn vriendinnetje Sanaz (inmiddels misschien wel 2 jaar geleden) wilde ik dit ook later in mijn grotemensenhuis, bedacht ik me toen. Na mijn toiletbezoek bij haar waste ik mijn handen ermee en het rook zo lekker, echt de hele dag door, wow! Het is me altijd bijgebleven dus nu heb ik het ook eindelijk in huis gehaald. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

instalab-week-1-2017_-6 Oeh la la! Kennen jullie mijn €3 recept voor gevulde aubergine nog? Eigenlijk vind ik het recept lekkerder in een bolcourgette (het pas er ook beter in allemaal). Helaas hadden ze geen bolcourgette’s bij Lidl, dus kocht ik de grootste paprika’s die ik maar kon vinden en maakte ik het daarin klaar. En ik moet zeggen, ook dit smaakte érg lekker! Hoe maak je dit? Heel simpel:

Bak 2 teentjes knoflook met 300 gram gehakt rul en breng het op smaak met peper en zout (of meer kruiden, naar smaak). Doe er een blik tomatenblokjes bij. Snijd paprika’s open en haal het binnenste eruit, vul ze met het gehaktmengsel, doe er kaas bovenop en schuif ze in een voorverwarmde oven van 220 graden voor een half uurtje tot 45 minuten. Serveer met rijst, aardappelschijfjes of een salade. Simpel maar lekker en je hebt er weinig voor nodig!

instalab-week-1-2017_-5 Ach kijk dan, Clarence is helemaal betoverd als George op zijn gitaar zit te spelen. Hij vind het maar wat interessant en luistert graag. Vond dit zo’n leuk plaatje!

instalab-week-1-2017_-4 Oeehhhh, tijdens het inruimen van de keukenkastjes vorige week kwam ik een zakje Fiesta dipsaus tegen, ZO LEKKER! Is mijn favoriete chips dip, haha! Hier eet ik het lekker met Thai Sweet Chili chips, my favourite <3

instalab-week-1-2017_-1 Hihi, ik wilde me opmaken en dan komt Coco me altijd lastig vallen, door al mijn spulletjes heen lopen (die liggen nog op de grond). Hier tilde ik haar even op voor een selfie. Coco is not amused.

instalab-week-1-2017_-12 Kijk zo leuk! Deze mooie plantenstandaarden heb ik gescoord bij Praxis, en de grijze bloempotten en planten ook. Links is een Pilea, ook wel een pannenkoekenplant of Chinese Money plant genaamd. Echt zo’n lekker hipsterplantje die je nu overal ziet, haha! Ik vond hem ook gewoon erg leuk dus ik wilde hem ook in huis halen. Echt een geinig, schattig plantje. Rechts, geen idee wat het is, maar hij paste perfect in de bloempot haha! Bij Karwei hebben ze trouwens ook erg leuke plantenstandaarden (een stukje hoger dan dit) in de aanbieding. Wees er wel snel bij, ze zijn namelijk superpopulair en in Nieuwegein al uitverkocht!

instalab-week-1-2017_-8 Zooooo, ontbijtje op bed voor George. Koffie, broodje met kaas en komkommer en een sinaasappeltje.

instalab-week-1-2017_-9 Dit was echt een drama! Ik ben dus tijdens het opruimen George’s paspoort kwijtgeraakt. Ik weet nog dat ik hem in mijn handen heb gehad, maar geen idee waar ik het had neergelegd. We hebben donderdag het HELE huis overhoop gehaald met zijn tweeën en werkelijk gezocht als een bezetene. Echt overal gekeken en gezocht! Onder het bed, achter kastjes, in alle manden en bakjes, tussen alle stapels papieren, we zijn overal wel 5 x langs gegaan en zijn paspoort was gewoon SPOORLOOS. Vervelende was, dat hij zaterdag op reis moest met Wander. Oeps… ik hing die nacht om half 12 nog aan de lijn met de Marechaussee, en de enige optie was een noodpaspoort. Vrijdag zijn we dus naar het gemeentehuis gegaan en daarna naar Schiphol, om er eentje voor George te regelen. Duur en stressvol grapje, maar kijk, het is gelukt! Pak van mijn hart!! Voelde me zo schuldig… snap nog steeds niet waar hij kan zijn, dat paspoort. De enige reden die ik kan bedenken is dat er wat op is gelegd en dat alles tegelijk in de prullenbak is gegooid tijdens het opruimen.

instalab-week-1-2017_-10 Na Schiphol reden we door naar Endemol, om de paklijst op te halen. Hierop staan hints die aanwijzingen zijn voor het land waar hij wellicht heen zou gaan. Er stond o.a. op: saffraan, lichte zomerkleding, winterkleding (huh), zwembroek, zonnebril, etc.

De saffraan gaf aan dat het om een Arabisch land gaat, en zowel de zomer- als winterkleding gaf aan dat het om een warm land gaat die ‘s nachts heel erg afkoelt, of die bergen heeft, dus we dachten zelf aan Egypte of Marokko of een ander land in Noord-Afrika. Spannend hoor! Wat denken jullie?

Na Endemol reden we door naar Utrecht, waar we lekker door de stad hebben gelopen, een rugzak hebben gekocht voor George, en waar ik hem trakteerde op een lunch bij Pickles (hij houdt van hamburgers). De dag begon stressvol, maar eindigde heel gezellig en chill!

instalab-week-1-2017_-11 Vrijdagnacht sneeuwde het en werd het noodweer, en dat was uitgerekend het moment dat ik George en Veras weg wilde brengen naar Schiphol… oh oh! Op de heenweg reed George en ging alles goed, maar op de terugweg reed ik en had ik meteen pech. Ik reed denk ik 85 km/u op de snelweg, helemaal niet zo snel dus, maar ik denk dat de auto een stuk lichter was geworden nu George, Veras en de koffers eruit waren. En ik denk dat ik op een heel glad stuk terecht was gekomen. Ik begon ineens te slingeren (ik dacht nog, he, waarom slinger ik zo?) en toen realiseerde ik me dat IK niet slingerde, maar de auto aan het glijden was en controle verloor. Ik liet het gas los (en de rem raakte ik niet aan) en wachtte af wat er zou gebeuren. Ik slipte en drifte naar links, toen naar rechts, toen weer naar links en de auto draaide geheel om zijn as. Ik maakte in feite een 360 op de snelweg! De auto gleed richting de vangrail maar kwam er vlak voor tot stilstand. Wow. Mijn hart zat in mijn keel, ik was ongedeerd en niet eens blikschade. Ik had geluk dat er niemand achter me reed die had kunnen botsen. Er zaten volgens mij een heleboel beschermengeltjes op mijn schouder, en daar ben ik heel dankbaar voor. De rest van de rit reed ik 70 km/u terug naar huis. Was echt geschrokken!

instalab-week-1-2017_-14 Op zaterdag werd ik ziekjes. Papa kwam langs om laminaat te leggen in het halletje. Kijk zo mooi het is geworden! Nu alleen nog een kapstok aan de muur en dan is de hal ook mooi af.

instalab-week-1-2017_-13 Bah. Voelde me zo beroerd dat ik alleen veel wilde slapen, weinig wilde eten, dus heb vrijwel het hele weekend in bed gelegen.

instalab-week-1-2017_-15 Avondeten gemaakt! Had niet zo’n trek, maar zo krijg je toch lekker veel vitamientjes binnen!

instalab-week-1-2017_-17 Midden in de nacht werd ik wakker, helemaal bezweet. Ik liep naar de badkamer om wat te drinken, deed het licht aan, en zag ineens heel random Clarence liggen. Moest hier zo om lachen. Die verwacht je niet zo midden in de nacht! Hier is vloerverwarming en volgens mij hebben ze nu ontdekt dat je hier heerlijk warm kunt chillen. Een andere keer liep ik overdag de badkamer binnen en lag Coco tegen de muur te soezen. Hihi! Lief he? Gelukkig deed ik het licht aan anders was ik zo op dat zachte vachtje gaan staan!

instalab-week-1-2017_-18 BEST FLOOR EVER.

instalab-week-1-2017_-16By the way, George is nu dus in Marrakech! En ik mis hem wel hoor! <3

Ben heel benieuwd hoe ze het hebben en wat ze aan het doen zijn allemaal, en naar de afleveringen die straks op het Wander YouTube kanaal verschijnen. Eind februari ga ik ook weer op reis met Wander, en dit keer met Laura Ponticorvo! Heb er onwijs veel zin in en ben echt benieuwd waar ze ons heen sturen! De vorige keer met Wander wisten wij van te voren al waar we heen gingen, dus deze keer wordt echt een verrassing voor mij. Spannend! Maar eerst ga ik naar Tokyo en daar heb ik echt ZO veel zin in ook! Tips zijn welkom!!

Oh ja, ik heb de Netflix serie The OA gekeken. Het hele seizoen, want ik lag natuurlijk het hele weekend in bed. En ik heb zoooooo veel vragen. Ik wil niets spoileren voor de mensen die hem nog niet hebben gezien, maar ik vraag me een paar dingen af. Als jij the OA ook hebt gezien, laat het even weten in de comments, misschien kunnen we daar discussiëren (en mensen moeten dan maar even de comments overslaan als ze geen spoilers willen, ok?). Ik heb een aantal theorieën, en ben benieuwd of jullie er ook zo over denken. LET ME KNOW!

Zo, dan ga ik nu snel de deur uit, op weg naar Amsterdam voor de fotoshoot! Fijne maandag iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

82 Reacties

 1. 25 januari 2017 / woensdag, 25 januari 2017

  Hi Serena, Ik ben 3 keer in Tokyo geweest, en het allervetste wat ik daar heb gezien is een Sumo worstel toernooi. Als je de kans hebt moet je daar zeker tickets voor scoren.
  Echt op en top Japans!

 2. Nadia
  23 januari 2017 / maandag, 23 januari 2017

  Wat schrikken van je auto zeg!! En ahh wat lief, Clarence zo op de grond in de badkamer…

 3. 18 januari 2017 / woensdag, 18 januari 2017

  Wat zijn je instalabs altijd heerlijk om te lezen!

 4. Culpa
  16 januari 2017 / maandag, 16 januari 2017

  Super leuke instalab weer en wat word je entree mooi! Gelukkig is alles goed gegaan met het wegbrengen van George en Veras en ben je weer veilig en wel thuis gekomen. Dat was linke soepie. Awww Clarence!! Wat lief op die lekkere warme vloer!
  Dat zijn toch geen charmante crocies he Serena? :D :P #ontbijtopbedgeorge
  The OA nog niet gezien, ik ga eraan beginnen en eens kijken. Knap snel weer op en ik kijk uit naar je nieuwe Wanderer avontuur. Ik trek Laura Pontidinges niet zo goed, maar omdat jij erbij zit ga ik kijken. Fijne week Sereen

 5. Glaria
  12 januari 2017 / donderdag, 12 januari 2017

  Hee sereen,

  Vorige week lieten we weten dat we het
  Niet zo tof dat we het jammer vinden dat je zo weinig post de laatste tijd. Je zou er aan werken en-of het ons laten weten wanneer we weer een post konden verwachten.
  Helaas is dit weer niet het geval.
  Het is zo zonde… zo verlies je snel waar je eerst zo hard voor werkte.

  je blog gaat wel heel hard achteruit nu.
  Zo zonde want zo verlies je waar je eerst zo hard goor gewerkt hebt.

  • Culpa
   16 januari 2017 / maandag, 16 januari 2017

   Echt are you serious?…..Get a life!

   Er is helemaal niets zonde, je komt, kijkt…geen nieuw blog, ok dan next time! Zo makkelijk is het! Ga je eigen leven regelen i.p.v. dat van een ander.

 6. zahrahselima
  11 januari 2017 / woensdag, 11 januari 2017

  Ik wil het oega boega danse van the OA uit mijn hoofd leren haha! Wat zijn jouw theorieen? Ben benieuwd!

 7. 11 januari 2017 / woensdag, 11 januari 2017

  Ah, wat schrikken zo’n glijpartij op de snelweg. Gelukkig is het goed gekomen! X

 8. 11 januari 2017 / woensdag, 11 januari 2017

  Spannend, die paspoorthistorie! Goed dat het allemaal in orde gekomen is. Ik moet The OA nog zien. Is die serie echt zo goed? En wat blijven je katten toch ontzettende cuties!

 9. Alex
  11 januari 2017 / woensdag, 11 januari 2017

  Jaaaaaaaaaaa, ik kijk ook the OA. Ik hoop echt dat er een 2e seizoen komt, dat moet toch haast wel. Het is een rete leuke serie.

 10. 10 januari 2017 / dinsdag, 10 januari 2017

  Aaah hopelijk voel je je wat beter!
  Afgelopen augustus ben ik 3 weken in Japan grweest waarvan een dikke week in Tokyo. Heb er veel over geschreven op mijn foodblog, niet alleen food, maar ook over bezienswaardigheden ect. Misschien vind je dat leuk ☺️☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *