Instalab oktober 2014 week 4

Welkom bij weer een nieuwe Instalab! De afgelopen week ben ik in Letland geweest, ben ik lekker creatief geweest met DIY’s, ben ik met Angel uit eten geweest en heb ik een filmpje opgenomen voor Eyelove. Verwacht deze week ook weer lekker veel poezenfoto’s!

instalab_01 Zonsondergang toen we vertrokken uit Riga. Wat zijn zonsondergangen toch altijd betoverend mooi.

instalab_02 En de zonsondergang ergens tussen Riga en Amsterdam in. Mijn Riga Report komt trouwens snel online, ik ben ermee bezig!

instalab_03 Coco is altijd heel erg van het spelen, en Clarence totaal niet. Meestal kijkt hij er maar gewoon naar. Ik heb hem serieus nog nooit in zijn eentje zien spelen, het is ook zo’n sloompie! Heel soms tikt hij ergens tegenaan, maar daar houdt hij dan snel mee op als ik er aan kom lopen, want hij vraagt dan meteen aandacht van me. Clarence is gewoon een onwijze troetelpoes.

instalab_04 Hahaha, Coco’s crazy eyes! Die krijgt ze altijd als ze aan het spelen is.

instalab_05 En van spelen wordt je moe! Beide katten liggen hier uitgeteld op de bank. Gelukkig laten ze een mooi plekje in het midden over voor hun baasje.

instalab_06 Herfstkleuren!

instalab_07Clarry die stiekem op bed is gesprongen.

instalab_08 Oh heerlijk! Wat hebben we toch een geluk deze herfst! Ik kan het bijna niet geloven dat we eind oktober, begin november nog zoveel warme dagen hebben met een lekker zonnetje. Ik vind het zo lekker als het zonnetje naar binnen schijnt.

instalab_09 Daar ligt ‘ie weer hoor. Ze mogen niet in de slaapkamer komen, maar soms vergeet ik de deur achter me dicht te doen en ze zijn zo sneaky en snel! Dan kijk ik even naar rechts, dan weer naar links en HOPPA, liggen ze weer op het bed, of erger, eronder, zodat ik ze nooit te pakken kan krijgen.

instalab_10 Cocootje.

instalab_11 Zonneschijn en een strakblauwe lucht op Houten Station.

instalab_12 Javaanse balletjes (recept van Kokkie Slomo), sambal goreng boontjes en jasmijnrijst. Lekker snel klaar hoor! Indisch koken hoeft niet altijd uren te duren en ik vind het zoooooo lekker! Echt mijn favoriete keuken.

instalab_13 Natuurlijk. Zet iets nieuws neer in de huiskamer, en Coco kruipt erop, erin of eronder.

instalab_14 Ook Clarence, die normaal nooit op dingen springt, voelde zich ineens geroepen om stoer te doen, hahaha!

instalab_15 Hardlopen! Tja, het moest er maar weer eens een keer van komen. Ik ben naar mijn ouders gerend in de ochtend en ik was natuurlijk helemaal KAPOT! Toen ik weer thuiskwam voelde ik me wel lekker energiek en dat gaf een fijn gevoel. Dat ik gewoon wat meer pit in mijn donder heb. En…. geloof het of niet…. Larissa en ik gaan zich inschrijven bij de Sportschool. Tara misschien ook. Voornamelijk voor de proeflesjes en dan willen we lekker in de ochtenden gaan. Komende donderdag doen we een proeflesje en als dat bevalt schrijven we ons in. Spannend!

instalab_16 Naar het tuincentrum en de bloemist geweest. Even de herfst in huis halen!

instalab_17Autumn is here.

instalab_18 Work in progress. Altijd als ik met zoiets als dit bezig ben stuur ik foto’s naar vriendinnen, familie en vrienden. Vind ik leuk!

instalab_19 En natuurlijk stuur ik ze dan ook het eindresultaat toe.

instalab_20 Nieuw Loavies jasje aan, want Angel en ik gingen lekker uit eten. Het gaat goed met Angel, haar vader is nu thuis en zij en haar zusje doen het huishouden en een goede vriend (die ook verpleger is) verzorgt haar vader. Er is een derde tumor gevonden die flink blijft doorgroeien. Angel moet gewoon iets vaker de deur uit, een beetje onder de mensen komen, dus vandaar dat we even uit eten gingen. Ze denkt eraan om weer te gaan schrijven voor Beautylab, alleen maar om even bezig te zijn met wat anders.

instalab_21 Selfie!

instalab_23 In de Etos in Hilversum, voor de opnames van het Eyelove filmpje. Ik heb een aantal leuke monturen gepast en vroeg jullie welke mij het leukst stond. Toen ik de Eyelove samenwerking aanging deed ik het vooral omdat de brillen ook als zonnebril gedragen kunnen worden. Maar ik moet zeggen… ik heb best wel slechte ogen gekregen de afgelopen tijd. Niet heel slecht, maar in de verte zie ik wazig. Dus misschien dat ik ook wel gewoon een bril neem!

instalab_22 Dit is de bril met de meeste likes! En ik vind hem inderdaad heel leuk en de vorm staat goed bij mijn gezicht. Misschien dat ik wel gewoon een bril neem :)

instalab_24 Herfstdecoratie. Zo leuk met die pompoen! Mocht je dit ook willen maken, ik kreeg de tip om het steekschuim eerst in een plastic zak te doen voordat je hem in de pompoen doet, zodat de pompoen niet te nat wordt en sneller gaat rotten.

instalab_25 Artwork van Larissa, haha!

instalab_26 Wow, wat was het gisteren lekker weer! Zonde om binnen te blijven, dus pakte ik mijn fietsje voor een ritje door Houten.

instalab_27 Zaterdagavond naar Maren voor GAME NIGHT. Ik had biertjes bij me en wijn en mini pizza’s en alles was ZO zwaar, dat ik mijn afschuwelijke rugzak er maar bij heb gepakt. Ziet er niet uit, maar dit is een fijne rugzak die stukken beter zware dingen vervoert dan een schoudertas, dus soms is het gewoon comfort before class. Ja toch?

instalab_28 Pasta van Maren.

instalab_30 Maren heeft leuke oude apothekersflessen als decoratie, erg gaaf!

instalab_29Ik ben zo slecht in dit spel, hahahaha! Niet normaal. Ik heb totaal geen snelle reflexen. Als er een dubbele kaart op tafel kwam te liggen dan moest je op de bel in het midden slaan. Als er een olifant was dan mocht je alleen slaan als er GEEN aardbei lag en als er een aap op tafel kwam mocht je alleen slaan als er GEEN limoen lag. Kwam er een varken op tafel, dan mag je altijd slaan. Nou ja, ik was gewoon erg slecht. Ben veel te sloom voor dit soort spellen, hahahaha, maar het was een vermakelijk spel. Daarna hebben we ‘who’s the man’ gespeeld en gezellig gedronken en gesnackt en rond een uurtje of 3 ging ik pas naar huis.

Dat was ’em weer deze week! Vanavond ga ik gezellig naar de bioscoop (waarschijnlijk wordt het Maze Runner) en morgen ga ik met mijn zusjes op stap!

Hebben jullie een leuk weekend achter de rug? En wat zijn de plannen voor vanavond?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

51 Reacties

 1. Caroline
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Aaah jouw katten, wat een snoetjes hebben ze, te leuk!

 2. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Weer erg leuke foto’s! Wel fijn om te lezen dat het oke met Angel gaat naar omstandigheden. Goed dat je er zo voor d’r bent!

  XoXo Melanie

 3. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  leuke foto’tjes!
  die katjes van u, ik geraak er echt niet op uit gekeken wat een snoesjes zijn het!

  liefs
  Karlien

 4. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Ziet eruit als een leuke week! Wat goed dat je het sporten weer gaat oppakken, als je lessen gaat volgen kan ik Zumba en Bodypump aanbevelen! :)

 5. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Soms is comfort before class wel nodig idd. Who cares dat die rugtas lelijk is toch? Hahahaha

 6. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Gaaf zeg, de herfst is nu inderdaad nog erg mooi!

 7. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Leuke foto’s! Dat herfstboeket in die pompoen blijf ik zo mooi vinden. Wel erg van Angels vader zeg.. Angel, heel veel sterkte!

 8. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Leuke foto’s! Ik vind je haar echt geweldig!

 9. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Erg goed van je dat je het sporten weer oppakt! Ik kan me nog herinneren dat je zat te twijfelen welke sport je zou beoefenen.

 10. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Wat een leuke foto’s!

 11. Isa
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Sterkte voor Angel. Ik vroeg me al af hoe het met haar vader ging.

 12. Laura
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Misschien neem ik wel gewoon een bril? Sorry hoor maar beetje een rare uitspraak. Je hebt er een nodig of niet zo simpel is het.

 13. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Angel, mocht je dit lezen, sterkte en zorg goed voor jezelf!

  Serena, wat heb je toch leuke katten en een toffe jas!

 14. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Hihi Halli Galli ☺. Maze runner is heel tof.

 15. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Hihi Halli Galli ☺. Maze runner is heel tof.

 16. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Erg leuke foto’s! Geef je groot gelijk hoor, vind het zo zonde als ik weer een tas kapot maak omdat ik perse die ‘ene’ mee wil haha!

 17. Miranda
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Cutie foto’s van je poezen! ♥

  Maze Runner wil ik ook graag zien, want Dylan ‘O Brien, speelt ook in Teen Wolf, (leuke, spannende serie, die echt niet kinderachtig is, zoals de titel doet vermoeden. Ik ben 29 en ik kan de serie aanraden!) speelt er in en die is erg grappig en ik wil hem ook eens in een andere rol zien :-)

 18. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Oh wat is je nieuwe jasje mooi! Die bril staat je erg goed!

 19. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  hahah sportschool met een hoofdletter ook echt, geweldig! Succes, jullie kunnen het!

 20. dide
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  ik wil je een tip geven, als je een bril neemt laat je ogen niet opmeten bij eyelove!
  Hun gebruiken een apparaat wat niet bedoel is om je echte oogsterkte mee op te meten maar er juist voor is bedoeld om een indicatie te geven voor de opticien zodat ze weten in welke richting qua sterkte ze moeten kijken.
  Als je ze dus bij Eyelove laat opmeten komt er of een te hoge of een te lage sterkte uit!

  • justme
   3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

   Inderdaad! Heel leuk zo’n goedkope bril, maar dankzij hun heb ik wel een jaar lang met een totaal verkeerde sterkte rondgelopen.
   Uiteindelijk kwam het erop neer dat zij zeiden dat het mijn eigen schuld is en deden ze er niks mee! Dus mooie brillen, maar slechte service

 21. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat een leuke foto’s allemaal!

 22. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Ik zie echt nooit wat het verschil is tussen Clarence en Coco, hihi. Oh en dat laatste spel met die kaartjes ken ik niet, hoe heet dat? Het lijkt een soort Jungle Speed, maar dan anders.

 23. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Ik kan iedere keer weer genieten van de poezen foto’s! En wat een leuke/grappige brillen (:

 24. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Altijd weer leuk om dit te lezen / zien. En de katten foto’s zijn altijd zo cute.

 25. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Hele leuke foto’s weer! Ook lieve foto’s van je katten!

 26. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat een lieve kattenfoto’s weer!!!

 27. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Leuke foto’s! De kattenfoto’s vind ik ook zo cute!

 28. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat een boel leuke foto’s!

 29. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Was echt benieuwd hoe het met Angel ging, ze postte ook al niks op Instagram.
  Gelukkig heeft ze goede vriendinnen !

 30. Diana
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat een leuke foto’s weer! Cutie katje <3 En ik ben ook heel benieuwd naar de Eyelove brillen, misschien neem ik er wel eentje over een jaar. Heb nu een leuke rayban maar iets goedkopere brillen zouden fijn zijn :D

 31. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat een leuke foto´s! Je herfst is echt zo mooi geworden! Die Johnny loco fiets had ik ook in het zwart, helaas is die gestolen :-(

 32. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Krabben jouw katten de bank niet kapot

 33. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Leuke foto’s! Veel plezier vanavond als je naar de bios gaat.

 34. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Leuke foto’s en inderdaad staat het laatste montuur je heel goed.
  Heel veel sterkte….. want zo een ziekte gun je niemand.

 35. Somersault
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Wat sportschool betreft kan ik de lessen Bodybalance van LesMills aanraden, veel sportscholen bieden die wel aan, sportief maar ontspannend tegelijk! :-)

 36. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Oh, ik hoop dat het goed gaat met Angel. Veel sterkte!

  x

 37. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Erg leuke foto’s en ook lekker veel van de poezebeestjes. Ik vind ze echt super schattig. Ook die Javaanse balletjes met die boontjes er super lekker uit zien, dat recept ga ik zeker opzoeken. xxx Lucinda

 38. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  leuke week weer! ook fijn om even te horen hoe het met Angel is!
  Wat goed ook dat je je weer op het sporten stoort! Ik vind er geen hol aan maar goed is het wel haha! succes!!

 39. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Och jeetje Angel… Ik vroeg mij al af hoe het met haar vader gaat. Sterkte via deze weg.

  Leuke Instalab weer. En wat GOE-HOED dat je bent gaan hardlopen! Nu doorzetten en ik weet zeker dat je meer wilt. Sportschool ben ik niet van good luck there ;-)

 40. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Goeie keuze, maze runner! Is een erg leuke film.

 41. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Ziet er uit als een leuke week! En wat staat die ene bril je goed, zou je zeker moeten nemen als je hem nodig hebt :D

 42. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Leuk om te lezen weer! Ik vind Coco en Clarence zo’n schatjes haha! En oeh, zo’n game-night is een goed idee! Ga ik eens voorstellen bij mijn vriendinnen :)
  Enne, heel veel sterkte gewenst voor Angel!

 43. Marilenevdv
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Veel bloggers hebben in een week altijd zo lekker veel leuke dingen te doen, haha. Super lieve katten heb je toch.

  Wat naar voor angel..mijn vader is net terminaal verklaard, ik weet hoe het voelt. Kanker is een ziekte die een heel gezin infecteert…sterkte aan Angel toegewenst

  • Alba
   4 november 2014 / dinsdag, 4 november 2014

   Wat erg, ook sterkte voor jou Marilene!

 44. Judith
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Je lijkt enorm op je moeder met een bril op. Staat je goed!
  En Maze runner is absoluut aan te raden.

 45. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Ziet eruit als een hele leuke week!

 46. 2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Aaah zo leuk al die foto’s van Clarence en Coco. Onze kat wil nooit stil blijven zitten voor een foto.. Hoe krijg jij dat toch altijd zo goed voor elkaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *