Instalab oktober 2014 – week 3

Welkom bij weer een nieuwe Instalab! Wat een lekker dagje is het toch vandaag. Helemaal niet koud met zo nu en dan een zonnetje, heerlijk! Afgelopen week had ik filmopnames voor TV, veel leuke zakelijke afspraken en natuurlijk hele leuke sociale afspraken. Een druk weekje die echt ZO voorbij is gevlogen. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van afgelopen week?

instalab_01 Ik was Coco al een tijdje kwijt, dus ik zoeken en roepen, geen geluid. Ze kon niet naar buiten zijn geglipt, dus ik wist dat ze ergens binnen moest zijn. Ik ben alle verstopplekjes afgegaan, maar geen Coco. En ineens zag ik haar in deze tas liggen, helemaal opgekruld. Zo zoet!

instalab_02 If it fitz, I sitz.

instalab_03Maandagochtend, heel vroeg want het was nog een beetje donker, onderweg naar Den Haag voor de opnames van ‘Wist je dat?’.

instalab_04 De opnames waren in het Ziaja pand aan de Regentessenstraat in Den Haag. Het productieteam stond al klaar!

instalab_05 We hebben het stukje even doorgenomen en toen hebben we alles drie keer opnieuw gefilmd: een keertje van veraf, een keertje met de focus op mij en een keertje met de focus op Georgina. Wow! Daarna kende ik het hele riedeltje zo’n beetje uit mijn hoofd, hahaha! Het ging heel soepel en met een uurtje waren we klaar.

instalab_06 Georgina van het programma ‘Wist je dat?’ en ik. De eerste uitzending was gisteren op RTL4, maar als je het gemist hebt kunt je vanmiddag om 16.30u terugkijken op RTL5.

instalab_08 Deze oorbel kreeg ik cadeau van Amber, toen ik haar highights ging zetten, maar dient ook perfect als poezenkroontje. Net een prinsesje zo!

instalab_09 MIJN HELD, SCHMIDT!

instalab_10 Lekkere thee geproefd van Numi. Moet ik maar eens gaan kopen, ik zie het altijd staan bij onze biologische supermarkt in Houten.

instalab_11 OMG! Het 15 kleuren palette in neutral cool kleurtjes, zo blij mee. Dankjewel MAC!

instalab_12 Dagdromende Clarence.

instalab_13 Wow, wat een weertje hebben we toch de afgelopen week! Wat een geluk dat we in oktober nog zo’n strakblauwe lucht en een zonnetje mogen zien. We boffen maar! En gisteren was het ook al zo’n warme dag.

instalab_14 My anaconda don’t. My anaconda don’t. My Anaconda don’t want none unless you got buns hun! I LIKE BIG BUNS AND I CANNOT LIE!! Oh, ik heb dus een iPhone 6. Maar dat is alleen tijdelijk want ik wacht met smart op de Samsung Note 4, en dan schuif ik deze door naar Larissa.

instalab_15 Op woensdag was ik model in de interactieve hair salon van John Frieda. Mensen thuis konden inloggen en meekijken hoe mijn haren en die van Eva (naast me) werden gestyled, terwijl hair stylist Romy volop tips gaf en veelgestelde vragen beantwoorde. Het was een geslaagde avond en iedereen die heeft ingelogd: bedankt!

instalab_17De vlecht van Eva heb ik thuis op mijn moeder geoefend en daarna opgestoken. So pretty!

instalab_18 Daarna zijn we even gan lunchen bij wijnbar Cavatappi in Houten.

instalab_19 Ik nam een soep bataat (ik weet niet precies wat het is, maar het is een romige soep met kokosmelk, koriander en groenten) geserveerd met knapperige broodjes en een mooie olijfolie.

instalab_20 Mama nam een broodje warm beenham. Hmmm!

instalab_21 Daarna zijn we nog even langs Xenos gaan waar ik wat Halloween spulletjes heb aangeschaft. Ja ja, het komt langzaam dichterbij de 31e en ik ben nog wat leuke Halloween tutorials van plan!

instalab_22 Ik spotte daar deze thermomokken met een spiegeltje. Mijn moeder en ik hebben ons hardop staan afvragen waarom dit (verwijderbare) spiegeltje op de beker zat. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat je je lipstick kunt checken na het drinken, of het er nog op zit, of dat je niets tussen je tanden hebt, als je cup-a-soup of iets dergelijks drinkt.

instalab_23 Eventjes de stad in op donderdagavond, maar eerst… let me take a selfie!

instalab_24 Coco probeert altijd de deur uit te glippen als ik weg wil gaan. Awwww!

instalab_25 Oeh, dit scary spel gespot bij Mediamarkt. Zou het te eng zijn? Ga ik dit wel durven spelen? Wie van jullie heeft ’em al?

instalab_26 Het opgestoken kapsel ook even op mezelf geoefend, dat doe ik altijd voordat ik er een video van ga opnemen. Eerst oefenen op iemand anders, dan op mezelf, en als alles goed gaat neem ik een filmpje op. Op de achtergrond ligt Coco lekker te chillen met haar lieve toegeknepen oogjes. Aww!

instalab_27 Zo trots op de 3 brillen die ik ga designen voor Eyelove! Kan niet wachten om de modellen straks in januari aan jullie te laten zien!

instalab_28 Wow, bedankt Fashionology.nl voor de prachtige sieraden!

instalab_29 Zo blij met deze powerbank telefoon oplader, waarmee ik ook nog eens het goede doel heb gesteund!

instalab_30 Goedemorgen! ‘s Ochtends en ‘s middags willen mijn beestjes altijd ZO GRAAG naar buiten. Ze gaan dan echt zowat door mijn benen lopen en als ik bijna over ze struikel en hun aandacht heb, sprinten ze op de balkondeur af en kijken ze smekend omhoog. Heel duidelijk!

instalab_31 Zaterdag met Larissa richting Amsterdam. Normaal neem ik altijd een no water chai, maar het was ZO WARM gisteren, dat ik dit keer een koud drankje wilde. Ik ging voor de Strawberry & Cream frap. Lekker! Echt een verwennerijtje!

instalab_32Op spoor 5/7 met mij nieuwe Loavies.com hoed, top en tas. Het vest is ook van Loavies en had ik al wat langer.

instalab_33 Nadat ik in het panel had gezeten bij Mediakraft om vragen te beantwoorden over mijn blog, gingen er een aantal YouTubers optreden. Eerst kwam goochelaar Roy en daarna kwamen er allemaal artiesten die liedjes gingen zingen. En zo mooi! Zo veel talent! Ik was echt flabbergasted.

instalab_34 Daarna ging ik samen met 11 andere YouTube kanalen de straat op om de promo te schieten voor ’12 wishes’, een leuk initiatief waar jullie snel meer over zullen horen. Dit is Lisa Kolster van het kanaal Girls World Problems met Larissa.

instalab_35 En hier staat Noah Zeeuw van het kanaal Filmfabriek en Ponkers er ook nog even tussen!

instalab_36 We hebben gefilmd in de Heiligeweg omdat we het hier zo sfeervol vonden met de kerstverlichting. Daar sta je dan in kerstpakje, midden in oktober, hahaha!

instalab_37 S.W.A.G

instalab_38 Op de terugweg kwam ik Maikel tegen die net klaar was met werken. Ik zette hem even mijn hoed op!

instalab_39En daarna spontaan besloten om even langs mijn nichtje Maren te gaan, waar ook Willemijn (links) en Diep (rechts) waren. Het was een avondje om nooit meer te vergeten!

Hoe was jullie weekend? Nog leuke dingen gedaan en wat staat er vandaag op het programma? Ik ga gewoon lekker chillen, we hebben het gisteren nogal laat gemaakt namelijk, hahaha!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

68 Reacties

 1. 3 november 2014 / maandag, 3 november 2014

  Aww die bovenste 2 foto’s zijn echt mega cute! Geen wonder dat je Coco niet kon vinden haha!

 2. 25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Wauw die opgestoken vlecht staat je zo prachtig!
  Liefs, Tessa

 3. 21 oktober 2014 / dinsdag, 21 oktober 2014

  Leuke foto’s weer! Ik was zo verrast om Maikel laatst bij MAC te zien, ik dacht dat ie nog steeds voor Chanel werkte, dus ik ook: “wow, ben jij Maikel van Serena?”, gelukkig vond ie dat leuk!

 4. Ginger
  20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Lieve Serena,
  Ik word altijd een beetje emotioneel als ik een foto van je moeder zie aangezien ze heel erg op mijn moeder lijkt, die helaas een aantal jaar geleden is overleden. Geniet ajb superveel van haar, maar dat doe je denk ik al.
  Ik check je site iedere dag met veel plezier en word helemaal vrolijk van foto’s van je lieve fluffies!
  Ga vooral zo door
  Heel veel liefs xx

 5. Wilma
  20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Hoi Serena,

  Ik heb de live uitzending gezien van John Frieda.
  Hoe heet dat spul voor je ‘babyhaartjes’? kon het niet meer terug vinden :$

  Liefs

  • Serena
   Auteur
   23 oktober 2014 / donderdag, 23 oktober 2014

   hi Wilma, ik heb helaas geen idee meer, maar binnenkort kunnen we alles terugkijken dus dan komt het weer aan bod!

 6. Josien
  20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Dat ziet eruit als een toffe week!
  En wat schattig Coco in die tas :D.
  Heel erg, maar het eerste wat me opviel is dat het lijkt alsof er een mannenboxer van Bjorn Borg in die tas zit _O – .

 7. Joyce
  20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  haha de geniale uitspraken van Schmidt! New girl :D
  Hoe ver ben je met Orphan Black? Ik heb nu beide seizoenen gezien.. :$
  Met Netflix kijk je te snel de volgende aflevering haha. Ik kwam pas later achter
  dat Michiel Huisman een rol heeft in de serie. Nou blijer kun je mij niet krijgen xD.

  Is The Strain geen serie voor jou? Moet je anders even opzoeken ;-)

  • Serena
   Auteur
   20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

   Ben ook al klaar en net begonnen aan Penny Dreadful, ook erg gaaf!
   Zal The Strain onthouden!!

 8. 20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Die hoed heb ik ook! Super leuke foto’s:-)

 9. 20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Ziet er uit als een super leuke en gezellige week! Gaaf ook dat je dat palette van MAC mocht ontvangen! Die staat al erg lang op mijn wishlist haha!

 10. 20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Je katjes zijn zo lief! Die gekke beestjes van mij kruipen ook altijd overal in, vooral de kledingkast is favoriet!

 11. 20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Die eerste foto is echt geweldig! Ik zie mijn kat zo het zelfde doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *