Instalab oktober 2014 – week 1

Welkom bij weer een nieuwe Instalab! De afgelopen week was ik in Parijs, heb ik de covershoot gehad van mijn boek, probeerde ik de selfie stick uit, maakte ik ERG veel kattenfoto’s en ben ik met Angel naar Antwerpen geweest voor het meest exclusieve feestje van het jaar, de YSL Blacklist Party.

instalab_01 Leroy haalde ineens zijn selfie stick tevoorschijn in Parijs voor een group selfie. Hoe awesome? Toen wist ik dat ik er ook eentje moest bemachtigen! Mijn gorilla jasje is van Loavies.com, daar vroegen veel mensen om.

instalab_27 Gaaf! Onze groepsfoto kwam terecht op de website van ELLE.

instalab_26 Deze zonnebril gespot op de trendbeurs in Parijs, waar we waren met het merk Eyelove. We mogen onze eigen (zonne)brillen ontwerpen (elke blogger maakt er 3), maar helaas zit deze ingegoten techniek er niet in. Maar ik vond het wel heel gaaf dus wilde er toch even een foto van.

instalab_25 Nog even een Kimmy K. fotootje hoor, deze is en profile. Hier kun je haar bips extra goed zien, hihi!

instalab_23 Ook vond ik deze hilarische bowlingfoto van een tijdje terug op de Facebook pagina van Bison Bowling.

instalab_12 Yum, yum! Cactusfruit gekocht bij mijn groenteboer, het was in de aanbieding en ik was er wel benieuwd naar. Ik vind de smaak lekker, beetje kiwi-achtig maar dan wat minder stevig, niet zo zuur en met harde pitjes. Alleen ik kreeg steeds stekels in mijn handen! Gelukkig gaven jullie via IG veel tips en nu was ik ze van te voren, dan heb ik inderdaad geen last meer van de stekeltjes. Hoera!

instalab_07Lunch! Broodje molenkei met zelfgemaakte eiersalade.

instalab_08 Op zonnige dagen, en als ik in mijn slaapkamer ben, proberen Clarence en Coco altijd te chillen op mijn bed. Ik wilde ze eigenlijk niet meer in de slaapkamer, maar ze lagen zo gezellig en gemoedelijk bij elkaar dat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen om ze eraf te halen.

instalab_09 Kijk, zo lief saampjes! Het gaat een stuk beter tussen ze. Coco blaast nog wel, maar stukken minder, en het gaat nooit over tot een aanval.

instalab_10 Samen dutjes doen.

instalab_11Vrouw met schnorr!

instalab_02 Lekker dutten op het bankje in de huiskamer.

instalab_16 Yes, eindelijk een selfie stick gekocht! Voor 6 eurootjes bij Xenos. En man, wat is dat ding handig!!

instalab_15 Verliefd op deze mooie lipstick van MAC. De review staat al online!

instalab_14 Op 1 oktober was papa jarig, en zijn tweelingzus, mijn tante dus, ook! Ze kwamen allemaal langs bij mijn ouders en ik was er natuurlijk ook (Tara en Larissa zaten in Letland). Mama had de hele dag Indisch gekookt en alles was ZO lekker!!

instalab_13 Deze Starbucks beker is van gerecycled glas en kreeg ik cadeau van Tara, lief!! Gevuld met mijn lievelingssiroop, Tropical van Karvan Cevitam.

instalab_24 Chillen op mijn bed.

instalab_31 Dit leuke vogeltje zag ik bij Xenos en vond ik ECHT iets voor mama. Ze was er ook heel blij mee en stuurde me deze foto. Hij staat nu op de salontafel schattig te wezen :)

instalab_03 Lieve Clarry komt altijd gezellig bij me zitten als ik op de bank zit.

instalab_04 Hij kruipt nooit 100% op schoot, maar legt dan alleen zijn kopje op me neer. Zo aandoenlijk!

instalab_06 Het is een levend knuffelbeestje, die Clarence. Hij vraagt altijd aandacht door zijn pootjes naar me uit te strekken. Ik smelt dan echt tot een hopeloos papje.

instalab_05 Haha, hier kijkt ‘ie een beetje als een vies ventje vond ik!!

instalab_28 Op vrijdag hadden we mazzel met het weer en dat was maar goed ook, want op deze dag was mijn covershoot van mijn boek! Spannend!
instalab_30 We kozen voor 2 outfits en 2 locaties en we hebben ook diverse props gebruikt. Zoals je op de foto kunt zien draag ik bijvoorbeeld een kwast in mijn broek. Het wordt een speelse, street style achtige foto. Ik ben benieuwd!!

instalab_29 Even previewen bij meneer de fotograaf! Ik kan je vast verklappen dat het een hele toffe en aparte, anders dan anders, foto wordt!

instalab_18 Terug naar huis na een lange shootdag!

instalab_17 Maar…. natuurlijk nog even een free Pumpkin Spice Latte opgepikt bij mijn favoriete Starbucks filiaal. Dat is de kleine vestiging op Utrecht CS. Van het PR bureau mocht ik een gratis drankje afhalen omdat ik er laatst over had geschreven, lief!

instalab_20 Ik ben dol op de vrolijke armbandjes van Riverstones, maar nu heeft ze een nieuwe wintercollectie genaamd Karma. Echt precies iets voor mij! Vooral die mooie kristallen stenen zijn gaaf en heb ik ook in een ketting. Ik mag binnenkort een setje verloten aan jullie, goed nieuws he?

instalab_19 Op vrijdagavond kwamen Larissa en Tara bij me chillen. We keken een voor ons nieuwe serie, Orphin Black. Het was zo spannend dat we er serieus 5 achter elkaar hebben gekeken! En daarna zijn mijn zusjes maar naar huis gegaan anders werd het echt te laat en we konden onze ogen niet meer open houde hahaha!

instalab_21 Op zaterdag kwam mama even langs en nam ik een filmpje op voor de zondag.

instalab_22 Mama en ik! En toch lijken we best wel op elkaar, en toch ook weer helemaal niet!

instalab_32Zaterdagavond in de trein naar Antwerpen, met lieve Angel en medebloggers Anna en Yara. Wat zijn het toch een stelletje knapperds!!

instalab_33 Wow, wat een ontvangst in het Ramada hotel! Ik wil deze look namaken voor Halloween! Ik heb de meiden al helemaal bestudeerd dus dat moet goed komen. En Halloween is al sneller dan je denkt! Ik ben bezig met uitwerken van een aantal andere looks die ik de komende tijd zal posten op Beautylab.

instalab_34Op de kamer lagen goodie bags voor ons klaar met YSL make-up en natuurlijk de Black Opium geur. Mijn review staat al online, mocht je benieuwd zijn. Hebben jullie de geur al geroken? Ik vind hem erg lekker en ook Angel is er fan van!

instalab_35 De cocktails die werden geshaked waren OUT OF THIS WORLD! Zo veel details en precisie.

instalab_36 En…. het Mini Playback Show effect!

instalab_44 Dit zou trouwens ook een perfect Halloween drankje zijn, haha! I love droogijs :)

instalab_38 Ik nam de selfie stick mee op de dansvloer. Lekker schaamteloos!! Hier met Anna van NSMBL, Angel en Linda Tol.

instalab_39 En hier staan Yara en Tess (ja, daar moet je kijken!!) er ook nog bij!

instalab_40 instalab_41 Met Roxanne en Linsey, met wie we als laatsten overbleven van onze groep, hahaha!

instalab_42 En nog een stel vreemde boys die er ineens bij kwamen photo bomben!

instalab_43Hier sta ik geloof ik op een tafel.

instalab_37En dan deze foto als klapper van de week! Wat hebben we hier veel likes en comments op gekregen! Dankjullie wel voor de complimentjes iedereen. Zat mijn haar maar elke dag zo.

Dat was het weer voor deze week! Hebben jullie nog leuke plannen vandaag?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

79 Reacties

 1. S
  11 oktober 2014 / zaterdag, 11 oktober 2014

  Aan de hand van deze instalab ben ik ook begonnen aan Orphan Black en ben he-le-maal verslaafd, geweldige serie

 2. 7 oktober 2014 / dinsdag, 7 oktober 2014

  Leuk weer! Nog gefeliciteerd met je vader. Mijn vader is toevallig op dezelfde dag jarig!

 3. 6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Ik heb dat cactusfruit ook, alleen is er amper van te eten, zo veel keiharde pitten!

 4. Ilse
  6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Wat een leuke week weer!
  Je schrijft alleen wel de naam van de serie fout ‘Orphin Black’, maar het is ‘Orphan Black’
  Btw echt een aanrader!

 5. 6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Wat een supertoffe week! Heb je nu al foto’s gemaakt voor je boek? Wat gaat het snel! Ik kan al niet wachten op meer details qua inhoud en wanneer het boek verschijnt enzo.

 6. 6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Wat een heerlijke week weer! Ik lees het elke week met veel plezier!

 7. Jill
  6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  wauw Serena!, wat ben je echt een prachtige vrouw!

 8. lisanne
  6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  waaaauw die laatste foto is echt prachtig!!

 9. t.
  6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Lieve serena. I adore you. Einde bericht :p

 10. patricia
  6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Hiii serena
  wat n leuke sweater heb je aan op de foto met 1van je poesjes..
  blauw met een kabel patroon..
  groetjes patricia

 11. 6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  wat een leuk overzicht! die armbandjes zien er onwijs mooi uit :)
  xo, cheyenne

 12. 6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Mijn vriend had het deze week nog over zo’n selfiestick. ik dacht ‘wat doe je daar nu mee?’ maar het ziet er inderdaad wel handig uit :)

 13. Emma
  6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Is het niet orphan black?

 14. 6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Ik Ben de serie ook gestart en heb er ook gelijk 4 gekeken :) Ben benieuwd naar de cover, de kitty’s zijn way to cute <3 en oh, wat een toffe party!

 15. nabila
  6 oktober 2014 / maandag, 6 oktober 2014

  Prachtige foto’s!! Xx

 16. 5 oktober 2014 / zondag, 5 oktober 2014

  Wauw, die laatste foto is prachtig. En wat heb je een knappe en leuke moeder :-D

 17. 5 oktober 2014 / zondag, 5 oktober 2014

  Wat een leuke foto’s! Je lijkt echt heel erg op je moeder! Het YSL feestje ziet er echt heel tof uit!

 18. Jessy
  5 oktober 2014 / zondag, 5 oktober 2014

  Waar tover jij toch altijd die leuke kerels vandaan??
  Die cocktails zien er zo leuk uit! Maar op het eerste gezicht dacht ik heel even dat het vissenkommen waren, haha.
  Clarence en Coco zijn zo schattig!

 19. 5 oktober 2014 / zondag, 5 oktober 2014

  Wat een leuke foto’s! Super gezellig!

 20. 5 oktober 2014 / zondag, 5 oktober 2014

  Leuke foto’s en vooral die laatste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *