Instalab november 2014 – week 1

Welkom op deze mooie maandagochtend Heeft iedereen een leuke week gehad? Ik wel en hoewel het een stuk kouder was dan de week ervoor, vind ik dat we nog steeds mazzel hebben met het weer. Het is dan wel fris, maar het zonnetje schijnt lekker en ik kan echt genieten van die prachtige herfstkleuren in de parken, bossen en gewoon, langs de weg. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van de afgelopen week?

instalab_01 Ik vroeg papa vorige week om wat oude foto’s door te sturen. Hij bladerde de fotoboeken door en was lekker op dreef, dus kreeg de ene na de andere oude foto doorgestuurd. Zo leuk om te zien! Volgens mij hebben mijn zusjes en ik hier meegedaan aan een kleurwedstrijd. We waren best goed in kleuren en wonnen regelmatig een prijs.

instalab_02 Tara was hier een baby, dan moet Larissa 2 zijn geweest en ik 7. Kijk, ik draag een scrunchie!

instalab_03 Mooie luchten, ik heb er een zwak voor. Het is zo lastig om ze mooi op de foto te krijgen alleen, de kleurschakeringen die ik zie met mijn blote oog krijg ik nooit precies hetzelfde gefotografeerd.

instalab_04 Herfstbladeren en nieuwe Primark schoenen.

instalab_05 Prachtige zonsondergang boven Houten, my hometown.

instalab_06 Oeh, oeh, oeh! Foodlovers opgelet! Op Travellab.nl staat een uitgebreid artikel met alle food hotspots van Riga. Wat blijft, Riga is echt een food paradise voor foodies! Lees het artikel hier.

instalab_07 Het is niet te geloven, maar mijn zusjes en ik hebben gesport! We hebben ons zelfs ingeschreven bij de sportschool voor een jaar. Whuut, whuuuut?! We hebben een lesje Kick Mix gevolgd en serieus, ik heb nog steeds spierpijn.

instalab_08 Eindelijk ben ik gezwicht voor deze (veel te) dure kaarsen van Diptyque. Ik ga ze zeker reviewen omdat ik weet dat veel mensen zich, net als ik, afvragen of het de moeite waard is!

instalab_09 Dit hartje kreeg ik ooit eens van Larissa geloof ik. Hij hangt nu in mijn hal en het is echt een gezellig gezicht als je binnenkomt of even naar de WC gaat :)

instalab_10 Onderweg naar een Starbucks date met Caroline kwam ik dit leuke meisje Jamila tegen! We hebben selfies gemaakt en nog even gezellig staan kletsen. Ik vind het leuk en stoer als meiden me aanspreken! En als ik tijd heb (dus als ik geen trein moet halen) dan maak ik altijd graag tijd voor een praatje.

instalab_11 Kijk eens aan! Dit zijn de voordelen van een vriendin die zelf haar eigen nagellak maakt! De nieuwe Lacquester collectie is nog mooier dan de vorige collectie en is nu te koop via Lacquester.com

instalab_12 Na Starbucks kregen we trek en haalden we een lekker pastaatje bij Julia’s.

instalab_13 Whoohoo, mijn Michelle Phan Make-up boek is binnen! Veel mensen vroegen het zich af, ik heb dit boek gewoon besteld via bol.com.

instalab_14 Well, hello there!

instalab_15 Ah, Coco is zo klein en stoer. Alsof ze op het krukje gaat staan van, kijk, zo ben ik groter! Ze worden echt dikker (hun vacht dan) nu het kouder wordt buiten.

instalab_16 Zo blij met mijn DIY van afgelopen vrijdag! Het is echt gezellig en als het donker is zet ik de Kerstboomlichtjes aan. Sinterklaas moet nog komen, maar dat vier ik toch niet, dus vandaar dat ik de Kerst maar alvast in huis heb gehaald :)

instalab_17 HET IS ZO VER! De Primark Speurtocht is vandaag! Helemaal incognito (want ja, we willen niet herkend worden op straat) stapten we in de trein richting Rotterdam.

instalab_18 Na de eerste hint waren we al na 10 minuten gevonden door deze dames, ongelofelijk!

instalab_19 Photo bomb!

instalab_20 Dit was onze eerste locatie.

instalab_21 Met de taxi verplaatsten we ons naar de tweede locatie, de Markthal.

instalab_22 Schitterend plafond in de Markthal.

instalab_23 En wat is het hier gezellig! Hier wil ik zeker terugkomen als het wat rustiger is om alles op mijn gemakje te bekijken.

instalab_24 We belandden bij Basq, een Spaans eettentje in de Markthal.

instalab_25 We gaven een aantal pittige hints en werden na 1,5 – 2 uur als eerste ontdekt door Brigitte, die de tweede Primark giftcards had gewonnen.

instalab_26 Deze meiden waren nét te laat, ook drie zusjes, dus we vonden het leuk om een groepsfoto te maken van 6 Asian sisters, hahaha!

instalab_27 Op naar de derde locatie, die zich achter de Erasmusbrug bevond.

instalab_28 En hoppa, na 10 minuten waren we alweer gevonden! Van de winnares kregen we deze leuke ballonfiguurtjes, omdat ze die maakt als hobby, superlief! Ik heb Ariel, Tara een giraffe en Larissa een bloem.

instalab_29 Wat is Rotterdam toch leuk. We kenden deze stad niet goed, maar nu we er een dag hebben rondgetoured en verstopt hebben we zo veel leuke dingen gezien, dat we zeker een keer teruggaan om leuke hotspots te ontdekken.

instalab_30 Yaay, er hangt weer Kerstverlichting in Houten. Zo gezellig en sfeervol, vinden jullie niet?

instalab_31 Ik ben begonnen aan een hele oude serie, Smalville. Over de beginjaren van Superman. Heel leuk!

instalab_32instalab_33 Zondagmiddag gebrunched met mijn besties Maren, Hester en Jacq.

instalab_34 Moesje, de lieve poes van Café de Flater.

instalab_35 Utrecht, wat ben je mooi!

instalab_36Na de brunch nog even mee naar huis gegaan met Maren, Vogue gelezen, theetje gedronken, wat gewerkt.

instalab_37 Dit is Puzz, de poes van Maren. NOOIT lukt het me om haar mooi op de foto te krijgen, maar nu is het dan eindelijk gelukt! Helemaal rechtop zat ze en ze keek recht in de camera. YEAH!

instalab_38 Spontaan besloten om met Maren en wat vrienden naar Lage Vuursche te gaan voor een boswandeling met herfstkleurtjes.

instalab_39Daarna hebben we – uiteraard – pannenkoeken gegeten bij een pannenkoekenrestaurant aan de Dorpsstraat. Later die avond zijn Maren en ik nog naar de film geweest, Gone Girl. Wowwwwwwww, wat een vette film was dat!! Echt een must see voor de mensen die houden van psychologische thrillers. Erg spannend en verrassend!

Dat was mijn week! Ik begin eindelijk iets meer orde in mijn chaos te scheppen. Ik heb 400 mailtjes in mijn inbox die ik langzaam aan het wegwerken ben, ik heb wat meer sociale afspraken en ontspanning en ik kom toe aan dingen die ik ECHT nodig moest doen, zoals aanvragen van een nieuw rijbewijs en schoenen ruilen bij Sarenza. Ik heb mijn huis een beetje laten verslonzen door de drukte, dus ik ben blij dat het er nu gewoon netjes en opgeruimd is en dat maakt het werken ook een stuk prettiger. Ook heb ik leuke ideeën bedacht voor artikelen. Ik hoop de komende week gewoon ‘s ochtends vroeg artikelen te kunnen plaatsen. Dat is mijn doel in elk geval!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

78 Reacties

 1. Dinges
  23 november 2014 / zondag, 23 november 2014

  Wat ziet Larissa er super goed uit! Ik ben er 2 weken even tussenuit geweest wat surfen betreft en zie ineens zo’n verandering, echt wauw. Ze straalt, mooi gaaf huidje en ziet er een stuk sterker uit qua karakter. Ik ga meteen de acnebehandeling-updates zoeken!

 2. brenda
  16 november 2014 / zondag, 16 november 2014

  Serena, waar is die gave sportlegging van?

 3. Jennifer
  14 november 2014 / vrijdag, 14 november 2014

  Love Tara haar sjaal. kan iemand mij vertellen waar die te koop is??

 4. 12 november 2014 / woensdag, 12 november 2014

  Leuke instalab, leuk om eens andere katten te zien in je instalab

 5. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

  Wat een leuke instalab weer! & cuuute foto’s die eerste twee ♥

 6. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

  Leuke instalab. Leuk dat je Rotterdam ook een leuke stad vind, ik kom zelf uit Rotterdam maar woon nu in Utrecht, ben van beide steden fan :)

  Fijn ook dat je nu net een tikje meer ruimte hebt om aan dingen toe te komen

 7. Cigdem
  11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

  Goed om te lezen dat het weer iets “beter” gaat..
  Altijd super lpfijn om jou artikelen te lezen maar allerbelangrijkste vind ik dat het goed gaat met je! You go girl

 8. 11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

  yaay Utrecht :)

  liefs,

 9. 10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Wat maak je toch mooie foto’s! Die Nieuwe schoenen van de primark zijn erg leuk! Die laatste foto is echt zó mooi!

 10. Tess
  10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Ben inderdaad erg benieuwd wat die kaarsen zo bijzonder maakt :)

 11. Koekkie
  10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Ja… Je leven is pas echt op orde als je je schoenen hebt geruild bij Sarenza. Come on!

  Ben een trouwe lezer maar krijg steeds minder plezier in het bezoeken van je site. No offence hoor maar eerder gíng het ergens over. De positieve noot in je artikelen is weg. Jammer! Ik hoop oprecht dat je de spirit terug vind en je leven in rustiger vaarwater komt Serena! Ik wens je veel rust, wijsheid het allerbeste!

  • Bianca
   11 november 2014 / dinsdag, 11 november 2014

   Haha, best comment ever. Je leven is pas op orde als je schoenen ruilt bij Sarenza :)

 12. 10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Gone Girl wil ik ook nog heel graag heen! Het klinkt zo mysterieus! Rotterdam is inderdaad een hele toffe stad en je kan er echt de hele dag zoet zijn! Echt heel erg leuk georganiseerd jullie Primark winactie!

 13. Steph
  10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Leuk!
  Ik ben gister ook naar Gone Girl geweest, was een supervette en interessante film!

 14. Emma voeten
  10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  zou je iets willen schrijven over wat goedkope budget parfum :)?
  liefst emma

 15. 10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Leuke foto’s! En wat een schattige kinderfoto’s

 16. 10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Wat een leuke kinderfoto’s! En leuke week!

 17. 10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Geweldige foto van Puzz!!! Leuke week weer :)

 18. 10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

  Leuke witte muts heb je op met die bling bling! (weet niet hoe ik het anders moet noemen haha)

  • Serena
   Auteur
   10 november 2014 / maandag, 10 november 2014

   Leuke muts hè? Primark €4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *