Instalab mei 2015 – week 3

Goedemorgen! Afgelopen week was hectisch, lekker druk, ik was ook nog een beetje ziek, zwak en misselijk en als klap op de vuurpijl was de DYTG afgelopen weekend. Dé fandag van en voor YouTubers. Ik had dit jaar voor het eerst een eigen stand, dus dat was nogal een geregel, maar het was de moeite meer dan waard. De stand zag er supergezellig uit en de bezoekers konden me daar gemakkelijk vinden voor een foto en een handtekening. Kijken jullie mee naar de avonturen van afgelopen week?

instalab dytg2015_01 Koek, koek! Zien jullie die sneaky Coco zitten op de achtergrond, tryin’ to steal my shine? Hier kom ik net onder de douche vandaan en omdat ik haast had, kort ik mijn make-up routine flink in. Hier draag ik alleen mijn geliefde Bobbi Brown Shimmer Bricks en mijn MAC wenkbrauwpotlood. Mijn wimpers zijn wel even snel gekruld, maar ik draag dus geen mascara. Deze twee producten geven mij meteen een wakkere blik, ideaal!

instalab dytg2015_02 Ik ging naar C&A om de ananas bikini in real life te spotten, maar ons filiaal in Houten had em weer eens niet, bummer! Wel spotte ik deze superleuke beach pareo en -tuniek. Handig en fashionable om even over je bikini te gooien! Ik twijfelde of ik hem moest kopen, niet gedaan, of zal ik even terug gaan…?

instalab dytg2015_03 Ik was het weekend best ziek geworden, maar in de loop van de dinsdagochtend ging het wel weer redelijk. Ik name deze vitamientjes mee naar kantoor voor een extra health boost!

instalab dytg2015_04 Hester had vorige week wat op kantoor laten liggen, dat kwam ze nu even ophalen. Ze nam natuurlijk ook Noah en Lori mee. Kijk zo leuk ze samen zijn, grote broer met klein babyzusje.

instalab dytg2015_05 Let vooral op dat hopeloze sokje van Lori, en kijk Noah eens trots zijn!

instalab dytg2015_06 Get that camera out of my face, please!

instalab dytg2015_07 Mijn favoriete ‘vorm’ maaltijd is toch wel de noodle soup. Echt in alle vormen en maten, met garnaal, beef, kip of vegetarisch, met Thaise, Vietnamese of Indonesische kruiden, ik vind het allemaal helemaal geweldig. Deze noodle soup maak ik heel vaak, lekker met garnalen. Het recept vind je in mijn boek Serena’s Stijlgids!

instalab dytg2015_08 Eerste zonnestraaltjes van de dag en Clarence die heel trouw de wacht houdt achter mijn laptopje. Hier kan je goed zien dat zijn gezichtje zo ingedeukt is, awwww!

instalab dytg2015_09 Van de geweldige webshop Fashionology.nl hebben mijn zusjes en ik weer prachtige sieraden gekregen! Je zal ze binnenkort wel voorbij zien komen, denk ik! Bedankt, Rachel!

instalab dytg2015_10 Weer noodle soup, haha! Dit keer gemaakt met een pakje bamisoep die ik heb gepimpt met gewokte paksoi, taugé en reepjes biefstuk.

instalab dytg2015_11 Bah, ik kan niets meer met mijn haren! Het is te lang en te weinig lagen, ik krijg er gewoon geen model meer in. Om toch wat volume te creëeren draag ik het daarom wel eens zo, helemaal van de ene naar de andere kant. Maar dat blijft natuurlijk niet zitten in de loop van de dag. Tijd om weer eens een kappertje te pakken!

instalab dytg2015_12 Op woensdagavond was ik uitgenodigd bij Angel’s nieuwe liefde in Amsterdam. Hij had heerlijk gekookt! Kijk dit lekkere stuk vlees, bereid tot in perfectie, met lekkere knoflookteentjes bovenop. Hmmm!

instalab dytg2015_13 Dit is zijn favoriete salade met rode kool, ui, peterselie en dan gewoon wat citroensap, peper, zout en hete peper olie.

instalab dytg2015_14 Happy Angel.

instalab dytg2015_16 KIJK DAN! Het lijkt wel een bordje uit een van Jamie Oliver’s kookboeken, ofzo. Wat een heerlijkheid. Hij had echt zijn best gedaan op het eten en dat proefde je. Wow!

instalab dytg2015_15 Als ik dit zie krijg ik meteen weer trek zeg. En hoe hij was? Ik vind het een geweldige vent, echt iemand die perfect bij Angel past. Meer wil en kan ik er niet over kwijt, helaas.

instalab dytg2015_17 Hij had deze geurkaars van Byredo die ik heerlijk  vond ruiken. Als mijn huidige Byredo kaars op is, ga ik deze geur kopen. Heel lekker houtachtig en kruidig. Houd ik normaal helemaal niet van, tenzij het geuren voor in huis zijn. Als parfum ben ik juist dol op lichte, fruitige en muskusachtige geuren. Grappig he!

instalab dytg2015_18 Het werd laat, dus werd ik met privéchauffeur naar huis gebracht. Superlief en attent! Onderweg nam ik nog een lekker theetje om op te warmen. Wat een luxe!

instalab dytg2015_19 De dag erna kwam Caption langs op kantoor, de eerste nagellak die écht snel opdroogt en binnen 15 seconden ‘dry to touch’ is. Dat moesten we meemaken!

instalab dytg2015_20 Er is lekker veel kleurkeuze, maar ik koos een felle, bijna neonroze kleur uit genaamd Ditch Him. De nagellak dekte al met 1 laagje en was inderdaad razendsnel droog. Na 10-15 minuten kon ik er weer alles mee doen.

instalab dytg2015_21 Ook stagiaire Margo werd onder handen genomen, zij ging voor een mooi taupe kleurtje. Sanae mocht ook, maar omdat zij het er toch weer moet afhalen voor haar gebed sloeg ze even over.

instalab dytg2015_22 Inkopen gedaan bij Xenos voor de decoratie van de Beautylab stand op de DYTG. En kijk, handgeschreven schilderijtjes die ik daar als merchandise wilde verkopen.

instalab dytg2015_23 Ook deze nog gemaakt in een wat kleiner lijstje. De tekst is verzonnen door mama Verbon, leuk he!

instalab dytg2015_30Op vrijdag is mijn vriend naar Berlijn vertrokken met zijn voetbalteam, hun jaarlijkse uitje. Niet alleen ik mis hem dan, de katjes missen hem ook! Ik ging in zijn stoel zitten en meteen sprong Clarence op mijn schoot. En… dat doet hij nooit bij mij! Dat doet hij alleen bij mijn vriend. Hij keek me heel zielig aan, zo van, jij mist hem ook he? Ik denk dat hij me op zijn manier even wilde troosten, ahhhh!

instalab dytg2015_31Even lekker kroelen met Clarry.

instalab dytg2015_25Ik had een hele dag uitgetrokken om de stand op te bouwen. Het thema was ‘tropical’ dus huurde ik deze leuke pagodetent. De basis stond al binnen 30 minuten, amazing! De tentbouwers hadden het zo voor elkaar. Maar daarna kwam het moeilijkste gedeelte, de inrichting. Samen met Angel, Margo en later ook Sanae zijn we vanaf 9u tot een uurtje of 18u aan de slag geweest.

instalab dytg2015_24 Vita Coco leverde een koelkastje met 400 pakjes Vita Coco om uit te delen, superlief!!

instalab dytg2015_26 Angel testte even waar de bloemenwand moest komen te staan om mensen er van top tot teen op te krijgen, haha!

instalab dytg2015_27 Kijk, bijna klaar! Die lampjes zijn ZO gezellig! Alle decoraties waren van Xenos, de kussens, de lampjes, de ‘welcome’ hangers en natuurlijk de pinata’s in stervorm.

instalab dytg2015_28 Ik vind de stand zo gezellig! Mensen kunnen hier tijdens de DYTG (dit staat trouwens voor Dutch YouTube Gathering) even lekker chillen, wat kokoswater drinken, merchandise kopen en selfies maken bij de prachtige, zelfgemaakte bloemenmuur.

instalab dytg2015_29 Margo op de foto bij de YouTube stand. Wat grappig is, Margo heeft mij helemaal niet verteld dat zij ook YouTube filmpjes maakt! De stiekemerd! Angel liet me zaterdag een video zien waarin ze zingt, ik sloeg bijna steil achterover. Wat een dijk van een stem heeft mijn stagiaire, ongelofelijk. Ik ga even vragen of ik een filmpje mag delen van haar op mijn blog, want jullie moeten dit gewoon even horen. Ik wacht eerst even haar toestemming af, dus keep you posted!

instalab dytg2015_32 Zo! HET IS ZO VER! De DYTG kan beginnen. Goodiebags voor de winnaars (de leukste selfies bij mijn stand worden beloond met een goodiebag) en merchandise. ‘s Avonds al klaargezet zodat ik de ochtend erna niet hoef te haasten. Eindelijk, ik word er steeds beter in hahaha!

Ik was wel een beetje zenuwachtig, niets ergs hoor, gewoon een gezonde, leuke spanning. Ik was ZO benieuwd wat iedereen van mijn stand zou vinden en ik wit ook dat het een lange, vermoeiende (maar leuke) dag zou worden.

instalab dytg2015_35 Ik lig helemaal dubbel om deze hilarische foto! Er was een mooie lamp met ‘perfect selfie licht’ dus ik ging uiteraard mooie selfies maken. Tara en Larissa kwamen er bij staan, maar Larissa heeft hier echt zo’n heerlijk ‘dorky’ gezichtje, hahaha! Het lijkt wel een photo bomb!

instalab dytg2015_34 Daarom even een nieuwe selfie met zijn tweetjes!

instalab dytg2015_36 Hey, hey!

instalab dytg2015_33 Bij de bloemenmuur met Jade, de dochter van Janine (van Hot Pink Media), waar ik laatst een vlog mee heb opgenomen, weten jullie nog? Echt een moppie is het toch. Ze is ook fan van Enzo Knol en is er ook gelukkig mee op de foto geweest, superleuk dat dat is gelukt! Ze was helemaal in de wolken die dag!

instalab dytg2015_37 Sister lobi <3

instalab dytg2015_47Met Jacinda, mijn achternichtje! Haar broer Winston was er ook. Superleuk, want ik wist helemaal niet dat we familie waren en we zagen elkaar nu voor het eerst.

instalab dytg2015_46 Een paar meiden hadden polaroid camera’s meegenomen, superleuk!

instalab dytg2015_45 Hoe gaaf is deze Belle & het Beest glas-in-lood-jurk van Laura-Lisa? Zo’n 4 jaar geleden zag ik haar voor het eerst op mijn Beautylab Event en nu zagen we elkaar eindelijk weer eens. Ze kwam helemaal uit Brussel, wow! En ze volgt mij en mijn zusjes echt al zo lang. Ik vind het leuk om fans te ontmoeten, maar fans die zo ver terug gaan vind ik altijd wel heel speciaal en bijzonder. LL, thanks voor je support al deze jaren! Het was leuk om je weer eens te zien en te spreken :)

instalab dytg2015_44 Ze was niet alleen gekomen, maar had haar broer meegenomen. Door haar is hij ook onze video’s gaan kijken en video’s van nog veel meer andere YouTubers, zodat ze nu samen een gedeelde hobby/passie hebben. Wat leuk! Ik vind het altijd zo leuk om te zien als broers en zussen leuk en hecht met elkaar zijn. Vaak heb je, door het verschil in geslacht, toch hele andere interesses, maar daarom is het extra speciaal als je dan goed met elkaar overweg kan. Heel mooi om te zien. En het was ook echt leuk om eens een mannelijke kijker te hebben ontmoet. Ik heb er maar weinig namelijk!

instalab dytg2015_39Rond een uurtje of 7 zijn we naar huis gegaan. Helemaal bekaf natuurlijk, maar het was absoluut de moeite waard. We hebben duizenden fans ontmoet, zijn wel honderden keren op de foto gegaan en hebben minstens net zo veel handtekeningen gezet. En wat was het gaaf! Al die glunderende koppies! Ik ben zo ontzettend blij met wat ik doe als werk en dat had ik niet kunnen doen zonder al mijn bezoekers en kijkers. Dit is wel het minste wat ik terug kan doen, op mijn manier. Iedereen vond mijn stand helemaal leuk en gezellig, dus ik zeg, volgend jaar weer! Nu was ik de enige Youtuber met een eigen stand, maar het zou leuk zijn als er volgend jaar meerdere stands van Youtubers zouden zijn. Het is best veel (voorbereidings)werk, maar het is echt leuk om je eigen hoekje te hebben en zo weet iedereen je ook gemakkelijk te vinden. Ideaal!

instalab dytg2015_38 Lopend van mijn huis naar het huis van mijn ouders kwam ik langs het park. Wat is Houten toch prachtig. Bij mijn ouders viel ik als een blok in slaap op de veranda en werd 3,5 uur later weer wakker, oeps! Ik had het kennelijk nodig..

instalab dytg2015_40 Gisteravond was ik uitgenodigd bij Nena en Roy voor een etentje, samen met de buren Pascal en Marianne, supergezellig! Sarah moest ook gevoed worden dus ik bood me aan om haar groente/fruithapje naar binnen te lepelen. Sarah eet echt goed en snel door! Dit vond ze dan ook erg lekker, een mix van aardappel, bruine bonen en appel. Lekker zoetig. Ik heb haar ook nog nieuwe waterschoentjes gegeven, die ze gelukkig goed paste. Er is nog ruimte over dus deze kan ze hopelijk de hele zomer aan!

instalab dytg2015_41 Dit is de tweede keer dat ik risotto heb gegeten in mijn leven, en deze variant is echt zo lekker! De eerste die ik at was uit de oven en had pompoen en champignons. Deze had tomaat en groene asperges en een beetje truffel en was heel romig van smaak. Echt té lekker! Bovenop een ‘plak’ knapperige pancetta, die je kapot breekt met je lepel voordat je gaat eten. Het ziet er heel mooi uit! Ik heb echt gesmuld en omdat ik zelf nog nooit risotto heb gemaakt, wil ik dit echt eens een keertje proberen. Tara is er namelijk dol op, dus dan kan ik het eens voor haar gaan maken.

instalab dytg2015_42 Ook was er nog een lekkere krokante kip uit de oven, ook al zo lekker! Roy had echt zijn best gedaan op het eten, het was fantastisch! In 1 week hebben 2 mannen geweldig voor me gekookt. Zo zie ik het graag, hahaha!

instalab dytg2015_43Na het eten werden de kinderen op bed gelegd (Sarah en de kinders van de buren) en was het playtime! Roy en Pascal keken Formule 1 en Marianne, Nena en ik gingen met onze haren spelen. Eerst had Marianne ons allemaal geknipt (ze is kapster) dus daar ben ik echt superblij mee! Ik was eigenlijk van plan komende week naar de kapper te gaan, dus het kwam perfect uit en Marianne knipt echt geweldig. Mijn haar zit weer helemaal mooi en door de laagjes krijg ik er gemakkelijker volume in, yes! THANKS! Hier heeft ze Nena’s haar getoupeerd en we moesten allemaal heel hard lachen! Nena nog het hardst!

instalab dytg2015_48Groetjes vanuit het Beautylab bed van mij en Clarence (Coco ligt aan het voeteneind). Altijd gezellig als ze bij me komen liggen, als mijn vriend er niet is. Voel ik me toch wat minder alleen :) Ze komen ook altijd allebei bij me liggen als ik ziek ben, de lieve schatten. Doen jouw katten dat ook?

Nou, dat was em weer voor deze week! Het was echt een hele drukke week dus ik ben blij dat ik het nu weer even wat rustiger heb. Wel heel leuk nieuws, komende donderdag ben ik te zien in Koffietijd, superleuk én mijn eerste keer in dit programma. Ben heel benieuwd. Ook ben ik echt aan het aftellen voor Mykonos, waar ik samen me mijn zusjes heenga. Kan niet wachten!

Hoe was jullie week? En staat er voor komende week nog wat leuks op het programma?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

70 Reacties

 1. Yelda
  27 mei 2015 / woensdag, 27 mei 2015

  Wat heb je een leuke rok aan! (gestreept). Waar heb je die vandaan?

 2. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Super leuke instalab heb er met plezier naar gekeken en gelezen. Je stand ziet er heel erg leuk uit op de foto, risotto is zo lekker ja! Heerlijk.

 3. Lilian
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Zou je als je als je een keer risotto maakt, er een recept artikel of video van willen maken? :)

 4. Thirza
  26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Hoi Serena, Kom jij morgen toevallig ook naar de opening van de Tong Tong Fair in Den Haag?

 5. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Wat een leuke diary weer <3 Die stand die jullie hadden ziet er inderdaad onwijs gezellig uit. Ik wou dat ik zo'n 'hoekje' thuis had haha!

  • Serena
   Auteur
   26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

   Echt he? Dan is het elke dag vakantie! :)

 6. 26 mei 2015 / dinsdag, 26 mei 2015

  Leuk om te zien, en wat heb je leuke mensen om je heen :).
  Gaaf je stand op de DYTG, helaas kon ik er niet bij zijn dit jaar, maar hopelijk volgend jaar wel weer. Vind het altijd zo’n leuk event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *