Instalab mei 2014 week 1 + Charleston dansje!

Afgelopen week stond vooral in het teken van de bruiloft van mijn neef. We hebben een paar dagen van te voren ons dansje ingestudeerd en natuurlijk was het heel spannend om deze op de grote dag zelf te performen, maar alles ging goed! Verder had ik een aantal leuke events in Amsterdam en gezellige privé afspraken met vriendinnen.

instalab_01 Ik kan me moeilijk voorstellen dat het vorige week nog zo heerlijk zonnig was, als ik nu naar het weer kijk buiten. Het was vorige week zondag in elk geval prachtig weer voor outfitfoto’s. Hier zijn we in Bilthoven.

instalab_33 Carselfie!

instalab_31 Na de outfitfoto’s reden we door naar onze nichtjes Vivienne en Juliette uit Bilthoven, waar we hadden afgesproken met onze andere nichtjes en onze neef Nevlynn om te oefenen voor de openingsdans voor zijn bruiloft.

instalab_32 Juliette doet een dansopleiding en heeft de hele choreografie voor ons bedacht, echt heel knap! We hebben geoefend en geoefend en na zo’n 4 uur hadden we het wel zo’n beetje onder de knie.

instalab_34 So much fun!

instalab_02 Na het oefenen had tante Gootje lekkere kaas- en worstenbroodjes voor ons gemaakt. Dat roze ding in het midden is een mand met servetjes, die haar overbuurvrouw had gemaakt. Kunstig hè? Staat superleuk op tafel!

instalab_03 Nom nom nom!

instalab_04 Maandag ben ik naar de Jewels & Watches beurs geweest in Trademart Utrecht om reasearch te doen voor een artikel. Ik kreeg de mooiste horloges om mijn pols geschoven. Dit exemplaar hier van Pequignet bestaat uit massief zilver met diamanten en kost zo’n luttele €8000,- (whut!!).

instalab_35 Ook kwam ik daar nog een hele lieve en enthousiaste lezeres tegen. Dankjewel, Wrienda!

instalab_05 Dinsdag op weg naar het U-PR event in Amsterdam. Ik had voor de gelegenheid mijn Louboutins aangetrokken (voor het eerst!) met een kokerrok en een tribal print body. Lekker chic! ;-)

instalab_38 Trots op Janine van Hot Pink Media die een presentatie gaf.

instalab_39 Samen met Merel van DeGroeneMeisjes.nl en mijn zusje Larissa van KittehsCupcakes.

instalab_40 Oehhhh! Een sleuteltje van Tiffany & Co. Love this necklace!

instalab_41 Na het event kregen we nog een heerlijke lunch. Heel gezond ook.

instalab_42 En na het event kwamen we Chloe tegen! We pakten dezelfde trein naar huis en ze deelde nog Mini Cooper-lolly’s aan ons uit (ze had hiervoor een Mini Cooper event).

instalab_06 Clarence in de Studio Snorhaar mand.

instalab_36 Cleaning day! Ik houd echt niet van schoonmaken, but when I do, dan doe ik het fashionable. Ik ben de laatste tijd into tulbanden en kijk veel YouTube video’s om te kijken op welke manier ik doeken om mijn hoofd kan knopen. Hier had ik zelf maar wat gedraaid, maar het bleef gelukkig wel zitten!

instalab_37 Kokosrijst met Indische gehaktballetjes, gewokte Chinese kool en paksoi en gebakken tahoe. Selamat Makan!

instalab_18 Ontdekking: Clarence lust ook kokosmelk.

instalab_19 Awwwwww!

instalab_48 Outfitje van de dag! Boyfriend jeans, Lita’s, Victoria’s Secret Tee met een turkoois vest van Primark. Ik vind de combinatie kobaltblauw met turkoois erg mooi.

instalab_20 Onderweg naar het Clinique event. Ik werd opgehaald in een Tesla auto, een geheel elektrische auto.

instalab_21 Ik mocht zelf rijden, maar aangezien ik mijn Lita’s aan had leek het me niet zo veilig. Dit was mijn chauffeur. Hello!

instalab_22 Na het Clinique event kregen we leuke armbandjes met een persoonlijke tekst. De armbandjes waren gemaakt door Zazzy Jewelry met een 3D printer. Cool!

instalab_23 Dit kunnen ze er ook allemaal mee maken. Ik vind vooral die monogram kettingen erg gaaf!

instalab_24 En ringen. Echt leuk!

instalab_49 Bedankt Clinique voor mijn gepersonaliseerd Clinique serum en armbandje :)

instalab_26 Het personaliseren was nog niet afgelopen, want na het Clinique event ben ik naar de Pepe Jeans store gegaan in de Kalverstraat. Hier mocht ik een broek uitzoeken en deze kon ik laten laseren met een eigen patroontje.

instalab_25 Aan de binnenkant van de broek heb ik de tekst ‘Beautylab’ laten zetten. Whoohoo! Een echte Beautylab Broek!

instalab_50 En de rest heb ik laten laseren met een print van ananassen en palmboompjes. De achterkant is gewoon zwart, maar dan zijn alleen de zakken met deze print. Binnenkort een outfitfoto met deze broek!


Hier kun je een beetje zien hoe het laseren te werk ging.

instalab_08 De bruiloft van mijn neef Nevlynn en zijn vriend (nu echtgenoot) Chris was geheel in Charleston style. Het was zo leuk dat iedereen, echt iedereen, zich had opgedoft. Mijn vader had speciaal een flatcap en bretels besteld en ook wilde hij graag een fake snor op.

instalab_09 Met mama!

instalab_07 De schoenen van Martijn (vriend van mijn nichtje Maren) zijn echt geweldig!

instalab_10 In plaats van één bruidstaart hadden ze een tafel vol lekkers neergezet. Echt heel erg mooi en ‘very Pinteresty’.

instalab_11 Dandy cookies.

instalab_12 Cakepops & Cupcakes.

instalab_13 Met mijn nichtje Vivienne.

instalab_14 Sugarcookies!

instalab_15 Vivienne, Nef en Larissa.

instalab_16 Met Hester, Maren en Tara.

instalab_17 Nichtjes met aanhang en Nevlynn.

instalab_45 De familie Verbon ‘Great Gatsby’ style!

instalab_46 Met tante Orthilde, de moeder van Nevlynn. Echt gaaf die sigarettenhouder. Je moet alleen wel uitkijken dat je geen peuk in je oog krijgt, haha!

instalab_47 De perfecte photobomb door Martijn.

instalab_52Mijn zusjes met papa (hier nog zonder snor, bril en hoed).

instalab_53 Oom Hugo, oom Jonkie en papa. “hoe moeten we die pose doen? Beetje omhoog he?” Lolbroeken :)

Bekijk hieronder ons dansje!!

Nevlynn en Chris zitten nu lekker in Thailand met huwelijksreis. Het was echt een hele leuke bruiloft, tot in de puntjes verzorgd en met hele gave Charleston details. Nef & Chris ik wens jullie veel geluk samen!!! <3

instalab_27Hmmmm, lekker sushi gegeten bij The Red Sun in Amsterdam met Janine.

instalab_28 Ik ben verslaafd aan een nieuwe Netflix-serie, namelijk FARGO. Heb nu 4 episodes bekeken en moet nu wachten op de nieuwe. Vind het echt een hele aparte, maar spannende serie. Oja en ik kijk dus altijd het liefst in bed, en dan komt Clarence altijd gezellig bij me liggen :)

instalab_29 Kijk! Een uniek momentje! Coco lag op mijn bureaustoel te slapen en ik moest er even op zitten om achter mijn laptop te gaan. Ik tilde haar op en legde haar op mijn schoot. Coco ligt dus NOOIT op schoot. Maar ze bleef gewoon liggen en legde haar kopje heel lief op mijn arm.

instalab_30 Ze kroop helemaal in me weg, ik vond het zo lief! Zo lief! Volgens mij was ze gewoon te slaperig om te merken dat ze niet meer op de stoel lag, maar op mij, haha! Na een kwartier werd ze wakker, rekte ze zich uit en ging ze op een andere stoel liggen. Ik hoop dat ze vaker op mijn schoot komt liggen :)

instalab_51Gisteren werd er eindelijk weer voor me gekookt! ;-) Tagliatella met een sausje van gekneusde tomaten met gorgonzola, cordon bleu en broccoli. En een rood wijntje!

Volg:

85 Reacties

 1. 18 mei 2014 / zondag, 18 mei 2014

  Wat een leuke bruiloft :) Top thema ook :D

 2. Wrienda
  14 mei 2014 / woensdag, 14 mei 2014

  Omg, zo cool dat je de foto op je site hebt geplaatst, hihi! Liet m zondag thuis meteen zien haha :P Was nice 2 meet ya! xx Wrien

 3. Nabi
  13 mei 2014 / dinsdag, 13 mei 2014

  Hoi Serena!!! De wedding zag er echt lovely uit!! Als een plaatje.

  Ik heb een vraagje: die ketting van Tiffany”s: heb me al suf gezocht! Waar kan je die vinden. Ben er echt helemaal weg van en zou ze graag willen hebben voor mijn verjaardag. Kan je me vertellen waar je het kan kopen (ben vooral verliefd op de manier waarop je het draagt, waarbij de sleutel een deel van de ketting is en niet loopt te “bengelen” aan de ketting -als je begrijpt wat ik wil zeggen.

 4. fransisca rietveld-verbon
  13 mei 2014 / dinsdag, 13 mei 2014

  Leuk om mijn neef tezien ( op foto) . Al eeuwig niet meer gezien . Klinkt alsof we bejaard zijn.

 5. Joyce
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Fargo! Heerlijk en met dezelfde zwarte humor als de film Fargo.
  Goede cast!

 6. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Geweldige openingsdans! Dat met die voeten is echt mega cool! I wanna learn it! Weet je misschien hoe dat heet? Dat je zo heen en weer draait met je voeten en om de beurt je linker en rechter voet iets naar buiten doet?

  xxx

 7. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  superleuke foto’s, die bruiloft ziet er echt heel erg leuk uit haha!

 8. Muts9
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Dayuuuum Hot chauffeur!

 9. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Wat een super leuke foto’s!!

  Leuk dansje, en het ziet er allemaal heel gezellig en ongedwongen uit!
  Goed idee, allemaal lekkere dingetjes.

  Die geprinte sieraden zijn echt gaaf! En de laser op de broek ook!! Heel gaaf!!

  Lekker dat er voor je gekookt wordt ;)

 10. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Super leuke foto’s en die broek is echt super gaaf!

 11. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Leuke foto’s ziet er weer uit als een gezellige week :D

 12. Lin
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Wat een saai leven heb ik toch, vergeleken met jou haha! Hele leuke foto’s weer.
  En wie heeft er eindelijk voor jou gekookt?? :)

 13. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Wat een leuke instalab weer deze week! En ik moest wel lachen dat je gewoon een foto had gemaakt van die taxichauffeur, haha!

 14. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Wat een leuke diary weer en wat zien jullie er allemaal gaaf uit!! En die chauffeur.. wauwe haha

 15. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Wat zagen jullie er allemaal prachtig uit op de bruiloft!

 16. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Waaaaaaauw dat horloge, super mooi! De bruiloft ziet er leuk uit!

 17. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Wat een gezellige foto’s weer! Ik vind het thema van de bruiloft zo gaaf! En echt leuk om te zien hoe tara en larissa foto’s maken hihi

 18. evelien
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  hahahaha ik woon ook in bilthoven en ik keek zo naar de indeling van het huis en jou nichtjes wonen bij mij in de straat een paar huizen verderop :)) ik had jou wel willen zien hahahaha

 19. Samia
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Leuk dansje en een erg mooie bruiloft! Ook mooie outfitjes weer! En die chauffeur, My God… *kwijl*

 20. 12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Dat dansje is echt fantastisch! Wat een super leuk thema voor een bruiloft :D

 21. Jessy
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  Ooh, die chauffeur is wel erg cute :)
  Clarence en Coco zijn echt te schattig trouwens.

 22. Begum
  12 mei 2014 / maandag, 12 mei 2014

  WAHHHH! Wat een knappe chauffeur is dat :-) hahaha weer een superleuke instalab!!

 23. Sabrina
  11 mei 2014 / zondag, 11 mei 2014

  aah wat een leuke outfits heb je aan gehad deze week! En jullie outfits op de bruiloft waren al helemaal geweldig!

 24. Amira
  11 mei 2014 / zondag, 11 mei 2014

  Aaaahhh de chauffeur heeft voor je gekookt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *