Instalab maart 2015 – week 1

Vorige week was leuk! Ik kleurde mijn haren weer eens (voor het eerst in 6 jaar, geloof ik), vond dat reuze spannend, nam daar heel veel selfies van, pompte mijn lippen op met van alles en nog wat, nam daar nog meer selfies van, at hele gezonde ontbijtjes, hield mijn achternichtje ‘Sloempie’ voor het eerst vast, nam veel poezenfoto’s, ging lunchen met Maikel en kocht een designer telefoonhoesje in de vorm van een teddybear. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van de afgelopen week?

instalab maart week 1_01 Zie je de excitement in my eyes? Ik wéét dat het gewoon highlights zijn, maar het was alweer zo lang geleden en ik had er ZO VEEL zin in om eindelijk weer eens iets anders te doen met mijn haren, dus JA, ik vond het spannend ja, om mijn haren te verven. Zeg ik gewoon. Maar, zoals jullie al konden lezen in dit artikel was ik in goede handen en ik ben onwijs blij met het eindresultaat.

instalab maart week 1_02 Ik vond jullie reacties op Instagram ook zo leuk om te lezen. Iedereen was net zo benieuwd als ik!

instalab maart week 1_03 Ik moest mijn familie en vriendinnen ook steeds op de hoogte houden. Van te voren heb ik wel 6 mensen moeten beloven om DIRECT het eindresultaat door te sturen, haha! Iedereen was zo benieuwd. Hier appte ik vast een sneak peek terwijl ik met mijn hoofd in de wasbak lag. Je kan het blonde in mijn punten namelijk al een beetje zien.

instalab maart week 1_04 Met Marianne, die samen met Charissa mijn haren heeft gedaan. Ze was heel blij en trots op het resultaat en zit er nu zelfs aan te denken om het zelf ook te laten doen. Echt leuk!

instalab maart week 1_13 Haha, ik moest zo hard lachen toen ik deze foto voorbij zag komen op Instagram. De bovenste zin is weggevallen, er stond namelijk: When you cut your hair and regret it. Ik vind het best een kunstzinnig kapsel, heel origineel bedacht, maar met deze tekst erboven is het echt een hilarische foto. En trouwens.. is dit Ke$ha?

instalab maart week 1_08 Op dinsdag kwam een vriendin van mijn vriend langs en ik had extra mijn best gedaan op het eten. Ik maakte soto ajam omdat ik het leuk vind om Indisch te koken als er anderen komen eten. Ze had heel lief roosjes meegenomen en… prosecco! Ik drink eigenlijk nooit doordeweeks, alleen in het weekend als ik op een feestje ben ofzo, maar ik moet zeggen dat het er goed in ging! Proost! Oh, en Clarence ligt heel vaak op deze manier op de bank, met zijn pootjes onder zijn lichaam gevouwen. Ik vind hem dan net op een soort luiaard lijken. Zo schattig!

instalab maart week 1_07 Ahhh, wat hebben we een mazzel met het weer! Ok, soms is het nog wel heel koud en regenachtig, maar soms schijnt het zonnetje ontzettend hard en krijg ik nog meer zin in de zomer! Hier maakte ik een foto vanaf mijn gallerij met het zonnetje achter me. Ok, ik wilde eigenlijk kijken of mijn highlights zo mooi overkwamen op de foto, hehe. Maar je ziet er niets van zo.

instalab maart week 1_06 Op woensdag krulde ik mijn haren en nam ik mijn Happy New Hair video op, dus dat was meteen HET moment voor selfies. Bij dit licht zie je pas echt goed hoe licht mijn haar is geworden. I LOVE IT!

instalab maart week 1_05Wow, zo zie ik er dus uit als ik blond haar had gehad, haha! Ik legde mijn achterste (blondere) plukken helemaal naar voren, vandaar. Ziet er niet eens slecht uit, toch? Ik krijg er een beetje een Beyoncé vibe van, al zeg ik het zelf. Hier draag ik trouwens mijn nieuwe Zara blouse. Het enige zomeritem die ik nu kan dragen, want de rest is nog veel te zomers en te koud.

instalab maart week 1_12 Dit was de salontafel van mijn vriend en die staat nu een beetje overbodig in onze huiskamer. Nou ja, niet helemaal overbodig natuurlijk, want ik verzin er altijd wel iets voor. Omdat deze tafel lager is kan ik er perfect productfoto’s op maken van bovenaf! En Coco komt even nieuwsgierig koekeloeren wat ik daar allemaal aan het doen ben. Doet ze altijd. Oh, en op het hoekje staan de roosjes die ik kreeg op dinsdagavond!

instalab maart week 1_10 Op woensdag had ik weer een afspraak met mijn stagiaire Sanae over mijn boeklancering en zoals altijd dwalen we daarna af en praten we over voornamelijk de Kardashians. Want die volgen we op de voet en we praten over ze alsof ze onze vriendinnen zijn, hahaha! Nou ja, we hadden het over Kylie Jenner, over haar lippen en over lip vacuüm dingetjes en toen bedacht Sanae dat we het ook zouden kunnen proberen met een insectenpompje. We gingen meteen bij de apotheek kijken, zagen ’em liggen, testte hem uit op onze hand en dachten toen ‘nou dit zou moeten werken’. Ik ging er thuis meteen mee aan de slag en appte haar deze foto door. Het resultaat zien jullie in het artikel van gisteren, klik hier.

instalab maart week 1_11 Ik was echt flabbergasted door het resultaat, het zag er zo vreemd uit. Echt alsof ik zo’n plastic fantastic meisje was geworden ineens. Ik vind het verbluffend om te zien, maar ik weet nu 100% zeker dat ik nooit lip fillers zou nemen, ik ben echt blij met mijn uiterlijk zoals het nu is. Ik moet zeggen dat ik wel een ooglidcorrectie zou nemen als mijn oogleden te veel zouden gaan hangen, dat sluit ik zeker niet uit! Maar dit, nee.. Ik stuurde deze selfie naar familie en vrienden en iedereen reageerde ook hetzelfde, ze schrokken zich dood! Nena was toevallig aan het kolven en had spontaan geen toeschietreflex meer.. zo hard schrok ze! Ze dachten allemaal dat ik voor Beautylab iets in mijn lippen had gespoten en vonden het ontzettend zonde. Gelukkig waren ze opgelucht toen ik zei dat het tijdelijk was. Altijd leuk om mensen even te laten schrikken, hehe.

instalab maart week 1_09 Ontbijtje! Kommetje yoghurt met frambozen, muntblaadjes en kokossuiker en een kopje thee. Ik vond het er zo pretty uitzien dat ik er maar een foto van heb gemaakt. Op mijn nieuwe fotografietafel. Met de roosjes erbij. Om het er nóg mooier uit te laten zien :)

instalab maart week 1_17 Mijn moeder is super creatief bezig geweest en heeft een hele mooie flower wall gemaakt van zijden nepbloemen. Ze is 4 uur bezig geweest met alles opplakken. Ik was even op bezoek bij mijn ouders om pakjes op te halen en de Daisy geuren waren net binnengekomen, dus ik heb de flower wall meteen even gebruikt voor een mooie instagramfoto.

instalab maart week 1_18 De flower wall is tevens selfie proof! Supermooi als achtergrond. Ik wil er ook een!

instalab maart week 1_21 Kijk zo stoer! Clarence is altijd een beetje bang en dik en hij durft nooit op dingen te springen (behalve de bank, mijn bed en de vensterbank) en nu zit die dikke ineens in de kast op mijn balkon, wow! Wat een durfal. Meestal is Coco de kat die op avontuur gaat, maar nu nam Clarence even het voortouw. Grappig hoe je je katten soms denkt te kennen en ze je dan toch weten te verrassen. Gekke beestjes.

instalab maart week 1_14 Ik krijg dagelijks pakjes en dozen toegestuurd en daar zijn mijn katten altijd heel blij mee. Leg er een dekentje in en ze hebben een nieuw chillplekje.

instalab maart week 1_15 Clarence zat zich hier uitgebreid te wassen en ik stoor hem overduidelijk, aan zijn disturbed en lichtelijk chagrijnig koppie te zien.

instalab maart week 1_16 Ik ging met mama naar Action om nog meer zijden bloemen te kopen voor haar flower wall, en toen zag ik deze kimono. Shit, ik heb de prijs er net afgeknipt, maar volgens mij waren ze maar iets van €5. En het zijn best leuke patroontjes! Echt geen geld! Even een tippie van mij :)

instalab maart week 1_22 Op donderdagavond gingen mijn vriend en ik naar mijn nichtje Hester en haar nieuwe kindje Lorena aka Sloempie. Wat een popje he? Pas 4 dagen oud, zo klein en teer nog. En zo onwijs zacht en wat ruiken baby’s toch altijd lekker. Ze lag heel zoet te slapen en werd pas een beetje wakker toen Hester wilde voeden en wij alweer naar huis gingen. Hester, haar vriend en hun andere zoontje Noah zijn helemaal in de wolken.

instalab maart week 1_20 Restje soto ajam voor ontbijt. Moet kunnen.

instalab maart week 1_19Mijn mama maakt echt mooie sieraden en dat zeg ik niet alleen omdat ze mijn moeder is. Ze gebruikt glinsterende edelsteentjes waarvan mijn ogen ook heel erg gaan glinsteren. Laatst maakte ze deze armbanden met allemaal gekleurde edelstenen, ik vond ze zo mooi dat ik er een foto van heb gemaakt. Mocht je benieuwd zijn, ze verkoopt haar sieraden op pearlmania.nl!

instalab maart week 1_24 Op vrijdag ging ik lunchen met Maikel, wow, die had ik echt al een tijdje niet meer gezien. Hij is gestopt met bloggen omdat hij nu bij MAC werkt, bij de Douglas aan de Kalverstraat in Amsterdam. Mocht je in de buurt zijn, ga dan zeker even langs, vindt hij vast leuk! Hij is daar helemaal op zijn plek, kan daar veel meer creativiteit kwijt. Fijn om te horen dat het goed gaat met hem. Heb veel mensen al een hele tijd niet gezien omdat ik zo druk ben, dus nu probeer ik langzaam mijn sociale leven weer wat op te pakken door langzaam weer met iedereen af te spreken!

instalab maart week 1_25We waren bij eetcafé VERS en ik nam dit Arabische brood met geitenkaas. Heerlijk!

instalab maart week 1_26 Ik had al een verse munthee op, en jus d’orange met meloen, maar TOCH wilde ik dit ook nog graag proberen. Lombardia Hot Drinks worden gepromoot als ‘warme smoothies’ dus ik was erg benieuwd. Ik nam de smaak Gember Citrus. Erg lekker, maar niet echt smoothie achtig. Gewoon een beetje Citrosanachtig, eigenlijk! Haha! Wel lekker hoor, dat wel.

instalab maart week 1_27 Toen Maikel en ik terug naar het station liepen doken we nog even de schoenenwinkel Shoebaloo in, gewoon om te kijken. Ineens zagen we dat ze net de nieuwe teddyberen telefoonhoesjes binnen hadden gekregen van Moschino, en we konden ons niet bedwingen! OK, de dingen zijn GIGANTISCH groot, maar ze zijn gewoon zo schattig! En ik moet zeggen dat de pootjes van de beer ergonomisch gevormd zijn zodat je het extra lekker vast kan houden terwijl je aan het appen bent. Mijn telefoon past niet meer in mijn zak dus vanaf nu moet ik altijd een tas meezeulen, but it’s worth it! Ik word al vrolijk als ik er naar kijk!

instalab maart week 1_28 Na de lunch met Maikel ging ik naar Woerden, waar de moeder van mijn vriend een feestje had omdat ze 25 jaar in dienst was. Wow, 25 jaar! Bij één bedrijf. Dat zie je niet veel meer tegenwoordig. Aan mijn arm hangt een nieuwe Longchamp ‘Le Pliage’ tas, nou ja nieuw, ik had hem gekocht voor Larissa in Parijs, bleek ze hem al te hebben. Ik heb toen wat anders gekocht voor haar verjaardag. Hij stond al die tijd nog nieuw in de tas en het plastic in mijn kamertje en bij het opruimen vond ik hem weer. Ik dacht, dan gebruik ik hem zelf wel! Vooral omdat ik nu een tas nodig heb, met dat grote telefoonhoesje, hahaha!

instalab maart week 1_29 Daarna had ik een verjaardag van vrienden, Rutger en Marjolein. Het broertje van Rutger is een meester op een basisschool en nam deze brief van Wissal, een leerling van hem, voor me mee. Ze had er de hele dag op lopen knutselen, zei hij. Wat ontzettend lief!

instalab maart week 1_30 Ik heb haar briefje beantwoord met een handtekening erbij, zodat hij het terug kon geven aan Wissal. Ah, mijn hart smelt van zulke lieve briefjes, daar doe je het toch voor? Dat zo’n meid van 12 dan de moeite neemt om zoiets voor me te maken en er een ontzettend leuke tekst bij zet. Ik hoop dat ze blij is met mijn briefje terug :)

instalab maart week 1_31 Weten jullie nog dat ik een keer een morning routine video had opgenomen en een poging deed om banaanpannekoekjes te maken die compleet mislukte? Jullie gaven me allerlei tips, zoals: gebruik 2 eieren in plaats van 1! Wel prakken, niet blenden! Doe er ook kaneel doorheen! Maak echt kleine pannekoekjes en niet één grote! Well, ik heb alles meegnomen en het opnieuw geprobeerd. Dit keer dus met 2 eieren.

instalab maart week 1_32 En YES! Ze zijn dit keer wel goed gelukt! Ik heb er hier nog een hele hoop stroop op geknalt want ik vond ze niet zoet genoeg, haha. Weg is mijn ‘gezonde’ ontbijtje. Oh well! Ik vond ze erg lekker, maar nog wel erg omeletachtig door de eieren. Volgende keer bak ik alleen de banaan, zonder ei. En dan lekker op een broodje pindakaas ofzo. Hmmm! Met suiker en kaneel. Weg met die gezonde meuk.

instalab maart week 1_23Dit is nu mijn latest obsession: beschuit met roze muisjes. Ik ben nu alweer toe aan mijn tweede pak roze muisjes. Ik ging nieuwe kopen en kon kiezen uit roze en blauw en ik kies eigenlijk altijd roze, ik weet niet waarom. Ik wissel af en toe af met yoghurt, maar dit is eigenlijk wat ik de afgelopen tijd elke ochtend en soms ook in de middag eet. I love it!

instalab maart week 1_33En deze foto nam ik gisteravond, toen we de show van Aziz gingen kijken op Netflix met een zelfgemaakte vette hamburger erbij. Hij is zo dik, hij paste niet eens in mijn mond, dan weet je dat je een goeie burger hebt gebouwd! We houden echt van hamburgers. We gaan ook altijd all the way, kaas, tomaat, augurk, ui en bacon (ik heb de perfecte bacon gevonden waarmee je het net zo knapperig bakt als dat ze in Amerika doen, geweldig!).

Nou, dat was het weer voor deze week! Komende week ben ik toch weer even druk met mijn boek, want de vormgever zijn dat er nog best wat ruimte was voor extra hoofdstukjes. Ik ben dus weer druk bezig met het schrijven van nieuwe hoofdstukken en het maken van nieuwe foto’s, maar op een iets lager tempo dan eerst. Ik doe elke dag gewoon een beetje.

Oh, vandaag om 11u moet ik naar de tandarts voor mijn halfjaarlijkse controle dus ik hoop dat alles OK is, en daarna ga ik nog even gezellig de stad in.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

111 Reacties

 1. 16 maart 2015 / maandag, 16 maart 2015

  Ik gebruik een halve, heel erg rijpe banaan en twee eitjes, alles in de blender en dan lekker bakken.

 2. Niki
  14 maart 2015 / zaterdag, 14 maart 2015

  Ik heb gisteren toevallig nog een MAC lipstick gekocht bij Maikel! Wat leuk!

 3. Nien
  13 maart 2015 / vrijdag, 13 maart 2015

  Haha ik heb ook een roze muisjes crush op het moment! Blauwe muisjes smaken anders dan roze muisjes heb ik ontdekt ;)

 4. Zeynep
  12 maart 2015 / donderdag, 12 maart 2015

  Dat is Perrie Edwards :)

 5. 11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

  Wat een onwijs leuke week heb je gehad. En leuk geschreven ook, ik leef helemaal mee en het voelt net of je er bij bent hihi. Wat een geweldig lief nichtje heb je, krijg de kriebels van die foto, en moet aan mijn eigen kleine meisje denken die inmiddels bijna 4 jaar is. Ik ben heel erg benieuwd naar je boek, kan niet wachten, hoe lang nog? Ik heb jaren geleden ook eens een boek uitgebracht, in de vorm van een biografie. Toch een trots momentje hoor. xxx

 6. Esther
  11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

  Ik maak de pannekoekjes altijd met 1 banaan, 2 eieren, 5 el havermout en een snufje bakpoeder en dit even in de blender. Lukt altijd en super lekker

 7. Annika
  11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

  Wauw! Die flower wall lijkt me heel mooi! Ik zou heel graag een foto zien van hoe het er uitziet bij de rest van de kamer.

 8. marieke
  11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

  Dat is Perrie Edwards van Little Mix! Maar zij heeft al vrij kort haar van zichzelf.

 9. Kime
  11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

  Hee Serena,

  Kan je moeder geen tutorial maken van de flower wall? Lijkt me supergaaf om zelf ook te maken!
  Dit vind ik altijd zo’n leuke post en wat is je haar mooi! Ik loop sinds kort stage in Utrecht, wie weet spot ik je wel een keer!

  Liefs

 10. Nathalie
  10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Leuke Instalab weer.
  Maar nu even serieus: Share the good bacon info woman!
  Waar haal je je ze? Welk merk? Hoe voelde je je toen je dit ontdekte? :p

 11. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  ohhh die flower wall, daar wil ik wel een DIY van! Is het op een board geplakt ofzo? Veel leuke dingen weer :)

 12. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Wat een leuke week! Wat is je nichtje een schatje, ze ziet er zo lief uit! Welke schoenen draag je trouwens bij de foto bij het feestje ter eren van 25 jaar in dienst?

  Die bloemen muur van je moeder ziet er super uit, daar heeft zeker veel werk in gezeten. Maar het resultaat mag er zijn.

 13. Diede
  10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Dat meisje op die foto is niet Ke$ha, het is Perrie Edwards van Little Mix :)

 14. Hanne Lise
  10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Dat was niet kesha, dat was perrie van little mix

 15. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Ik heb echt meer foto’s nodig van die bloemenmuur -wat lijkt me dat namelijk ontzettend GAAAAAAF om te hebben thuis !!! So.. please ? (trek mijn liefste gezicht nu!)

 16. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Wat een leuke diary! Je haar is zo pretty geworden, en ik vind de nieuwe Longchamp er mooi ook! Deze zou ik ook nog graag willen aanschaffen voor erbij! Lijkt me ook een ideale tas om mee op reis te nemen als handbagage!

 17. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Dat telefoonhoesje is echt onwijs schattig zeg!

 18. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  You totally had me at “Weg met die gezonde meuk” Hahaha. Heerlijk. :’)

  • Marlies
   11 maart 2015 / woensdag, 11 maart 2015

   Haha same here :D

 19. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Wauw je haar is prachtig! Ben benieuwd naar je boek!!

 20. maro
  10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  hey Serena! dat meisje van die foto heet Perrie ze is van zo’n girl band genaamd little mix haha

 21. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Je haar is echt heel mooi geworden!!! En wat bizar met die lippen…

 22. steffie
  10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  ik ga er dan maar van uit dat er nog enkele pannenkoeken onder die liter stroop liggen :p zou ik dus echt niet binnen krijgen!

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

   Pannenkoeken horen gewoon met stroop! ;P

 23. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Yummie beschuit met muisjes! Krijg er spontaan zin in. Nog paar weekjes en kan ik weer lekker mee eten met mijn kraambezoek.

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

   Ah, spannend ^^

 24. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Je vriend… Super! Om te horen.

 25. Natasja
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  haar? geweldig!
  foto’s? leuk!
  poezebeesten? verliefd!
  flowerwall? wauw!

  BACON NET ZO KNAPPERIG ALS IN AMERIKA? waar, waar WAAR?
  (lichtelijk food obsessed) haha

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

   Bij de AH! Ik deel zaterdag welke je precies moet hebben!!

   • Lilian
    10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

    Heel fijn! Ik had al een zoekfilter voor ‘bacon’ op de reacties gezet, omdat ik ook wilde weten waar deze te koop is, haha! :D

 26. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Wauw, je haar is echt prachtig geworden! Staat bij mij ook hoog op mn to do list voor deze lente :) Liefs!

 27. Kayleigh
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Hele mooie foto met dat zonlicht zo achter je, wauw! En je haren zoo prettyy, nu begint het bij mij ook weer te kriebelen, terwijl ik bijna van me slecht geverfde blonde haren af ben haha.. denk dat ik er toch nog even mee wacht.

  Je moeder maakt echt de mooiste items, die flower wall jeetje I Want! En die armbandjes I NEED! Ik heb al 2 paar oorbellen en een ketting gekocht dus een armbandje moet er zeker weten bij, naast al die ander items die nog op m’n wishlist staan..oepss.. denk dat ik zo beetje bij beetje haar webshop leeg roof! :D

 28. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Leuke pics! Ik weet zeker dat dat meisje helemaal in de wolken is met jouw briefje:-D

 29. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Je haar is heel erg mooi! Het staat je prachtig :)

 30. Manon
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Nice new hair!! Staat je goed. En tell us pleaseee, waar heb je die perfecte bacon gevonden?

 31. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Haha de yoghurt met vruchtjes leek voor mij in eerste instantie op een gewoon wit bord met een beschuitje met aardbeien. Lekker ontbijtje lijkt me (allebei)!

  • Serena
   Auteur
   10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

   Is het yoghurt met frambozen of een beschuitje met aardbeien? Wat zien jullie? #thebreakfast

 32. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Haha zelfs in de kappersstoel met folie in je haar ben je knap.

 33. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Je haar is echt mooi geworden meid. Liefs.

 34. Julia
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Zou je een diy van die flowerwall willen doen, ik ben bezig met naar een nieuwe kamer te verhuizen (als dat goed Nederlands is, wauw lange zin) en dat lijkt me zo supergaaf!!!

 35. Joëlle
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Die foto van instagram is van Perrie Edwards van Little Mix, niet van Ke$ha ;p

 36. elize
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Leuk artikel weer! En ik ga heeeel snel naar de action! Ben erg benieuwd naar die kimono’s..

 37. Christine
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Uhm… HOE heeft je moeder die bloemenmuur gemaakt? Dat wil ik ook proberen!

 38. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Aah ik vind je haar echt heel mooi geworden! Ziet er net wat speelser uit :)

 39. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  I love your new hair color! I tried the banana pancakes too and they didn’t work out and they were too eggy as well. I have been twitching the recipe a few times until I was finally happy with the results. I used 2 ripe bananas, 3 tablespoons of oatmeal, ½ teaspoon of baking powder, ½ teaspoon of vanilla extract, 1 tablespoon of all-purpose flour, 1 egg, and coconut oil for greasing the pan. They are still quite healthy and look and taste more like normal pancakes. You can check out the whole recipe here if you like:

  http://cravingsinamsterdam.com/2015/01/29/healthy-banana-oatmeal-pancakes/

 40. Ali
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Welke maat van de tas is dat? Dde S, M of L? Prachtig :)

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

   De medium!

 41. Yvon
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  ONZE huiskamer? Heb ik iets gemist en woon je tegenwoordig samen met DE man? :-)

 42. 9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Leuke foto’s weer, die hamburger ziet er zo goed uit!

 43. Lina
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Wat een leuke week en veel leuke foto’s heb je gemaakt!
  Ik vind je haar echt supermooi geworden, ben benieuwd welke krultang je momenteel gebruikt? :)

  • Serena
   Auteur
   9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

   hi Lina,
   ik gebruik een stijltang eerlijk gezegd!
   Eentje van Cloud Nine, erg blij mee :)
   liefs, Serena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *