Instalab juni 2015 – week 3

Zo, even acclimatiseren hoor! Na een fantastische, zonnige week in Mykonos moesten we er weer aan geloven: grauw, hier en daar wat regen en 100% zonloos. Welkom terug in Nederland, haha! De afgelopen week was leuk want ik zag mijn lieve vriend en katjes weer, we zijn het nieuwe kantoor in getrokken, ik heb een aantal leuke afspraken achter de rug, samen met Maren het nieuwe huisje van Jacq bekeken en echt een te gekke bruiloft gehad. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van vorige week?

instalab bruiloft_ - 22 Hello, Holland! Altijd leuk om overdag te landen, zodat je extra goed kan zien waar je bent. Met mijn allerbeste geografische kennis en richtingsgevoel probeerde ik te zien waar we zo ongeveer vlogen. Ik dacht dat we over Haarlem vlogen, en volgens mij herkende ik Bloemendaal. Maar gezien ik altijd nul interesse had voor Aardrijkskunde kan ik er ook 100% naast zitten, lol!

instalab bruiloft_ - 7 Reizen is één van de leukste dingen die er is, vind ik, maar het leukste is thuiskomen. De laatste dagen miste ik mijn vriend best wel en natuurlijk ook de kleine, lieve kitties. Ook mis je echt je huisje en slapen in je eigen, vertrouwde bedje. Vorige week maandag kwamen we terug uit Mykonos en mijn vriend haalde me op van Schiphol, zo lief! Thuis begroette ik meteen de fluffies, die er een stuk slanker uitzagen omdat mijn vriend ze naar de trimmer had gebracht. Ik haalde meteen mooie bloemen in huis om het wat sfeervoller te maken. Links een grote bos hortensia’s (10 stuks) in alle kleuren voor maar €6,50 en rechts prachtige pioenrozen (5 stuks) voor €4. Ik vond het wel een mooie deal! En ze staan nog steeds!

instalab bruiloft_ - 8 Coco ging meteen even aan de hortensia’s snuffelen.

instalab bruiloft_ - 6 En Clarence deed een dutje op de bank. Hij kruipt altijd half op een kussen, en verschuilt zich dan een beetje achter me als ik op de bank zit te werken. Wanneer hij dan langzaam in slaap valt zakt hij helemaal onderuit van het kussen af, zodat ‘ie soort van klem komt te zitten tussen het kussen en de bank. Zo schattig!

instalab bruiloft_ - 5 En zo blijft hij dan gerust 3 uur liggen, zonder zich te verroeren (behalve als er iets ritselt, want dan denkt hij dat er eten te halen valt).

instalab bruiloft_ - 23 Tijdens onze week in Mykonos appte mama al dat er een pakje uit Korea was aangekomen. YEAH dacht ik! Ik had namelijk zo veel zin om dit pakketje uit te pakken! Eenmaal alles uitgepakt stalde ik alles mooi uit en stuurde het naar mijn vrienden in verschillende apps, haha! Dat doe ik altijd als ik iets binnenkrijg waar ik super enthousiast over ben!

instalab bruiloft_ - 2 De Glamour Lip kit meteen uitgetest, want op Mykonos had ik door de felle zon hele uitgedroogde lippen gekregen. Het was op de dag dat we gingen quadrijden en ik mijn lippenbalsem niet bij me had. Na de drie stappen waren ze weer superglad en zacht!

instalab bruiloft_ - 3 Op woensdagmiddag ging ik lunchen met Stasya, een meisje die hier in Houten woont en die me ook de Koreaanse webshop had aangeraden. Ik haalde haar op thuis en ontmoette meteen haar lieve hondje Kosmo. Ik dacht, die kunnen we net zo goed meenemen! Dus hop, Kosmo mee de auto in en daar gingen we!

instalab bruiloft_ - 4 We gingen lunchen bij Bagel & Beans in Utrecht, omdat die vlakbij het nieuwe kantoor is. Ik bestelde een ‘Geen Stress!’ sapje met een Royal Jelly shot, die apart geserveerd werd in een capsule. Interessant! Stasya nam daarnaast een zoete bagel en ik eentje met vegetarische kip. Daarna kwam Margo me ophalen en liepen we samen naar het nieuwe kantoor.

instalab bruiloft_ - 17 Onderweg zagen we deze leuke tekst op muur, waarmee ik op de foto wilde. Ik had het een beetje koud en trok mijn shirt naar beneden, haha, dus ik sta er een beetje ongelukkig bij. Van de week maar even een nieuwe maken voor Instagram!

instalab bruiloft_ - 18 Het kantoor zit in een gebouw waar allemaal andere ondernemers zitten, in de wijk Wittevrouwen. Het is een leuk gebouw en kijk, zo stimuleren ze mensen om met de trap te gaan haha! Op de wand bij de lift zijn allemaal leuke, bekende quotes te vinden. Echt gaaf!

instalab bruiloft_ - 16 Office selfie!

instalab bruiloft_ - 19 Kennen jullie dit boek? Het is me aangeraden, maar ik twijfel of ik het zou kopen. Ik weet niet of ik echt al die gerechten ga uitproberen, of ze niet te bewerkelijk zijn of te lang duren. Wat vinden jullie? Ik wil meer groente gaan eten, en mijn vriend moet dat ook echt meer gaan doen haha, dus vandaar dat ik hier erg benieuwd naar was. Let me know, please!

instalab bruiloft_ - 21Boodschappen aan het doen toen ik opeens dit flesje met puur eiwit tegenkwam. Zo handig! Nooit meer moeilijk doen met eigeel van eiwit scheiden, je kunt het gewoon kant en klaar in een flessie kopen. Handig als je merengue ofzoiets dergelijks gaat maken. Ik denk, ik deel het even want ik had geen idee dat je dit kant en klaar kunt kopen. Trouwens ook handig voor de mensen die omeletjes eten zonder eigeel omdat ze met een bepaald sportdieet bezig zijn ofzo.

instalab bruiloft_ - 26 Ook ontdekte ik een vanille yoghurt in een TE CUTE aardewerk bakje. Ik moet toegeven, ik viel als een blok voor de verpakking, vandaar dat ik het kocht. Maar, de inhoud is ook echt superlekker. En nu het op is kan ik het bakje omspoelen en gebruiken als plantenbakje, vaasje of gewoon leuk potje. I love it wanneer je dingen zoals dit kunt recyclen. Zo bewaar ik ook altijd de Petit Maman jampotten en soms wordt Nutella in glazen potjes verpakt die je erna als drinkglas kunt gebruiken. Ideaal!

instalab bruiloft_ - 20 Ik dook na het werk even snel de Tiger in omdat iemand zei dat ze daar leuke flamingoprikkers verkochten. Toen zag ik ook deze leipe flamingoknuffel. Wat een geinig ding! Nou, ik ben dol op flamingo’s maar lang niet alles met flamingo’s vind ik écht leuk genoeg om te kopen. Deze knuffel dus maar even laten staan, hehe!

instalab bruiloft_ - 1 Je kan me midden in de nacht wakker maken voor noodle soup! Deze heb ik gewoon zelf verzonnen: runderbouillon met daarin taugé, gewokte paksoi, noodles, een eitje, biefstuk, koriander, sesamzaadjes en wat sambal en sojasaus. Het ziet er ook nog eens supermooi uit zo!

instalab bruiloft_ - 29 Op vrijdagavond haalde Maren mij op, want we gingen naar vriendinnetje Jacq die sinds kort in the middle of fucking nowhere woont (tijdelijk, tot ze een nieuw huisje kunnen vinden). Ze woont daar in het schuurtje van een van haar beste vriendinnen die op het platteland woont, ergens onder Geldermalsen.

instalab bruiloft_ - 15 Het is echt een superleuk en knus huisje, beetje hut-achtig, met veel land en tuin eromheen. Je woont hier echt prachtig, maar Geldermalsen is 50 minuten fietsen en er rijden amper bussen, dus persoonlijk woon ik liever dichterbij de randstad (of gewoon ergens waar een goede OV verbinding is). Jacq deelt de auto met haar vriend dus een aantal dagen in de week zit ze echt aan huis gekluisterd, of ze moet heel vroeg mee om haar vriend af te zetten en einde van de dag weer op te halen, als ze de auto wilt hebben. Het is even een gedoetje, dus hopelijk vinden ze snel een leuk huisje in de buurt van Utrecht e.o. Het was in elk geval een gezellige avond en leuk om te zien hoe ze nu tijdelijk woont!

Haar vriendin Marije, van wie het schuurtje is, kwam ook nog even langs. Ze had Serena’s Stijlgids gekocht en wilde het natuurlijk ook gesigneerd hebben. Ze had stap voor stap de pedicure gevolgd, echt leuk om te horen dat ze mijn boek zo leuk vindt en dat ze er wat mee heeft gedaan! Makes me proud!

instalab bruiloft_ - 11 Op zaterdag hadden mijn vriend en ik de bruiloft van zijn oom. Het was op een prachtig landgoed, buiten in het gras gaven zijn oom en zijn aanstaande het ja-woord. Daarna gingen we naar het landhuis voor lekkere taart (kijk zo mooi hij is!) en alles was zo mooi versierd met pomponnetjes, strikjes en bloemen. Zijn oom en tante zijn beiden al over de 50, maar hebben allemaal leuke ideetjes van Pinterest gehaald en het was dan ook echt alsof ik door één grote Pinterest pagina liep te scrollen. ZO MOOI!

instalab bruiloft_ - 12 Zijn tante had alles zelf versierd en aangekleed, ze had echt zo haar best gedaan! Samen met neefjes en nichtjes van mijn vriend zaten we aan tafel 7, mijn lucky number!

instalab bruiloft_ - 13Het menu! Ik had Vitello Tonnato en daarna Zeebaars. Het toetje aten we buiten, zodat de eetzaal kon worden omgetoverd tot dansvloer. Het eten was superlekker en zag er ook mooi uit voor het oog. Mochten jullie nog op zoek zijn naar een mooie trouwlocatie, het landgoed zit in Moerkapelle en heet ‘Het land van Belofte’. Echt een aanrader! Volgens mij zijn deze mensen ook echt gespecialiseerd in bruiloften. De locatie is sfeervol en het eten en de bediening waren top. Zoiets zou ik later ook wel willen! Maar dan dichter bij huis :)

instalab bruiloft_ - 14Mijn Vitello Tonnato, kijk zo mooi met de viooltjes!

instalab bruiloft_ - 25Dit kregen we na afloop mee, echt geniaal bedacht! Anti-kater water, met daaraan een aspirine aan een kaartje, hahaha! Ik had het niet nodig want ik was die avond de BOB, maar alle andere mensen (zo ook mijn vriend) hadden heel hard hun best gedaan met drinken dus ehhhhh, dit kwam uitstekend van pas! Het was zo leuk om te zien dat er zo veel werd gedanst, dat ben ik helemaal niet gewend. Zodra de eerste deuntjes van de DJ klonken stond meteen de vloer vol te swingen. En de DJ draaide echt van die bruiloftklassiekers, veel disco, twists, paar popnummers, klassieke air guitar nummertjes, op een gegeven moment happy hardcore, nou, het was één groot feest! Ik zag de neefjes en nichtjes van mijn vriend maar ik vind ze nu al helemaal geweldig! We gaan samen naar een festival deze zomer, echt zin in!

instalab bruiloft_ - 10 Dit maakte ik net van de restjes van de noodle soup begin van de week, zonder biefstuk maar met shii take paddestoelen. Ik denk dat ‘ie niet zo goed viel want een uur later werd ik misselijk en kotste ik de helft er weer uit, mieh! De rest van de zondag lekker geslapen en rustig aan gedaan, nu voel ik me al stukken beter. Zat gewoon iets dwars, denk ik. Er werd al gesuggereerd of ik zwanger was, maar nee, dat ben ik niet en dat hoeven wij voorlopig ook niet te worden. Dan zijn jullie ook weer op de hoogte!

instalab bruiloft_ - 24 Sad cat is sad.

instalab bruiloft_ - 28 Ah, kijk, hij wilde gewoon even bij me komen liggen, die arme kleine zachte baby van me! Kijk zo lief hij zich aan me vastklampt, awwwwww!

instalab bruiloft_ - 27Deze foto wilde ik nog even delen, vind ’em zo leuk! We zijn al druk bezig met het plannen van een nieuwe Sister Trip, het is zo leuk om met mijn zusjes op reis te gaan. We willen ook wel erg graag naar een Aziatische stad voor een week, misschien Bangkok of Hong Kong, maar ook Dubai staat nog steeds op onze wish list. Als jullie nog leuke suggesties weten, let us know! :)

Na de zomer wil ik met mijn vriend naar Texas. Het is dan 10 jaar dat ik er ben geweest voor het laatst, en wil hem heel graag laten zien waar ik stage heb gelopen en daarnaast meer van de mooie natuur ontdekken. Heel veel zin in!

Nou, dat was em weer voor deze week! Komende week is niet zo druk, maar vanaf juli heb ik wel weer veel afspraken staan. Kan ik de komende week lekker veel leuke artikelen en video’s maken :)

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

76 Reacties

 1. Amy
  27 juli 2015 / maandag, 27 juli 2015

  Dat kater water, ge-wel-dig! Wat een idee, dit houd ik in mijn achterhoofd!

 2. 26 juni 2015 / vrijdag, 26 juni 2015

  Ahw zo leuk al die katten foto’s! Ik hou niet zo van gewone soep (het vult niet ofzo?) maar deze ziet er heerlijk uit en volgens mij zit je er ook wel goed vol van!

 3. 26 juni 2015 / vrijdag, 26 juni 2015

  Ik ben vorig jaar getrouwd en ook wij gaven aan het einde van het feest een flesje anti-kater-water mee aan de gasten! Is veelvuldig gebruik van gemaakt, haha!

 4. michelle
  26 juni 2015 / vrijdag, 26 juni 2015

  Kun je alsjeblieft de koreaanse website delen? :-)

  Zou ook leuk zijn als je al je recepten op 1 plek kunt vinden. Die soep.zag er goddelijk uit!

 5. Roos
  25 juni 2015 / donderdag, 25 juni 2015

  Wow! Wat een supermooie foto van jou en je zusjes.
  Ik wil zelf nog wel eens een keer naar Thailand of Indonesië, of kun je nog andere mooie landen in die buurt aanraden?

  Groetjes van Roos

  Ps. Je noodle soep waarvan je dat recept had gedeeld is echt heerlijk!! Super goed recept :)

 6. 23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  Heerlijke foto’s! Ik heb het boek van Ottolenghi en alle recepten zijn echt súperlekker, maar ik moet eerlijk zeggen dat het grootste deel wel heel erg veel werk is. Het is het vaak wel waard, maar het is niet een boek dat je moet kopen voor snelle receptjes!

 7. 23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  Lijkt me inderdaad even wennen, na zo’n fantastische reis :) superleuk bedacht zo’n anti-kater watertjes en je bloemen zijn echt heel mooi!

 8. 23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  Hey Serena, geweldig leuk om je blog en foto’s te bekijken. Ik werd blij verrast met een foto waarop de bruidstaart staat die ik samen met het bruidspaar mocht ontwerpen. Die in ombre kleuren met ruffles :-). Vind je het goed dat ik op mijn site een linkje zet naar je blog, ik vind de foto namelijk heel erg mooi !

  • Serena
   Auteur
   23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

   hi Jolanda, natuurlijk mag dat! Hij smaakte ook nog eens heerlijk! Echt een prachttaart!

 9. 23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  Leuk om te lezen zeg!
  Die biefstuk heb je trouwens echt perfect gemaakt zeg. Wat is je geheim? hihi.

  En ik ben stiekem wel jaloers op jullie prachtige huidskleur hoor! Jullie zijn echt 3 prachtige meiden.

 10. 23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  Thanks voor het sharen van het eiwit! Ik vond het altijd zo zonde om het eigeel weer weg te moeten gooien!

 11. 23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  Wat leuk om te lezen! Vind je noodlesoepen er altijd lekker uitzien haha. En wauw, die bruidstaart!

 12. 22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  Wat een heerlijke volle diary, altijd leuk om te lezen! Die bruiloft ziet er echt super georganiseerd uit, wat een geniaal idee dat anti-kater water haha!

 13. steffie
  22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  dat eigeel van de AH is echt superhandig, ga ik zeker eens inslaan!

 14. Tumtumm
  22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  Ottolenghi’s recepten zijn geweldig. Als je twijfelt over de aankoop van het kookboek, raad ik je aan om een aantal recepten via Caroline’s blog uit te proberen. Per recept geeft zij ook aan hoe ze het gerecht vindt. Als de gerechten je bevallen, zou ik zeggen: kopen.

  En een reistip met je sisters is: Japan. Ik zag dat een van jullie dit land op de wishlist had staan. Doen! En dan Tokyo en Kyoto. Jullie gaan het geweldig vinden. En ja, je kan losgaan op Japanse beautyproducten ;)

 15. 22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  Je bloemen zien er echt prachtig uit! En wat handig dat flesje met puur eiwit

  XO

 16. 22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  Wat is die glamour lip kit grappig zeg, daar ben ik erg benieuwd naar! Ik zou ook graag naar een Aziatisch land willen gaan, maar dan met mijn vriend! Indonesïe of Thailand lijken me heerlijk!

 17. 22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  Leuke week! Wat handig zo´n flesje met anti kater water!

 18. Puck
  22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  heeii, waar heb je dat lange grijze vest van? Superleuk! xx

 19. Lonneke
  22 juni 2015 / maandag, 22 juni 2015

  Plenty, écht een prachtig boek, maar ik heb er nog nooit iets uit gemaakt, op een of andere manier inspireert het me niet genoeg. Ga voor een ander boek zou ik zeggen…

  • Fifi
   24 juni 2015 / woensdag, 24 juni 2015

   Waaaaaar heb jij die aardewerk toegjes gekocht Welke supermarkt en prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *