Instalab juni 2014 – week 3

Afgelopen week ben ik zo veel mogelijk thuis gebleven omdat ik gewoon lekker wilde bloggen en mijn huisje goed wilde opruimen. Toch had ik nog enkele afspraken in Amsterdam en heb ik maar liefst twee keer pizza gegeten deze week, haha! Kijken jullie mee naar mijn ‘avonturen’ van afgelopen week?

instalab_01 Vorige week zondag was het Vaderdag in Nederland en omdat het heerlijk weer was, besloten we lekker te BBQ’en.

instalab_02 Shabby, de stokoude kat van mijn ouders. Shabby is een Heilige Birmaan.

instalab_11 Papa neemt een welverdiend dutje in het zonnetje. Happy Father’s Day, daddy!! <3

instalab_13Ook ik deed even een dutje op mama’s schoot. Was zo moe!

instalab_34 Op maandag ben ik even langs Coty geweest. Dit is lieve Carla, hoofd PR van Coty Beauty. Hier vallen de merken NYC, Miss Sporty, Rimmel, Sally Hansen en enkele celebrity parfums onder. Hiervoor was ik naar Daphne en Anja geweest van Coty Prestige, in hetzelfde gebouw.

instalab_15 En ze hebben me weer verwend! Goodies! Leuke nieuwe producten om te testen en te reviewen voor de komende tijd.

instalab_03 Op dinsdag ben ik met Larissa naar Amsterdam gegaan, we hadden een afspraak met het PR bureau Newslab. Zij doen de PR voor o.a. Canon.

pizzadate Daarna gingen we door naar Mediakraft, het multi channel YouTube netwerk waar we bij zijn aangesloten. Ook Tara schoof aan. We hadden een Pizza Meeting, wat inhoudt dat we gezellig pizza gingen eten en een beetje gingen brainstormen.

instalab_19 Daarna ging Larissa richting haar vriend en Tara en ik naar huis in Houten. We besloten een Starbucksje te doen. Hier heb ik meteen even mijn camera uitgepakt die ik te leen heb gekregen van Newslab. Echt te gek! Kan niet wachten om er meer mee te experimenteren.

instalab_20Kijk wat een toeval! We kwamen Sharon en Jiami tegen!!

instalab_24 De dag erna meteen de camera getest door deze food foto’s te maken. Wow, ik merk wel echt verschil met mijn compact camera hoor!

instalab_23 Woensdagavond moest Oranje spelen dus ik ging in oranje kleding naar Amsterdam, waar we in de Westerunie naar de wedstrijd zouden gaan kijken. En zie, een oranje scrunchie!

instalab_04 Onderweg spotte ik een konijntje. Lief.

instalab_05 De wedstrijd was op de een of andere manier niet zo heel erg spannend, en Oranje speelde niet heel top. Toch was het een leuk sfeertje en was ik superblij en opgelucht dat ze alsnog hadden gewonnen! Ik ben altijd een klein beetje zenuwachtig vlak voor de wedstrijd. Hahaha!

instalab_06 Daarna zijn we naar de Pizzabakkers gegaan. Wow!! Superlekkere pizza’s daar! De bodem is lekker knapperig en echt heerlijk. Dit is een pizza met truffel. Mmmmm. Wil er echt snel nog eens heen!

instalab_25Selfie time!

instalab_07 En wel ja, een toetje kon er ook nog wel achteraan :)

instalab_08 De volgende dag gewoon even wat boodschapjes gedaan in Houten. Had zin om mijn maxi skirt aan te trekken. En ben superblij met mijn Steve Madden rugzakje. Zo handig om je handen vrij te hebben!

instalab_12 Hier ga ik nog steeds helemaal stuk om. Laat hem aan iedereen zien!!

instalab_10 Leftover pasta met extra tomaatjes, een prima maaltje :)

instalab_09 Oh ik smelt helemaal bij de gezichtsuitdrukking van Clarence hier. Wat een moppie!!!!

instalab_14 Ik had mijn water te lang laten staan, was vergeten er een theezakje in te hangen, dus het stond nog onder de machine. Hoor ik ineens ‘slurp slurp slurp’. Zit Clarence er gewoon uit te drinken, die boef!

instalab_16 De meest gelikede foto van afgelopen week: Milka repen!

instalab_17 Echt mensen… neem een abbo op de Huis en Comfort catalogus. Ik ga helemaal stuk om die zogenaamd popi jopi wervende reclameteksten. Gewoon omdat het fijn is om mooie schoenen te dragen. Punt. HILARISCH!

instalab_18 Fan van deze felle Maybelline lipstick!

instalab_21 Dankzij jullie heb ik mijn lijstje vieze woordjes flink kunnen aanvullen. Eens even kijken of ik daar samen met Angel een grappig filmpje van kan maken als ik terug ben van L.A…… hehehe

instalab_22 Non stop op repeat dit nummertje. Het is zo mooi en triest en melodieus en prachtig. I LOVE IT.

instalab_26 Ben nog steeds superblij met mijn balkonnetje en Coco is er ook heel blij mee.Dit is haar vaste plekje als de balkondeur open staat.

instalab_27 Druk aan het voorbereiden voor mijn trip naar L.A. Heb er zo veel zin in!

instalab_35 Deze foto maakte mama van Coco. Vond haar er zo grappig op staan, wilde het even delen.

instalab_31 Trots op mijn vriendje Maikel die gewoon in het AD stond!! GO MAIKEL GO! #HoutenUnited

instalab_32 Met mijn neef Ramon, jaren geleden!! Wat zie ik er anders uit he? Mijn neus is flink gegroeid (hier is mijn neus platter) waardoor ik mezelf bijna niet herkende.

instalab_28 Gluiperd. Geniale naam voor een biertje.

instalab_29Mijn hartje! Mijn wolletje! Mijn pluisje. Het gaat al beter tussen Coco en Clarence, alhoewel ze elkaar nog steeds wel aanvallen. Het is minder geworden en minder heftig. Ik hoop dat er binnenkort nog meer verbetering zal zijn.

instalab_33 Nena voelde zich niet zo lekker zaterdag, dus ik ging even bij haar langs. Werd meteen aan het werk gezet, hahahahaha! Ik stofzuig normaal nooit, dus dit is een goede bewijs-foto :D

instalab_30Mijn nichtje Maren kwam net gezellig langs en we hebben onze voetjes voorzien van een welverdiende (en broodnodige) pedicure! Ik vind dit nooit zo’n leuk klusje, maar als je met zijn tweeën bent en lekker op het balkon zit (of samen een film gaat kijken ofzo) is het al een stuk gezelliger om te doen :)

Dat was mijn week! Hebben jullie nog leuke dingen gedaan afgelopen week? Wat waren de hoogtepuntjes?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

67 Reacties

  1. 26 juni 2014 / donderdag, 26 juni 2014

    Oh die Milka repen zien er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *