Instalab juli 2015 – week 4

Jeetje mina, ik heb de afgelopen week heel erg mijn best gedaan met telefoonfoto’s maken, haha! Bereid je voor op een stuk of 50 foto’s van leuke uitjes die ik heb gemaakt. Ik ging naar De Parade, deed een overnachting in een nieuw hotel en heb gezellig van het zonnetje genoten met mijn nichtje. Kijken jullie mee?

instalab de parade utrecht - 5 Er is sinds kort een nieuw hotel in Amsterdam geopend en mijn vriend en ik hebben er een nachtje geslapen. Het is echt een heel mooi hotel met van die knusse, hipsterachtige hotelkamers. Loved it! De complete hotel review lees je hier.

instalab de parade utrecht - 1 Het leuke aan The Hoxton is dat iedereen een gratis ontbijtje krijgt aangeboden, die ‘s ochtends in een papieren zakje aan je deur hangt! Ik vind dat echt een leuk extraatje!

instalab de parade utrecht - 2 We zijn er van zondag op maandag verbleven, omdat we op maandag vrij zijn. Maandag hebben we er meteen een leuk shopdagje van gemaakt! Niet in Amsterdam, maar in Almere, want mijn vriend had wat nieuwe skinny’s nodig van Primark.

instalab de parade utrecht - 3 Na de Primark hebben we gelunched bij Barista Cafe. Mijn vriend nam een Club Sandwich en ik een tuna melt. En ook een lekker warm kopje thee, want het was die dag echt koud en regenachtig. Bah!

instalab de parade utrecht - 12 Op dinsdag ging ik naar mijn ouders en de buurkat Mikey (het is eigenlijk een poes) kwam meteen op me af hollen. Ze doet dan heel lief en aanhankelijk, maar als je haar wilt aaien krijg je een mep, hahaha! Echt tricky. Ik laat haar dus altijd wel kopjes geven, maar haal haar dus verder niet aan.

instalab de parade utrecht - 8Mama heeft op mijn verzoek een enkelbandje voor me gemaakt met echte turkooissteentjes, ben er zo blij mee! Hij is mooi fijntjes en van echt materiaal (18K GF, dus gecoat met een dikke laag goud die niet verkleurd). Ik vind hem heel chic! Over de Nikes kreeg ik veel complimentjes, die heb ik gekocht bij sneaker store PRIME in Utrecht.

instalab de parade utrecht - 7 Larissa en Tara hebben me geholpen met filmen en editten van de Beautylab Burger-video. Ik vind hun edit skills echt heel goed! Kennen jullie hun YouTube kanaal eigenlijk al? Zeker even een kijkje nemen, want de laatste video – de Bean Boozled Challenge – is echt HILARISCH!

instalab de parade utrecht - 6 Larissa met haar ‘slides’. Deze zijn wel hip he!

instalab de parade utrecht - 4 Lezeres Demi heeft een foto van Coco prachtig nagetekend, wow! Die ogen en al die haartjes, wat een werk! Ik heb het aan Coco laten zien en ze is zo trots als een pauw :)

instalab de parade utrecht - 9 Arme Clarence voelde zich wel een beetje gepasseerd, haha!

instalab de parade utrecht - 10 Soms moet je even wat lekkers tot je nemen, ook al probeer je wat gezonder te eten. Kwee dadar is echt één van mijn favoriete zoete Indo snacks. Het is een pandan pannenkoekje met daarin een mengsel van kokos met zoete palmsuiker. Heerlijk! En een kop thee. Want dit was mijn uhhhh ontbijt :D

instalab de parade utrecht - 11 Als er zonnestraaltjes op bed vallen, ligt Coco altijd heerlijk te soezen in de zon. Kijk haar nou, wat een lekker bolletje wol is het toch!

instalab de parade utrecht - 17 Ik ben het wel een beetje zat hoor.. het is zomer en ik moet gewoon met een sjaal de deur uit! En laatst had ik mijn winterjas weer aan. NOU JA ZEG! Gelukkig is het vandaag weer echt zomerweer!

instalab de parade utrecht - 16 Deze zag ik op het Instagram account van Veronique van L’Oréal Luxe en ik ben echt DOL op dit soort spelletjes. En ik kijk veel films. Dus ik ging er voor, maar kwam niet overal uit. Heb toen Nena ingeschakeld want Nena is heel goed in spelletjes (en kijkt ook veel films, haha) en toen hebben we hem samen opgelost. Zo leuk om te doen!

instalab de parade utrecht - 14 Samen met mama ben ik naar Toko Centraal in Nieuwegein gegaan, om wat supplies in te slaan en ook gewoon, omdat we dat leuk vinden. Ik bedacht me dat het leuk is om een toko shoplog te doen, dus die komt woensdag online!

instalab de parade utrecht - 13 Ik heb in elk geval pho bouillon gekocht, want dat wil ik al heel lang een keertje maken!

instalab de parade utrecht - 15 Meteen wat Indofood meegenomen als avondeten. Selamat makan!

instalab de parade utrecht - 21 De dag erna was mijn vriend jarig, dus die heb ik zijn verjaardagscadeautje gegeven (een lederen armband van Buddha to Buddha) voordat hij naar zijn werk ging. Zelf moest ik ook de deur uit, namelijk naar een afspraak met een klant en daarna naar de nieuwe Kiehl’s Flagship Store in de Kalverstraat.

instalab de parade utrecht - 18 Daar ontmoette ik Moniek, een superlieve en leuke meid, die me fantastisch skincare advies heeft gegeven. Met dat witte ‘thermometertje’ meten ze het vochtgehalte van je huid. Die van mij was heel laag!

instalab de parade utrecht - 19 Met deze dingetjes meten ze de vetheid van je huid. Op mijn wangen was het droog en mijn T-zone is medium oily, dus ik heb echt een gemengde huid.

instalab de parade utrecht - 24 Dit is Moniek! Echt een topper! Mocht je op zoek zijn naar echt iets goeds voor je huid, ga dan zeker langs Kiehl’s. Ze luisteren goed naar je klachten en wensen en je krijgt er ook altijd veel samples mee (iedereen, niet alleen ik omdat ik een beautyblogger ben) en je merkt dat ze echt graag willen helpen.

instalab de parade utrecht - 20 Voordat ik weg ging maakten ze een polaroid van mij en Mr. Bones, voor op hun polaroid wall. Leuk! Ik heb best wat producten mee naar huis gekregen om te testen, dus over een tijdje kunnen jullie reviews verwachten van mij.

instalab de parade utrecht - 22 EINDELIJK! Er is een Exki geopend en wel op Amsterdam CS. Ben ik zo blij mee, want als je op een station even iets wilt halen voor onderweg in de trein, is het vaak niet zo gezond. Maar bij Exki verkopen ze biologisch voedsel en ook gewoon salades, gezonde broodjes, wraps, soepen, het is er heel lekker en ook niet heel duur. Ik kende het al vanuit Belgie en ben blij dat het nu ook op het station geopend is, aangezien ik hier best vaak langskom. Whoohoo!

instalab de parade utrecht - 23 Ik smikkelde deze wraps lekker op in de trein terug naar huis.

instalab de parade utrecht - 25 Kijk zo shiny mijn nagellak is in de zon, wow! Moest er even een fotootje van maken (en de review komt morgen online).

instalab de parade utrecht - 26 Bij thuiskomst zag ik een kaartje van mijn schoonmoeder, lief! Ze is een tijdje geleden in Engeland op vakantie geweest.

instalab de parade utrecht - 27 Zit je lekker The Sons te kijken, gaat Coco er met haar dikke lijfje voor staan, haha! Tja als je onze aandacht wilt, is dat een hele goede zet :)

instalab de parade utrecht - 28 Op vrijdag heb ik lekker bij mijn ouders op de veranda gewerkt. Het is daar altijd lekker warm!

instalab de parade utrecht - 29 Ouwe Shabby was lekker lazy, en viel met zijn kopje naar voren in slaap. Awwww! Hij is al 18 en wordt in april alweer 19 jaar. Echt uitzonderlijk oud voor een raskat!

instalab de parade utrecht - 30 Larissa was voor een DIY naar iets op zoek, dus ben ik even met haar meegegaan naar de Kringloop.

instalab de parade utrecht - 31 Helaas vond ze niet wat ze zocht, maar ik spotte er wel dit mooie kikkerzoutvaatje, die ik op de foto zette voor Tara. Geen idee waarom, maar we proberen elkaar altijd naar kikkers te laten kijken als we ze spotten.

instalab de parade utrecht - 32 Weer terug thuis, had mijn mama loempia’s gebakken (die mijn tante had gemaakt). En toen ze met het bordje naar de veranda wilde lopen raakte ze verstrikt in de vitrage, hahaha! Ook echt typisch iets voor mij zoiets.

instalab de parade utrecht - 33Lekker! Dankjewel, tante Kiki!

instalab de parade utrecht - 35 Omdat ik het GUESS THE MOVIE zo leuk vond, heb ik mijn eigen verzonnen. Mensen gingen er meteen fanatiek mee aan de slag, echt leuk om te zien!

instalab de parade utrecht - 36 Altijd als ik op de bank aan het werk ben, komt Clarence naast me zitten. Of eerder achter me, en dan zakt hij langzaam tussen de bank en de kussens weg en dan ligt ‘ie compleet klem. Zo heerlijk om te zien! Kijk dat dikke, bij elkaar gedrukte snoetje toch eens. AH! Soms wil ik ze echt fijnknijpen, zo lief vind ik ze.

instalab de parade utrecht - 37 Op zaterdag gingen mijn vriend en ik Jacqueline ophalen, die bij de Flater werkt. Maar eerst.. een biertje op het terras en genieten van de zon. Ik vind een Chouffje erg lekker!

de parade utrecht - 1De Parade! Zo leuk! Afgelopen weekend was het laatste weekend en we waren nog niet gegaan. Ik probeer elk jaar minstens een dagje te gaan. Vind het sfeertje daar zo gezellig. De vriend van Jacq sloot ook aan.

instalab de parade utrecht - 38We hadden trek dus we begonnen meteen bij de poffertjestent. Hier kun je zelf je eigen poffertjes maken. Fun! En voor kinderen is dit natuurlijk ook geweldig.

de parade utrecht - 2Ze werden al mooi goudbruin. Hier staan Jacq en ik al helemaal klaar om ze op ons bordje te prikken.

instalab de parade utrecht - 39 Ze waren goed gelukt! Daarna kon je er zo veel boter en suiker overheen gooien als je zelf wilde, dus we gingen helemaal los, hahaha. Poffertjes zijn gewoon het lekkerste met veel boter en suiker.

de parade utrecht - 4Jacq en haar vriend gingen al wat eerder naar huis, maar een andere vriendin sloot aan. Hier hebben we net een kannetje sangria gehaald. Ik had al wat op, en sangria maakt me zoooooo aangeschoten, hahaha!

instalab de parade utrecht - 40Ook mijn nichtje Maren kwam langs met een paar vriendinnen en met zijn allen zijn we toen naar de voorstelling van Ellen ten Damme gegaan. Ze maakt van die mooie liedjes! En ze zag er ook heel bad ass uit zo met die trainingsbroek, haha. Was een leuke show!

instalab de parade utrecht - 41Blij met mijn nieuwe jumpsuitje van Hollister! En ja, daar staat heel oncharmant de vuilniszak achter me, haha, ik moest het vuilnis buiten zetten (moet ook gebeuren!).

instalab de parade utrecht - 42 Naast het enkelbandje had mama ook een mooi kettinkje gemaakt met mijn initalen. Ik ben echt dol op van die fijne sieraden die je gerust kunt combineren met andere fijne kettingen. De onderste met de roze saffiertjes heeft ze ook gemaakt. Mocht je iets soortgelijks zoeken, kijk dan eens in haar webshop PearlMania.nl, of stuur haar een mailtje. Ze maakt nu ook mooie kinderarmbandjes!

instalab de parade utrecht - 43 Op zondag ging ik met Maren op stap! Ze had gehoord van een leuke strandtent aan de Haarrijnse Plas, maar helaas hadden ze te weinig personeel en was het eten half op, dus zijn we meteen weer weggegaan. Wij balen, want we hadden echt trek en Maren had nog een beetje een kater, en dan heeft ze altijd zin in ei. IK WIL GEWOON EEN EI! riep ze steeds. Hahaha!

instalab de parade utrecht - 44 Eindelijk een ei! We zijn uiteindelijk doorgereden naar Down Under waar we ook nog even van het zonnetje hebben genoten. Heerlijk zeg dit weer. Mag wel langer duren van mij. De rest van augustus, bijvoorbeeld.

instalab de parade utrecht - 45 Ik nam geroosterd brood met warme geitenkaas en honing.

instalab de parade utrecht - 46Selfie!

instalab de parade utrecht - 47 We waren niet heel erg te spreken over de service (er werd niet gevraagd of we nog een drankje wilde en het eten was mwah), dus zijn we weer doorgereden naar een andere plek. We kwamen uit bij Plein 21 in Houten (Oude Dorp) waar we top zijn geholpen, hele vriendelijke bediening. Mij werd dit biertje aangeraden, die echt een fruitige nasmaak had van lychee (vond ik) en toch ook wel wat zwaarder/hoppig smaakte. Dit biertje is bekroond als ‘biertje van het jaar’. Ik vond hem lekker, maar ben toch meer van de wat lichtere, blond biertjes.

instalab de parade utrecht - 48 Genieten van de zon. Voor dat we het weten, is ‘ie weer weg!

instalab de parade utrecht - 49Daarna pakten we een bioscoopje. Ik wilde Paper Towns zo graag zien! Cara Delivigne acteerde echt goed, viel me alles mee. Meestal bij modellen die ineens gaan acteren denk ik, schoenmaker, blijf bij je leest, maar zij deed het fantastisch. Het is echt een feel good movie, aanrader!

Nou, dat was het weer deze week! Morgen wordt het weer fantastisch weer, dus mijn vriend en ik willen het water gaan opzoeken en ‘s avonds lekker BBQen bij zijn moeder. En de rest van de week heb ik alleen nog een afspraak gepland met mijn inmiddels ex-stagiaire Margo en verder lekker vrij gehouden zodat ik nog wat meer vooruit kan werken. Lekker, zo’n rustig weekje.

ANGEL/MR. WRONG FANS LET OP! Ik ben Angel’s stukje helemaal vergeten in te plannen gisteren, dus de eerstvolgende optie was vandaag om 15u. Hij is extra lang (2500 woorden!) en supergrappig, dus het is het dagje wachten gelukkig meer dan waard. Mijn excuses voor de vertraging en stay tuned!

Ik hoop dat jullie vandaag ook kans zien om wat van de zon te genieten!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

66 Reacties

  1. Iris
    7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

    AWW, ik vind je katten echt tè lief gewoon! Weer een leuk artikel, Serena! Wanneer komen er reviews over de nieuwe essence en catrice producten? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *