Instalab juli 2015 – week 2

Afgelopen week was weer eens superleuk! Veel leuke meetings gehad, quality time met mijn zusjes, leuke afspraken met vrienden wat geshopt, wat gebasketbalt (!!) en naar een Indonesisch dierenpark geweest. Kijken jullie mee?

instalab juli 2015 week 2 - 1 Op maandag is mijn vriend vrij (hij werkt op zaterdag), dus ik heb besloten dat we, sinds we zijn gaan samenwonen, zorg dat ik ook zo min mogelijk hoef te doen op maandag. Ik plan daarom geen afspraken in en probeer vooruit te werken op zaterdag, zodat mijn weekend eigenlijk verschuift van zaterdag/zondag naar zondag/maandag. Op maandag hebben we altijd een lekker lui dagje met veel uitslapen en zelfgemaakte croissantjes van Danerole en een serietje. Genieten! PS. we krijgen ze nooit alle 6 op… waren er maar Danerole blikjes waar je 4 croissaint uit kan halen in plaats van 6. Zo zonde anders!

instalab juli 2015 week 2 - 2 Op maandagavond gingen we op bezoek bij de moeder van mijn vriend. Ze heeft altijd zo’n gezellig huis, altijd een bosje bloemen op tafel, en vaak weer nieuwe theelichtjes of een nieuw soort samenstelling op de salontafel. Heel knus en een beetje zoals het bij mijn ouders thuis is ook. Ik voelde me er daarom waarschijnlijk ook meteen thuis.

instalab juli 2015 week 2 - 3 Ze had een lekkere ovenrisotto gemaakt met doperwtjes, blauwaderkaas en prei, recept uit de Libelle. Wow, het was echt megalekker. Precies zoals een risotto hoort te zijn, niet te droog, niet te vochtig, maar gewoon lekker sappig en vol van smaak. Ik heb gesmuld!

instalab juli 2015 week 2 - 6Dinsdagochtend ben ik door de stortregen gelopen met mama’s geweldige omakarretje (zo noemen wij het) om pakjes op te halen. Ik laat pakjes namelijk altijd naar het huis van mijn ouders sturen. Toch niet zo glamourous, dat bloggerleven! Haha!

instalab juli 2015 week 2 - 7Kijk zo cool! Van SPA kreeg ik een kartonnen krukje toegestuurd met daarin allemaal flessen met verschillende SPA smaakjes. Ik was natuurlijk veel meer onder de indruk van het krukje die mijn gewicht gewoon kon houden (ik weeg 60 kilo) terwijl het alleen van karton is gemaakt! Heel handig en opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen. Moet niet nat worden, maar ideaal als bijzetkrukje ofzo.

instalab juli 2015 week 2 - 5 Ben zo blij met mijn Hollister aankopen van vorige week! Ik was er al heel lang niet geweest, eigenlijk nog nooit sinds het was geopend in Utrecht, maar vorige week ging ik er samen met mijn zusjes heen en scoorde meteen 5 items in de sale, waarvan dit er 1 was. Het is een zomerse off shoulder top in geweldige tropische bloemenprint. LOVE IT! En superleuk op een high waisted shortje. Hij was afgeprijsd van €43 naar €23 dacht ik. Het scheelde in elk geval flink wat eurootjes! Normaal is Hollister best prijzig, maar in de sale is het fijn shoppen. En ik dacht dat ze altijd hele sportieve kleding verkochten en heel erg gericht op de jeugd, maar ik als dertiger kon er ook goed slagen! Hun style is nu wat meer bohemian te noemen. Larissa en ik hebben een paar dagen geleden nog een extra bestelling gedaan via hun online shop. Het is nog niet binnen (dankjewel staking van de PostNL), dus ben benieuwd.

instalab juli 2015 week 2 - 8 Op donderdag hadden we ‘s ochtends een meeting voor Travellab bij Starbucks in Utrecht. Ik nam een thee en moest me sterk houden om niet ook een zoet drankje te bestellen, zoals mijn favoriete no water Chai Tea Latte.

1941125_1575751909355715_1527073106_n Na de meeting gingen mijn zusjes en ik nog even shoppen bij Bershka. Ik kocht er een lekkere girlfriend jeans (op aanraden van jou, NappyHairz!) die me veel beter zit dan een boyfriend jeans, en ook gewoon een lekker, soepel vallend stofje heeft. New favourite jeans!

instalab juli 2015 week 2 - 9 Daarna namen we een sapje bij de Smoothie Company. Ik had die van mij laten ‘spiken’ met guarana, maar kennelijk ben ik al die cafeïne niet gewend, het was gewoon te veel, dus ik werd een uur later echt een soort van misselijk. Balen! Toen snel wat gegeten en water gedronken en daarna ging het wel weer. Maar wow, ik neem nooit meer een guarana shotje erbij, hahaha!

instalab juli 2015 week 2 - 10 Tweede meeting van die dag was ook voor Travellab en wel bij Endemol. We zijn leuke, spannende plannetjes aan het smeden!

instalab juli 2015 week 2 - 11 Kijk, lekker aan het multitasken onder de douche! Hier ben ik zowel een gezichtsmasker als body mud aan het testen. Heerlijk! Ik heb dan allemaal nieuwe producten binnen en duik er dan ‘s avonds lekker mee onder de douche om het te testen. Zo leuk om te doen.

instalab juli 2015 week 2 - 13 Deze foto kreeg ZO VEEL likes op IG, niet normaal, hahaha! Iedereen vond mijn haartjes zo mooi! Voor de mensen die wilden weten hoe ik het had gedaan: ik heb krullen gemaakt met de stijltang en dan 6 strengen per kant. Ik verdeel mijn haren in tweeën, en elk deel verdeel ik vervolgens in drie delen. Per deel neem ik dan 2 strengen waarin ik een krul maak. Ik heb vrij dik haar dus de krullen zijn niet superheftig, maar eerder wat losser en nonchalanter. Het effect is erg mooi! En hier draag ik verder een mooie basic Tee van Brandy Melville (de winkel zit aan de Leidsestraat in Amsterdam) en mijn nieuwe rok van Hollister.

instalab juli 2015 week 2 - 12 Little bundle of fur! And love! But not so much joy. Coco kijkt altijd zo intens verdrietig. Maar ik zweer het je, ze heeft hier de grootste LOL! Echt waar. Echt.

instalab juli 2015 week 2 - 14 Altijd goed: ripped jeans (mijn nieuwe girlfriend jeans van Bershka) en een white Tee (Brandy Melville). Klassiekertje!

instalab juli 2015 week 2 - 16Afspraak met de prachtige Roxanne. Dat haar! Die ogen! Gewoon om jaloers op te worden. We hebben gezellig gelunched en ze heeft me daarna kennis laten maken met voor mij nog onbekende beautymerken.

instalab juli 2015 week 2 - 15 KIJK! Dit zijn make-up kwasten van Jack’s Beauty Line. Het zijn niet alleen beauties om te zien, maar er zit ook een mooi verhaal achter. Ik heb er een aantal gekregen om te testen dus een review is onderweg. Ze zijn zo pretty! Het liefst zou je ze daarom al allemaal willen hebben, vinden jullie niet?

instalab juli 2015 week 2 - 17 Dit zijn de kwasten die ik heb uitgekozen, omdat ik deze het meeste gebruik. Ben heel benieuwd naar hoe ze het doen en aanvoelen op de huid.

instalab juli 2015 week 2 - 20 Op vrijdagavond hadden we een dakterras-BBQ-avondje met vrienden. Het was ook echt heerlijk weer, dus het was echt genieten!

instalab juli 2015 week 2 - 18 Willemijn had bedacht dat een opengesneden banaan met chocolade erin, verpakt in aluminiumfolie, en dan op de BBQ een goed idee zou zijn. EN JA, het bleek een hartstikke goed idee en wat smaakte het goed! Maren en ik konden het alleen niet laten om even een vieze foto te maken door chocola op onze tanden te smeren, hahaha! Lijken net rotte tandjes zo, bah!

instalab juli 2015 week 2 - 21 Dit is Broer Konijn, het konijntje van Willemijn en David. Hij is eigenlijk nog best groot en superzacht en lekker fluffy. Echt een leuk en mooi beestje! Konijntjes zijn zo lief en leuk. Houden jullie van konijnen? Ik ben meer van de katten, maar konijnen zijn toch ook schatjes hoor.

instalab juli 2015 week 2 - 19 Na het toetje zijn we nog een potje gaan basketballen. Jeetje mina, ik was kapot! Hele tijd heen en weer rennen, dribbelen, blokken, bal afpakken, proberen te scoren, wat een drukke en vermoeiende sport is dat toch! Hier heb ik echt het conditie niet voor. En de lengte trouwens ook niet, hahaha! Het was wel heel erg leuk om te doen en basketbal is echt een onwijs gave sport om te volgen. In Nederland is het helemaal niet zo groot als in Amerika, en dat is jammer! Het is ZO spannend soms! Maar hier heerst die hele basketbalcultuur gewoon niet zo. Kijken jullie wel eens NBA wedstrijden?

instalab juli 2015 week 2 - 22 Dit is Coco’s linke loetje-face. Kijk haar eens link kijken naar Clarence die ook de slaapkamer in probeerde te komen. Het gaat goed tussen ze hoor, maar er is zo nu en dan nog wel even strijd om aandacht. Ik vind Coco hier zo tof kijken, als ik Clarence was zou ik meteen in mijn broek poepen.

instalab juli 2015 week 2 - 23 OH EM GEE you guys. Ik heb eindelijk een goede dupe gevonden van de Bobbi Brown Shimmer Bricks. Lekker goedkoop en makkelijk verkrijgbaar, ook nog! Binnenkort review! Zijn jullie al benieuwd? Hier heb ik hem namelijk op.

instalab juli 2015 week 2 - 25instalab juli 2015 week 2 - 24 Op zaterdagavond waren we uitgenodigd om te BBQen bij vrienden van m’n vriend. Wederom was het topweer en hoefden we niet te koken, haha! We hebben het maar goed voor elkaar deze week. Het was supergezellig en het eten en de smeerseltjes waren ook heerlijk. Ik had zin in biertjes!

instalab juli 2015 week 2 - 26 Kijk, dit is hun kat: Baba Ganoush. Toen ze hem uit het asiel haalden hadden ze niet verwacht dat Baba zou uitgroeien tot een megagrote Noorse Boskat. Wat een beest he! Het is echt een zachtaardig, fluffy beestje. En hij kijkt scheel. Wat een tofferd!

instalab juli 2015 week 2 - 27 Lekker scheel! De vriend van mijn vriend heeft ons uiteindelijk nog goed hypotheekadvies gegeven, omdat hij normaal gesproken hypotheekadviseur is bij een bank. Hebben we echt wat aan gehad! Nu moeten we even goed nadenken en overleggen wat we precies willen. We weten nu in elk geval in welke richting we kunnen gaan kijken qua huisprijzen, dus nu kunnen we iets specifieker op zoek. Spannend hoor!

11349210_395470813988432_1177667865_nGisteren stonden mijn zusjes en ik met een kraam op Indo Roots Fest in Taman Indonesia in Kallenkote, een Indonesisch dierenpark. We verkochten er onze boeken en SlingGrips. Dit lieve meisje, Noah, was de dochter van een van de werknemers en liep er de hele dag rond. Ze heeft goed meegeholpen en we hebben leuk met haar staan kletsen. Echt een lieverd! Ook kocht ze nog een SlingGrip en boek van ons. We wilden natuurlijk even op de foto met haar!

instalab juli 2015 week 2 - 28 Tussen het verkopen en de regen door liepen we om en om even een rondje door het dierenpark. Het is geen heel groot park, maar de dieren die ze hebben zijn tropisch en bijzonder en worden erg goed verzorgd. Altijd fijn om te zien! Er zijn veel vogels, maar ook leuke ottertjes, Chinese dwergeekhoorntjes en walibi’s (mini kangaroo’s!) en mijn persoonlijke favoriet: Chinese dwergkwartels. Kon geen foto van ze maken want ze waren te snel, maar het waren in principe fluffy bolletjes op pootjes met een snaveltje. Heel dik en groot lijfje en dan zo’n klein koppie. ZO CUTE! Ik wilde ze gewoon vastpakken en kapot knuffelen. Zeker even googelen als je zin hebt om even te ‘oeeeeehhhh’en en te aaawwww’en, hahaha’.

instalab juli 2015 week 2 - 30 HALLO DAAR! Dit is dus een Chinese dwergeekhoorn.

instalab juli 2015 week 2 - 32 Lekker, sateh! Er waren kraampjes aanwezig met snacks en sateh, en deze sateh was echt overheerlijk lekker. Goed gemarineerd, goed geroosterd en goede saus. Alles goed. Heel smakelijk. En regenboog kroepoek!

instalab juli 2015 week 2 - 31 En dit is dus een mini Martabak Manis, oftewel een zoete martabak. Mét topping! Gemaakt door Lola van Toko Lo. Ik wil eigenlijk geen zoete dingen meer eten maar ik MOEST gewoon even een uitzondering maken.

instalab juli 2015 week 2 - 33 En kijk dit dan, Sayah, een likeurtje met de smaak van… SPEKKOEK! Amazing! Het smaakte ook echt naar de heerlijke kruiden van spekkoek. Naar een recept van zijn oma en gedestilleerd in Nederland. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor een indo of spekkoeklover: vraag eens naar Sayah bij uw slijterij. Heel bijzonder en lekker van smaak en ook lekker om te mixen in cocktails of door de koffie.

instalab juli 2015 week 2 - 29 Taman Indonesia is een heel mooi aangelegd park. Leuke kronkelweggetjes, houten huisjes, bamboe, op elke hoek wel weer een mooi beeld of andere verrassing. Ik wist niet eens dat er een Indonesisch dierenpark bestond, maar nu ik het weet wil ik zeker nog eens terug om de dieren op mijn gemak te bekijken. Mocht je in de buurt van Kallenkote wonen, of een keer een ander soort dierenpark willen bezoeken, is Taman Indonesia zeker de moeite waard!

instalab juli 2015 week 2 - 34 Na Indo Roots Fest zijn we richting huis gegaan. Onderweg kwamen we langs Zwolle en we hadden goede verhalen gehoord over het Thaise restaurant Baiyok, dus maakten we hier even een pitstop.

instalab juli 2015 week 2 - 35 Lekker, lekker, lekker! Ik kan er niets anders over zeggen. Vers en heel vol van smaak! Ik had een pittige salade met garnalen en wat voorgerechtjes en mijn zusjes hadden een lekkere curry met witte rijst en groente. We hebben echt gesmuld! Baiyok is echt een aanrader.

instalab juli 2015 week 2 - 36Ook het toetje was lekker! Tara nam sorbetijs van exotisch fruit en ik nam bananen in een warme kokossaus. Hmmmm!

Nou, dat was onze week! Veel afspraken gehad voor zowel werk als privé en de weken lijken de laatste tijd wel voorbij te vliegen zeg, niet normaal. Komende week heb ik het gelukkig ietsje rustiger. Laten we met zijn allen duimen voor beter weer en veel meer zon, zodat we het zomergevoel nog een beetje kunnen meepakken. Want zo’n regenachtige dag als gisteren, dat is natuurlijk niets!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

73 Reacties

 1. 23 juli 2015 / donderdag, 23 juli 2015

  Leuke week en mooie foto’s! Ik had de foto op insta niet gezien maar wat ziet je haar moooi!

 2. NAOMI
  23 juli 2015 / donderdag, 23 juli 2015

  heey!

  Ik denk dat je het beste niet je gewicht zo open kan neer zetten, dat kan bEst een trigger zijn voor sommige mensen!

  Verder vind ik je posts altijd heel leuk!

 3. Nienke
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  wat je ook met het laatste stukje deeg (waar je de laatste 2 croissants uit zou halen) kan doen is bestrooien met kaneel suiker, oprollen, in stukjes snijden en dan in een muffinvorm afbakken! Niet healthy maar wel lekker! ;)

 4. 22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  leuk overzicht! ik snap wel dat je veel likes op die IG foto kreeg, je haren zijn er prachtig!

 5. Sharon
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Hele leuke foto’s weer :) alleen de vrienden van je vriend waar jullie waren moeten wel echt iets aan hun tuin doen!

 6. ankie
  21 juli 2015 / dinsdag, 21 juli 2015

  Hoi een leuk rood vest heb je aan op de 4na laatste foto! Mag ik weten van welke winkel het komt?

  • Serena
   Auteur
   22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

   hi Ankie, van de NL webshop a-la.nl!

 7. 21 juli 2015 / dinsdag, 21 juli 2015

  De schele kat <3 <3

 8. 21 juli 2015 / dinsdag, 21 juli 2015

  Wat een leuke week en wat een lekker eten weer ! Ik vind je lamp echt mega tof, ik wil hem ook maar mijn vriend niet haha. Super leuk!

 9. Ier
  21 juli 2015 / dinsdag, 21 juli 2015

  Beetje lomp om de mensen van PostNL te noemen (in de regel zwaar onderbetaald) omdat jij je shirtje wat later binnen hebt.

 10. Irene
  21 juli 2015 / dinsdag, 21 juli 2015

  Leuke foto’s zeg!

  Ik zou wel het stukje aanpassen van de spekkoek likeur. Je zegt nu namelijk ‘kijk bij UW slijterij’, terwijl je je lezeressen gewoon aanspreekt met je ;)

  Staat een beetje gek! Alleen maar een tip en voor jezelf hoor, ik stoor me er verder niet aan en denk de rest ook niet!

 11. 20 juli 2015 / maandag, 20 juli 2015

  Oh zo gezellig, een BBQ op een dakterras! :) fijne week, Serena!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *