Instalab januari 2015 – week 4

Goedemorgen! De maand januari is nog niet om en ik ben alweer twee keer in het buitenland geweest. Eerst op en neer naar London voor een persevent en momenteel vertoef ik in het paradijselijke Aruba voor de lancering van de nieuwe Lancaster zonneproducten. Wat een topbaan heb ik toch ook! Deze week dus weinig poezebeesten, maar veel zon, palmboompjes en zee! Kijken jullie mee naar mijn avonturen van de afgelopen week?

instalab_aruba_02Vorige week zondag had ik een primeur, namelijk mijn eerste etentje voor 2 gasten die we mochten ontvangen bij me thuis. Ik heb eigenlijk zelden eters over de vloer. Meestal ga ik uit eten met vrienden of vriendinnen en als ze bij me komen doen we een thuisbesteld.nl of halen we een pizza. Maar nu heb ik echt voor het eerst de gastvrouw uitgehangen en heb dus zelf gekookt (Turkse rode linzensoep) en wijntjes en kaasjes in huis gehaald. Ik kreeg namelijk niet zomaar bezoek, nee nee, Laura van What About Her en haar vriend Robert (hier op de foto) kwamen langs. Ze wilden heel graag de katjes zien en natuurlijk ook mijn vriend ontmoeten (aangezien ik het aan één stuk door over hem heb gehad op Barbados, haha!).

instalab_aruba_01 Beetje pixelig, maar dit is Laura! Ze vlecht haar haren altijd zo mooi in. Ze is zo heerlijk boho!

instalab_aruba_10 Op maandag spotte ik deze lieve schoentjes bij de schoenenwinkel bij mij beneden, toen ik daar een pakje ging ophalen. Heb ze doorgestuurd naar Nena, vond ze zo cute! Wie weet is het wel wat voor Sarah. Ze waren nu voor de helft van de prijs namelijk!

instalab_aruba_04Op dinsdag gaf ik een Instagram Inspiratie Sessie bij Hi/KPN op kantoor, met partner in crime Janine aan mijn zijde. Janine is de eigenaresse van Hot Pink Media en met haar werk ik al 5 jaar samen. Ze doet mijn sales en zorgt er onder andere voor dat ik fulltime kan bloggen en dus van mijn hobby mijn baan heb kunnen maken. Ze is echt een topper! Wist je dat ze haar bedrijf heeft opgericht toen ze net zwanger was van haar dochter? Daarnaast sport ze twee keer in de week en is ze in het weekend DJ (zo nu en dan). Hoe doet ze het toch?! Powervrouw!

instalab_aruba_06POEH! Het is vroeg en het is KOUD!

instalab_aruba_07Op woensdag vloog ik naar London voor de lancering van de vernieuwde Hope in a Jar van Philosophy. Deze creme is echt hun absolute topper! Elke minuut wordt er ergens ter wereld een potje verkocht. Dus hoe maak je een klassieker nog beter? We kregen het allemaal uitgelegd en vanaf april kan ik jullie er meer over vertellen!

instalab_aruba_08Hier alvast een mini sneak peek om te laten zien dat de verpakking ook iets is aangepast.

instalab_aruba_09In London kocht ik bij Uniqlo een prachtige trui van 100% cashmere voor slechts €35 in de sale. En dat is echt heel goedkoop! Ik zag hem bij mijn zusjes die dezelfde trui in New York hadden geshopt, hij is lekker zacht en warm en heeft een felle neon oranje kleur! De Sexy Coral lipstick uit de Kiss Kiss collectie van Guerlain staat er perfect bij! Goede combo zo!

instalab_aruba_05Ineens kreeg ik een opwelling.. ik had zin om iets op te ruimen. Heel vreemd. Meestal ga ik dan ook gewoon in een hoekje zitten en wachten tot die gekke bui overgaat, maar nu moest ik er toch even iets mee doen. Ik besloot de badkamer flink onder handen te nemen en het resultaat zien jullie komende woensdag in een vlog. Het is echt heel leuk en netjes geworden, al zeg ik het zelf.

instalab_aruba_03 Een van mijn lievelingseten is soto ajam, en man wat had ik daar laatst weer enorm veel zin in! Ik maakte een hele pan en binnen een dag was hij weer op, terwijl ik zin had in meer van deze heerlijke Indonesische kippensoep. Dit ga ik dus maar snel weer maken als ik terug ben uit Aruba. Ik zie nu deze foto en het water loopt me alweer in de mond.

instalab_aruba_11 Coco, mijn kleine chagrijnige katje! Ze is de laatste tijd een stuk rustiger en doet minder aanvallen richting arme Clarence, maar toch, eens in de zoveel tijd, is het weer raak. Uit het niets vliegt ze op hem af en met veel kabaal en een paar tikken laat ze weten wie de broek aan heeft. Ik heb van Hill’s een kalmerend voer aangeschaft, brokjes, die stress zouden moeten verminderen. De kat van Maren (mijn nichtje) heeft het ook en dat werkt top. Ze likte zichzelf helemaal kaal en nu doet ze dat niet meer, ze is echt veel chiller geworden. Hopelijk heeft het voer dezelfde uitwerking op mijn katten, krijgen ze minder stress en gaan ze dus ook relaxter met elkaar om. Na zo’n 3 weken zouden we resultaat moeten zien. Wat is jullie ervaring met dit speciale calm food?

instalab_aruba_12 Jeetje mina! Afgelopen donderdag stapte ik mijn deur uit en zag ik overal vries op de daken en een dik pak mist. En het is KOUD!

instalab_aruba_13 Treinselfie, onderweg naar Schiphol. Lekker awkward altijd he, selfies maken in openbare plekken zoals de trein? Ik vind het altijd zo voorsjut als iemand me spot. Ik maak dan ook alleen selfies als er niemand in de coupe is. Of als ik met iemand samen ben ofzo, dat is toch minder erg. Hebben jullie dat ook? Ik zie ook vaak zat mensen ongegeneerd selfies van zichzelf maken.

instalab_aruba_14 Joehoe! Dit vliegtuig gaat ons naar tropische oorden brengen! Van de kou naar…. zon, zee en strand! Een aantal beautybloggers (Mascha, Debbie en Cynthia) en ik, samen met beautyredacteuren van verschillende magazines, gaan namelijk naar een internationaal pers event op Aruba. Daar krijgen we een presentatie van de nieuwste zonneproducten van Lancaster, enne, die moeten dan meteen getest worden uiteraard :)

instalab_aruba_15 Wat een heerlijkheid, zo warm en zonnig en mooi is Aruba! Mijn teennagels had ik nog niet gelakt dus die komen als eerste aan de beurt, lekker buiten op mijn balkonnetje. Deze rode kleur van Dior – Masaï – is niet per se heel zomers, maar ik vind het gewoon zo’n mooi kleurtje en rood is altijd goed. En argh, wat ben ik toch een kluns met teennagels lakken. Ik lak altijd ernaast en sta dan moeilijk te doen met wattenstaafjes om de troep op te ruimen, hahaha!

instalab_aruba_16 Tropische printjes voor tropische temperaturen!

instalab_aruba_17 Wat een uitzicht. Terwijl familie en vrienden foto’s van sneeuw doorstuurt, stuurde ik dit terug. Tja, dat werd me niet echt in dank afgenomen, hahaha! :)

instalab_aruba_18 Op zaterdag kregen we de presentatie van Jennie. Er komt weer veel nieuws aan op zonnegebied en het is mogelijk om jezelf EN te beschermen met hoge SPF, én om gewoon lekker mooi en lang bruin te worden. Vooral de vernieuwde after sun lijkt me geweldig omdat deze je bruine kleurtje met een maand kan verlengen. What! Dat zou amazing zijn. En ik ga deze producten toch pas rond april reviewen, dus tijd zat om dat eens goed uit te testen. Ben heel benieuwd!

instalab_aruba_25 Diezelfde avond gingen we uit eten bij Papiamento, een supergezellig openlucht restaurant met allemaal van die schattige tafeltjes en stoeltjes in de tuin, een sierzwembad, bomen met lampjes erin. ZO PINTERESTY! I love it! Ik had mijn selfie stick mee dus er moest natuurlijk een groepsfoto worden gemaakt. Beetje pixelig, maar we staan er allemaal op!

instalab_aruba_26 Ik bestelde kreeft, garnalen en mahi mahi en dat werd geserveerd op een gloeiend hete steen, we moesten het dan zelf nog even omkeren en een beetje doorgrillen. Leuk om te doen! Altijd als er een beetje meer voor mijn eten gedaan moet worden, dus kluiven, schalen openbreken of zoiets al dit, smaakt het me nét ietsje lekkerder. Hahaha!

instalab_aruba_24 Koekkoek! Testing, testing!

instalab_aruba_23 Wat een beesten zijn dit toch ook! Net minidraakjes. Je spot ze op Aruba overal en ze lopen gewoon langs het zwembad alsof er niets aan de hand is. Ik blijf ze prachtig vinden, maar toch ook een beetje eng. Ik durf niet heel dichtbij te komen (misschien zou hij dan ook wel gewoon wegrennen).

instalab_aruba_20 Kijk! Wat worden we weer verwend door Coty. Bij onze gereserveerde bedjes liggen vrolijke oranje Lancaster handdoeken en emmers met koud water. Zo is zonnen nog leuker!

instalab_aruba_19 Er was zelfs een COTY logo zandsculptuur gemaakt. Kijk zo tof!

instalab_aruba_21 Zonnebaden met mijn zelf ontworpen Eyelove bril <3

instalab_aruba_22 Hotdogs or legs? :)

instalab_aruba_27 Op zondag gingen we bootje varen, en verder op zee is het water NOG blauwer en NOG helderder. Wow! Wat een dromerige foto is het zo. Echt zo mooi blauw dat water, het lijkt wel nep.

instalab_aruba_29 De lunch deden we bij West Deck, een houten hutje aan het strand. Heel gezellig en sfeervol en heel idyllisch.

instalab_aruba_28 Ik bestelde een lekker broodje met krab- en kreeftsalade en een ananas/cranberry/sinaasappelsapje, superlekker! Ze hebben hier sowieso veel lekkere sapjes. Aanrader!

instalab_aruba_30 Samen met Mascha, Cynthia, Debbie en Jennie, die de Lancaster presentatie gaf.

instalab_aruba_31 Zondagavond aten we bij de Screaming Eagle en man, wat hebben we met zijn allen gesmikkeld! Ik heb deze lams racks echt tot op het bot afgekloven en alle side groente ook gewoon opgegeten. Wow! Alles was hier lekker, echt alles! Mocht je lekker uit eten willen dan is dit zeker een must go. Binnen hadden ze zelfs loungebedjes (matrassen met daaromheen sluiers/gordijnen) waar je kon zitten in plaats van aan een tafel. Hoe chill? Het gaf me echt een 1001 nacht gevoel en een bedje is weer eens wat anders dan een tafel, haha! Superleuk.

Nou, dat was het weer voor deze week! Mocht je meer Aruba foto’s willen zien, dan kun je ons reisaccount @travellab.nl volgen op Instagram. Of mijn eigen persoonlijke account @serenaverbon. Ik ga nu lekker ontbijten en daarna een strandwandeling maken met Cynthia, zin in! We moeten er nog wel even goed van genieten want dinsdagavond vliegen we alweer terug de kou in.

Hoe is het weer in Nederland? Hopelijk valt er geen pak sneeuw zoals men in New York verwacht.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

97 Reacties

 1. 1 februari 2015 / zondag, 1 februari 2015

  Oh wat een mooie, zomerse foto’s van Aruba! Geniet nog van jullie laatste daagjes daar! :) ik was afgelopen week in Mallorca (daar was het rond de 20 graden) en ik vind het hier echt koud, moet er echt even terug aan wennen… Kleed je dus maar warm aan om terug te komen ;)

 2. Nina
  30 januari 2015 / vrijdag, 30 januari 2015

  Beetje een late reactie, maar mijn kat was heel angstig en ik deed iedere dag een paar druppels Bach bloesemtherapie tegen stress en angst in het waterbakje. Daarvan raakte hij echt in ultieme chillmodus. Dus misschien een goede tip? Veel eigenaren met gestresste / angstige / bozige katjes doen dag en dierenartsen raden het ook aan. Kan geen kwaad (is homeopathisch). Succes!

 3. 28 januari 2015 / woensdag, 28 januari 2015

  Die mini draakjes(leguanen)die eten ze ook als leguanen soep

 4. Larissa
  28 januari 2015 / woensdag, 28 januari 2015

  Wat een heerlijke trip is dat volgens mij geweest! Word bijna jaloers door al die foto’s en het lekkere eten dat voorbij komt. En echt leuk om alle beautybloggers zo bij elkaar te zien haha!

  Ik vroeg me trouwens af wat voorsjut is? Nog nooit van gehoord! Of is t een typfoutje?

  • mirre goossens
   29 januari 2015 / donderdag, 29 januari 2015

   Voorschut :)

 5. 28 januari 2015 / woensdag, 28 januari 2015

  Nooo! Geen wattenstaafjes! Gebruik de volgende keer een (oud) eyeliner kwastje met aceton! Werkt 100 keer beter!!!

 6. 28 januari 2015 / woensdag, 28 januari 2015

  Wauw, wie knapt er nu niet op van een reisje Aruba! De tijd is vast omgevlogen..

 7. jolien
  27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Ohhh wat ziet die lamsrack er gruwelijk lekker uit!
  Helaas kan ook op de bucketlist voor na de bevalling ;)

 8. Sara
  27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Tja, kun je nu nog wel ooit een kritische review over Lancaster schrijven……

 9. romy
  27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Leuke fotos hoor!
  Heb je weer een vriend leuk. Hoor!
  Fijne avond’!

 10. romy
  27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Leuke fotos hoor!
  Heb je weer een vriend leuk. Hoor!
  Fijne avond’!

 11. Laurenn
  27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Hee
  Haha ja klopt selfies zijn idd een beetje raar als mensen meekijken x
  Jij bent echt een topvrouw ! Je verdient dit
  Die foto’s van Aruba zooooo mooi ! En vooral die in de zee love it
  Je bent zo goed zo goed ! xoxo
  Laurenn

 12. 27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Haha selfies zijn inderdaad altijd een beetje awkward als er mensen (mee)kijken. Je haar en huid zien er wel echt super glowy uit zeg… En al die lekkere ‘happen’, zooo lekker! X

 13. 27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  prachtige foto’s en die foto waar je in de zee ligt is zo prachtig!

 14. Aicha
  27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Ik zou zo graag het recept van die saoto soep willen :).
  Zou je die een keer willen maken.
  Mooie foto’s btw!!!
  groetjes een jarenlange stille lezer

 15. 27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Je maakt me zo jaloers, haha! Ik heb ook echt behoefte aan zon, strand en heerlijk eten. Geniet er nog een paar uurtjes van en ik wens je een fijne vlucht terug :) Xx

 16. 27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Je hebt inderdaad een geweldige baan Serena!
  Met al dat harde werken verdien je dat ook!
  Goede reis vanavond.

 17. 27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Wauw, zoveel mooie foto’s. Echt prachtig ..❤️

 18. Ntas
  27 januari 2015 / dinsdag, 27 januari 2015

  Idd wat een heerlijk beroep!! ;)

 19. Cleo
  26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Mooie foto’s! Ik vroeg mij af of je misschien een artikel kan schrijven over de soto ayam, het ziet er zo lekker uit! En jij bent altijd zo lekker duidelijk in je receptjes, een aantal staan erg vaak bij mij op tafel

 20. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Wat een heerlijke zonnige foto’s! Onwijs tof dat je deze trips voor je werk mag maken, en heerlijk om thuis vanaf de bank mee te genieten :)

 21. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Wat een ge-weldige foto’s zeg. Lucky you!

  x

 22. Annika
  26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Ahnee ik moest vandaag door de regen naar school fietsen!
  Ik wil ook zo’n baan! Wauw!

 23. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Wauw wat heb jij het getroffen door je blog! <3

 24. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Wauw, echt een topbaan heb je. Geniet ervan! Prachtige foto’s.

 25. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Oh wat heerlijk! Veel plezier! Ik kijk zo uit naar de zomer! Liefs

 26. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  super leuk!!! Mooie foto’s!! x

 27. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Zo leuk die foto’s van Aruba! Aruba staat hoog op ons lijstje voor onze honeymoon in september dus hoop dat ik nog wat leuke tips op kan doen.

 28. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Oh man, wat een heerlijke perstrip!! Ik ben nu echt vet jaloers…

 29. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Jaloers! Ik zou ook wel in warmere oorden willen vertoeven. Gelukkig is de sneeuw alweer verdwenen hier.

 30. @nn
  26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Alles is prachtig :)

 31. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Ik zie op de FB van Daphne ook al zulke jarloersmakende Aruba foto’s voorbij komen, kom jij ook nog! En dat terwijl het hier zo koud is =( hahaa

 32. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Wat een mooie foto’s, ik ben helemaal in vakantiestemming (ook al heb ik morgen examen haha)!

 33. 26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Mooie foto’s en vooral dat lekkere eten krijg zelf al trek in.
  Eind van deze week zou het weer gaan sneeuwen :-(
  Veel plezier nog in Aruba!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *