Instalab januari 2015 week 3

Goedemorgen iedereen! Wat is het vies en grauw weer nog steeds he? Hopelijk vrolijkt mijn nieuwe Instalab jullie een beetje op. Vandaag laat ik in telefoonfoto’s zien wat ik zoal heb gedaan de afgelopen week. En dat was nogal een druk weekje! Zo had ik een gesprek met mijn toekomstige stagiaire, ben ik met mijn zusjes naar de Vakantiebeurs geweest (SO MUCH FUN!), kwam mijn moeder op bezoek en namen we samen een video op, kwam er een fotograaf langs voor foto’s voor in Moesson (Indonesisch maandblad), kwam Bas langs voor een make-over met Youngblood Mineral Cosmetics, ben ik naar een verjaardag én een afstudeerfeestje geweest en gister kwamen Laura en haar vriend Robert bij ons eten. Pfiew! Gelukkig is de komende week een stuk rustiger en kan ik uitkijken naar een paar dagen strand op Aruba. Nu al heel veel zin in!

instalab januari week 3_01 Bah, wat een weer! Dit was mijn uitzicht toen ik naar buiten keek, maar gelukkig zat er tegenover mij een heel leuk meisje genaamd Sanae. Ze komt Beautylab versterken vanaf februari als mijn stagiaire. Ik heb al een aantal leuke opdrachten voor haar bedacht, zoals het organiseren van mijn boeklancering in april. Spannend!

instalab januari week 3_09 Na de meeting met Sanae hadden mijn zusjes en ik een meeting met Mediakraft en daarna zijn we samen naar de Jaarbeurs Utrecht gegaan, want daar is de vakantiebeurs! Hier wilden wij leuke inspiratie opdoen voor reisbestemmingen voor komend jaar. Yes, Travellab blijft maar groeien en we willen dus nóg meer reizen en mooie reisverslagen gaan schrijven voor jullie. Ik moet zeggen dat de Vakantiebeurs één van de mooiste beurzen is die ik ooit heb bezocht. De kale hallen waren prachtig aangekleed en het gaf echt al een leuk sfeertje, waardoor we nog meer de kriebels kregen om te reizen!

instalab januari week 3_07 In het Azië gedeelte liepen vrouwen op stelten rond ik prachtige, metallic gouden pakjes. De Vakantiebeurs is echt een spektakel!

instalab januari week 3_11 Tara’s eerste covershoot (ahum).

instalab januari week 3_10 Hier sta ik bij de Curacao stand. Oh man, we werden op een gegeven momen zo melig dat we met alles en iedereen op de foto wilden. Bij deze stand hadden ze trouwens heerlijke hapjes en met de tropische muziek op de achtergrond kreeg ik echt een beetje heimwee! Gelukkig ga ik in februari weer een weekje naar Curacao, heb er onwijs veel zin in!

instalab januari week 3_04 Op de beurs stond ook een stand met een vlindertuin.

instalab januari week 3_05 De Turkse hal was echt onwijs groot en heel mooi aangekleed. Dit is een Turkse ijscoman. Wat ik niet wist, is dat ze echt de lolbroek uithangen! Ze spelen met het ijs door het steeds weg te draaien als je het wilt pakken, ze foppen je door een leeg hoorntje te geven, echt, wat een clown!! Ik moest ontzettend lachen en heb wel 10 minuten staan kijken hoe hij mensen in de maling nam.

instalab januari week 3_06 Tara en ik wilden niet voor lul gezet worden, maar Larissa ging de strijd aan en kreeg uiteindelijk haar ijsje te pakken. Happy!

instalab januari week 3_03 Tara wilde op de foto met deze nep telefooncel, haha!

instalab januari week 3_08 En verder zijn wij nog op de foto gegaan met een echte (!!) giraffe. Nou, dat was de Vakantiebeurs in een notendop. We voelden ons aangetrokken tot bestemmingen in Azië, maar ook Hawaï willen we ZO GRAAG bezoeken. Hier moet je echter wel 2-3 weken voor uittrekken, dus we moeten even kijken of dat gaat lukken qua tijd. Verder denken we aan een weekje Miami, een citytrip naar Kopenhagen en ik wil nog steeds zo graag naar Wales, Cornwall en de Scilly eilanden. We gaan nog even op onderzoek uit en dan zien we wel waar 2015 ons allemaal naartoe zal leiden!

instalab januari week 3_02 Komende vrijdag is het zo ver, dan stap ik samen met Cynthia, Debby, Mascha en beautyredacteuren van diverse magazines op het vliegtuig naar Aruba. Nooit eerder geweest, dus ben erg benieuwd. Ik vraag me af of het heel anders is dan Curacao. Deze persreis staat vooral in het teken van zonnebescherming en het testen daarvan, dus ik ga lekker languit chillen op het strand en eens even goed zonnen! Ik ben helemaal niet gewend om zo veel te chillen, maar ik ben de laatste tijd zo druk met mijn blog en het schrijven van mijn boek dat ik best een paar dagen zon, zee en strand kan gebruiken. Gezellig ook met een clubje vrouwen bij elkaar. Heb er onwijs veel zin in!

instalab januari week 3_15 Op woensdag kwam mama op bezoek voor de Mama Make-over video, en natuurlijk wilde ze mijn brillen even passen. Mijn moeder heeft echt een goed brillenhoofd, met bijna elke bril komt ze goed weg. Hier past ze mijn cateye bril. Staat hij niet onwijs stoer?

instalab januari week 3_14 Deze grote zonnebril is haar persoonlijke favoriet. Groot, maar niet té, en lekker celebrity style.

instalab januari week 3_13 Selfie! Veel mensen op IG dachten dat ik mijn haren kort had geknipt, maar nee dat is niet zo. Ik denk dat het me best zou staan maar ik zou dan na 2 weken al spijt krijgen en mijn lange haren missen. En ja, die zijn dan toch echt weg! Ik laat mijn haren dus gewoon lekker lang en ik denk niet dat ik ze ooit zal afknippen. Lang haar is gewoon meer mijn ding.

instalab januari week 3_16 Deze onwijs mooie foto maakte ik van Clarence. Och, wat is het toch een dotje! Soms wil ik ze gewoon fijnknijpen zo lief zijn ze. Hij kijkt hier zooooooo sjielig! Echt zo met dat koppie plat op de bank en echt heel treurig. Waar zou hij aan denken?

instalab januari week 3_17 Clarence, is alles ok?! Wil je erover praten soms?

instalab januari week 3_12 Vriendin Linda zei dat haar tanden onwijs wit waren geworden door het te poetsen met wat koenjit (geelwortel) op haar tandenborstel. Ze liet voor- en nafoto’s zien en wow, je zag echt goed verschil! Bij een vriendin van haar en bij Sanaz zag je het ook echt goed. Vol goede moed heb ik het ook geprobeerd, maar helaas, zonder al te veel resultaat. Het is trouwens echt goor en je tandenborstel blijft permanent oranjegeel, hahaha! Ach ja, het was het proberen waard. Bij de een zal het beter werken dan bij de ander! Hebben jullie het wel eens geprobeerd?

instalab januari week 3_21 Onwijs lief cadeautje opgestuurd gekregen van MV Media om me te feliciteren met mijn boek dat binnenkort uitkomt. Deze lekkere bonbons zijn van het huis van Wely. Wow! Ik weet niet of jullie het kennen maar dat is dus echt de crème de la crème onder  de banketbakkers. Op het moment zijn er nog 3 over, hihi! MV Media, onwijs bedankt voor deze lekkernij en de felicitaties!

instalab januari week 3_18Op donderdag kwam Bas langs, make up artist van het minerale cosmeticamerk Youngblood Mineral Cosmetics. Hij heeft me alle ins & outs gegeven over het merk en me prachtig opgemaakt (het lijkt hier te licht voor mijn huid, maar na een tijdje paste de foundation beter bij mijn hals en het komt ook een beetje door de lichtinval). Het is echt amazing spul! Dankjewel Bas en dankjewel Larissa voor het maken van de foto’s!

instalab januari week 3_20 Op vrijdag kwam Armando langs, die me heeft gefotografeerd voor mijn interview in Moesson. Moesson is een Indonesisch maandblad, een magazine door en voor indo’s en iedereen die ‘iets’ heeft met Indonesië. Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat van de foto’s en heel misschien wordt het zelfs een covershoot. Wow, dat zou echt te gek zijn! Ik heb nooit eerder op de cover gestaan en als mijn eerste covershoot voor een Indonesisch magazine zou zijn dan zou ik echt apetrots zijn. Sowieso natuurlijk, maar gewoon, omdat mijn roots daar liggen en ik daar ook zeker trots op ben. We moeten dus met zijn allen maar gaan duimen dat het doorgaat! Ik houd jullie in elk geval op de hoogte. Armando heeft trouwens ook een blog, hoezoindo.nl. Zeker een bezoekje waard!

instalab januari week 3_19Erg, erg dik tevreden met mijn nieuwe Youngblood foundation, en zeker met het HD poeder eroverheen lijk ik wel geblurred! Deze foundation vangt erg mooi het licht en dekt supergoed, dus ik ben een gelukkige vrouw. Komende donderdag review ik enkele producten!

instalab januari week 3_22 And we can’t stop, and we won’t stop! Prachtige Miley Cyrus x MAC Viva Glam lipstick, soon on the blog!

instalab januari week 3_24 Kleine Coco ligt altijd lief te slapen op mijn voeteneinde, en ze is ook altijd een beetje cranky als ik dan ineens de gordijnen openschuif, haha! Rise & shine!

instalab januari week 3_23NO!

instalab januari week 3_28 Coco heeft iets met badmatten, zo ligt ze er heel graag op te chillen in het donker. Ik stap dan ‘s ochtends vroeg de badkamer in om te douchen en mijn tanden te poetsen, en dan breek ik bijna mijn nek over dat kleine lijfje van haar! Hier kun je het beter zien, maar als het dus wat donkerder is zie ik haar echt niet liggen op de badmat. Camouflage kitteh is camouflage.

instalab januari week 3_25 Oeh, nom nom nomz! Ik ben superfan van dit €3 gerecht. Deze ga ik zeker onthouden voor als ik eens alleen moet eten, want mijn vriend houdt niet van asperges.

instalab januari week 3_26 OMG! Bij de groenteboer kun je nu een hele doos vol mangosteen vruchten kopen voor maar 6 euro. Er zitten er zo’n 25 stuks in en normaal kosten ze rond de 1 euro per stuk. Dit is dus echt onwijs goedkoop! Ik heb inmiddels in 2 dagen tijd zo’n hele doos opgegeten in mijn uppie, dus maandag ga ik een nieuwe doos inslaan. Mangosteen, of mangistan zoals ik het ken, is echt mijn lievelingsfruit. Zo lekker fris en zoet! Het is geen grote vrucht en er zit een vrij grote pit in, dus het is heel moeilijk om er zuinig mee te doen. Zeker als je een hele doos voor je hebt liggen. Je wilt gewoon altijd meer, meer, meer! Kennen jullie deze fruitsoort?

instalab januari week 3_27Op vrijdagavond gingen we naar de verjaardag van Martijn, de vriend van mijn nichtje Maren. Onderweg zagen we ineens Sinterklaas staan! Ik weet niet of je het goed kunt zien hoor, maar vond het wel even een gek gezicht zo halverwege januari!

instalab januari week 3_29 Gisteren wilde ik extra rode linzen inslaan voor mijn rode linzensoep, maar hee… ineens was alles op! Zou dat komen door mijn €3 challenge soms?! I would like to think so.

instalab januari week 3_30 Zaterdag, patatdag! Nee hoor, niet elke zaterdag. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst wat van de snackbar had gehaald. Maar, ik had er onwijs veel zin in en mijn vriend gelukkig ook, dus hebben we lekker een vette hap gehaald. Moet kunnen, toch? En de dag erna gewoon weer een beetje balansen met gezond eten :)

instalab januari week 3_33 Na het eten reden we naar de Food hallen in Amsterdam. Dit blijft toch wel echt een hele leuke hotspot hoor!

instalab januari week 3_32 Achterin bij de Food hallen, bij Brasserie Halte 3, vierde Tran haar afstudeerfeestje. Ze schreef haar scriptie over symmetrie en kleur in objecten, en in hoeverre wij de balans daarvan belangrijk vinden in de mate van aantrekkelijkheid van een object. Heel cool onderzoek en ook zeer interessant, want aan de hand van de uitkomst blijkt er dus een ‘succesformule’ te zijn bij het designen van websites, meubels of andere producten. Van haar familie en vriendinnen kreeg ze een prachtig cadeau, namelijk een zwarte Kitchenaid keukenmachine. Wat een gaaf ding!

instalab januari week 3_31De nichtjes van haar vriend waren ook op Tran’s afstudeerfeestje en toevallig waren zij lezers van mijn blog. De twee zusjes Rosina en Deborah hebben samen ook een blog waar ze voornamelijk outfits laten zien. We hebben het een tijdje gehad over bloggen en we hebben wat tips en verhalen met elkaar gedeeld. Het zijn echt leuke meiden! Hun foto’s zijn werkelijk prachtig en heel dreamy en sprookjesachtig zo in de bossen, dus als je benieuwd bent neem dan zeker eens een kijkje op rosinadeborah.blogspot.com. Wat een prachtig haar hebben ze allebei trouwens he? Zo shiny.

Schermafbeelding 2015-01-19 om 00.18.10Zo, dat is dan weer een nadeel van iPhone, zodra er geen direct zonlicht is en de foto een beetje donker is, is het meteen super pixelig! Anyways, gisteren (zondag) was superleuk! Lieve Laura van whatabouther.nl en haar vriend Robert kwamen bij ons eten. En ik kan je vertellen dat het voor de allereerste keer was dat ik een stelletje over de vloer had voor een officieel etentje. Normaal is het gewoon pizza vreten op de bank als er mensen komen “eten” maar nu had ik mijn best gedaan op Turkse rode linzensoep en hapjes en snacks in huis gehaald. Ja ja, beetje de gastvrouw uitgehangen. Het was heel gezellig, de tijd vloog voorbij, en de rode wijn vloog er ook doorheen. Na zo’n drie flessen bleek het ineens half 1 ‘s nachts en pakten ze de laatste trein richting Arnhem. Snel weer meeten!! :)

Nou, dat was het weer voor deze week. De komende week heb ik een aantal afspraken, vlieg ik naar London voor een dagje en vertrek ik naar zonnig Aruba (zo veel zin in, ja ik blijf het gewoon zeggen!). Bereid je dus maar voor op exotische foto’s, hahaha! Hoe ziet jullie week eruit? Spannende dingen op het programma?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

65 Reacties

 1. Roos
  2 februari 2015 / maandag, 2 februari 2015

  HUH! Dat zijn die meisjes die op mijn basisschool hebben gezeten.. en ik woon heel dicht bij die sprooktigachtige bossen waar je het over hebt! Wat vet! (ik heb het over rosina en deborah!)
  Leuke blogpost!

  xxx roos

 2. Roos
  2 februari 2015 / maandag, 2 februari 2015

  HUH! Dat zijn die meisjes die op mijn basisschool hebben gezeten.. en ik woon heel dicht bij die sprooktigachtige bossen waar je het over hebt! Wat vet! (ik heb het over rosina en deborah!)
  Leuke blogpost!

  xxx roos

 3. 21 januari 2015 / woensdag, 21 januari 2015

  Wat een leuke foto’s weer! Ik ben echt dol op deze artikelen, kijk er elke week weer naar uit! :) Die ijsco man zou ik wel eens in het echt willen tegen komen.

 4. Annelisa
  20 januari 2015 / dinsdag, 20 januari 2015

  Wat een leuke Instalab. Tof dat je boek bijna uitkomt, wanneer kan ik hem kopen ? :)

 5. Cariena
  20 januari 2015 / dinsdag, 20 januari 2015

  Hey, lees ik vriend? ;) Wat leuk! Leuke foto’s deze week en wat vind ik je er goed uitzien!

 6. Sherena
  20 januari 2015 / dinsdag, 20 januari 2015

  Weer een leuk artikel Serena! Ik volg je blog al lang met plezier maar heb eigenlijk nooit
  gereageerd dus bij deze dan haha. Mijn naam verschilt maar 1 letter met de jouwe en ik ben ook indisch! Super grappig. Ik ben heel erg benieuwd naar je artikel in Moesson. Misschien wist je het al maar just in case je het niet wist, dit jaar heeft de huishoudbeurs (21 feb-1 mrt) voor het eerst ook een pasar malam, lijkt me ook wel wat voor jou :)

  Superblog! Groetjes Sherena

 7. 20 januari 2015 / dinsdag, 20 januari 2015

  Zo grappig van de mangosteen! ik woon in Colombia en hier is sowieso bijna al het fruit ter wereld te vinden maar de mangosteen heb ik hier voor het eerst geproefd.
  Ik moet zeggen ik denk dat ik niet de meest rijpe mangosteen had want hij viel wat tegen als je leest dat sommige mensen dit de lekkerste fruit ter wereld noemen, maar ik ben zeker klaar om een nieuwe poging te nemen met de mangosteen alleen ook hier is hij prijzig.
  Wat wel super lekker is ( misschien een DIY) witte thee met mangosteen, wij hebben hier witte ijsthee met mangosteen en ik ben daar echt aan verslaafd !! het merk is hatsu en het zit in een prachtig glazen flesje die je na afloop voor allemaal DIY kan gebruiken , ik doe er zelf mooie witte stenen en een kaars in of ik heb een paar wit geverfd en doe daar mooie lelies in!!

 8. Eva
  19 januari 2015 / maandag, 19 januari 2015

  heerlijk weekje! Je ziet er trouwens fantastisch uit!

 9. Marit
  19 januari 2015 / maandag, 19 januari 2015

  Zomaar even tussen neus en lippen door “en mijn vriend gelukkig ook” hahaha. Als het is wat ik denk dat het is: veel geluk samen!

  • N
   22 januari 2015 / donderdag, 22 januari 2015

   dat is inderdaad precies wat ik dacht hahaha!!
   Show us the goods! (grapje hoor, veel geluk samen :))

 10. bente
  19 januari 2015 / maandag, 19 januari 2015

  ben je weer samen met steven? ^^

 11. 19 januari 2015 / maandag, 19 januari 2015

  nieuw vriendje? Niets beter dan verliefd zijn!

 12. Mallory
  19 januari 2015 / maandag, 19 januari 2015

  Hoi Serena, altijd leuk om de instalab foto’s en verhaaltjes erbij te bekijken. Wat voor nagellak heeft Larissa op op de foto met dat ijsje? De kleur is echt amazing o.o

 13. Merle
  19 januari 2015 / maandag, 19 januari 2015

  Ik woon in Kopenhagen en kan het je zeker aanraden! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *