Instalab januari 2015 – week 2

Een hele goede morgen op deze duffe, grauwe en vooral winderige maandagmorgen! Vandaag is het weer tijd voor Instalab, oftewel een fotoverslagje van de afgelopen week, met foto’s gemaakt met mijn telefoon. Vorige week heb ik vooral veel poezenfoto’s gemaakt, zijn we uit eten geweest bij vrienden, heb ik gechillt met mijn zusjes, ben ik naar de bioscoop geweest én had ik een hele gave fotoshoot voor Eyelove, een Nederlands brillenmerk waarmee ik een samenwerking ben aangegaan. Kijken jullie mee?

instalab eyelove brillen_01 Als je Clarence van bovenaf bekijkt heeft hij een soort van deukje in zijn koppie, dat vind ik toch zo aandoenlijk. Zijn nieuwe bijnaam is dan ook ‘deukje’. En kijk dan die kleine wollige pootjes van hem! Zo lief! En veel te klein in verhouding met zijn logge lijf, hihi.

instalab eyelove brillen_02 Clarence kijkt eigenlijk AL-TIJD zielig, maar soms, heel soms, kijkt hij anders. Dan kijkt hij dus zo. Ik weet niet wat voor soort look dit is, maar ik vind het of een vieze mannetjes-blik. Zo van, ‘heeeeee jij daar…. kom je hier wel eens vaker?’ (denk er even een vies, hees en hijgend stemmetje bij). Of het is een verveelde blik. Zo van, ‘ja ja ja, geef me nu maar gewoon snoepjes en houd op met aaien’. Wat denken jullie?

instalab eyelove brillen_03 Ah, ik heb ze toch wel gemist hoor, die zusjes van mij. Natuurlijk hebben we gewhatsappt en heb ik hun Instagram nauwlettend in de gaten gehouden terwijl ze in New York waren, maar dat is toch anders en door het tijdsverschil hadden we niet vaak contact. Good to have them back! En ahhhh, door hun New York vlogs, shoplogs en artikel op Travellab.nl wil ik echt zo graag weer terug naar New York!

instalab eyelove brillen_04 Ik ben mijn kleine rommelkamertje aan het opruimen en vond dit kleine haarbandje met roze strik. Ik kon het gewoon niet laten… ik moest Coco even te grazen nemen en dat haardbandje op haar koppie drukken. HET STAAT ZO LIEF, IK KAN HET BIJNA NIET AAN! Hier houd ik haar trots omhoog alsof het mijn bloedeigen dochter is, hahaha! Nou ja, zo voelt ze op het moment ook wel een beetje, aangezien ik geen kinderen heb.

instalab eyelove brillen_05Real Life Hello Kitty <3

instalab eyelove brillen_06 Tijdens het opruimen vond ik ook deze pet! Kennen we deze nog? nog? nog? nog? Ik weet nog dat ‘touch me there’ van Trijntje Oosterhuis uitkwam en zij ook zo’n pet droeg in de clip. Nou, die moest ik natuurlijk ook. Lekker nineties! Compleet met cropped top (dat heette toen gewoon naveltruitje) en tuinbroek. Hip dat ik was!

instalab eyelove brillen_07Sinds ik elke dag zelf kook (ja ja, goede voornemens he?) doe ik elke dag boodschappen. Soms bij Lidl en soms bij AH en soms bij beide. En damn, mag ik even zeggen dat daar meer geld in gaat zitten dan ik dacht? Ik reken elke dag zo’n €10 af en soms wel eens meer! Ik schrok er een beetje van dus ik heb even rondgevraagd wat een normaal bedrag is om per week aan boodschappen te besteden. Het varieert, maar de meeste mensen geven €40 – €60 uit per week voor 2 personen, dus hield ik €50 aan als budget. En ik heb dus voor het eerst in mijn leven – kan je nagaan ik ben gewoon 30 – weekboodschappen gedaan. Nou dat was even lastig hoor, want je moet ineens gaan bedenken wat je de hele week gaat eten, maar het is me gelukt. Ik heb voor €43 boodschappen gedaan en daar had ik 3 tassen vol boodschappen voor. De week is inmiddels om en de boodschappen waren meer dan voldoende! Ik vind het echt leuk om te doen, dat vooruit plannen. Het scheelt doordeweeks een hoop nadenken (uuuh wat zullen we eten) en het scheelt ook nog eens geld.

instalab eyelove brillen_08 It’s so fluffy! Ah, ik kan het nooit weerstaan om mijn gezicht compleet in zijn buikje te laten zinken. Zo wollig, zacht en warm.

instalab eyelove brillen_10 Blij met mijn Naked on the run palette dat mijn zusjes voor me hebben gekocht in New York! Review coming soon!

instalab eyelove brillen_13 Op woensdagavond gingen we op bezoek en uit eten bij vrienden in Utrecht, kijk zo gezellig de tafel is gedekt!

instalab eyelove brillen_12 Leuke waxinelichthoudertjes, zo knus!

instalab eyelove brillen_11 Marjolein maakte overheerlijke risotto met pompoen, geitenkaas en pancetta. Wow, ik heb echt gesmuld zeg! Ik weet dat Tara dol is op risotto en zelf had ik het maar 1 keer eerder gehad, maar nu snap ik haar helemaal. Het is helemaal geen natte plakrijst (dat dacht ik namelijk), het is toch wel echt iets anders, en het is superlekker! Ik heb het zelf nog nooit gemaakt, maar wil het binnenkort wel eens proberen.

instalab eyelove brillen_14 Als nagerecht kregen we dit heerlijke dadeltaartje waar ik meteen 100% fan van was. De dag erop heb ik er zelf eentje gemaakt en het recept staat inmiddels op mijn site. ZO LEKKER! Dankjewel Marjolein voor de inspiratie! :)

instalab eyelove brillen_16 Op donderdag was het echt de hele dag regen, bah bah bah! Maar ik moest toch de deur uit, want ik ging naar de bioscoop met Steven.

instalab eyelove brillen_15 We hebben The Hobbit deel 1 en 2 ook samen gekeken, dus we dachten, waarom dan ook niet gewoon deel 3 samen kijken? Als voorpret stuurde ik heb deze flauwe grap over de whatsapp, hahaha! En echt, het leek wel of we melig bleven want tijdens de film moesten we flink hard lachen bij een aantal scenes, die niet echt bedoeld waren om te lachen. Uiteindelijk was het best een leuke film met mooie special effects, maar het sprak toch niet zo aan als Lord of the Rings. Wel ben ik verliefd geworden op die ene knappe dwerg, Kili. Of was het nou Fili? Ze zijn eigenlijk allebei best lekker, dus move over Legolas, ik ben into de dwergen nu. Who’s with me?!

instalab eyelove brillen_17 Op vrijdagochtend heb ik ontbeten (oh wat was het vroeg) bij Bar Moustache aan de Utrechtsestraat in Amsterdam, met mijn lieve redacteur Juliet.

instalab eyelove brillen_18 Ik nam flensjes met stroop en rood fruit en een kop groene thee. Wow, prima start van de dag!

instalab eyelove brillen_19 Daarna haastte ik me naar Studio 13 waar de Eyelove fotoshoot plaatsvond. Hier zit ik in de make-up, komt Bas (of Frank?) van Colourful Rebel even gek doen en is MUA Cynthia bezig met mijn haren.

instalab eyelove brillen_20 Bad boys for life.

instalab eyelove brillen_24 Iedereen had individuele shots, maar de group shots waren natuurlijk het leukst! We deden 2 varianten: iedereen in het zwart en iedereen in kleur. Dit was de black shoot (zoals je kunt zien) en we hadden zo veel lol! We moesten elkaar vasthouden en soort van stoer kijken en dan weer spontaan lachen zodat het een gezellige bende leek, maar dat werd het natuurlijk sowieso.

instalab eyelove brillen_27 The cool kids.

instalab eyelove brillen_26 De group shot met kleur!

instalab eyelove brillen_22 Ik ben echt zo benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

instalab eyelove brillen_23 Ook stoere cameraman Christiaan Grammer was erbij om behind the scenes te filmen. Hier draagt hij een modelletje van Leroy, staat hem goed toch?

instalab eyelove brillen_21 Leroy en Lizzie. Altijd fashionable en stylish!

instalab eyelove brillen_25 Vanaf 2 februari zijn mijn modellen te koop! Ik zal nog even navragen of het alleen online is, of ook in de winkels zelf. Dit is in elk geval 1 van de 3 modellen die ik heb ontworpen. Ik wilde graag kleur en ik houd nog steeds van ombre, dus ging ik voor een ombre turkoois model. Mooi met bruine zonnebrilglazen. En dit montuur is overigens ook te koop als bril op sterkte, voor de mensen die durven op te vallen! Oh ja, de prijzen zijn €49 per bril. Ook met glazen op sterkte. Tara is fan van deze bril en gaat hem zeker aanschaffen zei ze. Zo leuk om te horen! Lijkt me straks echt zo gaaf om straks mensen met mijn ontwerp op hun neus te zien rondlopen!

instalab eyelove brillen_29 Kijk, Tara heeft de turkooizen al geconfiskeert, hahaha! De bril die ik draag vind ik ook echt onwijs stoer! lekker groot en cateye, maar niet té omdat de bovenkant gewoon recht is.

instalab eyelove brillen_28 Coco, you little fluffy bundle of joy!

instalab eyelove brillen_30 My ride for the weekend, een BMW Z4. Echt een toffe bak, lekker sportief. Alleen jammer dat het weer zo slecht is, anders kon het dakkie eraf.

instalab eyelove brillen_31 Vroem vroem!

instalab eyelove brillen_35 Oh uh.. ja dan is een sportieve cabrio even wat minder handig. Ik had deze Fatboy zitzak verkocht aan iemand uit Houten en zou hem gaan langsbrengen, maar hij paste niet in de kofferbak. Ik zei, ik neem hem wel op schoot. En ik werd zowat weggedrukt, hahaha! Gelukkig was het maar een klein stukje.

instalab eyelove brillen_34 Hallo! Ja, ik ben er ook nog!

instalab eyelove brillen_32 Gisteren lekker gelunched thuis met Smallville op de achtergrond. We zijn inmiddels bij seizoen 8!

instalab eyelove brillen_33 Altijd hetzelfde liedje met die katten van mij: is er geritsel en is er eten, dan is er ook een hele nieuwsgierige poes.

instalab eyelove brillen_36 Ahhhhh, zo’n zacht buikje van Clarence!

instalab eyelove brillen_37Ja ja, Coco, jij hebt ook een zacht buikje. Ik vind het zo grappig dat ze zo vaak op haar rugje ligt. Zo lekker onbezorgd en lui en dan met van die lieve gekromde pootjes. Ben zo dol op mijn beestjes! <3

Nou, dat was het weer voor deze week! Ik houd jullie op de hoogte wat betreft de brillen en ondertussen werk ik hard door aan de laatste loodjes van mijn boek. Komende week staan er een aantal afspraken, zowel zakelijk als prive, en komende zondag komen Laura (van What About Her) en haar vriend Robert eten! Gezellig, heb ik zin in!

Staat jullie een leuke week te wachten?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

100 Reacties

 1. 4 mei 2015 / maandag, 4 mei 2015

  Ook al is deze oud, het blijft leuk om even te neuzen in jouw week. Leuk!

 2. Saartjee
  16 januari 2015 / vrijdag, 16 januari 2015

  Ik vjnd je trui met vogels en bloemen echt geweldig? Waar heb je deze vandaan? Je zelf ontworpen turkooizen zonnebril ga ik zeker halen. Lijkt op het Erika model van rayban. Welke ik als extra zonnebril iets te duur vind. Ik hoop dat ie mij zal zijn. Heb een vrij klein gezicht.

 3. minoe
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  leuke foto,s wie is nou je vriend dan ook toevallig steven heet je ex toch ook

 4. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Ik vind je outfit voor de kleurrijke shoot zo leuk! Die gele blazer staat super bij je sneakers :) En die turquoise bril is echt heel mooi!

 5. Safaa
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Mijn Britse korthaar doet dat ook zo op haar rug liggen en rollen en dan lief naar je kijken van kijk aai mij dan.

 6. Sabine
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Haha, wat een heerlijk artikel! Ik ben geen kattenmens maar de manier waarop jij over je katten schrijft is zo leuk haha! Mijn grote boodschappentip: groente en fruit is véél goedkoper en smaakvoller op de markt(3 perfecte avocado’s voor 1 euro ipv 1 steen voor 1 euro in de ap! En druiven die echt ergens naar smaken!) verder gebruik ik de Appie app heel veel om de wekelijkse bonus te checken en recepten te zoeken en delen! Ze hebben zo veel! Als je bijvoorbeeld zin hebt in courgette dan type je dat in in de receptenvinder, honderden lekkere dingen! Bedankt voor de glimlach die dit artikel op mijn gezicht toverde:)

 7. loes
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Je moet vooral goed op aanbiedingen letten! Ik weet niet of je folders door de brievenbus krijgt? Of anders kan je online kijken wat er in de aanbieding is, dan zie je bijvoorbeeld dat iets wat je lekker vind in de aanbieding is en dan verzin je daar een gerecht bij en zo kan je veel geld besparen.
  En verse groenten en fruit kan je ook ook goedkoop op de markt kopen!

 8. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Ahh Serena wat kan jij toch heerlijk schrijven! Je artikelen zijn zelfs nog beter geworden dan dat ze al waren sinds je er één per dag post! En dat Kim Kardashian-achtige kapsel in de black shoot (met die scheiding in je haar) staat je super goed!

 9. Jacqueline
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  mooie auto zeg! *beetje jaloers maar*.
  En wat jij met je katten hebt heb ik met mijn groene verenmonster (bonte boer).

  Deze week voornamelijk herstellen en opzoek naar een leuk kapsel om mijn halve kapsel nog te redden (mannelijke chirurgen houden van grof scheerwerk) en anders gaat de tondeuse erover :).

 10. Minne
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Haha jij bent echt een kattenmens. Leuk om te zien :).

 11. Debby
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Oeee als die zonnebril te koop is wil ik hem zeker hebben, hij is onwijs gaaf!!
  Hahah altijd de kattenfoto’s erbij, hilarisch!

 12. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Ten eerste, die katten van jou zijn zo super schattig, haha! Die koppies!
  Je hebt te gekke brillen ontworpen Wauw!

 13. Mars
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Ik vond The Hobbit trilogie juist leuker! Vooral Thorin…. Muh arme Thorin :(

 14. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Wat super gaaf om foto’s van die shoot te zien!

 15. Kirsten
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Ziet eruit als een leuke week! Het kan zijn dat ik iets gemist heb, maar je spreekt steeds over we. Ben je samen met iemand? :)

  • nabila
   13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

   Een vriend ja met wie ze binnenkort gaat samen wonen. Ze wil er alleen niet meer over kwijt ;) xx

 16. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Hoi Serena! Ik vroeg me af wat voor een camera je gebruikt om product foto’s mee te maken? Ik vind ze altijd zo ontzettend mooi! :) x

  • Serena
   Auteur
   13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

   Een Canon EOS 1200D!

 17. Ayse
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Hai Serena,

  Ik doet dit normaal gesproken nooit, maar ik ben een beautyproduct tegen gekomen, welke ik graag via jou met meer meiden zou willen delen. Op je contact pagina las ik dat dit de grootste kans had qua antwoord van jou, dus bij deze. Ik heb in Istanbul de blotting papers van Flormar gekocht and they are awesome. Dit zijn de beste blotting papers die je tegen zult komen. Ik hoop dat je ze in Nederland kunt krijgen en gaat testen. And hopefully zie ik er binnenkort een post over verschijnen!

  X

  • Serena
   Auteur
   13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

   hi Ayse, er zit een Flormar in Amsterdam dus als ik er weer eens in de buurt ben ga ik ze zeker halen en testen!! Bedankt voor de tip!

 18. Tess
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Ik vind LOTR ook beter dan The Hobbit… Maar het zijn alsnog mijn favoriete films. En je hebt gelijk, Kili is DAYUMN-ISH! Jaa, die zwartharige jaa. Ookal mogen Arwen (LOTR) en Tauriel er ook wel zijn… Hihi. Oh, en natuurlijk Aragorn, Frodo en Legolas (LOTR). Die zijn namelijk ook nommielicious.

  Meid, ik word altijd helemaal vrolijk van je artikelen.. Je bent zo’n leuk mens!

 19. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Ahh Coco met dat strikje is zo schattig! En ik vind de blauwe bril die je hebt ontworpen echt heel gaaf! De fotoshoot was zo te zien erg gezellig :)

 20. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  `Wat een leuke fotos! Je brillen zijn erg leuk, die groene is ook erg leuk! Heb erg moeten lachen om die foto met die fatboy haha

 21. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Haha die fatboy in the car, lekkerding ben je ook. Gewoon proppen da ding..hoppa;-)! Dat ontbijtje zag er wel heel smakelijk uit nomnomnom. Ja je zonnebrillen… ik had het al gezegd, maar ga het nog een keer zeggen..ZO GAAF! Ik hoop dat er 1 bij mijn gezicht past… heb nogal een mini hoofd haha!

  X

 22. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Wat een leuke week weer! Dat strikje bij Coco, wat schattig haha! En ik vind de brillen die je hebt ontworpen erg mooi. :)

 23. Robin
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Hayhay,

  Het is weer een leuke instalab! Echt leuk om te zien wat je allemaal doet :) net alsof we erbij zijn geweest!
  En ik zag dat je met Steven naar de film bent geweest, is dat je nieuwe liefde? :) (of nieuwe oude? Je ex heette ook Steven toch? Sorry als ik nu te nieuwsgierig wordt (a).

  Ik ben in ieder geval blij voor je!

  En ik zoek een nieuwe zonnebril dus ben echt benieuwd naar jou eigen ontworpen modellen! Zijn ze trouwens ook voor in de auto? Dat ze de zon goed tegenhouden zonder te spiegelen?

  Groetjes!

  • mariah
   12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

   Ze zegt dat ze hobbit deel 1 en 2 ook met steven heeft gekeken. Ze is dus met haar ex naar de film geweest. Niks mis mee lijkt mij :-)

 24. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Haha Clarence heeft inderdaad een beetje een ‘vuile’ blik, geweldig!

 25. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Leeuk overzicht! Lekker eten ook wat ik voorbij zag komen :D
  En die fatboy…geniaal haha

 26. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Wat een leuke foto’s. Vooral de groepsfoto’s met de zonnebrillen!!

  x

 27. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Ik vind je zelfontworpen ombre bril zo leuk! Staat je erg mooi ook! Fijne week!

 28. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Leuke poes. Leuke auto. leuke brillen. Leuke shoots. Leuke film.
  Kortom leuk overzicht!

 29. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Je kat is echt geweldig! Lijkt enorm op mijn kater Mick, en Britse langhaar. Qua karakter bedoel ik dan! Kan ook echt alles met hem doen! Heel leuk om te zien!

 30. Kirsten
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Ik vind het echt zó leuk (en herkenbaar) hoe jij over je katten schrijft! Ze zijn allebei ook echt om op te vreten. Heerlijk om te lezen en zien dat je zo van je beestjes geniet. Ze mogen heel blij zijn met hun baasje! :)

 31. Sanne
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Ben nu al een heel tijdje benieuwd wie het tweede deel in ‘we’ nou is Serena.. haha ^^
  Heb het al even in de gaten, hoop dat deze een blijvertje is! :)

 32. Marlous
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Die Ombre zonnenbril.. LIEFDE ervoor! Super gaaf!

 33. Linda
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Leukk!!! Mooie brillen hoor! En super gave fotoshoot. Ben toevallig ook net naar de laatste Hobbit geweest, Kili is hotttttt! Alleen is het einde een beetje jammer… :-( Voor €43,- boodschappen doen voor de hele week voor met zn 2en? Hoe doet iedereen dat? Ik zit echt wel aan dik over de €120,- per week… Ik dacht al dat ik heel slim bezig was met HelloFresh: 5 gerechten voor 2 personen voor €50….

  • Tess
   12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

   Ik weet het, het einde van The hobbit was vrij teleurstellend. Maar je moet niet vergeten dat LOTR zich daarna afspeelde, dus het was meer bedoelt als ‘overloop’. Ik vond wel dat ze de overgang naar LOTR goed hadden gedaan. Dat de muziek van The Hobbit overging in die van LOTR… Heerlijk. :)

 34. 12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Ik ben benieuwd naar je zonnebrillen! Misschien neem ik er ook wel 1! Wij hadden bij ons beneden een DA met een eyelove stand, maar die is nu gesloten (failliet?). Dus ik zal op zoek moeten gaan.

 35. Jo
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  clarence kijkt vooral heel wijs :)
  wij doen ongeveer 45 euro per week ;)
  enne schoonmaakmiddel haal je goedkoop bij de b.lokker 1 eurobak stuinen!
  daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

 36. Roosje
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Ohh leuk artikel Serena! Ik begin nu toch wel erg benieuwd te worden naar je nieuwe liefde hoor.. Wanneer mogen we hem ontmoeten?
  En ik druk mijn gezicht ook altijd in de buik van mijn kat, sooooo fluffyy im gonna die!! Dus je bent niet de enige haha!
  Liefs

 37. Fonghwa
  12 januari 2015 / maandag, 12 januari 2015

  Als je iedere dag boodschappen doet,ben je idd meer kwijt dan dat je voor de hele week haalt. Je neemt dan toch elke keer een extraatje mee.
  Wij doen zaterdags boodschappen voor de hele week bij Jumbo. Groente en fruit halen we bij Lidl (goedkoop en hele goeie kwaliteit!!).
  Veel mensen vragen zich af hoe ik op zondag weet waar ik donderdag trek in heb. Maar ik haal gwn allemaal verschillende dingen: rijst, aardappel, pasta, stukje vlees, vis, verschillende groenten!
  Sinds dat wij bij Jumbo doen besparen we €30,- per week!! Wij zijn ongeveer €60 – €70 kwijt per week voor 2 personen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *