Instalab februari 2015 – week 3

Goedemorgen op deze maandagochtend! Zo, dat was wel even inkomen vorige week hoor. Net een relaxte week Curacao achter de rug, maar afgelopen week moest ik weer flink de beuk erin gooien. Ik heb hoofdstukken geschreven voor mijn boek, ik had een shoot voor de Cosmo, een Chanel event, afspraken voor diverse interviews, een lunch met De Groene Meisjes, ik had leuke afspraken met mijn vriendinnen Angel en Caroline en op vrijdag een drukke draaidag voor de Bijenkorf.

Gelukkig heb ik de komende week niets bijzonders gepland want ik moet nu echt de allerlaatste puntjes op de i gaan zetten voor Serena’s Stijlgids: 1 maart moet alles ingeleverd zijn, ook de foto’s! Ik vind het zo spannend allemaal. Ik kan niet wachten om het boek straks in mijn handen te houden en te denken, zo, dat heb ik dan toch maar even mooi voor elkaar. Maar goed, zo ver is het nog niet, maar we’re getting there…

Kijken jullie mee naar mijn drukke weekje?

februari 2015 week 3_01Ik ben weer helemaal into deze crackers van Wasa, zo lekker dun en knapperig! Ik snoep heel veel hoor, dus dan breng ik dan weer een beetje in balans met dit gezonde ontbijt en tussendoortje. Ik besmeer ze met een dun laagje light zuivelspread en dan beleg ik ze met plakjes avocado en tomaat. Nou ja, of het echt gezond is weet ik niet, maar het leek me in elk geval gezonder dan een croissantje of bolletje met bergen hagelslag. Het leuke Jaanchie’s portemonneetje gebruik ik nu echt als portemonnee. Heerlijk zulke souveniertjes!

februari 2015 week 3_02Even een selfie vlak voordat Larissa en ik naar buiten gingen om te shooten! Ik ben echt dol op deze hoed, het maakt de outfit meteen wat opvallender en chiquer!

februari 2015 week 3_03Ah, kijk zo lief! Mijn vriend had een lekker omeletje voor me gemaakt en had het bord heel mooi opgemaakt met komkommertjes. Hij weet dat ik druk ben dus dan zorgt hij extra goed voor me :)

februari 2015 week 3_07Joehoe! Eindelijk weer eens afgesproken met de lieve groene meisjes Jamie en Merel (van www.degroenemeisjes.nl). We wilden bij de nieuwe hippe tent Coffee & Coconuts gaan eten, maar altijd als er iets nieuws is in Amsterdam zit het de eerste 3 maanden bomvol. Nu dus ook, op een doordeweekse dinsdagmiddag. We zijn toen schuin naar de overkant bij SLA naar binnen gestapt.

februari 2015 week 3_06SLA kende ik wel van naam, maar ik was er nooit eerder geweest. Het is simpelweg een saladebar, maar dan met écht veel keuze. Perfect voor vegans en vegetariërs, ze hebben er zelfs ‘kip’ van de Vegetarische Slager. Echt heel gezond én lekker, hier ga ik zeker vaker komen. De tent zelf ziet er ook prachtig uit, mooi licht en typisch een hipster tent, maar daar houd ik van.

februari 2015 week 3_04Spinazie, biefstuk, koriander, pompoen, pastinaak.. geen idee wat er allemaal in zit maar het was onwijs lekker en heel vullend. Echt een maaltijd!

februari 2015 week 3_05Ik koos voor een frisse yoghurtdressing met koriander en limoen, superlekker!

februari 2015 week 3_08Na onze lunch ben ik naar Hilversum gegaan voor een afspraak en daarna belde ik spontaan Angel op, om te vragen of ik niet even bij haar langs kon komen. Angel woont namelijk in Hilversum, dus ik was toch in de buurt. Haar hondje ‘Gekkie’ was er ook en omdat ze oorontsteking heeft gehad was haar vachtje helemaal vettig van de druppels die Angel heeft gebruikt voor haar oren. Het was dus hoog tijd voor een wasbeurt! En arme Gekkie liet het maar over zich heen komen, want ze was er totaal niet happy mee. Wat een lief, geduldig beestje is dat toch. Ze is al 8 en het is een cavalier. Echt een zorgenkindje want ze mankeert van alles, maar Angel verzorgt haar erg goed.

februari 2015 week 3_09Wat bleek? Ik was dus mijn camera vergeten in de trein van Amsterdam naar Hilversum. De volgende dag ging ik bij Gevonden Voorwerpen kijken op Utrecht Centraal en WHOOHOO! Ik heb hem terug! Ik ben zo blij dat de vinder het eerlijk heeft afgegeven. Er stond allemaal leuk vlogmateriaal op en ik ben gewoon erg gehecht aan deze camera. Ik stond bijna te huilen bij het loket, zo opgelucht was ik. Ik moet ECHT beter op mijn spullen letten. Ik ben zo’n chaoot en zeker als ik het druk heb zit ik met mijn hoofd heel ergens anders. Maar ik moet echt beter en zorgvuldiger met mijn spullen omgaan, DON’T BE LIKE ME! Ik heb nu mazzel gehad, maar dat geluk houdt een keer op natuurlijk. Onwijs bedankt voor het duimen iedereen!! Jullie zijn lief.

februari 2015 week 3_15Vorige week vertelde ik dat ik een duo shoot had met een andere beautyblogger voor de Cosmopolitan, en die andere blogger was dus Cynthia! Hier werden we in superzomerse kleding gehesen met een ‘business look’ uitstraling, want de shoot komt pas in het mei-nummer. Vandaar! We moesten dus even doen alsof het al een lekkere zonnige lentedag was. De visagiste is Mitzy, een superleuke en knappe meid die mijn make-up prachtig heeft gedaan. Deze lipstickkleur komt over een paar maanden uit (ik zag dat er vragen werden gesteld over de kleur) dus daar kan ik jullie terzijnertijd meer over vertellen.

februari 2015 week 3_23Sta je dan, in de freezing cold met blote benen! Hahaha! Ach, het was maar heel even en we konden er wel om lachen. Ik vind onze outfits echt heel erg leuk! Leuk dat lichtgeel en die pastelkleurige pumps! Ik heb geen idee welke merken het zijn wat we dragen, maar dat zien jullie vanzelf in het Cosmo nummer van mei. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

februari 2015 week 3_16Nee, echt, we zweren het! Dit hadden we van te voren NIET afgesproken, hahaha! We hadden echt toevallig allebei onze BOEF truien aan, van Colourful Rebel.

februari 2015 week 3_13Chanel geeft praktisch nooit events, dus ALS ze er eentje geven dan wil ik er uiteraard wel graag bij zijn. Ik nam mijn stagiaire Sanae mee zodat ze wat inspiratie kon opdoen voor het de boeklancering die ze voor mij aan het organiseren is. We waren met een select clubje fashion- en beautybloggers en kregen een mooie touch-up van de Chanel make up artists.

februari 2015 week 3_12Sanae met haar magische bos met krullen en een mooie nudekleurige Chanel lipstick. Deze kleur heet Vera.

februari 2015 week 3_11Ook ik ging even in de touch up chair!

februari 2015 week 3_14Er werden polaroids gemaakt, een leuke herinnering aan het event.

februari 2015 week 3_10Food post is de BESTE post! Van AH to go kreeg ik een nieuwe salade en quinoa sushi thuisgestuurd. Alles is op. Alles was lekker. En ook gezond en vullend zeg! Fijn om te weten dat je straks voor een snelle bite ook gewoon iets gezonds kan halen in plaats van wat vettigs. Vooral op treinstations vind ik dat er weinig keuze is qua gezond eten, dan kom je al snel uit bij een patatje, hamburger of döner. De volgende keer dat ik een snack nodig heb op het station weet ik wat ik ga halen!

februari 2015 week 3_21Op Instagram maken mensen wel eens collages met foto’s van mij, dat wordt dan ‘edit’ genoemd. Nou, om deze edit moest ik bijna huilen van het lachen! Meteen doorgestuurd naar Sharon (links) en Cynthia (midden) natuurlijk, we gingen allemaal stuk. Gelukkig was deze ook gewoon bedoeld als grapje. We konden er hard om lachen in elk geval!

februari 2015 week 3_17Mijn ‘beruchte’ Instagramfoto deed veel stof opwaaien, maar gelukkig heeft men er ook inspiratie uit weten te putten. Britt Lisee heeft deze foto als basis genomen voor een sprookjesachtige tekening, zo gaaf! Ze tekende er vleugels bijen een mooi hoofdsieraad. Ik lijk wel op een personage uit een fantasybook. Geweldig!

februari 2015 week 3_24Soms heb je van die dagen dat je gewoon verrot wakker wordt. Vouwen in je gezicht. Dode cavia op je hoofd. Een ochtendadem waar plantjes spontaan van verwelken. Ik vond dat Clarence op deze foto precies laat zien hoe ik me dan voel op zulke ochtenden. Kijk zo verkreukeld hij is! Ahhh!

februari 2015 week 3_18Superblij met deze sexy bralette! Ik ga er nog eentje bij halen. Voor de zomer ook superleuk als top.

februari 2015 week 3_19Vrijdagochtend was ik om 9u bij Studio Acht in Amsterdam voor de opnames van de tweede Bijenkorf Art of Beauty video. Het was weer een lange, zware dag, maar HOE COOL is  het eindresultaat! Jullie zien het binnenkort op mijn YouTube kanaal.

februari 2015 week 3_20Er waren twee looks: bold brows, orange lips (deze look) en powerful nude. Voor beide looks werd er een aparte, bijpassende set gebouwd en het idee was dat ik al lopende door de set mijn look moest aanbrengen in 4 stappen. En alles moest zo goed als in 1 take. Wat een uitdaging! En dan moest ik er ook nog fierce bij kijken, of juist een beetje verwonderd. Nou ja, iedereen deed zijn best en uiteindelijk stond alles erop. Ben superbenieuwd naar het eindresultaat.

februari 2015 week 3_22Dit was de powerful nude look! Ik heb behind the scenes gevlogd zodat jullie kunnen zien hoe het eraan toe ging. Zo leuk om te zien! Er liepen echt 12 man rond, ieder met een eigen taak, de een voor de rookmachine, de ander voor het licht, de camera, de meting, iemand kroop over de grond om mij kwasten aan te geven… nou echt gekkenhuis! Maar dat is allemaal niet te zien in de eindvideo, wel in mijn vlog, dus dat is echt interessant om te zien! Hij komt snel online!

februari 2015 week 3_25Quick & easy updo! De video met de tutorial van dit kapsel (en 2 anderen) staat sinds gisteren online. Ik vond em wel mooi zo dus heb deze ingehouden. En zoals je ziet heb ik nog steeds de zomer in mijn bol, kijk zo kleurrijk mijn vestje is, hahaha!

februari 2015 week 3_26Op zaterdag sprak ik af met Caroline bij de toko bij Vredenburg. Wat blijkt, zij stond bij die ene tegenover Vredenburg, en ik stond bij de andere tegenover de Xenos. Wij elkaar zoeken! Maar ja zo groot is die toko niet, dus ik snapte er niets van. En zij ook niet. Hier stuurde ik haar een app met de tekst ‘LIEN, WAAR BEN JE!?!’. Moest Caroline hard om lachen :) En toen zag ze dus ook meteen dat we bij andere toko’s stonden, hahaha! Miscommunicatie all over. Gelukkig zagen we elkaar al snel bij de Starbucks.

februari 2015 week 3_27Na Starbucks gingen we even shoppen bij Zara (yes, I’m on a roll) en toen liepen we even over de markt. Ik spotte deze uuhhh… groente?! En ik vraag me af wat het is. Wie weet het? Het ziet eruit als een zeekomkommer.

februari 2015 week 3_28Op het hoekje van Vredenburg zit een nieuwe snacktent genaamd Gagawa. We kenden het niet dus gingen het proberen, maar het is echt best ok. Pasta, malse kip, lekkere frituursnacks zoals mozzarella sticks en uienringen, ja, goed te doen! Binnen ziet het er ook gezellig uit. Zeker een aanrader!

februari 2015 week 3_32Op zondag kwamen Nanne (links) en zijn broer Auke (rechts) langs, die de typetjes Shirley en Tamara hebben bedacht. We hebben een hilarische video opgenomen die woensdag op hun kanaal staat, dus houd hun kanaal zeker in de gaten (en abonneer op ze!!). Ik kan niet wachten!

februari 2015 week 3_30Nanne had het steeds zo heet met die pruik, haha, die deed hij dus vaak af als hij buiten beeld was. Hier zien we Remco de cameraman aan het werk. Een jong jochie van 17, maar echt al heel professioneel en goed bezig. Kan ik echt waarderen. Zo jong en dan al zo ondernemend, heel knap.

februari 2015 week 3_31Auke in zijn rol, smizend in de camera. Clarence probeert zijn shine te stelen. Because, that’s the kind of cat he is.

februari 2015 week 3_35Duckface!

februari 2015 week 3_34Haha, Auke met zijn Tamara-pruikie!

februari 2015 week 3_33Auke is al lang, maar met deze palen is hij nog 80,000 x langer. Ik denk echt dat hij dik boven de 2 meter is met deze hakken aan. Sowieso knap dat hij er als jongen zo goed op kan lopen! Ik heb me echt dood gelachen met deze boys en ik weet zeker dat de video helemaal leuk wordt. Allemaal kijken dus woensdag (ik zal ook nog even een shout out doen deze week, mocht je het alsnog vergeten zijn of gemist hebben).

februari 2015 week 3_29Superblij met deze mooie kimono van de Zara, die lekker lang is. Perfect voor nu, maar straks ook over een bikini op het strand. Ja ja, zie het al helemaal voor me. Ik heb ook al bij Asos heel veel zomerkleding besteld en als dat straks binnen is, ga ik samen met mijn items van Zara een grote shoplog opnemen, heb er al helemaal zin in (ik vind shoplogs een van de leukste video’s om op te nemen namelijk). Whoohoo!

Nou lieve iedereen, dat was ’em weer voor deze week. Ik heb gemerkt dat mensen de make up monday missen maar aangezien maandag zo’n perfecte diary dag is heb ik het volgende bedacht: tutorial tuesday! Yaay! Morgen kunnen jullie dus een make-up tutorial verwachten a la make up monday. Die gaan we er gewoon weer inhouden. Ik wil DIY friday ook weer terug laten komen, maar ik denk dan tweewekelijks, ben er nog niet helemaal over uit. Maar Tutorial Tuesday is in elk geval een feit. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Tot morgen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

84 Reacties

 1. Irene
  9 juli 2015 / donderdag, 9 juli 2015

  In mijn zoektocht naar de maatvoering van de Boef-truien kwam ik uit bij dit artikel! Haha, kun je mij vertellen wat voor maat je draagt van jouw Boef-trui? Volgens mij zijn wij vrij vergelijkbaar qua maat (ik ben 1.82 m en draag meestal maat M), maar ik kan het verkeerd hebben! Ik twijfel tussen maat S en M van de trui!
  Liefs X

 2. 27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

  Wat een fantastisch haar heeft je stagaire!

 3. Jade Cheung
  27 februari 2015 / vrijdag, 27 februari 2015

  Mooie foto’s! Goed dat je besloten hebt om terug te gaan naar 1 artikel. Als blogger heb je je goed ingeleefd in je lezer. Ik skip soms artikelen omdat het te veel wordt.
  Beter 1 uitgebreide artikel dan 2 korte ;)

 4. naomi
  26 februari 2015 / donderdag, 26 februari 2015

  Haha je echt een zomers topje, maar dan lingerie.

  • Serena
   Auteur
   26 februari 2015 / donderdag, 26 februari 2015

   De grenzen zijn vaag.. je kunt ook kanten topjes kopen als lingerie :)

 5. Janne
  24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Dat groene ding heet bitter gourd of bittermelon inderdaad. In Nepal werd ik er mee doodgegooid .. en het is echt ontzettend vies. Maar blijkbaar wel heel gezond!
  Wat zagen jullie er mooi uit tijdens de fotoshoopt

 6. Charlotte
  24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Waar komt de hoed vandaan?? Hij is echt prachtig!
  Liefs Charlotte xxx

 7. Lisa
  24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Serena, ik wil je even een dik compliment geven! Sinds je naar één artikel per dag bent gegaan, zijn je artikelen juist vooruit gegaan. Ik heb het idee dat ik je steeds beter leer kennen en dat komt omdat jij naar mijn idee steeds meer je ‘eigen ik’ naar voren brengt.

  Ga zo door!! Ik volg je al jaren en laat eigenlijk nooit reacties achter (alleen bij écht leuke winacties.. oeps), maar ik wilde dit toch echt even zeggen.

  Liefs lisa

 8. Justme
  24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Wat lijk je op de 10e foto op Larissa!! Die foto dat je wordt opgemaakt voor de cosmo.
  Wow, ik moest echt even goed lezen om te checken of je het zelf niet was… Wel dus, haha. Duidelijk dus zusjes ;)

 9. L
  24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Hi Serena! Ik ben momenteel mijn eet stijl aan het veranderen en het valt mij op dat jij ook gezond eet. Weet jij misschien nog goede boeken of misschien blogs voor recepten? Je zou me enorm helpen.

  Liefs.

 10. 24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Wat is gekkie een schattig hondje! Ik ben helemaal gek op de pastelkleurige pumps van de Cosmo shoot!

 11. youri brons
  24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Hee Serena, Leuk artikel!
  Ben je donderdag ook bij de opening van topshop en topman ?

 12. Diana
  24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  Ik ben ZO gek op je katjes <3 Hopelijk kunnen ze nu goed met elkaar opschieten, hoe gaat het daarmee?

 13. Annika
  23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Jeetje wat een gigantische hakkenschoenen! Ze doen me denken aan een film die ik laatst heb gezien: Kinky Boots. Over een schoenenbedrijf dat hakken voor drag queens gaat maken. Echt geweldig!

 14. Gwen
  23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Ik hoop dat er een shoplog van je ASOS bestelling komt!

 15. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  De SLA bar klinkt erg goed, jammer dat dat alleen in Amsterdam zit …
  Die bewerkte foto is inderdaad echt ge-wel-dig haha, hoe krijg je het voor elkaar

 16. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Heel erg leuk om te zien en wat staat die hoed je goed! Ah die foto van Gekkie onder de douche. Onze honden vinden douchen ook echt niks. Al blijft de mijne altijd wel geduldig staan met af en toe een poging tot weglopen, maar de hond van mijn moeder springt altijd de hele douche door in de hoop de douchekop te ontwijken haha.

 17. Marion
  23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Joehoeeeee, Tutorial Tuesday! Ik kijk er al naar uit (:

 18. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Woooow, waar heb je die superknappe stagiair opgedoken? Haar haar! <3

 19. Ikrame
  23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Weer een leuke diary! Leuk om te zien dat je op veel foto’s straalt, keep up the good work. ;-)

 20. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Super mooie pastel en zomerse kleren voor in de Cosmo!!

 21. Hannah
  23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  De groente is een Bittermelon geloof ik!
  Veel mensen vinden het niet zo lekker omdat hij ontzettend bitter smaakt, (obvious)

  En brows on point guurll!

 22. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Ohhh Serena, wat ben je mooi! Hahaha, ik moet nu al lachen om Nanne en Auke, ben benieuwd naar de video :)

 23. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Even een vraagje! Je zegt dat je die bralette in de zomer wilt dragen , maar je ziet het toch enorm als je daar een bh onder draagt? En zonder bh is het toch ook niet gepast? :o Ik heb hem namelijk ook en gebruik hem alleen maar onder een topje ofzo!

  • Serena
   Auteur
   23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

   Ik draag zo vaak topjes zonder BH, als je geen grote borsten hebt die alle kanten op slingeren moet dat gewoon kunnen hoor. Voel je je daar niet prettig bij, dan zijn er plak BH’s of van die dingen die je over je tepels kan plakken. Liefs, Serena.

 24. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Wat een leuke foto’s allemaal. Ik ben benieuwd naar de video met Shirley en Tamara.

 25. anjenie
  23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Die groente heet sopropo. Het is een groente die in Azië best bekend is. Het smaakt erg bitter! ♡♡♡

 26. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Wat leuk, ik ben laatst ook voor het eerst bij SLA geweest, inderdaad een hele leuke tent! En ik snap waarom je foto berucht zou zijn, maar ik denk dat iedereen het erover eens is dat het vooral een hele mooie foto is. Zolang je vriend er geen problemen mee heeft zou ik als ik jou was dat ook niet hebben ;)

 27. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Wat een geluk dat je je camera terug hebt!! Ik zou compleet in de stress schieten :-)

 28. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Je haar en make-up ziet er altijd zo mooi uit. Ik krijg altijd spontaan zin om mascara op te doen als ik jouw wimpers zie :p xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *