Instalab december 2014 – week 4

Zo, zijn we weer wat bijgekomen van de Feestdagen? Ik wel hoor, ik heb eerlijk gezegd héél rustig aangedaan en behoorlijk veel gechilled. Vandaag is het weer maandag en toch voelt het niet echt als een werkdag, zo met Nieuwjaarsavond voor de deur. We hebben het ene feestje achter de rug en de volgende wacht ons al op. Toch moet er weer gebikkeld worden deze week, dus ik moet echt even in de werk modus zien te komen. Hebben jullie daar ook last van?

Afgelopen week had ik een zakelijke afspraak, vierde ik Kerst, knuffelde ik erg veel met mijn katten, chillde ik veel op de bank (onder een dekentje, met thee en kaarsjes aan, heerlijk!) en heb ik lekker mijn huis opgeruimd. Kijken jullie mee naar mijn ‘avonturen’ van afgelopen week?

instalab kerst_01 Op maandag ging ik naar Boca’s in Amsterdam voor een borrel met Fashiolista, een stel andere leuke bloggers en Arke, waar wij hele leuke dingen voor gaan doen met Travellab. Er werd een onwijs grote plank besteld met allerlei lekkers en geloof het of niet, het ging allemaal op! Lekker was dat zeg!

instalab kerst_02 Na de borrel (ik maakte het natuurlijk weer later dan gepland) pakte ik de trein terug naar huis. Wat waaide het hard! De grote kerstboom bij Amsterdam CS leek bijna om te buigen joh, best scary.

instalab kerst_03 Op Utrecht CS bestelde ik een no water chai bij mijn favoriete Jaarbeurszijde crew. En als bedankje mag ik in het nieuwe jaar een gratis drankje bestellen. LIEF!

instalab kerst_04 Op dinsdag kwam mijn moeder wat pakketjes brengen, waaronder deze AMAZING scented candle van Dior. Oh wow, wat een luxe. Deze kaarsen zijn niet in Nederland te koop, wel in de Dior boutiques in Parijs, en ik heb de prijs even opgezocht: $65. Ongeveer net zo duur als Diptyque dus. Ambre Nuit ruikt heerlijk, heel warm en houtachtig en een tikkeltje kruidig. Echt een lekkere geur om je huis mee te vullen. De kwaliteit is erg goed, want na 10 minuten is je hele huis gevuld met dit parfum en na een half uur moet ik hem gewoon even uitblazen anders is het zelfs ‘too much’. Hier kan ik dus lekker zuinig mee doen. Bedankt, Dior! Een geweldig kerstcadeautje van jullie waar ik echt van ga genieten.

instalab kerst_05Wil je de kerststemming nog niet kwijt? Mijn report van Valkenburg (dit dorpje is nu helemaal in kerstsferen t/m begin januari) staat online op Travellab.nl. Klik hier om mijn report te lezen.

instalab kerst_06 Soft Kitty, Warm Kitty, little ball of fur. Happy Kitty, Sleepy Kitty, purr, purr, purr.

instalab kerst_07 Wil je niet gewoon je hoofd begraven in dat lieve, wollige en zachte buikje? Nee? Ok than it’s just me.

instalab kerst_08 Voor Tara stelde ik een mooi kaasplankje samen als kerstcadeau. Ik zag ook deze geitenkaas liggen en durfde het niet aan! Check die aslaag en dat… fluff!! Volgens het (overigens zeer enthousiaste en vakbekwame) kaasmeisje is dit echt een delicatesse en krijgen ze deze alleen maar binnen rond Kerst, maar toch. Het is trouwens geitenkaas. Zij vond het heerlijk, maar ik vond het net iets te ver gaan, hahaha, en koos voor een geitenkaasje met een minder heftige aslaag. Hebben jullie wel eens zoiets gelezen?

instalab kerst_09 Maren is dus al weken op zoek naar een jurkje voor New Year’s Eve. Ze zei dat ze een lange, niet getailleerde jurk wilde vol pailletten. Nou, die zag ik dus ineens hangen bij Miss Etam. Perfect match! Ik haar appen, wat blijkt… heeft ze eigenlijk al zoiets in haar kast hangen. HAHAHA!

instalab kerst_10 Perfect timing. Zonsondergang boven Houten, genomen vanaf mijn gallerij.

instalab kerst_11 De red velvet koekjes van mijn moeder. Jum!

instalab kerst_12 Op de avond voor Kerst hebben we stiekem al een cadeautje uitgepakt, namelijk een cadeautje van By Lou Lou. We kregen alle drie een mooie portemonnee, een limited edition, maar elk in een andere kleur. Thank you!

instalab kerst_13 Larissa ging het meteen even instagrammen. Check die stapel cadeaus op de achtergrond, hahaha! Te erg!

instalab kerst_14 Wow, deze New York City ringen postte ik op het Instagram account van Travellab. Zijn ze niet amazing? Ik vind ze echt zo gaaf! Deze zou ik met alle liefde rond mijn vinger schuiven.

instalab kerst_15 Onze kerstboom!

instalab kerst_16 Met cadeautjes!

instalab kerst_17Mijn outfit of the day voor tweede Kerstdag: zwarte skinny, mijn DIY Ugly Christmas Sweater en chunky hakken van Primark.

instalab kerst_18 En dit is mijn outfit of the day van eerste Kerstdag, wat een contrast he!? Jurkje van New Look en hakken van vanHaren. De oorhangers zijn van & Other Stories en de lipstick is Fashion Revival van MAC. De outfit is eigenlijk heel budget en toch zie ik eruit als een million bucks, vind ik! Leuk he, het hoeft niet altijd duur te zijn :)

instalab kerst_19 Kijk, mijn fluffy sokjes met kerstprint komen extra goed tot uiting tijdens de Feestdagen, hihi! Ik kocht ze vorig jaar bij Primark.

instalab kerst_20 Lonely kitty needs company.

instalab kerst_21 Zo, hoppa! Dekentje erbij, Smallville aan en lekker chillen. Clarence en ik zijn inmiddels al bij seizoen 6 en het wordt steeds spannender.

instalab kerst_22 Coco ligt liever even op bed. Ah, ze is zo lief en klein. Het had die dag gesneeuwd en ze vond het maar niets, zo koud.

instalab kerst_23 Sneeuw! In Houten hadden we niet zo veel geluk met de sneeuw. Eerst was het heel lang heel nat en toen bleef het een klein beetje liggen. Uiteindelijk denk ik dat we een halve cm sneeuw hadden, haha! Niet veel, maar het zorgde toch voor een mooi gezicht op de daken en de wegen. Zo ‘gezellig’ die voetstapjes.

instalab kerst_24 Dit is een aanrader! Ik probeerde namelijk wat te variëren met pasta. Dit zijn tortellini’s met een romig wit sausje, gegrilde courgette met citroensap, olijfolie, peper en zout en zoute spekjes. Erg lekker!

instalab kerst_27 En hoewel ik eigenlijk alleen groene (en witte) thee drink, moet ik zeggen dat ik ook erg gecharmeerd was van deze Caramel Vanilla thee! Lekker zoet en heel erg.. ja.. caramelerig.

instalab kerst_30 De laatste tijd helemaal into beschuit met muisjes. Ik heb er serieuze cravings voor, hahaha! En nee, ik hoef jullie niets te vertellen, ik ben niet in verwachting. Maar heb er gewoon zin in!

instalab kerst_28 Kijk die Clarence toch schooien, hahaha! Elke keer als ik iets eet staat hij binnen 2 milliseconden onder mijn neus om te bedelen met die zielige oogjes van ’em. Ook al lust hij totaal niet wat ik aan het eten ben op dat moment, zoals beschuit met muisjes.

instalab kerst_25 Lekker knuffelen met Clarry!

instalab kerst_26 HAHAHA, ik ga echt stuk om dat zielige jankbekkie van hem hier! Kijk dan! Hier wilde hij proberen weg te komen!

instalab kerst_32 Ik merk dat Coco de laatste tijd beschutting zoekt boven haar hoofd. Ze kruipt onder mijn kuipstoeltjes of onder de was die aan het drogen is. Ik wilde dus eigenlijk een katten tipi maken, maar bedacht me ineens dat deze kattenmand van Studio Snorhaar ook dichtgeritst kan worden aan de bovenkant. Ik was er mee bezig en Coco zat al naast me klaar, alsof ze wist wat ik aan het doen was. Toen de rits dichtzat sprong ze er meteen in. Heeft ze toch een soort hutje!

instalab kerst_31 Nog steeds blij met mijn kerstdecoratie ‘driving home for Christmas’! En ik kreeg laatst weer een mail van iemand die het had gebruikt als inspiratie. Zo leuk om al jullie eigen creaties te zien geïnspireerd op die van mij! Bedankt voor het delen, ik vind het echt heel gaaf om te zien!

instalab kerst_29And the prize of Male model of the Year goes to … Clarence! What a beauty, die Clarence. Volgens mij ging hij er gewoon voor staan als je het mij vraagt.

Nou, dat was het weer! Deze week gaan we alweer van 2014 naar 2015. Een nieuw jaar met nieuwe rondes en nieuwe kansen. De tijd vliegt echt, zeg! Vandaag ga ik wat inkopen doen in Utrecht en verder thuis flink vooruit bloggen, want ik verwacht niet heel veel te kunnen doen de dag na Oud & Nieuw, hahaha! Hebben jullie nog leuke plannen deze week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

70 Reacties

 1. 1 januari 2015 / donderdag, 1 januari 2015

  Hahaha, die foto dat je met Clarence Smallville kijkt. Fantastisch!
  (Sowieso zijn jouw katten te leuk om te kijken ^^ ze vrolijken mij altijd op)

 2. Debby
  31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Haha Serena, ik moet altijd zo lachen om de manier waarop je deze instalab weer hebt geschreven!! Leuke humor heb je :)
  Liefs Debby

 3. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Geweldig die tekst uit de big bang theory☺je kat is ook super cute

 4. Chantal
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Hahaha ik eet altijd beschuit met muisjes! Zo lekker knapperig :)

 5. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Aaaawh dat zielige kopje van Clarence haha. :D Wat een geweldige beestjes!

 6. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Zulke koekjes heb ik laatst ook gemaakt, maar niet red velvet. Super cool!

 7. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Ik vind je kerstdecoratie zo leuk staan! Fijn dat je de feestdagen zo leuk hebt gevierd met je zussen en familie!

 8. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Wat een hoop leuke foto’s , maar ieehh die geitenkaas ziet er zo eng uit :( De foto’s van Coco en Clarence zijn zo cute :3

 9. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Lijkt me een erg leuke week! Wauw die kaars lijkt me echt geweldig <3

 10. Aya
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Hallo Serena,

  Onder het ander onderwerp word er helaas geen antwoord gegeven. Het is een beetje onduidelijk, zijn de winnaars van de paketten al bekend?
  Liefs aya

 11. 30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  Gestampte muisjes zijn ook erg lekker! Vooral met een klein beetje boter op een crispy cracker!

 12. 29 december 2014 / maandag, 29 december 2014

  Wat schrijf je toch heerlijk. Ik ben en blijf verliefd op je katties! Knuf

 13. Melissa
  29 december 2014 / maandag, 29 december 2014

  Oh! It’s sooo fluffy, i could die! ;)

 14. cora
  29 december 2014 / maandag, 29 december 2014

  Ooooh die ringen,geweldig!

 15. 29 december 2014 / maandag, 29 december 2014

  Oehh je hakken van de Primark zijn echt leuk, waren ze erg duur?

  Love,
  Didem.

  • Serena
   Auteur
   29 december 2014 / maandag, 29 december 2014

   hi Didem!
   Volgens mij niet, ik geloof dat ze zo rond de €15 – €20 waren misschien.
   liefs, Serena.

 16. 29 december 2014 / maandag, 29 december 2014

  Heerlijk al die foto’s van je katten, wat een schatjes zijn het toch…steeds als ik ze zie baal ik er zo van dat ik allergisch voor katten ben :(

  Leuke week heb je achter de rug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *