Instalab december 2014 week 1

Vandaag is het weer maandag, een nieuw begin van de week, maar ik vind het ook erg leuk om terug te kijken op vorige week! Vorige week had ik namelijk een ontmoeting met een celebrity in London en vierde ik voor het eerst in zoveel jaar weer pakjesavond. Spannend! Kijken jullie mee?

rita ora event_01 Vorige week maandag vloog ik met Rimmel naar London en we verbleven in het hippe ACE hotel in de wijk Shoreditch. Zo’n gezellig wijkje! We lunchten in het hotel zelf bij restaurant Hoi Poloi en ik bestelde een soort draadjesvlees met gefrituurde spruitjes en aardappelpuree van zoete aardappelen. ZO LEKKER! Maar man, wat was het veel! Echt zo’n bonk vlees op je maag hahaha. Maar heb heerlijk gegeten. Een prima bodem!

rita ora event_02 Ik was in London met Esther, redacteur van Cosmopolitan. Echt een leuke chick vond ik dat! Ze is gek op sneakers en ze droeg dan ook een prachtig stel Nikes met een limited edition print van Liberty. GORGEOUS! Moest er even een foto van maken.

rita ora event_03 Polish Heaven!

rita ora event_04 Met mijn blije hoofd naast Rita Ora, wat een topwijf was dat zeg! Heel open en eerlijk en droge humor. Ik heb het wel eens anders meegemaakt met celebs, dan kwam er echt niets bijzonders uit en moest je alsnog zelf Googelen om aan voldoende info te komen voor een interview. Rita vertelde echter honderduit dus dat was niet alleen leuk, maar ook makkelijk en handig voor wanneer ik het interview straks moet gaan uitwerken. Dankjewel, Rita!

rita ora event_05 Het thema voor haar nieuwe collectie is overduidelijk: madeliefjes en lente! Ik mag/ga er pas in 2015 over schrijven dus nog even geduld!

rita ora event_07 Ah het ACE hotel was zo gaaf! Het is pas een jaar oud dus lekker gloedjenieuw en luxe. In de badkamer hingen deze flessen en de body wash rook zo ontzettend lekker. Hmmmmm! Een uitgbreide review van het hotel zien jullie binnenkort verschijnen op travellab.nl!

rita ora event_06 Deze sweatstof badjassen waren trouwens ook helemaal het einde. Hier is mijn hoofd lekker rood, dat heb ik altijd als ik in bad ga hahaha!

rita ora event_08 Snacks, snacks, snacks! In overvloed! Ik hoefde niet bang te zijn dat ik zou verhongeren op de hotelkamer. Die pot noodles heb ik nog genomen rond een uurtje of 01.00u. Ik was nog aan het werk en kreeg ineens trek!

rita ora event_09 Dit is Sjoerd, hij werkt in het Ace hotel. Een vriendinnetje van mij wist dat hij moest werken en hoorde dat ik er logeerde, dus gaf ze me een chocoladeletter mee en stroopwafels zodat ik dat aan hem kon geven. Ik ken Sjoerd niet, en hij mij niet, dus hij moest wel hebben gedacht “wie is dat?!”. Toen ik zei dat ik een cadeautje van Diêp bij me had, ging er natuurlijk meteen een lichtje branden. Hij was nogal overdonderd, maar ziet er wel blij uit met zijn verrassingen! :)

rita ora event_10 Op de terugweg werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

rita ora event_13 Het is leuk om op reis te gaan, maar het allerleukste is terugkeren naar huis waar mijn kitties op me liggen te wachten. Hier is Clarence heel brutaal in Coco’s mandje gekropen!

rita ora event_14 Close-up Clarry.

rita ora event_12 En ik ben nog steeds erg blij met de aluminium plaat met een foto van Coco, die boven mijn bed hangt. Zo’n snoezige foto!

rita ora event_15 Maar de écte Coco is natuurlijk nog veel snoeziger! Kijk die kleine pootjes, it’s so fluffy!!!

rita ora event_18 Lekker lui op de bank.

rita ora event_19 Met zijn ingedeukte koppie.

rita ora event_11 Kijk, mama pakt langzaam elke dag haar cadeautjes van de adventskalender uit! Benieuwd wat ze steeds uitpakt? Ze deelt elke dag op Instagram @robenritaverbon haar uitgepakte presentjes. Leuk om te zien!

rita ora event_17 Clarence doet altijd moeilijk als je hem oppakt, maar Coco laat het toe en blijft wat slapper in mijn armen liggen. Nu het winter wordt is ze behoorlijk ehhhh dik aan het worden. There, I said it. Ze krijgt echt een onderkinnetje en het wordt steeds lastiger om Clarence en Coco uit elkaar te houden!

rita ora event_16 Look of the day! De review van deze rode lipstick, waar ik superveel vragen en complimenten over kreeg, komt woensdag online!

rita ora event_21 Pakjesavond!

rita ora event_22 Utrecht is mooi, maar zo ‘s avonds in het donker met al die gezellige kerstverlichting nog veel mooier! Ik houd van deze stad. Dit is de Zadelstraat met aan het einde de Dom.

rita ora event_23 Nou, Noah is er klaar voor hoor! We hebben gezongen en hij bedacht dat hij bakjes met pepernoten moest klaarzetten om Sint en de Pieten te lokken, dus hij was hier druk in de weer. De hele avond gierde de adrenaline door zijn kleine lijfje en hij kon geen seconde stil zitten. Wat een spanning!

rita ora event_24 Hij had voor de gelegenheid zijn Pietenpakje aangetrokken. Awww!

rita ora event_25 Maren, Wessen en Jacq waren er ook en we vonden het allemaal zo leuk om te zien hoe excited Noah was!

rita ora event_26 Zo, na het uitpakken van de cadautjes werd Noah een stukje rustiger hahaha! Hier zit hij bij zijn vader Nikki.

rita ora event_27 Wajooo! Playmobil piratenschip! Natuurlijk konden de volwassenen het niet laten om het in elkaar te bouwen hahaha! Maar goed ook, het was zo priegelig en gedetailleerd, dat was Noah nooit gelukt. Dus Hester was heel blij, anders had zij het moeten doen!

rita ora event_29 Op zaterdag ging ik naar Zaandam. Ik werd opgehaald, maar ik was iets eerder, dus dook ik nog even de Primark in.

rita ora event_30 Daar zag ik deze box met nepwimpers, afgeprijsd, en nu baal ik dat ik die niet heb gekocht!!

rita ora event_31 Kijk zo leuk, walvissen boven het station! En daaronder een mooi zonnestraaltje. Wat was het een prachtige dag, zaterdag. En wat ziet Zaandam er toch gezellig uit!

rita ora event_32 We zijn de hele dag op pad geweest voor 12 Wishes. ‘s Avonds rond 20u kwam ik weer thuis.

rita ora event_33 Een klein beetje moe.

rita ora event_34 Zwarte lipstick, interessant! Binnenkort review!

rita ora event_20Oja, ik ben flink aan het opruimen! In de dozen zitten allemaal beautyproducten die we gaan weggeven aan het goede doel. Rechts zijn allemaal mooie producten waarvan ik 3 grote winactie pakketten wil maken en links allemaal door mij gebruikt en geswatched spul dat ik aan mijn vriendinnetjes en nichtjes wil geven. Moet nog even een dagje organiseren dat iedereen langs kan komen. Ik krijg zo ontzettend veel en daar ben ik dankbaar voor, want op deze manier kan ik er dan weer een tweede thuis voor zoeken en wat goeds mee doen, zo aan het einde van het jaar!

Dat was het weer deze week! Komende week staan er ook allemaal leuke dingen op de planning. Zo ga ik morgen een dagje naar Brussel met Yves Rocher en ga ik komend weekend met mijn besties naar Valkenburg, waar we gezellig naar kerstmarkten gaan (in de grotten). Zo veel zin in! De rest van de tijd is gevuld met merk en afspraken.

Hebben jullie een leuke Sinterklaasavond gehad? En staan er nog spannende dingen op de planning voor komende week?

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van een kijkje in mijn leven? Volg me dan op Instagram via gebruikersnaam @serenaverbon

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

81 Reacties

 1. Elke
  10 december 2014 / woensdag, 10 december 2014

  Leuk hè om thuis te komen en lekker met je katten te knuffelen, maakt mij ook altijd blij haha, hoewel ik, denk ik, altijd enthousiaster ben dan mijn kat haha. Ga zo even de instagram van je ouders bekijken, ben erg benieuwd wat er in de pakjes zat, wellicht wat inspiratie opdoen voor volgend jaar! Best lastig, zoveel pakjes vullen!

 2. Lindy
  10 december 2014 / woensdag, 10 december 2014

  Hallo….Nu de feestdagen vol op en oh hoho zo gezellig is met lichtjes. Ben ik nu ook op kado jacht. Maar ik vind het zo moeilijk om kado’s voor mannen te kopen. Heb jij toevallig leuke tips om kado’s voor mannen te kopen:)?? Xx

 3. Nienke
  10 december 2014 / woensdag, 10 december 2014

  Ik ben benieuwd naar de collectie van Rita Ora. De rode lipstick staat je echt prachtig! De zwarte kan jij ook erg goed hebben!

 4. Sanne
  10 december 2014 / woensdag, 10 december 2014

  Wat leuk allemaal! Wat ben ik toch jaloers op jouw leven ;).

 5. Lisette
  10 december 2014 / woensdag, 10 december 2014

  Hoe gaat het met de vader van Angel? Ik hoop dat ze nog een goede tijd samen hebben of gehad hebben!

 6. Kim
  9 december 2014 / dinsdag, 9 december 2014

  Zo mooi die look met de rode lippen.

 7. 9 december 2014 / dinsdag, 9 december 2014

  Die foto met je rode lipstick is zó mooi, met je haar en wenkbrauw deed je me gelijk aan Kylie Jenner denken :)

  Love,
  Didem.

 8. Louise
  9 december 2014 / dinsdag, 9 december 2014

  Oei. Shit. Ben je wel in bxl geraakt met de staking?!

 9. Babet
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Mocht je nog een leuk restaurant zoeken in valkenburG dan kijk eens bij la casa..heel gezellig en heel lekker eten..veel plezier!!

 10. Maartje
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Zier er weer leuk en gezellig uit!

  Ik heb trouwens de “adventskalender” gemaakt als laatste cadeautje op pakjes avond. De kindjes vinden het geweldig al moeten kunnen ze maar om de 5 dagen een pakje open maken. En natuurlijk elke dag tellen hoeveel nachtjes het nog duurt voor kerst. Dus super bedankt voor DIY!!!

  En zaterdag zaten we bij mijn schoon ouders die ook in Houten wonen (mijn hubby komt er vandaan) sinterklaas te vieren toen mijn zwagers en lieverd op sprongen om een fotoshoot aan de overkant van de sloot te aanschouwen… need i say more ;-) Maar leuk om je even in actie te zien :D

 11. Cindy
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ben benieuwd naar die rode lipstick, prachtig!

 12. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Wat heb je weer een leuke week gehad.
  Vind het zo jammer dat ik Brussel af heb moeten zeggen.
  Ik heb Noah deze week en moest dan om 06.00 al de trein richting Amsterdam hebben.
  Anders hadden we even gezellig bij kunnen kletsen!

  Veel plezier morgen!

 13. Eva
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  leuke week had je weer :D

 14. lisanne
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Wat een schatje zijn coco en clarrence ook.
  Ik moet nog even wachten op mn sinter/kerst kados. Dat heb je met vrienden die door heel nl. Wonen. :p
  Het blijft altijd leuk om te zien hoe de kleintjes Jan Sinterklaas geloven. Mn broertje heeft de hele avond voor de deur staan wachten tot Sinterklaas zou komen.

  Xx

  • lisanne
   8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

   Jan = in.
   De autocorrectie ook altijd *zucht

 15. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Wat een leuke week!!! :) en leuke foto’s !!! En de foto’s van je kat zijn enorm schattig!

 16. Sascha
  8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Ik had mijn moeder jou DIY van de adventkalender gestuurd. Ze heeft op 1 december er een gegeven voor mij, mijn vriend, mijn broertje en zijn vriendinnetje.. 100 cadeautjes heeft ze ingepakt haha! Maar we zijn iedere ochtend zo blij! Heel lief van mijn mams dankzij jou leuke idee!

 17. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Het is lang geleden dat ik zwarte lipstick heb gedragen, het was in mijn alto-tijd… zo’n 10 jaar geleden. Ben wel benieuwd naar je review, maar het rode vind ik toch ook echt wel mooi hoor, vooral met donker haar altijd. Kattenfoto’s daar kan ik ook echt van genieten, ik maak er ook gigantisch veel van mijn fluffballs hahaha. xxx Lucinda

 18. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Leuk overzichtje! Die foto samen met je kat is super cute

  Xo

 19. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Leuk overzicht weer! Ik ben benieuwd naar de review van de zwarte lipstick!

 20. 8 december 2014 / maandag, 8 december 2014

  Leuke foto’s! De Rimmel collectie ziet er leuk uit :) Lekker vrolijk. Wat schattig die foto’s van pakjesavond. Heb je zelf nog wat leuks van de Sint gekregen? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *