Instalab augustus 2015 – week 3

Goedemorgen iedereen, welkom op weer een nieuwe dag met nieuwe kansen! De afgelopen week waren Larissa en ik een paar dagen in Kopenhagen en hebben we mogen genieten van heerlijk weer. Ik ging op de koffie met Frederieke van Kindermodeblog, ging nog even langs bij Hester en de kids en heb superdeluxe gegeten bij Vis en Meer met Maren en Diep. Kijken jullie mee naar mijn belevenissen van afgelopen week?

instalab augustus week 3 - 33 Op maandag hebben Larissa en ik lekker door Kopenhagen gewandeld. Ze hebben hier ontzettend veel leuke koffietentjes. We streken neer bij Kompa 9.

instalab augustus week 3 - 32Hier nam ik dit interessante drankje, omdat ik geen zin had in thee. Het is warme appelsap met citroen, kaneel en rode peper (!). Het smaakte inderdaad een beetje pittig, erg lekker!

instalab augustus week 3 - 3 Natúúrlijk konden we Denemarken niet verlaten zonder naar Nyhavn te zijn geweest. Het is supertoeristisch, maar oh wat zijn die gekleurde huisjes toch leuk om op de foto te zetten!

instalab augustus week 3 - 4 De zon scheen superfel dus we hebben nog even op de kade gezeten waar we van het zonnetje hebben genoten. Met een ijsje. En churro’s.

instalab augustus week 3 - 5 Voor ons avondeten fietsen we naar Toldboden, waar we dinner met een view hadden over deze mooie kade. Toen de zon in het water zakte werden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

instalab augustus week 3 - 6Kopenhagen is geweldig om te verkennen met de fiets! Larissa en ik zetten gewoon Google Maps aan en we wisten alles binnen no-time te vinden. Na 2 dagen herkenden we zelfs bepaalde gedeeltes en wisten we ook zonder Google gewoon de weg.

instalab augustus week 3 - 17 Op dinsdag hadden we alweer ons laatste ontbijtje in Kopenhagen. Oeh, het ontbijt in ons hotel was ontzettend lekker, water loopt me alweer in de mond nu ik deze foto zie.

instalab augustus week 3 - 2We fietsen naar dit toffe skatepleintje waar we outfitfoto’s hebben gemaakt en helemaal los gingen met onze telefoon. Het leverde toffe kiekjes op, zoals deze. Als je in Kopenhagen bent en van fotografie houdt, moet je zeker even langs Superkilen gaan.

instalab augustus week 3 - 15 Even verderop is er ook een lange, rode muur. Ook al zo fotogeniek voor Instagramfoto’s, haha!

instalab augustus week 3 - 25 Ik ben dol op gekleurde muurtjes!

instalab augustus week 3 - 28 Op het vliegveld kregen we trek dus schoven we aan bij Yo Sushi!

instalab augustus week 3 - 26 Hmmm, zalm sashimi, my favourite!

instalab augustus week 3 - 27Hier imiteert Larissa echt PERFECT de crazy girlfriend look, hahaha! Ze is gewoon exact die meme! Weten jullie welke ik bedoel? :D

instalab augustus week 3 - 8 Ah, thuiskomen is altijd fijn als er lieve pluisebolletjes op je liggen te wachten <3

instalab augustus week 3 - 31 Zelfs als ze zich heel stiekem proberen te verstoppen.

instalab augustus week 3 - 9 Op donderdag ging ik een drankje doen met Frederieke van Kindermodeblog.nl. Ik zat een tijdje bij haar op kantoor toen ik mijn stagiaires nog had, maar sinds ze weg zijn heb ik Free ook niet meer gezien, dus het was weer even tijd voor een meet-up. Ik stapte uit bij Bleekstraat en liep naar de Twijnstraat, en dan kom je langs deze leuke brug. Mensen uit Utrecht herkennen hem vast wel! Dit is echt zo’n mooi stukje Utrecht.

instalab augustus week 3 - 10 Ondertussen scheen ook hier in Nederland het zonnetje en had ik een goed excuus om mijn gloedjenieuwe Miu Miu bril op te zetten. Wat is ‘ie toch mooi! Helemaal in love met deze bril.

instalab augustus week 3 - 11 Onderweg naar de stad kom ik langs Hester, dus ik belde aan om te kijken of ze tijd voor me had. Lief neefje Noah deed open.

instalab augustus week 3 - 12 Family portret. Kijk, Lorena/Sloempie leert al goed naar het vogeltje kijken. Ze oefent ook al behoorlijk op haar zwoele look, zie ik.

instalab augustus week 3 - 13 Ze kan al een beetje kruipen. Wat gaat het snel he! Ze is pas een half jaar. Voordat je het weet gaan ze lopen en zijn ze helemaal geen baby’s meer.

instalab augustus week 3 - 14Doe mij er ook maar zo eentje. Wat een hommeltje is het toch!

instalab augustus week 3 - 16 Op donderdagavond hadden Maren, Diep en ik besloten om gewoon eens een keer superdeluxe uit eten te gaan. Het voorafje waren lekkere oestertjes. Dit was voor mij de 4e keer dat ik oesters at. De eerste keer was verschrikkelijk, de tweede keer vond ik ze al lekkerder en nu… wow, I LOVE IT! Ik denk dat dit iets is dat je moet leren eten, ofzo.

instalab augustus week 3 - 20 Het hoofdgerecht was een mix van allerlei soorten vis en schaaldieren. Ik ben hier echt dol op! We hebben echt ons best gedaan maar konden net niet alles op, helaas.

instalab augustus week 3 - 18 Ik was bij Maren blijven slapen, want het was te laat geworden dus ik had mijn laatste trein gemist. De volgende dag flanste ze dit heerlijke ontbijtje voor ons in elkaar. Lief!

instalab augustus week 3 - 19 Onderweg naar huis ging ik nog even langs de Afrowinkel waar ik 2 nieuwe kleurtjes van La Riche heb gekocht, namelijk Flamingo Pink en Lavender. Yes, yes, ik ben nog niet klaar met experimenteren!

instalab augustus week 3 - 22 Altijd als ik aan het werk ben, komt hij me aantikken met zijn pootje. Zo van, uuuuhhh hallo!? Aandacht!!

Superlief.

instalab augustus week 3 - 23 Dan komt Clarence even wat knuffeltjes halen en kopjes geven.

instalab augustus week 3 - 24Ennnn, sneakt hij zichzelf ineens op schoot. Zodat ik lekker immobiel wordt. Als hij aan de andere kant ligt kan ik soms niet eens mijn hand bewegen om te werken, haha! Hij eist de aandacht gewoon op. Ach, groot gelijk. Meestal ga ik dan even 10 minuten kroelen, ben altijd wel toe aan een kleine pauze :)

He cares for me.

instalab augustus week 3 - 29Op zaterdag ging ik naar het huis van mijn ouders omdat mijn moeder me zou helpen met het maken van foto’s. Shabby lag voor pampus op de veranda. Het gaat de laatste tijd ietsje slechter met hem en hij wordt volgens mij ook een beetje dement. But he’s still standing!

instalab augustus week 3 - 30Lekker op de fiets weer terug naar huis en genieten van het avondzonnetje.

instalab augustus week 3 - 1En als klap op de vuurpijl werden we ook nog eens getrakteerd op wéér een mooie zonsondergang. Een goede afsluiter van de week.

Vandaag zijn we op de camping in Dwingeloo met Jacq en Wessel. We duimen voor mooi weer, want dan kunnen we zwemmen! Wat gaan jullie deze week allemaal doen? Staan er leuke dingen op de agenda?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

46 Reacties

 1. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Wat een ontzettend leuke foto’s allemaal. En dat kleine mupske, awwwh <3
  Mijn planning: de laatste week van de schoolvakantie zien te overleven, haha. Nog even en kleine boef mag weer fijn naar school. Donderdag nog naar Center Parcs, zwemmen met de familie. Voor de 2e keer in bikini, ik knijp m stiekem wel.. :P

 2. Nour
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Dit is heel erg random, maar kan iemand mij vertellen waar Serena dat ding waar je met je vinger je mobiel kan vasthouden voor haar iphone had gekocht?

 3. Abigail
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Bij het uitmesten van mijn tijdschriftencollectie kwam ik ineens een interview tegen met jou in de Elle november van 2012 :p

  • Serena
   Auteur
   25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

   Jeetje, dat is lang geleden, wat leuk!

 4. eva
  25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Hele mooie foto’s! En leuke week had je :).
  Liefs

 5. 25 augustus 2015 / dinsdag, 25 augustus 2015

  Wauw Lorena heeft echt exact Hesters ogen! Wat een beauty is het.

 6. Nelina
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Heeeerlijk die Instalabs!
  Ik denk overigens dat Larissa Crazy Eyes nadoet uit orange is the new black hihi

 7. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Mooie foto’s! Deze week ben ik vooral op de vrachtwagen te vinden :)

 8. Diana
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Ohh wat een heerlijk eten komt er altijd in je InstaLab voorbij! Krijg er honger van haha zin in oesters nu! Ik vond ze ook de eerste keer erg ranzig maar na een paar keer proeven vind ik ze echt heeeerlijk mmm!

 9. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat een mooie foto met die zonsondergang zeg! Leuke foto’s!

 10. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  leuk dat je nog steeds gebruik maakt van het bloemenmandje! :D

 11. Sophie
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Oef, ik zag de zonnebril al voorbij komen in je shoplog.. Wat een plaatje! Ik hoop dat er nog een hoop zon aan komt, zodat je ‘m nog even goed kan rocken. ;)

  Oh! En nog heel iets anders; weet jij toevallig van je reis in maart of Nars op Aruba verkocht wordt? Of anders misschien op Schiphol?

 12. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat een leuke foto’s weer! Erg leuk om te zien :)

 13. Aicha
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Leuke foto’s
  Serena. Hoe heet het restaurant waar jullie die vissen hebben gegeten, ziet er heerlijk uit! X

  • Lola
   24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

   Vis en Meer :) (staat in de introductie haha)

 14. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat leuk die foto’s van je vakantie, het lijkt daar echt heel mooi!
  Xx

 15. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Leuke foto’s! Kopenhagen ziet er wel erg mooi uit, daar moet ik ook maar een keer heen! Wat is je Miu Miu zonnebril trouwens gaaf zeg!

 16. Cherrelle
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  HAha Larissa is inderdaad net Overly attached girlfriend op die foto!

 17. t.
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Oeeh ik wist niet dat de afro winkel die verf ook had. Ik haal het altijd bij de kapperswinkel. Goed om te weten!

 18. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Mooie foto’s van de zonsondergang.

 19. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Leuke foto’s! Kopenhagen lijkt me echt een hele mooie stad
  liefs. Jonne

 20. Birgit
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Hi Serena,

  Gave foto’s! Mag ik vragen waar je donkergrijze t-shirt van is? Ik ben al tijden opzoek naar zoiets!

  Alvast bedankt!

  • Serena
   Auteur
   24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

   hi Birgit,
   dat shirt kocht ik onlangs bij Abercrombie & Fitch in de sale!
   Happy shopping :)

   liefs, Serena

 21. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Kopenhagen lijkt me heel mooi! En inderdaad wen fotogenieke stad ;)
  Oesters moeten goed bereid zijn. Een saus of vinegrate moet goed zijn. Ik vind oesters heerlijk!

 22. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat een leuke foto’s allemaal weer!
  Ik heb nu ook helemaal zin om naar Kopenhagen te gaan.
  Lijkt me een toffe stad met heel veel leuke tentjes.
  Liefs Lonneke

 23. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Hele leuke fotos weer! Je artikelen zijn ook altijd zo lekker lang, heel fijn! :)

 24. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Kopenhagen is zo’n mooie en gezellige stad. Dat zie je ook meteen aan jouw foto’s.
  En je katten zijn zooooooo fluffyyy!

  groetjes
  Jolien

 25. Naomi
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Die zonnebril is echt gaaf!!

 26. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Door die foto’s van Kopenhagen heb ik nu extra zin om in november die richting op te gaan. Ik hoor inderdaad dat je met een fiets heel veel kunt verkennen en hoop dat het dan niet te koud is daarvoor haha, anders wil ik het echt ook wel doen! De foto’s zijn trouwens echt prachtig geworden. X

 27. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Hahaha, die crazy girlfriend look, love it! Vooral met de photobomb van de vrouw achter Larissa die echt een héééél tegenovergestelde uitdrukking heeft! :) En wat leuk dat je met je fiets naar je ouderlijk huis kan, wij wonen daar helaas te ver voor, vind ik best jammer!

  Fijne week!

 28. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat een heerlijke week en Kopenhagen blijft een leuke stad!

 29. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Die foto met al die lijnen is echt heel erg gaaf!

 30. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat een mooie foto’s uit Kopenhagen, daar wil ik ook nog graag naartoe!
  Liefs, Iris

 31. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wat een mooie foto’s! Die in Kopenhagen zijn echt gaaf.

 32. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wauw, fantastisch om de foto’s van Kopenhagen te zien.. Wat een geweldige stad is dat toch! <3

 33. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Ah, wat lijkt het me heerlijk om door Kopenhagen te fietsen en de stad op die manier te verkennen! Het ziet er echt onwijs mooi uit daar, lekker om er zo even een paar daagjes tussenuit te zijn. En over die oesters: ik heb ze één keer gehad, en als ik er alleen al aan denk krijg ik rillingen, haha!

 34. Marjolein
  24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Leuke foto’s! Die schaal met seafood, daammnn, lekker hoor! Jullie hebben trouwens prachtige foto’s gemaakt in Kopenhagen, super tof om te zien hoe jullie de omgeving erin verwerken. En wat wordt die kleine al snel groot zeg, mooi koppie!!

 35. 24 augustus 2015 / maandag, 24 augustus 2015

  Wauw, wat een heerlijke foto’s weer! Ik wil weer eens terug naar Kopenhagen! Ik ben benieuwd naar je verdere geëxperimenteer met je haren.. En, die vis..die zou ik nu wel op kunnen eten haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *