Instalab augustus 2015 – week 2

Goedemorgen! Vorige week boften we weer ongelofelijk met het weer, dus hebben we het er van genomen en hebben we een strandfeestje op zondag gepakt. Verder heb ik mijn culinaire horizon verbreed, heel veel poezenfoto’s gemaakt én ben ik naar de basketbalwedstrijd van de Orange Lions geweest! Kijken jullie mee?

instalab augustus 2015 - 4 Op zondag gingen we rond een uurtje of 4 naar Maren toe voor een drankje en een klein bodempje, want daarna zouden we een feestje gaan pakken bij Soia, de strandtent op strand Oog in Al, Utrecht. Dit is gewoon een stadsstrandje, maar het is er supergezellig! Echt een aanrader om heen te gaan met mooi weer. Oh, en dit is Jameson met Spa Rood en een limoentje. Maren had hem niet te sterk gemaakt, dus ik vond hem erg lekker. Ook een aanrader voor mensen die normaal gesproken niet van whiskey houden!

instalab augustus 2015 - 3 Proost!

instalab augustus 2015 - 2 Puzz zit graag buiten op Maren’s balkon, maar dan wel lekker hoog voor wat overzicht, en lekker in de schaduw van de parasol, hihi!

11848820_470193769826872_1642164373_nToen ik aankwam bleek Tara er ook te zijn (hier doet ze een verschrikkelijke photo bomb, haha!). Ook kwam ik een lieve lezeres tegen die er echt supermooi en trendy uitzag en waarmee ik leuk heb gekletst! Ze heet Robin. En ze had een hele leuke broek aan.

instalab augustus 2015 - 6 Blauwe ooglook gemaakt met het Sleek palette uit de Nautical collectie. Wat ik vaak doe, als ik op maandag looks maak (en mijn vriend is dan vrij, dus thuis), is vragen welke kleuren ik moet gebruiken voor de look. Dan laat ik hem het palette zien en hem 5 kleuren uitkiezen, hahaha! Hij houdt gelukkig van blauw, het is zijn lievelingskleur, dus het werd een lekkere bonte look!

instalab augustus 2015 - 5 Op maandag hadden mijn vriend en ik precies één jaar verkering! Jeetje, wat gaat de tijd toch snel. En nog steeds houd ik het vol om zijn naam niet te noemen (één keertje per ongeluk, maar dat heb ik toen snel aangepast) en zijn foto niet te delen. Maar dit werkt voor ons! Het gaat supergoed  :) We wilden uit eten gaan, maar mijn vriend had de dag ervoor migraine gekregen, dus bleven we lekker thuis. Maar dan wil ik wel extra lekker koken, zei ik. Dus gingen we naar de markt voor verse zalm, en namen we meteen een portie kibbeling. Lekker!

instalab augustus 2015 - 7 Ik was dik tevreden over mijn zalm! Wow, ik had mezelf even overtroffen hoor, hahaha! Mag ik wel zeggen over mezelf, toch? Het smaakte heerlijk, zag er mooi uit, en mijn vriend vond het ook erg lekker! Na het eten hebben we nog The Sons (of Anarchy) gekeken, onze verslaving, dus het was een mooie avond om ons eerste jaar te vieren! <3

instalab augustus 2015 - 8 SERIEUS XENOS? WAAROM HEBBEN JULLIE NU AL HERFSTDINGEN!?

Ga toch weg joh.

Ik was bijna een soort van beledigd, toen ik de Xenos binnenstapte. Deze herfstdingen werden meteen in mijn gezichtsveld gesmeten. En het is nog geen eens half augustus!

instalab augustus 2015 - 10Vorige week uitgebreid deze producten getest, review komt vanmiddag online! Ik ben normaal niet zo van het ‘smeren’ maar ik vind deze producten echt heerlijk. Toch wel lekker hoor, zo na het douchen. Hebben jullie ze al geprobeerd?

instalab augustus 2015 - 12 Coco heeft een nieuw verstopplekje gevonden, namelijk op mijn dozen (met kleding) die opgestapeld liggen op mijn kledingrek achter de deur. Ik had het eerst niet door, maar ze snurkt als ze slaapt, dus ik liep mijn kamer in en hoorde ineens gesnurk. Ik onder het bed kijken. Achter de gordijnen. Achter mijn bed. Ik snapte er niets van. Kamer weer uitgelopen. En weer terug. En toen ontdekte ik haar daar. ZO schattig.

instalab augustus 2015 - 13 I see you!

instalab augustus 2015 - 19 Even lekker kroelen.

instalab augustus 2015 - 9Op dinsdag kwamen we met zijn allen weer samen bij Maren. Twee vrienden zouden de dag erna voor 3 weken naar Indonesië gaan, en weer andere vrienden waren net terug, dus dit was de enige dag dat we met zijn allen konden afspreken, voordat we elkaar een lange tijd niet zouden zien! Maren had lekkere pasta gemaakt (canneloni, geloof ik), maar het was heel veel werk zei ze, en we vonden het eigenlijk gewoon als lasagna smaken, hahaha! Daarom gaat ze dit niet meer maken, want lasagna is makkelijker :)

instalab augustus 2015 - 11Op donderdag ging ik naar de markt voor mosselen!

instalab augustus 2015 - 16 Nooit mosselen gemaakt, maar het is niet moeilijk! Dit is wat ik heb gedaan: knoflook, fijngesneden rode pepertje, uien en blokjes chorizo aangebakken in wat olie. Daarna een pakje sugo erbij en 50 ml witte wijn. Mosselen erbij. En als laatste wat room. Goed doorscheppen en klaar! Het sausje kun je nog lekker dippen met brood. Dit recept is van vriendinnetje Diep (ik moet haar pho soep ook nog maken), ze kan zo lekker koken! En de mosselen waren goed gelukt! Zeker voor herhaling vatbaar.

Dat meer vis en vegetarisch eten, en minder vlees, bevalt goed. Ik merk dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te proberen! Eerst zalm, nu mosselen. Ik denk eraan om een keertje vistaco’s te maken, en eigenlijk wil ik ook een keer krab maken! Want dat vind ik zo lekker, maar kan je niet echt eten in restaurants hier.

instalab augustus 2015 - 14 Look gemaakt met budget producten, morgen op de blog!

instalab augustus 2015 - 15 Na weken zwijmelen bij foto’s van meisjes met roségoud haar, heb ik eindelijk zelf stappen ondernomen om roségouden lokjes te creëeren. Spannend!

instalab augustus 2015 - 18 Omdat ik moest wachten (inwerktijd enzo) ging ik een beetje op Netflix kijken, en ontdekte ik deze geniale serie: Wet Hot American Summer. De beste comedy acteurs en actrices zitten hier in, en zelfs Bradley Cooper! Het is zo flauw, geweldig! Dit is wel een bepaald soort humor waar je van moet houden, maar ik ben daar altijd wel voor in. Aanrader als je ook houdt van Napoleon Dynamite, Zoolander of Anchor Man.

instalab augustus 2015 - 17 Zag dit plaatje en dacht echt WHUUUTTTTT! Wat een verschil! Echt een lief dametje daar rechts, terwijl haar rol echt super psycho is! Nice!

instalab augustus 2015 - 20 Blij met mijn nieuwe Adidas Stan Smitch’s! Ik loop altijd zonder sokken maar oei, dit zijn wel hele zweterige, synthetische schoentjes hoor. Had ook meteen een blaar te pakken. Auw! Even inlopen dus nog.. Oja, ik zat in de trein onderweg naar Amsterdam, waar Maren mij en Erik (vriend van ons) zou oppikken. Daarna zouden we samen naar Leiden rijden want… het Nederlands Basketbal team moest spelen!

instalab augustus 2015 - 21 Eindelijk weer eens snackbar gegeten! Ik had een smulrol genomen, die kende ik nog niet, maar het is een rol met groente en gehakt. Erg lekker! En frikandel speciaal ook altijd yummeh!

instalab augustus 2015 - 22 Nederland moest tegen Groot Brittanië spelen. De hele zaal zat vol en iedereen kreeg een oranje shirtje cadeau om aan te trekken. De wedstrijd werd opgezweept met muziek en veel geklap en het was heel spannend, want na elke quarter scheelde het steeds maar een paar punten. Mijn vrienden zijn echte basketbal fans, en ik vond het wel gezellig om mee te gaan. Ik moet zeggen, het was een gave wedstrijd en ik vond het superleuk! Smaakt naar meer!

instalab augustus 2015 - 23 Herman, Jay, Erik, Maren en ik! Mijn vriend maakte de foto, dus die staat er niet op. Hier had ik trouwens schoentjes gewisseld met Maren, vanwege mijn blaren. Nederland won uiteindelijk van GB, dus we waren blij!

instalab augustus 2015 - 24 Na de overwinning deden we nog een drankje bij Maren en Martijn thuis.

instalab augustus 2015 - 26Clarence klampte zich vast aan mijn voet en begon te kwijlen. Zien jullie die kwijldruppel lopen over mijn voet? Wat een gekke beestjes zijn het toch ook!

instalab augustus 2015 - 27Mmmm lekker kroelen! Intens genieten dit.

instalab augustus 2015 - 25 DIY video opgenomen voor een maskertje met actieve kool! Woensdag online.

instalab augustus 2015 - 30 Deze vegan yoghurt gekocht, leek me wel lekker zo met kokos en mango. Gewoon verkrijgbaar bij de Ap, zag het ineens staan in het schap!

instalab augustus 2015 - 29Resultaat na de tweede poging voor Rose Gold hair. De eerste keer was mooi, maar nog iets te subtiel, dus heb ik het opnieuw geverfd en dit keer wat rozer en donkerder. Het is nu wat opvallender, maar niet echt rose gold. Hopelijk wordt het de perfecte kleur na 1 of 2 keer wassen, dan vervaagd de kleur hopelijk meer naar roze (nu is het meer koperrood).

instalab augustus 2015 - 28 Ik vind het zo leuk om te experimenteren met kleurtjes! Ik heb al wat nieuwe kleuren in huis gehaald voor wanneer dit vervaagd is. Ik bedoel, why not? In deze haarverf zit geen peroxide of ammoniak, en het is er toch met een paar wasbeurten weer uit. En gekleurd haar hoeft er niet altijd heel ‘punk’ uit te zien, het kan ook gewoon heel classy staan! Deze kleuren zijn echt heel herfstig, vinden jullie niet?

instalab augustus 2015 - 1Nieuwsgierige Coco met haar fluffy lijfje. Hier was ze op jacht, want er waren vorige week veel vliegen in huis! Maar ik heb ze er eerlijk gezegd nooit echt eentje zien vangen.. hahaha! Ze zijn gewoon te sloom.

instalab kopenhagen - 1 Op zondagochtend moest ik weer eens veel te vroeg mijn bedje uit, want het was tijd om naar Kopenhagen te gaan met Larissa voor Travellab.nl! Heel veel zin in!

instalab kopenhagen - 2 Larissa deed even haar haren goed, voor de selfie.

instalab kopenhagen - 3Rond een uurtje of 2 kwamen we aan in ons hotel. Het Ibsens Hotel is een superfijn hotel op een goede locatie. Het hotel zullen we uitgebreid reviewen op Travellab, handig voor wanneer je ook een tripje Kopenhagen in de planning hebt staan!

instalab kopenhagen - 4 We hadden trek dus gingen we naar een soort ‘Foodhallen’, maar dan op zijn Deens. Daar bestelde ik een SUPERLEKKERE Vietnamese steamed bun met pulled pork. Wow, dat was smullen! Ik weet dat Tara er ook gek op is, dus had haar meteen een foto doorge-appt. Lekker veel koriander ook, hmm!

instalab kopenhagen - 5 De eerste keer dat ik in Kopenhagen was, was alweer 5 jaar geleden, en toen was Tivoli dicht. Nu was het open en op jullie aanraden bezochten we dit mooie amusementspark. Volgens jullie echt een ‘must visit’ en daar zijn wij het helemaal mee eens!

instalab kopenhagen - 7 Het park is prachtig onderhouden en aangelegd, net een soort chique, Engelse rozentuin, maar dan met een leuke vintage touch. En kermisattracties. En heel veel foodtentjes. Haha!

instalab kopenhagen - 6 We hebben er veel foto’s gemaakt voor in ons verslag!

instalab kopenhagen - 8 Daarna zijn we, ook op jullie aanraden, doorgefietst naar restaurant Mother. Hier bestelden we burrata als voorgerecht, zo lekker! Een soort mozzarella, maar dan met een romige vulling. Heb gesmuld!

instalab kopenhagen - 9Ook de pizza’s waren lekker. Hier heb ik een margarita besteld met extra buffelmozzarella en trostomaatjes. Daarna knapte ik ongeveer uit mijn voegen en reden we terug naar het hotel, via een toeristische omweg door allemaal leuke wijkjes. Morgen zijn de winkels weer open dus gaan we op een shopping spree, whoooooooo, zin in! We willen graag naar Sephora, Bik Bok, Gina Tricot en verder gewoon leuke, kleine boetiekjes in duiken, misschien wat vintage winkels. Met mijn zusjes kan ik altijd heel goed shoppen, dus… hopelijk scoren we veel moois.

Mocht je het leuk vinden om direct up to date te blijven van onze Kopenhaagse avonturen, volg dan ons reisaccount @travellab.nl op Instagram. Ook probeert Larissa vanuit hier zo veel mogelijk te snapchatten via de gebruikersnaam ‘kittehscupcakes’. Enjoy!

Nog meer tips voor Kopenhagen zijn uiteraard zeer welkom. Wat gaan jullie de komende week voor leuke dingen doen? Zijn de scholen alweer begonnen? Wij blijven nog een paar dagen in Kopenhagen en vliegen daarna weer weer terug naar ons eigen landje, waar onze mannen en poezen ons vast en zeker met open armen ontvangen, hahaha!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

73 Reacties

 1. 21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

  Wauw, je haar is echt super mooi! Maar ik heb een vraagje, ik vind Clarence en Coco echt zo ongelofelijk schattig. Welk ras zijn ze eigenlijk? Kusjes!

  • Serena
   Auteur
   21 augustus 2015 / vrijdag, 21 augustus 2015

   hi Lara, het zijn Britse Korthaartjes!

 2. Saar
  20 augustus 2015 / donderdag, 20 augustus 2015

  Waar krul je je haar mee? Het ziet er altijd zo mooi nonchalant maar toch verzorgd uit.

 3. Carmen
  20 augustus 2015 / donderdag, 20 augustus 2015

  Hey

  De mosseltjes zien er heel lekker uit. Ik wil het ook eens proberen, maar wat is sugo?

  groetjes

 4. Marielle
  19 augustus 2015 / woensdag, 19 augustus 2015

  Je haar is mooi Serena, staat je goed!

  Mijn vriend krijgt altijd migraine wanneer hij zuivel heeft gegeten. Ik eet geen zuivel meer en mijn vriend beperkt zijn zuivelinname nu sterk en vanaf dan heeft hij zelden nog migraine.

  Jammer trouwens dat je ook een illuminati bent.

 5. Fleur
  19 augustus 2015 / woensdag, 19 augustus 2015

  Je haar is prachtig! Waar heb je de haarverf besteld en duurt het lang voordat het binnen is? Liefs.

 6. Lisanne
  19 augustus 2015 / woensdag, 19 augustus 2015

  Waar is die lange grijze trui van?

  • Serena
   Auteur
   19 augustus 2015 / woensdag, 19 augustus 2015

   Primark!

 7. Manon
  18 augustus 2015 / dinsdag, 18 augustus 2015

  Leuk!!
  Wat is eigenlijk de reden dat je de naam van je vriend niet noemt en geen foto’s? Gewoon benieuwd naar! Wellicht gemist..

  • cora
   19 augustus 2015 / woensdag, 19 augustus 2015

   Ik denk gewoon stukje privacy :)

 8. senna
  18 augustus 2015 / dinsdag, 18 augustus 2015

  Hii Serena,
  Wanneer plaats je weer een DIY?

 9. Danique
  18 augustus 2015 / dinsdag, 18 augustus 2015

  Ben heel benieuwd naar Kopenhagen! Wil er al jaren heen hoor alleen dat het ontzettend duur is.

 10. 18 augustus 2015 / dinsdag, 18 augustus 2015

  Wanneer krijgen Clarence en Coco — naast een eigen Instagram — ook een eigen blog? Ik wil meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *