Instalab augustus 2014 week 3

Vandaag laat ik jullie weer een aantal rauwe, onbewerkte foto’s van mijn telefoon zien, afgewisseld met wat geposte Instagram foto’s. Op deze manier geef ik jullie een kijkje in mijn leven en achter de schermen van Beautylab. Afgelopen week had ik een aantal events, ben ik een weekendje naar Keulen geweest en ging ik op bezoek bij Laura en Robert (van whatabouther.nl) in Arnhem en bij Caroline (van lacquester.nl) in Utrecht. Kijken jullie mee?

instalab-01 Dit doet die boef nu al-tijd. Lig ik lekker op de bank te chillen dan gaat Clarence zo liggen, zodat ik helemaal niets meer kan. Hij ligt hier serieus met zijn hele lijf op mijn onderarmen, ik kan geen kant op! Hahaha! Is dit herkenbaar? Doen jullie poezen dat ook?

instalab-09 Weet je nog dat mijn dure Miu Miu hakken waren afgebroken? Nou, helaas is er bij dit mooie paar van Jeffrey Campbell hetzelfde gebeurt aan één schoen. Ik liep gewoon naar het station en ineens… krak!! Gelukkig was ik nog in Houten dus kon ik nog terug naar huis om mijn schoenen om te wisselen. Ik baal echt, want ik heb deze schoenen praktisch nooit aan en ze waren best duur. Ik denk dat de hele hak verwijderd en vervangen moet worden, dus het zal wel gewoon te fixen zijn.

instalab-29 Een faux furrrr jasje, donkere smokey eyes, ik ben klaar voor het mysterieuze Monsieur Black diner bij The Dylan in Amsterdam!

instalab-32 Tijden het diner kregen we een kleine dosis van de nieuwe verslaving, als ook het visitekaartje van Monsieur Black. Je kunt deze charmante man bellen en whatsappen, durf jij het te doen?

instalab-20Samen met Angel bij Schoevers in Utrecht, waar we een presentatie hielden voor de mensen die op de Open Dag afkwamen.

instalab-03 Daarna lekker wezen eten bij restaurant Lebowski, met – naar mijn idee – het meest vreemde interieur van alle restaurants in Utrecht. Op de achtergrond staat een giraffe en op de voorgroend zien we geloof ik een emoe. Beiden echt, maar opgezet. Het hele restaurant bestaat uit bij elkaar gezochte tafels, stoelen en snuisterijen. Heel cool!

instalab-02 En niet alleen de inrichting is geweldig, ook het eten is super lekker! Dit is een krabburger, gemaakt van echt krabvlees.

instalab-21 En dit is de in Coca Cola gemarineerde sparerib met Bacardi Cola glaze. Yummy!

instalab-22 Een dagje laten ging ik lekker hamburgertjes eten bij Maren. Een dag later vloog ze naar New York, dus met dit eten kon ze alvast goed acclimatiseren, hahaha!

instalab-05 Broodje burger met kaas, ui en augurkjes. Altijd goed, vooral als je niet weet wat je moet gaan eten.

instalab-04 In Houten groeien er gewoon hortensia’s in het wild. Nou ja, in het wild. Die zijn er natuurlijk geplant. Maar iedereen laat ze gewoon zitten in plaats van af te knippen of af te graven. Dat vind ik mooi.

instalab-10 Hahaha! Het welbekende jongetje met de hond standbeeld heeft kennelijk een masker gekregen van iemand. Dit standbeeld staat er al zo lang als ik me kan herinneren. En ik woon al bijna 30 jaar in Houten.

instalab-33 Blij met mijn nieuwe schoenen van Sarenza! Zoals jullie misschien weten mag ik elke maand een bestelling doen bij deze schoenenwebshop. Ik had het per ongeluk een paar maanden niet gedaan, dus nu mocht ik in één keer een grote bestelling plaatsen. De schoenen zullen jullie terzijnertijd wel voorbij zien komen op Beautylab. Oh, en Coco is nogal jaloers op mijn bestelling, kijk d’r eens boos kijken!!

instalab-35 Genapt door de ‘mamarazzi’. Ze was bij een vriendin thuis de kat aan het voeren, keek uit het raam en zag mij ineens voorbij hobbelen.

instalab-34 Met Tara en Larissa onderweg naar een hele interessante bespreking. Ik kan hier nog niet heel veel over kwijt verder, maar als alles doorgaat wordt het een superleuk project!

instalab-31 Op mijn balkon staat een kom met amethysten. Het had een keer geregend dus er stond water in, en sindsdien is het DE favoriete drinkbak van Clarence en Coco. Elke ochtend staan ze te trappelen voor de balkondeur en zodra ik die open maak springen ze op tafel en beginnen ze uit de kom te slurpen. Gekke beestjes.

instalab-30 Clarence staat in de wachtrij om te drinken.

instalab-28 Lekkere lunch: mozzarella met parmaham, even aangebakken in een pan, met tomaatjes en basilicum uit eigen tuin. Geen brood, niet omdat ik een dieet aan het doen ben, maar omdat ik gewoonweg geen brood in huis had, hahaha!

instalab-27 Hahaha, tijdens het fotograferen rekte Clarence zich uit en dat ziet er ZO grappig uit!

instalab-19 Larissa komt regelmatig op bezoek, soms neemt ze wat spulletjes mee die merken/bedrijven hebben opgestuurd omdat ik dat altijd naar mijn ouders laat verzenden.

instalab-41Volgens mijn nichtje Maren lijkt Larissa op Brooke Soso, uit Orange is the New Black. Ja, ik zie de vergelijking wel!! Julie ook?

instalab-42In de bus onderweg naar Keulen! Het schoolreisjesgehalte was extreem hoog, hahaha!

instalab-23 Aangekomen in ons hotel. Lekker even dutten na een reis van 3 uur.

instalab-06 Selfie!

instalab-24 Na het dutje even chillen in de sauna van het hotel.

instalab-25
En daarna naar Videoday. Wat een drukte! 15,000 gillende kinderen die allemaal hun favoriete Duitse YouTubers kwamen bekijken!

instalab-07 Op zondag kregen we Mediakraft workshops op deze boot en gingen we er ook mee varen over de Rijn.

instalab-08 De knappe Michel geeft hier een hele interessante en nuttige workshop, waarin hij vertelde over de nieuwe dingen die YouTube aan het doen is en nieuwe manieren om meer views te genereren en de band met de kijkers te verhogen.

instalab-26Uitzicht over de Rijn en aan tafel met Larissa, Roy en Angel.

instalab-11 Coco die weer aan het lurken is uit haar edelstenen drinkbakje.

instalab-12 Oehhhhh! Ook zo’n maaltijd die perfect is wanneer je niet weet wat je moet maken: wraps! Hier met biefstukjes, sour cream, avocado, tomaat en koriander. Lekker! En snel klaar.

instalab-13 Arnhem is zo mooi! Ik was er nog nooit geweest. Onderweg naar het huis van Laura en Robert kwam ik langs dit mooie park dus ik moest even een foto maken.

instalab-14 Het huis van Laura en Robert is zo gaaf! Echt zo’n oud pand die ze helemaal gaaf hebben ingericht met zowel nieuwe als kringloop meubels. Echt, hun huis kan zo in een interieurmagazine. Ook dit vond ik te gek, een zelfgemaakte foto wand met polaroid foto’s. Zo creatief!

instalab-15 Dit is hun poes Noot.

instalab-16 En hun kater Aap.

instalab-36En dit is de heerlijke curry die Robert voor ons heeft gemaakt. Hij was wat aan de dunne kant, dus ik vroeg of het soep was, en die grap hebben we er de hele avond in gehouden, hahaha! Lekker met een berg koriander en kaas quasadilla’s en een flinke dot sour cream! It was delicious. En helemaal gemaakt van verse ingredienten. Wow!! Heb echt gesmuld en 3 x (!!) opgeschept. Ongekend.

instalab-17Kijk dat pootje van Clair op mijn moeders schoot. Hahaha! Wat een pimp.

instalab-18HAHAHA! This face! Zo kijkt hij als hij iets vreemds hoort achter zich. Je ziet het ook echt in zijn ogen: WTF?!

instalab-39 Jaaaa! Caroline heeft voor mij de perfecte paarse lipstick gemaakt, waar ik al een tijdje naar op zoek was. Ze maakte al haar eigen nagellak, en nu ook haar eigen lipsticks.

instalab-40 Dit is hem geworden. De naam van de lipstick is ‘hate it or love it’ aangezien het ook echt zo is, je vind het fantastisch of je vind het afschuwelijk. Ik vind het prachtig! Het staat me echt goed. Al zeg ik het zelf. Review is onderweg!

instalab-38 Deze lekkere indosnack ga ik zelf ook proberen te maken. Ik heb er zo van gesmuld, ik kon niet stoppen met eten! Het zijn van die frietchipjes, maar dan lekker gekruid.

instalab-37 Wat een gentleman. Kijk hem nou zitten met zijn pootjes zo netjes.

instalab-44 Angel kwam afgelopen vrijdag gezellig ‘kantoortje spelen’ bij me thuis. Ze heeft de vlog van vanochtend ge-edit en een begin gemaakt aan een nieuw stukje voor op de site.

instalab-43Als laatste wil ik Liselotte bedanken voor deze mooie tekening van mezelf. Ik herkende mezelf meteen! Dankjewel Liselotte, ik vind de tekening onwijs goed gelukt en ben er blij mee. Vind het echt tof als mensen me natekenen, vind het een hele eer :)

Nou, dit was het weer voor deze week! Ik zie het zonnetje schijnen dus dat is fijn, aangezien we rondlopen in Duinrell vandaag. Ik wens jullie een toffe, chille zondag toe.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

67 Reacties

 1. Liselotte Sonneville
  27 augustus 2014 / woensdag, 27 augustus 2014

  Ik ben echt super blij dat je de tekening mooi vindt, bedankt om hem op beautylab te plaatsen!

 2. suzanne
  26 augustus 2014 / dinsdag, 26 augustus 2014

  wil je vragen of we t recept mogen van die curry? looks jummie!!

 3. 26 augustus 2014 / dinsdag, 26 augustus 2014

  Mmm die “friet” chips ziet er echt lekker uit hoe heet dat ?

 4. Chantal van der Gaast
  26 augustus 2014 / dinsdag, 26 augustus 2014

  Leuke Instalab weer!
  Ik moet altijd zo lachen om jouw katten; ze hebben altijd zoveel emotie in hun gezichtjes, echt bizar leuk!

 5. 25 augustus 2014 / maandag, 25 augustus 2014

  Waaaaah! Die schoenen!! :)))

 6. 25 augustus 2014 / maandag, 25 augustus 2014

  Hahaha aaahw chickl!! Leuk, die Arnhem foto’s. <3 Haha, rotisoep. Wat een lieve woorden over ons huis! Vond het super gezellig dat je er was, snel weer een eetdate plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *