Instalab april 2015 – week 3

Welkom bij weer een nieuwe Instalab! Happy Kingsday, allereerst! Afgelopen week spotte ik mijn boek voor het eerst in een boekhandel, wat een gaaf en onwerkelijk gevoel was dat! Verder heb ik zo veel mogelijk geprobeerd mijn eten vast te leggen, ging ik naar de boekpresentatie van Anna Nooshin’s boek ON TOP en zag ik Angel maar liefst twee keer (en nog is dat te weinig!). Kijken jullie mee?

instalab_01 Mijn vriend had zin in soto ajam, dus natúúrlijk maak ik dat dan met alle liefde voor ons. Het is namelijk ook een van mijn favoriete maaltjes. Wel met een kant-en-klare boemboe dit keer, want er was niet zo veel tijd om te koken de afgelopen week. Het recept vind je hier.

instalab_02 Heeeee… snuffel snuffel.. wat is dat?

instalab_03Water op andere plekken dan het eigen drinkbakje is ALTIJD veel lekkerder en interessanter, zo lijkt het. Als ik niet snel genoeg mijn water opdrink hangt Coco er in met haar koppie, haha! Soms kan ze er net niet bij en dan drukt ze haar kop helemaal naar beneden, ogen puilen zowat uit, zodat ze er nét bijkan. HAHAHA! Ik ga dan echt stuk, en laat haar lekker drinken. Gekke beestjes.

instalab_04 Op dinsdag ging ik naar een event van Vision, een zonnebrandmerk waar ik erg benieuwd naar was en wat vaak wordt aangeraden door doktoren en huidartsen. Een uitgebreid verslag komt er aan! Angel was er ook omdat haar vriendin het event had helpen organiseren. Superleuk om Eendje weer te zien. #eendjeensereentje zijn weer united! Dat is onze gezamenlijke hashtag. Zoek maar eens op!

Schermafbeelding 2015-04-26 om 17.09.18Angel zat de hele tijd te zeuren dat de selfies niet wilden lukken omdat mijn hoed in de weg zat, dus dook ze er maar onder, haha!

instalab_05 Na het event ging ik naar mijn nichtje Hester in Utrecht. Wat een prachtige dag. Kijk die blauwe lucht! Wat is Utrecht toch mooi.

instalab_06 Sloempie kreeg net de fles en werd daarna een beetje slaperig. Wat een moppie he?

instalab_07Soms trekt ze zulke gekke bekken! Hahaha! Grote, verbaasde ogen, of ze kijkt scheel, of ze kijkt echt heel gek en grappig gewoon. Ze is zo lekker zoet, blijft gewoon hangen in je armen, zonder jengelen of huilen. Volgens Hester huilt ze ook amper. Wat een droom van een baby is Sloempie toch! Hopelijk kan ik over een aantal jaar mijn eigen smurf vasthouden. Ik wil toch wel erg graag moeder worden, en vooral als ik dan Sarah van Nena of Lorena (Sloempie) van Hester even vasthoud. Ik zie het al helemaal voor me namelijk, alleen nu nog niet.

instalab_08 Zo, de eerste lading Serena’s Stijlgidsen gaan de deur uit! Zo trots op het feit dat mensen speciaal een gesigneerd exemplaar willen aanschaffen!

instalab_09 Ons favoriete maaltijdje (we eten het bijna wekelijks, haha), hamburgers bouwen! Inclusief cheddar cheese, augurk, komkommer, tomaat en bacon (die we toevallig nu waren vergeten). All the works! En wat we dan ook lekker vinden on the side, is een maiskolfje.

instalab_10Ik geniet ZO van alle foto’s die jullie mij sturen van mijn boek! Blijf het vooral doen en vergeet de hashtag #serenasstijlgids niet! Deze met dat lieve hondje op de achtergrond vond ik heel schattig, moest ik even delen!

instalab_12 Op donderdad hadden we ook weer zo’n geluk met het weer! Angel en ik reden naar Amsterdam toe, voor de boekpresentatie van Anna Nooshin’s boek ‘On Top’.

instalab_11 Wat ruikt je auto lekker! zei ik toen ik instapte. Ja klopt, zei Angel, dat komt door de luchtverfrisser die ik er net in heb gehangen. Deze geur heet ‘new car’. Echt een aanrader! Het ruikt niet exact als een nieuwe auto, niet zo ‘nieuw’ en fabrieksachtig dus, maar het ruikt wel echt heel lekker.

instalab_13 Anna en ik, samen met haar boek!

instalab_15 Releasing my inner hippie. Broek en kimono zijn van Zara, hoed is van Loavies, rugzakje is van Steve Madden via Sarenza, en de schoenen zijn van Buffalo, ook via Sarenza. Ik houd van deze bohemian style en ik vind het leuk dat er overal in de winkels zo veel in deze style te vinden is!

instalab_14Angel wilde ook poseren op het trapje, haha! Deze pose is natuurlijk voor de grap, maar er kwam een man aanfietsen, ik schat hem een jaar of 60, en die gaaf haar een serieus compliment. ‘Are you a model?’ vroeg hij ook nog. We moesten echt zo hard lachen! Hij vond het reuze interessant allemaal.

Op de terugweg gingen we even helemaal los op dat foute nummer ‘Selfie’ van de Chainsmokers, hahaha!

instalab_16 Och arme. Kijk die kleine wollige pootjes onder dat zielige, grote en dikke koppie van Clarence. Wil je meer foto’s van mijn katjes zien, trouwens? Mijn vriend houd hun eigen Instagram account @goldenkittehs heel trouw bij, elke dag een nieuwe foto. Volg Coco en Clarence via deze link, als je niet genoeg van ze kunt krijgen!

instalab_17 Dinner is ready! Pizza! Ik vroeg aan mijn vriend ‘doe maar iets met groente’ en toen kwam hij met deze pizza met champignons. Dat is dus geen groente. Maar hij was wel erg lekker!

instalab_18LEMME GO!

instalab_19 Zo onwerkelijk om je eigen boek bij de Bruna te zien liggen.. nu sloeg het toch wel in hoor. Ik vind het ZOOOOO ontzettend gaaf om mijn eigen gezicht zo tussen andere boeken te zien. Ik besef nu pas écht wat ik heb gedaan, waar aan ik zo hard heb gewerkt en wat ik allemaal heb bereikt tot nu toe. Wow…

instalab_20 En ook bij de andere boekhandel in Houten, Boekhandel Wijs, lag mijn boek te shinen! Tussen het boek van de YouTuber The Pointless Blog en het styleboek van Alexa Chung. Helemaal op mijn plekje daar, lijkt me!

instalab_21 Op zaterdagavond speelden The Bulls en omdat de vriend van mijn nichtje Maren een grote Bulls fan is, gingen we gezellig bij ze kijken.

instalab_22 Maren trok voor de gelegenheid haar Bulls jasje aan. Uiteindelijk verloren ze in de laatste seconde van de tegenstander. ZO HARD BALEN! Maar ze staan heel goed in de playoffs, ze hoeven nog maar één wedstrijd te winnen en dan gaan ze door. Het werd een latertje, want de wedstrijd begon om half 12 en we waren rond 2 uur, half 3 weer thuis. We vielen meteen als een blok in slaap.

instalab_24 ‘Is dit allemaal van Sirena?’ vraagt mijn neefje terwijl hij door mijn boek bladert. Ahhhhhh!

instalab_23 Superblij met mijn nieuwe arm candy! Van Tara en Larissa kreeg ik echt een mooi cadeau, namelijk twee nieuwe bolletjes voor aan mijn Pandora armband. Na lang nadenken kozen ze de zilveren opengewerkte en de silverdust. Supermooi en ook met een mooie betekenis, namelijk wisdom en freedom. Ik ben echt gezegend met zulke lieve zusjes, dat meen ik echt. Ik ben zo trots op ze! En ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe bolletjes, ze staan zo mooi bij de rest van mijn armbandjes.

Die armband met turkoois is ook nieuw, gemaakt door mama. Supermooi en bovendien is turkoois een mooie, positieve steen. Vaak is het geverfde howliet, maar deze steen is de échte real deal, uit Amerika. Ik ben dol op dit soort fijne armbandjes van edele materialen. Mocht je eens een kijkje willen nemen in de webshop van mijn moeder waar ze haar unieke, handgemaakte sieraden verkoopt? Het adres is www.pearlmania.nl.

instalab_27Ik vond deze lieve, oude foto’s terug tijdens het opruimen van mijn thuiskantoortje. Dit is baby Tara. Op de een of andere manier had ze altijd haar mond open. Hahaha, net holle bolle Gijs! En KIJK die worstenarmpjes!

instalab_26 Papa met baby Larissa. Hee, volgens mij heeft ze die wangetjes nog steeds! Hehehe!

instalab_25En Larissa die Tara te drinken geeft. Kijk zo lief! Larissa moet hier 2,5 jaar zijn geweest. Ze kijken zo lief naar elkaar. <3

11195666_446745068817138_1269049432_nZo, en dan is het nu tijd om Koningsnacht te vieren! Ik kreeg dit Orange is the New Black pak opgestuurd van Netflix, hahaha! Hij is veel te groot dus ik ga hem niet echt aandoen hoor, alhoewel hij wel voor die extra warmte zorgt, en dat kan ik best gebruiken nu het buiten zo koud en fris is! Nou, rugzakje op, we gaan lekker de stad in.

Hebben jullie leuke dingen gedaan met Koningsnacht? En wat staat er vandaag op de planning?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

  1. 6 mei 2015 / woensdag, 6 mei 2015

    Hihi zo’n lieve en grappige foto’s van Larissa en Tara vroeger :) je merkt dat je heel trots bent op je zusjes, mooi om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *