Instalab april 2015 – week 2

Afgelopen week heb ik voornamelijk veel opgeruimd in huis, kocht ik mijn allereerste bril ever, chillde ik veel met de katjes en had ik een aantal leuke zakelijke en privé afspraken. Kijken jullie mee?

instalab_01 Zondagavond was ik bij mijn nichtje Maren thuis met een groep vrienden. Helaas moest ik daar toch even werken aan mijn Instalab, dus toen iedereen een basketballwedstrijd zat te kijken dook ik haar kantoortje in met mijn laptop. Toen ik verbinding wilde maken met haar wifi zag ik een lijst met allemaal gekke en grappige wifi netwerknamen, haha, ik ging echt stuk! Hide yo children hide yo wifi?! Dat is uiteraard afkomstig van de YouTube sensatie Antoine Dodson met zijn ‘hide yo kids, hide yo wife‘ die toen zoveel jaar geleden viral is gegaan. Mijn zusjes en ik gebruiken het zinnetje nog wel eens, gewoon random als grapje. Ik stuurde deze screenshot daarom meteen naar mijn zusjes toe! Hilarisch.

instalab_02 Puzz, de poes van Maren, kwam me uiteraard even lastig vallen tijdens het werken, zoals alle katten eigenlijk altijd doen. Staat dit in hun genen gedrukt ofzo?! Is dit instinct? Weten katten dat ze, zodra het gerikketik van het toetsenbord weerklinkt, ze erop af moeten snellen om de veroorzaker van het geluid langdurig aan te staren, over de laptop heen moeten tippelen en hun staart in je gezicht te duwen? Wellicht.

instalab_03 Staredown met Puzz.

instalab_04 De dag erop sliepen we lekker uit en werd ik wéér aangestaard. Dit keer door Coco vanachter een paar handdoeken en schone was. Kijk zo sneaky ze kijkt!

Elke keer als ik aan Coco denk hoor ik trouwens dit liedje in mijn hoofd;

instalab_05 Op dinsdag haalde ik nieuwe bloemen in huis. Onderweg zag ik deze leuke foodtruck. Volgende keer haal ik er een patatje, volgens mijn volgers op Instagram moeten ze de lekkerste patat hebben!

instalab_10 I love hortensia’s! Ze staan zo lekker bol en vol in de ‘Mason’ jar vaas.

instalab_11 Deze week heb ik ook weer een mooi tropisch boeket samengesteld. Die gele bloem.. weet iemand hoe die heet? Hij is schitterend, maar dat ding ruikt serieus naar W I E T! Ik stapte met de bloemen de lift in, en ik dacht, zoooooo hier heeft iemand lopen stomen zeg! Eenmaal thuis pakte ik de bloemen uit om ze te schikken en ineens rook ik weer een vleugje wiet. Ik denk, he? Is de geur in mijn jas blijven hangen ofzo in de lift? En toen ineens had ik hem door, het waren de bloemen! Ik heb ze stuk voor stuk besnuffeld en het is die gele die zo ruikt. Ik heb de bloem een dag later toch maar weggegooid, de geur was mij te sterk en te intens. Ik kwam ‘s ochtends de huiskamer binnen en rook meteen zo’n wietwalm, haha!

instalab_09 Clarence is zieliger dan ooit tevoren als ik bloemen aan het schikken ben. ‘Mah, zijn die bloemen niet voor mij om op te knabbelen? Nou moe…’

instalab_06 HOERA! I can see clearly now, the rain is gone! Ik heb mijn allereerste bril ever gekocht van de week. Ik wilde een goede bril van de opticien en het is deze van res/rei geworden, een Italiaans merk. Mijn sterkte is aan beide ogen -0,75 en ik heb een beetje cilinder. Klinkt weinig, maar ik zie vanaf de bank de ondertiteling op TV wazig, dus dat was rete irritant! Nu met bril zie ik weer haarscherp in HD en is de wereld stralender en sprankelender, echt perfect! Ik ben superblij met mijn brilletje.

instalab_07 Hij staat me ook gewoon goed, dit model. Mag ik dat zeggen? Natuurlijk mag ik dat zeggen, want waarom zou ik een bril kopen die me niet goed staat? En soms mag je best over jezelf zeggen dat je er mooi uitziet, of dat iets je helemaal fantastisch staat. Er is niets mis mee om jezelf een complimentje te geven, maar dat is mijn bescheiden mening.

Komende week ga ik mijn Eyelove brillen ophalen, ook met sterkte uiteraard! Leuk, want zo kan ik lekker brillen afwisselen!

instalab_08 Ik had een afspraak bij Blue Circle en ik had nog niet ontbeten. Gelukkig lag er nog Paasbrood op de balie en dat mocht iedereen gewoon pakken. Ik nam er eentje op de heenweg, en ook eentje op de terugweg, ha! Tja, anders ligt het daar maar te liggen, is ook zonde toch? En ik had enorme trek, dus wat een toeval.

instalab_13Deze doe-het-zelf flamingo zat bij een perspakketje. Het is een soort Japanse lego, maar dan heel minuscuul en priegelig. Maar ik ging het er toch op wagen! Ik heb er uiteindelijk anderhalf uur over gedaan.

instalab_14Clarence kwam even snuffelen. Logisch, want ik was aan het ritselen en dat is een soort van alarmklok voor deze dikke kater. Elke keer als ik ritsel staat hij binnen 2 milliseconden voor mijn neus. Hoe die bolle het doet, geen idee, maar dan is hij ineens wel heel snel! Het eindresultaat van deze Nanoblock flamingo plaats ik trouwens morgen op insta!

instalab_16 Op donderdag haalde ik mijn nieuwe Cortina fiets op in Houten en zag deze leuke quote daar aan de muur hangen. Helemaal mee eens. Maar de quote waar ik bij leef, of die ik zo goed mogelijk probeer na te streven in elk geval, is ‘stilstaan is achteruitgaan’. Ik heb het echt nodig om vooruit te denken en om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, zonder te veel hooi op mijn vork te nemen uiteraard. Ik zou heel ongelukkig worden als ik vanaf nu alleen maar dag in dag uit hetzelfde zou moeten doen, dan zou ik heel inspiratieloos worden en dat is voor mij demotiverend. Ik denk en ga graag vooruit. Ik leef toe naar nieuwe projecten en probeer zo creatief en origineel mogelijk te zijn.

instalab_20 Kik zo cool me fietsjie is, woar! Blauwe bandsjies. Kissie voorop. Lekker fietse langs de graachies door Uutje, met het zonnetje dat schijnt op me smoelwerk. Ech heerlijk.

instalab_18 Nog een leuke quote gespot in Stan & Co.

100% mee eens!

instalab_17 En nog een leuke quote. Niet bepaald mee eens (waarom zou je zeemeerminnen weg willen hebben?! Weet je hoe cool!), maar vond ’em wel geinig!

instalab_19 Bij een nieuwe saladebar in het centrum deze salade samengesteld; baby bladspinazie, quinoa, makreel, groene asperges, komkommer, rode ui en olijfolie. Lekker! En over het blikje kokoswater hoorde ik een leuk verhaal van Merel van De Groene Meisjes;

“dat kokoswater in dat blik met die gorilla, dat komt uit Berlijn! Dat Michel berger hotel aan de Warschauerstrasse (waar jullie ècht naartoe moeten,) daar staat The Fountain of Youth. Dat hotel importeert kokoswater uit Thailand ofzo en stopt het in die toffe blikken. Als je 3 blikken naast elkaar zet, heb je een complete aap. Tot zover deze info.

Bedankt Merel, voor deze nuttige informatie! :)

instalab_24 Let me sleep, pleaz!

instalab_22 Mama was bij mij op bezoek en ineens zegt ze ‘he! Wat is dat nou weer voor beest?!’. Ik keek en schrok, want er zat een kever van zo’n 5 cm lang (!!) op mijn balkon. We deden snel de deur dicht want de katjes wilden er al op duiken. We vonden het wel eng, maar hebben hem uiteindelijk toch maar gevangen omdat we hem wilden loslaten. Weten jullie wat voor kever dit zou kunnen zijn? Het ziet eruit als een bepoederde waterroofkever, als ik het zo bekijk via Google.

instalab_23Stom dat ik dat niet eerst even had gegoogeld voordat we hem vrijlieten in de bosjes hier beneden, want dan had ik hem wel naar een slootje gebracht. Hopelijk heeft hij wat te eten gevonden zodat hij de kracht heeft gekregen om zelf terug naar water te komen. Ik had geen idee dat het een waterkever zou zijn, want hoe komt zo’n beest anders op mijn balkon terecht?! Jeetje nu baal ik dat ik niet eerder heb opgezocht wat voor kever het was. Arm kevertje, vast helemaal uitgedroogd.

instalab_21 Hihi, kijk hem nou lief liggen! De deur van de kledingkast stond op een kier, die moet hij dan zelf hebben opengemaakt met zijn pootje. Maar Clarence is nu onwijs aan het verharen (it’s that time of the year again) dus zodra ik hem zag heb ik hem weggehaald, want dan wil je echt geen kat onderin je kledingkast!

instalab_26 Haha, ik moet soms zooooo lachen om de gezichtsuitdrukkingen van Coco. Hier kijkt ze echt als een linke loetje. Zo van, ‘wat zit je nou te kijken, joh?’ of een simpelweg ‘zeg dat eens recht in mijn gezicht als je durft’ of misschien denkt ze wel gewoon ‘moet je klappen of wah?’. Echt een brutaaltje hoor, die Coco! But…

I’m in love with the co-co!

instalab_25 Op vrijdagavond besloten mijn ouders spontaan te BBQen, superlekker en supergezellig! Na afloop zaten we met zijn allen (ouders, zusjes, vriendjes) rondom de vuurkorf te chillen met een glaasje wijn, lekker te kletsen. Het enige wat er ng miste waren marshmallows en iemand die random op een gitaar pingelt, haha!

instalab_27 Yes, I made it again! Eén van mijn lievelingsmaaltjes is chili con carne. Ik maak dan een hele grote pan voor avondeten, de de dag erna eet ik het ook voor ontbijt en lunch.

Because, why not?

instalab_28 Whoohoo! Op zondag gingen we naar een verjaardag en het zonnetje scheen zo lekker, dus ik ging voor het eerst met de teentjes bloot! Gelukkig had ik ze de dag ervoor mooi rood gelakt (met Dior 999) zodat het een perfecte match was met mijn rode blousje van Zara. De schoenen zijn trouwens ook van Zara.

instalab_31 Terug van de verjaardag ging ik nog lekker chillen op bed, samen met mijn vriendje Clarence. Hij vindt het fijn om achter mijn hoofd te liggen, wat hoger en lekker verscholen achter de kussens.

instalab_30 Coco staarde me aan vanaf het voeteneinde.

instalab_29Ach, die Clair. Het is zo’n bang katje, echt een bangeschijterd. Maar toch heeft hij dan wel het lef om op bed te springen terwijl Coco er ook al op ligt. Hij is dan wel een beetje angstig, kijk maar naar die grote ogen van hem, maar hij doet het toch maar even! En ja, op deze manier blijf je dus aan de gang, want geen van beiden wil toegeven aan de ander. Toch lijken de ruzies (blazen, aanvallen) beduidend minder te worden. Afgelopen week maar één keertje en ze liggen vaker samen, soms zelfs naast elkaar. Zou het calm food dan eindelijk aanslaan? We hopen het maar.

Nou, dit was mijn weekje in een notendop! Komende week wordt het prachtig weer, vooral woensdag belooft het schitterend te worden met 22 graden en volop zon. Ik ga dus keihard vooruit werken zodat ik de hele woensdag in Utrecht kan terassen, haha! Zin in! De rest van de week ben ik vooral druk bezig met het regelen van een kantoorruimte in Utrecht, de puntjes op de i van de boeklancering en OH!! DEZE WEEK KRIJG IK EINDELIJK MIJN BOEK IN HANDEN! Kan niet wachten!

Wil je elke dag een kijkje achter de schermen nemen van Beautylab en van mijn leven? Volg me dan ook via Instagram via @serenaverbon.

Gaan jullie ook lekker van het zonnetje genieten deze week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

117 Reacties

 1. Leonie
  17 april 2015 / vrijdag, 17 april 2015

  hej!

  leuk artikel. Die bloem heet een keizerskroon (fritillaria)! :) Ze ruiken inderdaad erg sterk!

 2. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Aahw die laatste foto van Clairence, ik smelt! De bril staat je inderdaad echt mooi, dat mag je ook best zeggen!

 3. 16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Zooooo lief!! Die laatste foto vanClairence is te cute!! Diie oogjes!!! Hij lijkt echt op de kat van Shrek ! <3 <3

 4. 14 april 2015 / dinsdag, 14 april 2015

  Haha wat leuk en die katten oh wat een schatjes. En hey, zie ik daar de tas van de win actie, komt mooi uit want ik wil toch de tas met legerprint. #hint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *