Instalab april 2015 – week 1

Een hele goede maandagmorgen én tweede Paasdag allemaal! Hebben jullie gisteren leuke Paasdagen gehad? Wij zijn gezellig naar mijn familie gegaan en daarna naar vrienden. Altijd fijn die quality time! Vorige week had ik een aantal afspraken staan, waaronder een spannende screening, trok ik een dagje op met Larissa, ging mijn internet stuk en kocht ik mijn allereerste bril ooit! Kijken jullie mee?

instalab april 2015 week 1_01 Ik weet niet meer waarom, maar op de een of andere manier belandde ik bij de Bart Smit en spotte ik deze gekke knuffeltjes op de counter. Ik wist zeker dat mijn zusjes het grappig zouden vinden, aangezien ze altijd moeten lachen om dikke, vette en gekke knuffeltjes, dus maakte ik een foto. Het zijn geloof ik Disney figuurtjes (is deze niet van de Aristocats?) maar dan in de vorm van een hamster met overgewicht. It’s so fluffy!instalab april 2015 week 1_02 Ik ben echt DOL op bloemen en vorige week had ik zin om een wat tropischer boeket samen te stellen. Zoals jullie weten ben ik helemaal in de vakantiesferen met al die ananas- en flamingoprintjes in huis, dus daar hoort natuurlijk ook een tropisch boeketje bij! Bij de bloemenwinkel wees ik willekeurig wat mooie takken aan (Ridderspoor, Leeuwenbek, Eucalyptus, roze Lelie, een tak orchideeën en dan nog enkele takken waarvan de ik de naam niet weet) en thuis maakte ik er een lekker kleurrijk en bont geheel van. Ik houd daar echt van! Komende week ga ik kijken of ik weer iets bonts kan maken, ik vind het leuk om te experimenteren en om bloemen te gebruiken die ik nog niet ken!

instalab april 2015 week 1_03 Larissa nam deze mooie foto van mij, onderweg van Napels naar Capri, een aantal weken geleden. Hebben jullie trouwens al het verslag gelezen over Napels? Klik hier voor ‘10 feiten over Napels‘.

instalab april 2015 week 1_04 Op dinsdag had ik een dagje Amsterdam met Larissa. Voordat we naar de opening van de AH Bio pop up store gingen haalde ik deze lip pomp op, die ik nodig had voor een TV item op woensdag. Deze ziet er nog gekker uit dan die dopjes, vinden jullie niet? Het lijkt haast wel een sextoy! Ik ga hem verder niet reviewen voor de blog, maar hij deed zijn werk gewoon prima. Benieuwd naar dit fenomeen? Lees dan hier mijn review over de Fullips Lip Enhancer.

instalab april 2015 week 1_06 Na de opening van de AH Bio Store liet Larissa haar tattoo bijwerken. Haar tattoo zette ze zo’n 6 jaar geleden in Amerika, maar ze was hem een beetje zat. Gelukkig heeft ze bij Salon Serpent haar tattoo een mooie upgrade gegeven! De tattoo artist was echt een superlieve man uit Londen en hij heeft haar zwaluw uitgebreid met bloemen, een love envelop (envelopje met hartje in zijn bekje) en mooiere, vintage kleuren. Echt top! Ze hield zich groot, want dit is een vrij pijnlijke plek. Ze gaf geen kik! Trots op mijn zusje ;)

instalab april 2015 week 1_05 Mijn telefoon was op gegaan (echt, dat heb ik zo vaak! Ik vergeet mijn telefoon gewoon op te laden), maar gelukkig had Larissa dit schattige opladertje bij zich van Hello Kitty. Het ding ziet er kinderachtig uit, maar man, wat een toppertje! Je kunt je telefoon hier tot 3 keer mee opladen. Larissa kocht het vorig jaar in Azië.

instalab april 2015 week 1_07 I broke the internet! Of nou ja, het internet brak uit zichzelf. Ineens, paf! Boem! Kapot! Werkt niet. Ik moest een nieuwe router halen bij de KPN winkel en ik moest mijn oude meenemen, dus van te voren maakte ik even een foto zodat ik bij het inpluggen meteen wist welk snoertje waar hoort te zitten. Vond ik zo slim van mezelf, hahaha! Voelde bijna dat lampje verschijnen boven mijn hoofd. Hebben jullie ook wel eens zo’n moment? :D

instalab april 2015 week 1_08 Zo. Router opgehaald. Om de hoek van de KPN winkel zit – toevallig – een Mc Donald’s. Dus ik denk, nou, eens even een burgertje scoren in de McDrive. Wow! Ik was niet de enige met dat idee! Er stond echt een dikke rij! Maar ja, eenmaal in de McDrive kun je niet meer terug dus ik bleef trouw wachten tot ik na zo’n 10 minuten mijn burgertje in ontvangst kon nemen. Hamburgers van Maccie D blijven toch mijn guilty pleasure!

instalab april 2015 week 1_09 Clarence en Coco hebben elke dag een bakje met schoon water, maar het water uit het doucheputje blijft uiteraard het allerlekkerste, hahaha! Ik ben de douche nog niet uit of ze staan al rond mijn benen te trappelen en water op te likken, gekke beestjes.

instalab april 2015 week 1_16 Ik weet niet waarom, maar ik zag deze Pinata bij de Xenos en moest meteen aan Tara denken! Misschien omdat hij lijkt op een alpaca. Tara heeft iets met alpaca’s. En hoe vet is een pinata?! Superleuk voor kinderfeestjes!

instalab april 2015 week 1_10 Op donderdag ging ik terug naar de AH Pop Up Store om daar live te koken, superleuk! ‘s Ochtends haalde ik bij de koffiekar op Houten Station een lekker theetje. Op bepaalde dagen (weet even uit mijn hoofd niet welke) staat er een leuke kar met lekkere koffie en superveel keuze aan thee. Ik had er nooit eerder wat gehaald, maar het is een eigen bedrijfje van een jonge jongen en hij is zo vriendelijk, dus mijn voornemen is om vaker wat bij hem te halen. Wij ZZPers en Houtenaren moeten elkaar natuurlijk wel een beetje steunen he?

instalab april 2015 week 1_11 Wat leuk! Ik sta op de folder van de AH Bio store!

instalab april 2015 week 1_12 Sascha was ook in de Bio Store, een superleuke meid en fotograaf. En kijk, we hebben gewoon hetzelfde jasje, haha! De foto’s die Sascha van mij en de andere bloggers maakte (voor en na mij kwamen er meerdere bloggers koken) worden verzameld in het AH Bio e-book waar ik jullie deze week meer over kan vertellen. Echt heel gaaf en een goede promotie voor biologisch koken. Het is zo makkelijk om bioproducten in je dagelijks leven te integreren! Ik wist dat niet echt, maar nu heb ik het zelf in levende lijve ondervonden. Ook al is het gewoon je olijfolie of dagelijkse bakje yoghurt of kop thee. Ik ga zeker meer bio kopen (en koken!) in het vervolg.

instalab april 2015 week 1_14 Mijn gerecht; vegatarische burgers met een sausje van yoghurt, peterselie en feta en raw groente. Zo lekker! De klanten in de winkel stonden echt te wachten tot ik klaar was met koken en foto’s maken zodat ze het konden opeten, hahaha!

instalab april 2015 week 1_13 Wow, wat een eer! Deze lieve jongen – Youri Brons – is helemaal vanuit Limburg naar de Ah Bio store gekomen om mij even gedag te zeggen, en plakte er meteen een dagje Amsterdam aan vast. Ik heb nog een video ingesproken voor mijn moeder, die ook graag Beautylab leest en kijkt! Altijd gaaf als lezers/kijkers me even gedag komen zeggen. Ik voel me dan echt altijd een beetje verlegen en nederig, dat iemand de moeite neemt om helemaal naar me toe te reizen. Ik vind het super om te kletsen met mensen die je verder alleen online ‘spreekt’. Altijd leuk om iemand in het echt te zien! Dankjewel Youri en ik hoop dat je nog lekker hebt kunnen shoppen bij je favoriete winkel River Island!

instalab april 2015 week 1_15 Na een lange dag lekker in de trein terug naar huis, met een heerlijk warm zonnetje en een Starbucks no water chai. Genieten!

instalab april 2015 week 1_17 Ik was nog net op tijd terug in Houten (17.30u) en ik loop al WEKEN, wat zeg ik MAANDEN, te zeuren dat mijn ogen zo slecht zijn. Dus ik dacht, ik loop gewoon even de opticien binnen voor een oogmeting. Wat blijkt, aan beide ogen heb ik -0,75. Dat is natuurlijk niet heel veel, maar omdat dit binnen zo’n jaar tijd is gebeurd heb ik het best bewust gemerkt. Ineens zie je alles wazig en niet meer in HD. Zo irritant! Ondertitelingen zijn blurry en ik moet echt dichterbij lopen om de borden van de trein te lezen. Ook mensen herken ik niet goed meer, behalve aan hun postuur en stem, tot ze dichterbij komen. Kan niet wachten, als het goed is kan ik deze woensdag al mijn brilletje ophalen!! Eindelijk weer HD zicht! Wat vinden jullie er van?!

instalab april 2015 week 1_19 Heb je haast en wil je een razendsnelle pasta in elkaar draaien die NOG sneller is dan de gemiddelde pasta? Kook dan deze tortellini van de Lidl (uit de delicieux lijn) in 3 minuten gaar, gooi er wat kookroom overheen, wat olijfolie, peper, zout, parmezaanse kaas en pijnboompitjes. KLAAR! In 5 minuten heb je dit al op tafel en het is heerlijk! Supersnel gerecht!

instalab april 2015 week 1_18 Kiekeboe! Clarence ligt de laatste tijd weer vaker op mijn bed en ik vond dit zo’n mooie, lieve foto. Hij kijkt ook echt recht in de camera. Het zijn ook zulke fotogenieke beestjes, hahaha! In een vorig leven was hij vast model.

instalab april 2015 week 1_20 Ja, ja, ja! Eindelijk werd mijn fragment uitgezonden op RTL Boulevard! Twee keer verschoven maar nu was ik dan toch eindelijk te bewonderen op de Nederlandse televisie, hahaha! Item gemist? Hier is de directe link naar het fragment.

instalab april 2015 week 1_23 Lekker fietsen naar mijn ouders met de lente naast het fietspad en een warm zonnetje op mijn bol! Het is dan niet heel warm, maar dit geeft me toch al wel een heerlijk lentegevoel!

instalab april 2015 week 1_24Ik vind narcissen zo mooi! Bij de bloemist kun je ook bosjes narcissen kopen, misschien moet ik daar maar eens een mooie lentebosje mee maken!

instalab april 2015 week 1_22 Ik zou bij mijn ouders gaan koken (de tortellini die ik eerder liet zien, gewoon omdat ik daar weer zin in had en omdat het me leuk leek om voor mijn ouders en zusjes te koken), maar dan met extra ingrediënt bladspinazie. Ik heb een beach cruiser van Johnny Loco, zonder rekje achter en ook zonder rekje voor. Die grote zak paste niet meer in mijn tas, dus ik hing hem maar zo over mijn stuur heen, haha! Opgelost!

instalab april 2015 week 1_21 Ik ging dus naar mijn ouders, want mijn vriend had thuis een FIFA (voetbalspelletje op de Playstation) toernooi avondje met vrienden. Ik kreeg een lijstje mee met alcohol dat ik moest halen bij de Gall & Gall (en kocht nog wat extra luxe biertjes erbij), haha! Wow.. dat belooft een leuke avond. En ja, daar staat Malibu ja! Lekker old school :)

instalab april 2015 week 1_27 Ik heb tot een uurtje of half 2 ‘s nachts geblogd aan de eettafel van mijn ouders. Larissa en Tara installeerden zich er ook even naast en zo vormden we even een powerteam zo met zijn drietjes! We hebben allemaal mails beantwoordt, gespard en overlegd. Superhandig om dan zo bij elkaar te zitten! Misschien moeten we dat maar vaker doen, maar dan gewoon overdag natuurlijk.

instalab april 2015 week 1_25 Mijn vriend heeft het FIFA toernooi gewonnen en… daarmee won hij deze geweldige FIFA Fuifje wisselbeer. Geweldig! Dit staat dus het komende jaar in onze huiskamer te pronken, hahaha!

instalab april 2015 week 1_26 Zo, die Shoti Maa thee is superlekker, die ik kocht bij de AH Bio store. Nog frisser met wat schijfjes citroen. Heerlijk voor bij het ontbijt.

instalab april 2015 week 1_30 Wat een zonnetje hadden we gisteren he? Ik heb lekker in de tuin van mijn ouders gezeten en ben een beetje in slaap gesoest.

instalab april 2015 week 1_29 Eetbare papierslierten en chocolade eitjes uit Duitsland. Mijn ouders vinden het leuk om zo af en toe boodschappen te doen over de Duitse grens. Rond Pasen en Kerst hebben ze er ook echt ZO ontzettend veel op chocoladegebied, wow!

instalab april 2015 week 1_28 Hmm, lekkere fruitsalade! Mama doet altijd extra haar best op de Paasbrunch.

instalab april 2015 week 1_31 Maar het allerlekkerste, dat zijn de Welsh cakes! Ah, wat een lekkernij is dit toch, met slagroom en jam. Het is best een werkje om te maken, maar dan heb je ook wat. Knapperig en koek-achtig van buiten en nog een beetje zacht van binnen. Echt zo lekker! Het recept vind je trouwens hier, mama en ik hebben ooit samen en filmpje gemaakt.

instalab april 2015 week 1_32 Wow, kijk zo apart! Tara en mama hadden aardappelpuree gemaakt van paarse aardappelen, wat een kleur zeg, lijkt wel nep! Smaakte gewoon prima! Lekker stukje kip erbij en groenten, wat een kleurrijk bordje. Ik houd er van! De lente op mijn bord!

instalab april 2015 week 1_33Wow, dit waren oprecht de lekkerste gevulde eitjes die ik ooit heb gegeten! Gevuld met een witte chocolademousse (dezelfde mousse als die van mijn witte chocoladetaart) en versierd met konijntjes en verkruimelde schuimblokken, kijk zo leuk het eruit ziet! Op een bedje van snoeppapierslierten (leuk woord voor LINGO, trouwens!). Zo cute! En dus ook erg lekker :)

Nou, dat was mijn weekje in een notendop! Komende week staan er weer een aantal afspraken op de planning en ga ik met mijn stagiaire Sanae op zoek naar een mooie kantoorruimte in Utrecht. Gewoon tijdelijk, omdat ik straks in mei en juni een nieuwe stagiaire krijg van de Schoevers opleiding. Toch lijkt het me wel heel fijn om met zijn drietjes in Utrecht te zitten, lekker in het centrum. Een andere werkomgeving zorgt ook voor nieuwe inspiratie en misschien kan ik dan wat vaker leuke outfitfoto’s maken!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

77 Reacties

 1. Dominique
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Hahahaha lekker lente bordje! XD

 2. Jessy
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Haha, douchewater oplikken doet mijn kat ook! Ik vond hem altijd zo’n viespeuk wanneer hij dat doet, maar hij is dus niet de enige. Rare gewoonte is dat toch!

 3. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Ah die Youri sweet fan!

  Ik moet naar Xenos rennen voor een pinata (of 3) super dat je dit deelt want ik mag een kinderfeestje plannen.

 4. Diana
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Hi Serena, ik probeer nu die Mason pot van jou te kopen in de Xenos webshop maar kan het echt niet vinden :$ Enig idee wat voor termen je nog meer kan gebruik ervoor? Ik heb voorraadpot ook geprobeerd haha.

  Die paaseieren zijn echt prachtig, zo vrolijk! <3

  • Serena
   Auteur
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   hi Diana,
   ik zie hem ook niet in de webshop staan, ik denk dat je toch echt langs de fysieke winkel moet om hem te scoren!

 5. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat schattig die Hello Kitty lader van Larissa! En die gevulde eieren op het einde zien er echt super lekker uit

  XO

 6. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  leuke instalab! ik draag sinds mijn 15e lenzen en sinds een paar jaar ben ik vaker mijn bril gaan dragen (lenzen in doen als je om 05:00u je bed uit moet is geen succes bij mij). Superleuk dat het nu een trend begint te worden om een bril te dragen, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik heel erg graag mijn ogen zou willen laten laseren. Maar het is zo duur en wordt gewoon niet vergoed :(.

 7. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke bril! Ik zoek al tijden een nieuwe, lichtere tortoise bril. Van welk merk is die ene die je met een roze jasje op hebt?

  • Serena
   Auteur
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   hi Ilham!
   Ik weet het niet eens, in elk geval geen bekend designermerk.
   Als ik mijn bril ophaal deze week zal ik het doorgeven aan je!

 8. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een uitgebreide Instalab, echt leuk :)
  xx

 9. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke foto’s allemaal. De Hello Kitty oplader ziet er zooo cute uit! En je nieuwe bril staat je goed.

 10. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat veel foto’s! Die gevulde eitjes zien er trouwens echt heerlijk uit!

 11. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Waauw! Soms zou ik wel een kind van jouw mama willen zijn, haar eten ziet er altijd zo goed uit. Die Pinata van de Xenos is echt heel leuk met een feestje. Ik had er één op mijn verjaardag gekregen, was echt heel geinig.

 12. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een super leuke foto’s! En die burgers op brood zien er zo tof uit. :)

 13. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  wauw wat een leuke foto’s, en wat een lekker eten allemaal! :)

 14. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Je hebt een super mooie bril uitgekozen! Ik heb -3 en ik zie zonder lenzen/bril echt niiiiks haha.

 15. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Leuke jasjes draag je tegenwoordig!

 16. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke foto’s weer. Je jasje met ananassen is trouwens echt onwijs leuk!

 17. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Die paarse aardappels!! Wat vet

 18. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Een bril staat je super goed! Ik kan je wel aanraden om er ook lenzen bij te nemen. Als je gaat beginnen aan lenzen/een bril zullen je ogen er aan gaan wennen en als je dan een keer je bril niet op wilt zul je merken dat je zicht nog slechter lijkt.

 19. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Leuke foto’s en echt bijzonder om paarse aardappelpuree te zien. Ik had nog niet eerder van zoiets gehoord. Echt kleurrijk.

 20. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Je boeket bloemen is echt prachtig! En je katten moeten wel erg veel van je houden om je douchewater te willen oplikken, hehe.

 21. minoe
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  ik dacht dat je al bril had bij etos of was dat nep en dat je toch naar goeie optichen gaat

 22. youri brons
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Jaa was super leuk! Het dagje Amsterdam was zeker geslaagd! ☺

 23. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Leuke foto’s! Die narcissen geven meteen een lentegevoel, ik blijf het elk jaar leuk vinden om ze weer te zien! Lekker heb je ook gegeten met pasen!

 24. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  aaawh echt leuke foto’s. En je hebt echt een heel leuk ananas jasje aan wauwie :)

 25. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke foto’s! Ik ben fan van je bril, hij staat je erg goed. Ik ben onlangs ook voor een bril gegaan, en wat is de wereld mooi in HD! =D

 26. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Die foto van Clarence is inderdaad heel mooi en schattig!

 27. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Oh wat ziet deze instalab er weer leuk uit! Al dat lekkere eten hihi. Je bril staat je erg goed :) En wat lief van je dat je een stukje over Youri verteld. x

 28. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Leuke foto’s! Wat een schattig oplader van Hello Kitty, en ook heel handig voor onderweg! :-)

 29. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Leuk om te zien! De bril staat je tof :)

 30. liesbeth
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Kijk eens aan, al dat Belgisch bier :)

 31. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Haha, die FIFA wisselbeer! Mijn vriend heeft ook regelmatig van die Playstation toernooitjes met vrienden.

 32. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  De bril staat je goed. Ik ben zelf 6 jaar geleden ook begonnen met -0,75 aan beide kanten en kan je zeggen dat een bril een verademing is. Ik draag ‘m alleen bij tv kijken (de ondertiteling was bij mij ook blurry) maar kan niet meer zonder. Veel plezier ermee dus!

 33. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Zo fijn dat jullie als drie zusjes in hetzelfde vak zo veel en goed kunnen overleggen! Die bril staat je trouwens echt fantastisch. Super lief dat die jongen je helemaal vanuit Limburg gedag kwam zeggen, heel bijzonder <3

 34. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat had je een leuke week!:) en wat veel heerlijke foto’s van eten. Krijg er honger van. Gelukkig staat er zo een paasontbijtje voor me klaar;)
  Oh enne… De foto van de spinazie over je fietsstuur.. Ik moest er om lachen;) geniaal!

 35. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Gezellige foto’s! Fijn dat je Pasen zo leuk hebt gevierd :) die narcissen geven mij ook spontaan een lentegevoel! Die hello kitty oplader van Larissa ziet er zo schattig uit en fijn dat hij zo lang mee gaat. Geniet van je dag!

 36. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke week! Wat fijn dat je straks alles weer goed kan zien. Ik snap dat je het heel goed heb gemerkt als je ogen in een jaar slechter zijn geworden. De bril staat je in ieder geval leuk!
  Liefs, Iris

 37. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Hele leuke foto’s Serena, ziet eruit als een fijne week. Toen ik Sascha op de eerste foto zag was ik even in de war. Ik dacht dat jij het was, maar het hoofd klopte niet! Haha grappig dat jullie hetzelfde jasje hebben, hij is ook zo leuk :)

 38. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke foto’s en al dat lekker eten! Die foto die Larissa van je maakte onderweg van Napels vind ik echt prachtig!

 39. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een gezellige foto’s allemaal!
  Die bril staat je echt heel erg mooi.
  En wauw, wat een prachtig boeket in het begin!
  Liefs Lonneke

 40. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een gezellige foto’s allemaal!
  Die bril staat je echt heel erg mooi.
  En wauw, wat een prachtig boeket in het begin!
  Liefs Lonneke

 41. Naomi
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Je bril staat je echt goed!

 42. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Leuke foto’s, en wat sta je goed met je bril. Die Hello Kitty oplader is helemaal geweldig!

 43. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Ziet er uit als een leuke en gezellige week :) Die vegaburgers die je hebt gemaakt bij de AH pop-up store zien er erg lekker uit!

 44. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een heerlijke paasbrunch zeg! Ik krijg nu al trek in mijn paasbrunch van straks, ha. ;)

 45. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat heeft Larissa een schattige oplader, een stuk leuker dan het saaie zwarte ding dat ik heb. Lijkt me spannend koken in een winkel en dan ook mensen die op het resultaat staan te wachten. Dan mag het zeker niet mislukken. En wat hadden jullie mooie gerechten bij de paasbrunch en het weer zat ook mee. Weet je trouwens wanneer je iets kan horen van de screening?

  • Serena
   Auteur
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   hi Akosua,
   nee ik heb geen idee, ik zit al dagen in spanning!
   maar zodra ik iets hoor, dan horen jullie het natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *