Instalab april 2015 – week 1

Een hele goede maandagmorgen én tweede Paasdag allemaal! Hebben jullie gisteren leuke Paasdagen gehad? Wij zijn gezellig naar mijn familie gegaan en daarna naar vrienden. Altijd fijn die quality time! Vorige week had ik een aantal afspraken staan, waaronder een spannende screening, trok ik een dagje op met Larissa, ging mijn internet stuk en kocht ik mijn allereerste bril ooit! Kijken jullie mee?

instalab april 2015 week 1_01 Ik weet niet meer waarom, maar op de een of andere manier belandde ik bij de Bart Smit en spotte ik deze gekke knuffeltjes op de counter. Ik wist zeker dat mijn zusjes het grappig zouden vinden, aangezien ze altijd moeten lachen om dikke, vette en gekke knuffeltjes, dus maakte ik een foto. Het zijn geloof ik Disney figuurtjes (is deze niet van de Aristocats?) maar dan in de vorm van een hamster met overgewicht. It’s so fluffy!instalab april 2015 week 1_02 Ik ben echt DOL op bloemen en vorige week had ik zin om een wat tropischer boeket samen te stellen. Zoals jullie weten ben ik helemaal in de vakantiesferen met al die ananas- en flamingoprintjes in huis, dus daar hoort natuurlijk ook een tropisch boeketje bij! Bij de bloemenwinkel wees ik willekeurig wat mooie takken aan (Ridderspoor, Leeuwenbek, Eucalyptus, roze Lelie, een tak orchideeën en dan nog enkele takken waarvan de ik de naam niet weet) en thuis maakte ik er een lekker kleurrijk en bont geheel van. Ik houd daar echt van! Komende week ga ik kijken of ik weer iets bonts kan maken, ik vind het leuk om te experimenteren en om bloemen te gebruiken die ik nog niet ken!

instalab april 2015 week 1_03 Larissa nam deze mooie foto van mij, onderweg van Napels naar Capri, een aantal weken geleden. Hebben jullie trouwens al het verslag gelezen over Napels? Klik hier voor ‘10 feiten over Napels‘.

instalab april 2015 week 1_04 Op dinsdag had ik een dagje Amsterdam met Larissa. Voordat we naar de opening van de AH Bio pop up store gingen haalde ik deze lip pomp op, die ik nodig had voor een TV item op woensdag. Deze ziet er nog gekker uit dan die dopjes, vinden jullie niet? Het lijkt haast wel een sextoy! Ik ga hem verder niet reviewen voor de blog, maar hij deed zijn werk gewoon prima. Benieuwd naar dit fenomeen? Lees dan hier mijn review over de Fullips Lip Enhancer.

instalab april 2015 week 1_06 Na de opening van de AH Bio Store liet Larissa haar tattoo bijwerken. Haar tattoo zette ze zo’n 6 jaar geleden in Amerika, maar ze was hem een beetje zat. Gelukkig heeft ze bij Salon Serpent haar tattoo een mooie upgrade gegeven! De tattoo artist was echt een superlieve man uit Londen en hij heeft haar zwaluw uitgebreid met bloemen, een love envelop (envelopje met hartje in zijn bekje) en mooiere, vintage kleuren. Echt top! Ze hield zich groot, want dit is een vrij pijnlijke plek. Ze gaf geen kik! Trots op mijn zusje ;)

instalab april 2015 week 1_05 Mijn telefoon was op gegaan (echt, dat heb ik zo vaak! Ik vergeet mijn telefoon gewoon op te laden), maar gelukkig had Larissa dit schattige opladertje bij zich van Hello Kitty. Het ding ziet er kinderachtig uit, maar man, wat een toppertje! Je kunt je telefoon hier tot 3 keer mee opladen. Larissa kocht het vorig jaar in Azië.

instalab april 2015 week 1_07 I broke the internet! Of nou ja, het internet brak uit zichzelf. Ineens, paf! Boem! Kapot! Werkt niet. Ik moest een nieuwe router halen bij de KPN winkel en ik moest mijn oude meenemen, dus van te voren maakte ik even een foto zodat ik bij het inpluggen meteen wist welk snoertje waar hoort te zitten. Vond ik zo slim van mezelf, hahaha! Voelde bijna dat lampje verschijnen boven mijn hoofd. Hebben jullie ook wel eens zo’n moment? :D

instalab april 2015 week 1_08 Zo. Router opgehaald. Om de hoek van de KPN winkel zit – toevallig – een Mc Donald’s. Dus ik denk, nou, eens even een burgertje scoren in de McDrive. Wow! Ik was niet de enige met dat idee! Er stond echt een dikke rij! Maar ja, eenmaal in de McDrive kun je niet meer terug dus ik bleef trouw wachten tot ik na zo’n 10 minuten mijn burgertje in ontvangst kon nemen. Hamburgers van Maccie D blijven toch mijn guilty pleasure!

instalab april 2015 week 1_09 Clarence en Coco hebben elke dag een bakje met schoon water, maar het water uit het doucheputje blijft uiteraard het allerlekkerste, hahaha! Ik ben de douche nog niet uit of ze staan al rond mijn benen te trappelen en water op te likken, gekke beestjes.

instalab april 2015 week 1_16 Ik weet niet waarom, maar ik zag deze Pinata bij de Xenos en moest meteen aan Tara denken! Misschien omdat hij lijkt op een alpaca. Tara heeft iets met alpaca’s. En hoe vet is een pinata?! Superleuk voor kinderfeestjes!

instalab april 2015 week 1_10 Op donderdag ging ik terug naar de AH Pop Up Store om daar live te koken, superleuk! ‘s Ochtends haalde ik bij de koffiekar op Houten Station een lekker theetje. Op bepaalde dagen (weet even uit mijn hoofd niet welke) staat er een leuke kar met lekkere koffie en superveel keuze aan thee. Ik had er nooit eerder wat gehaald, maar het is een eigen bedrijfje van een jonge jongen en hij is zo vriendelijk, dus mijn voornemen is om vaker wat bij hem te halen. Wij ZZPers en Houtenaren moeten elkaar natuurlijk wel een beetje steunen he?

instalab april 2015 week 1_11 Wat leuk! Ik sta op de folder van de AH Bio store!

instalab april 2015 week 1_12 Sascha was ook in de Bio Store, een superleuke meid en fotograaf. En kijk, we hebben gewoon hetzelfde jasje, haha! De foto’s die Sascha van mij en de andere bloggers maakte (voor en na mij kwamen er meerdere bloggers koken) worden verzameld in het AH Bio e-book waar ik jullie deze week meer over kan vertellen. Echt heel gaaf en een goede promotie voor biologisch koken. Het is zo makkelijk om bioproducten in je dagelijks leven te integreren! Ik wist dat niet echt, maar nu heb ik het zelf in levende lijve ondervonden. Ook al is het gewoon je olijfolie of dagelijkse bakje yoghurt of kop thee. Ik ga zeker meer bio kopen (en koken!) in het vervolg.

instalab april 2015 week 1_14 Mijn gerecht; vegatarische burgers met een sausje van yoghurt, peterselie en feta en raw groente. Zo lekker! De klanten in de winkel stonden echt te wachten tot ik klaar was met koken en foto’s maken zodat ze het konden opeten, hahaha!

instalab april 2015 week 1_13 Wow, wat een eer! Deze lieve jongen – Youri Brons – is helemaal vanuit Limburg naar de Ah Bio store gekomen om mij even gedag te zeggen, en plakte er meteen een dagje Amsterdam aan vast. Ik heb nog een video ingesproken voor mijn moeder, die ook graag Beautylab leest en kijkt! Altijd gaaf als lezers/kijkers me even gedag komen zeggen. Ik voel me dan echt altijd een beetje verlegen en nederig, dat iemand de moeite neemt om helemaal naar me toe te reizen. Ik vind het super om te kletsen met mensen die je verder alleen online ‘spreekt’. Altijd leuk om iemand in het echt te zien! Dankjewel Youri en ik hoop dat je nog lekker hebt kunnen shoppen bij je favoriete winkel River Island!

instalab april 2015 week 1_15 Na een lange dag lekker in de trein terug naar huis, met een heerlijk warm zonnetje en een Starbucks no water chai. Genieten!

instalab april 2015 week 1_17 Ik was nog net op tijd terug in Houten (17.30u) en ik loop al WEKEN, wat zeg ik MAANDEN, te zeuren dat mijn ogen zo slecht zijn. Dus ik dacht, ik loop gewoon even de opticien binnen voor een oogmeting. Wat blijkt, aan beide ogen heb ik -0,75. Dat is natuurlijk niet heel veel, maar omdat dit binnen zo’n jaar tijd is gebeurd heb ik het best bewust gemerkt. Ineens zie je alles wazig en niet meer in HD. Zo irritant! Ondertitelingen zijn blurry en ik moet echt dichterbij lopen om de borden van de trein te lezen. Ook mensen herken ik niet goed meer, behalve aan hun postuur en stem, tot ze dichterbij komen. Kan niet wachten, als het goed is kan ik deze woensdag al mijn brilletje ophalen!! Eindelijk weer HD zicht! Wat vinden jullie er van?!

instalab april 2015 week 1_19 Heb je haast en wil je een razendsnelle pasta in elkaar draaien die NOG sneller is dan de gemiddelde pasta? Kook dan deze tortellini van de Lidl (uit de delicieux lijn) in 3 minuten gaar, gooi er wat kookroom overheen, wat olijfolie, peper, zout, parmezaanse kaas en pijnboompitjes. KLAAR! In 5 minuten heb je dit al op tafel en het is heerlijk! Supersnel gerecht!

instalab april 2015 week 1_18 Kiekeboe! Clarence ligt de laatste tijd weer vaker op mijn bed en ik vond dit zo’n mooie, lieve foto. Hij kijkt ook echt recht in de camera. Het zijn ook zulke fotogenieke beestjes, hahaha! In een vorig leven was hij vast model.

instalab april 2015 week 1_20 Ja, ja, ja! Eindelijk werd mijn fragment uitgezonden op RTL Boulevard! Twee keer verschoven maar nu was ik dan toch eindelijk te bewonderen op de Nederlandse televisie, hahaha! Item gemist? Hier is de directe link naar het fragment.

instalab april 2015 week 1_23 Lekker fietsen naar mijn ouders met de lente naast het fietspad en een warm zonnetje op mijn bol! Het is dan niet heel warm, maar dit geeft me toch al wel een heerlijk lentegevoel!

instalab april 2015 week 1_24Ik vind narcissen zo mooi! Bij de bloemist kun je ook bosjes narcissen kopen, misschien moet ik daar maar eens een mooie lentebosje mee maken!

instalab april 2015 week 1_22 Ik zou bij mijn ouders gaan koken (de tortellini die ik eerder liet zien, gewoon omdat ik daar weer zin in had en omdat het me leuk leek om voor mijn ouders en zusjes te koken), maar dan met extra ingrediënt bladspinazie. Ik heb een beach cruiser van Johnny Loco, zonder rekje achter en ook zonder rekje voor. Die grote zak paste niet meer in mijn tas, dus ik hing hem maar zo over mijn stuur heen, haha! Opgelost!

instalab april 2015 week 1_21 Ik ging dus naar mijn ouders, want mijn vriend had thuis een FIFA (voetbalspelletje op de Playstation) toernooi avondje met vrienden. Ik kreeg een lijstje mee met alcohol dat ik moest halen bij de Gall & Gall (en kocht nog wat extra luxe biertjes erbij), haha! Wow.. dat belooft een leuke avond. En ja, daar staat Malibu ja! Lekker old school :)

instalab april 2015 week 1_27 Ik heb tot een uurtje of half 2 ‘s nachts geblogd aan de eettafel van mijn ouders. Larissa en Tara installeerden zich er ook even naast en zo vormden we even een powerteam zo met zijn drietjes! We hebben allemaal mails beantwoordt, gespard en overlegd. Superhandig om dan zo bij elkaar te zitten! Misschien moeten we dat maar vaker doen, maar dan gewoon overdag natuurlijk.

instalab april 2015 week 1_25 Mijn vriend heeft het FIFA toernooi gewonnen en… daarmee won hij deze geweldige FIFA Fuifje wisselbeer. Geweldig! Dit staat dus het komende jaar in onze huiskamer te pronken, hahaha!

instalab april 2015 week 1_26 Zo, die Shoti Maa thee is superlekker, die ik kocht bij de AH Bio store. Nog frisser met wat schijfjes citroen. Heerlijk voor bij het ontbijt.

instalab april 2015 week 1_30 Wat een zonnetje hadden we gisteren he? Ik heb lekker in de tuin van mijn ouders gezeten en ben een beetje in slaap gesoest.

instalab april 2015 week 1_29 Eetbare papierslierten en chocolade eitjes uit Duitsland. Mijn ouders vinden het leuk om zo af en toe boodschappen te doen over de Duitse grens. Rond Pasen en Kerst hebben ze er ook echt ZO ontzettend veel op chocoladegebied, wow!

instalab april 2015 week 1_28 Hmm, lekkere fruitsalade! Mama doet altijd extra haar best op de Paasbrunch.

instalab april 2015 week 1_31 Maar het allerlekkerste, dat zijn de Welsh cakes! Ah, wat een lekkernij is dit toch, met slagroom en jam. Het is best een werkje om te maken, maar dan heb je ook wat. Knapperig en koek-achtig van buiten en nog een beetje zacht van binnen. Echt zo lekker! Het recept vind je trouwens hier, mama en ik hebben ooit samen en filmpje gemaakt.

instalab april 2015 week 1_32 Wow, kijk zo apart! Tara en mama hadden aardappelpuree gemaakt van paarse aardappelen, wat een kleur zeg, lijkt wel nep! Smaakte gewoon prima! Lekker stukje kip erbij en groenten, wat een kleurrijk bordje. Ik houd er van! De lente op mijn bord!

instalab april 2015 week 1_33Wow, dit waren oprecht de lekkerste gevulde eitjes die ik ooit heb gegeten! Gevuld met een witte chocolademousse (dezelfde mousse als die van mijn witte chocoladetaart) en versierd met konijntjes en verkruimelde schuimblokken, kijk zo leuk het eruit ziet! Op een bedje van snoeppapierslierten (leuk woord voor LINGO, trouwens!). Zo cute! En dus ook erg lekker :)

Nou, dat was mijn weekje in een notendop! Komende week staan er weer een aantal afspraken op de planning en ga ik met mijn stagiaire Sanae op zoek naar een mooie kantoorruimte in Utrecht. Gewoon tijdelijk, omdat ik straks in mei en juni een nieuwe stagiaire krijg van de Schoevers opleiding. Toch lijkt het me wel heel fijn om met zijn drietjes in Utrecht te zitten, lekker in het centrum. Een andere werkomgeving zorgt ook voor nieuwe inspiratie en misschien kan ik dan wat vaker leuke outfitfoto’s maken!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

77 Reacties

 1. Kim
  8 april 2015 / woensdag, 8 april 2015

  Je gebruikt zó vaak het uitroepteken, niet normaal haha

  • Serena
   Auteur
   8 april 2015 / woensdag, 8 april 2015

   Niet normaal he!!

  • 7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

   Ik zou overigens ook wel een kast vol brillen willen. Mja ik ben voor 2 glazen al 400 euro kwijt en dan komt nog het monteur -_- Meerdere brillen is dus niet geschikt voor iedereen.

   • Serena
    Auteur
    7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

    Bij Eyelove heb je een complete bril op sterkte voor 49 euro, is dat niet iets voor je? Gewoon voor een bril voor erbij?

 2. Lariesa
  7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

  Hahaha gaaf die FIFA Fuifje wisselbeer! XD Je vriend moet serieus kijken of hij met andere toernooien mee kan doen, t is soms ook zo dat je dan mee kan doen met internationale wedstrijden en naar t buitenland moet, wie weet? :) Ik vind die opladers (Powerbanks) ook superhandig, had destijds toen ik in Indonesie was echt 5 van die dingen meegenomen, superleuk om het aan iemand kado te geven.

 3. 7 april 2015 / dinsdag, 7 april 2015

  Ha die fifa avondjes ken ik !! Toen ik nog in Nederland woonde kwam de hele groep mannen altijd langs en zaten ik en mijn vriendinnetje ( ook een vriendin van een van de mannen) altijd aan tafel beetje met onze telefoon / laptop of gingen we met mijn hond Rocco uitgebreide rondjes lopen… Sja mannen en games ik denk dat je ze maar zo af en toe die tijd moet gunnen haha !! al het paas eten ziet er trouwens overheerlijk uit en heel erg creatief !! zo leuk!

 4. Ger
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Een bril staat je erg leuk. Je hebt er echt een gezicht voor. Wat lief dat die jongen uit Limburg speciaal naar jou kwam.

 5. Samrah
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Shoti maa betekent kleine mama/moeder in het Urdu, ook in het Hindi geloof ik. Grappige naam :)

  Ben een tijdje niet meer op je site geweest vanwege prive omstandigheden. Vandaag nu eventjes weer met een kopje thee erbij. Happy to be back, heb het gemist. Altijd leuk om jouw stukken te lezen en de mooie foto’s :)

 6. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Lekkere volle week! Leuk dat je op tv te zien was en ik ben ontzettend benieuwd naar je screening! Wel balen dat het internet niet werkte, dan ben je zo onthand!

 7. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Wat een leuke foto’s! Ik vind dat ananas jasje echt zo mooi. En hmm, wat een lekker eten komt hier allemaal voorbij. Krijg meteen weer trek ondanks het veel te uitgebreide paas diner wat ik net achter de kiezen heb … :D

 8. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Super leuke eitjees!! Ze lijken me heerlijk <3 En Malibu, still my guilty pleasure!!!

 9. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Lekker weekje, ik moet ook weer naar de opticien. Wil graag een nieuwe bril, voor bij de computer. En die chocoladeeitjes zien er echt heerlijk uit!

 10. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Veelbewogen week zo te zien en een super leuk item op RTL boulevard. Die lippomp ziet er maar eng uit. Hahah moest ook aan een ananasboor denken toen ik het zag.

 11. michèle
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Hoi Serena! Normaal lurk ik maar wat op je site maar ik wou je toch even waarschuwen ivm bloemen en je lieve poezels. Er zijn nl best wat bloemen giftig voor katten (graad ervan verschilt), en lelies zijn daar één van. De andere soorten weet ik niet van buiten maar als je katten nieuwsgierige neuzers zijn waarvoor niks heilig is (zoals bij die van mij) raad ik je aan om voor aankoop even te googlen of de plant veilig is. Ik doe dat ook en ben al geschrokken van hoeveel soorten ik best laat staan! Hopelijk heb je hier wat aan want ben echt fan van je blog en je lieve snoezepoezen :-)

  • I
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   Ja, dit is wat ik ook wilde zeggen. Er zijn er veel giftig (narcissen ook bijvoorbeeld), maar lelies zijn HEEL giftig voor katten. Echt als in, als ze binnen een paar uur na het binnenkrijgen van iets van de lelie (kan dus zelfs stuifmeel zijn) niet worden behandeld, zijn ze in principe binnen een paar dagen overleden. Dus als je ze nog hebt staan, gooi ze maar beter gelijk de deur uit ;)

   • michèle
    6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

    Better safe than sorry dus! Trouwens Serena als je toch echt lelies in huis moet hebben kan je doen wat ik gedaan heb en gewoon investeren in een paar mooie nepperds. Net niet zo mooi als de echte maar dan kan je er tenminste met een gerust hard van genieten :-)

 12. Noa
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Hee Serena ik volg je al best lang! Maare heb je een vriend, dat wist ik nog niet.. hihi. Dit stukje bedoel ik ;)

  ”Mijn vriend heeft het FIFA toernooi gewonnen en… daarmee won hij deze geweldige FIFA Fuifje wisselbeer. Geweldig! Dit staat dus het komende jaar in onze huiskamer te pronken, hahaha!”

  Liefss

 13. 6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Oeh fifa avondjes, heel herkenbaar, alleen hier worden PES avondjes gehouden… oja ook met Malibu haha!
  Ik heb even het filmpje terug gekeken, super gaaf Serena, wauw, je mag ZO trots zijn op jezelf<3!
  Wanneer ik en mijn vriend de douche uitstappen komen Woezel en Didi ook graag even 'drinken', ook al zo herkenbaar haha!

  X

 14. stephanie
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Vraagje; welke maat draag jij van dat toffe jasje van à La?

  • Serena
   Auteur
   6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

   hi Stephanie,
   ik draag maat S!

   • stephanie
    6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

    Thanks!

 15. Syl
  6 april 2015 / maandag, 6 april 2015

  Ik hoop dat alle zeep/shampoorestjes goed zijn weggespoeld voordat ze daar ‘drinken’ .
  Wel geinig die paarse aardappelsalade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *