Instalab april 2014 – week 4

Afgelopen week was leuk! Het begon al heel gezellig met een Paasbrunch en family quality time, op dinsdag een dagje Walibi met vriendinnen, op donderdag een dagje Amsterdam voor events en toen Koningsnacht! Helaas ben ik momenteel aan het uitzieken (nee, niet van een kater!) maar het gaat al stukken beter dan gisteren. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van afgelopen week?

instalab_24 Op zaterdagavond ging ik eten bij mijn nichtje Maren. Sinds ze een nieuwe baan heeft zie ik haar een stuk minder, want ze is ontzettend druk. Maar ja, een mens moet toch eten, dus dat is een perfect moment om dan toch met elkaar af te spreken. Ze had aardappelkroketjes gemaakt met een slaatje en een stukje vlees, en daarna hebben we NBA Playoffs gekeken met een kopje thee.

instalab_25 Op zondagmiddag ging ik naar het huis van mijn ouders voor een Paasbrunch. Mijn moeder doet altijd erg haar best om de tafel dan gezellig aan te kleden. In de tuin liep een moedereend met allemaal kleine piepies!! Zo cute! En ook erg passend bij Pasen!

instalab_01 It’s.. so… FLUFFYYYY!

instalab_05 Ze kwamen héél dichtbij! Ik zat stil op een stoeltje in de zon en ze liepen tegen mijn All Stars aan en schuifelden onder mijn benen door. Zo lief! Ik moest mezelf echt bedwingen om er niet eentje op te pakken… :)

instalab_04 De Paastafel! Dit is op de veranda, dus dat zit je lekker beschut.

instalab_03 En een Paastak.

instalab_02 De pot die Tara heeft beschilderd steekt qua kleur prachtig af met de takken seringen. Deze takken komen gewoon uit de tuin van mijn ouders. Een mini-paradijsje op aarde, noem ik het altijd.

instalab_26 Mooie, beschilderde eitjes met een soort van metallic effect (de verf kon je bij Lidl kopen).

instalab_06 De vriend van mijn zusje dronk Perenbier van IKEA, kennen jullie dat? Was best lekker!

instalab_07 We bleven na de brunch gezellig chillen bij mijn ouders tot het avondeten: kip met een krokant laagje, aspergesalade en gegrilde aardappeltjes en worteltjes uit de oven. Hmm! Lekker!

instalab_27 Op de computer van mijn ouders ontdekte ik deze ‘Trowback’ foto, hahaha! Ik had tijdens mijn vakantie in Bosnië mijn haren deels rood geverfd en ik was echt poepiebruin (en wat eh.. voller). Grappig om te zien he?

instalab_10 Bij mijn favoriete bloemist hier in Houten heb ik prachtige, volle hortensia’s gekocht. Vond ze wel chic staan in de DIY Chanel bloemenvaas!

instalab_09 Bloggen met een beestje op schoot.

instalab_11 En als ik foto’s maak, staat Coco me een beetje treurig aan te gapen! Awww! Ik moet dan even een break nemen om ze te aaien en snoepjes te geven. Ze kijken me dan zo smekend aan!

f4b0f132ca4511e390b60002c952cef6_8Op dinsdag was het zo ver: met de indo-crew deden we een dagje Walibi!

instalab_28 Goliath, onze favoriete achtbaan.

instalab_29 Deze foto heb ik genomen, vond ’em hilarisch!!

instalab_31 Hester was een beetje bang om nat te worden, maar het viel reuze mee!

instalab_32 Angel: “Serena is hier een echte diva, Made kijkt alsof ze migraine heeft” hahaha!

instalab_30 Hier keek ik de hele dag al naar uit (het standje staat aan het begin van het park), Churro’s! Lekkere gefrituurde deegstaven (kan het niet anders benoemen) met poedersuiker en kaneelsuiker. Yum!

instalab_08 Na Walibi ben ik nog even meegegaan naar de Spa van Angel’s moeder, City Spa Bali. Hier ga ik morgen heen voor een behandeling, heerlijk!!

instalab_13Random lift foto!

instalab_12 Nieuwe kattensnoepjes gekocht. I am going to make two cats very, very happy!

instalab_33 Met Larissa en Tara in de trein onderweg naar Amsterdam!

instalab_14 Ons eerste event was in Hotel Droog (wist je dat dat hotel maar 1 kamer heeft?!). Het was een Canon Workshop, dus dat leek me super interessant aangezien ik geen spiegelreflex camera heb, maar er wel graag eentje wil aanschaffen. Vooraf werden er lekkere hapjes geserveerd, moest ik natuurlijk even vastleggen.

instalab_34 We hebben veel geleerd wat betreft de instellingen. Er waren 3 workshops die we konden volgen; portret-, food- en productfotografie. Ook kwamen Negin Mirsalehi en haar vriend vertellen over het belang van goede foto’s en gaven ze zelf nog wat handige tips. Het was leuk om Negin een keer in het echt te zien en zij en haar vriend kwamen echt heel leuk en enthousiast over!

instalab_35Hierna gingen mijn zusjes en ik naar Strand Zuid voor een event van The Body Shop, waar Nena op ons stond te wachten!

instalab_15Tijdens het event werd er een blind tasting gedaan met 8 smaken ijs. De winnaar zou 10 producten krijgen om uit te delen aan haar bezoekers! Ik wilde daarom heel graag winnen.

instalab_36 Ik heb mijn best gedaan en ik had 7 van de 8 smaken goed! Hiermee was ik de winnares van de prijs, whoohoo!

instalab_37 Afgelopen vrijdag stond ik in Metro Mode. Ik heb de Metro zelf niet meer te pakken gekregen. Is er toevallig iemand die deze editie nog ergens in huis heeft liggen en die mij zou willen opsturen tegen verzendkosten? let me know please! :)

instalab_38 Filmpje opgenomen over PORE-365 van Goodskin Labs. No filter needed met dit product!

instalab_39 Interessant pakketje gekregen van Benefit! Leuk!

instalab_16 Op vrijdagavond ging ik de stad in, dat doe ik eigenlijk altijd met Koningsnacht (voorheen Koninginnenacht dan). Lekker rugzakje om en gaan!

instalab_40 Met Nena (en photobomb Kawing op de achtergrond). Begin van de avond liep ik met Nena, later haakten haar vriend en vrienden aan.

instalab_41Daarna haakte ik weer aan bij Maren en vrienden. Hier staan we op het Begijneplein.

instalab_19 Op Insta was er een hele discussie: is Serena wel of niet dronken? Volgens mij was dit mijn 3e biertje dus nee, ik was niet dronken!

instalab_18Achter Begijneplein stond een standje met.. jawel… tjendol! Enak!!

instalab_17 Hier nog even wat snackjes besteld.

instalab_20 De volgende dag was ik helemaal niet lekker. Zou ik dan toch een kater hebben?, dacht ik. Maar nee, ik had hoofdpijn omdat al mijn holtes verstopt waren, mijn keel was hartstikke dik en pijnlijk en mijn hele hoofd zat vol watten (en met watten bedoel ik snot). Het helpt dan altijd wel als ik weer thuis kom en ik mijn lieve pluizebolletjes zie. Ik ben lekker in bed gaan liggen met wat paracetamolletjes en heb aan één stuk 8 uur geslapen. Ik heb dus helemaal niets leuks gedaan op Koningsdag! :(

instalab_21 Later op de avond kreeg ik het heet afgewisseld met kippenvel. Oh, oh, dacht ik, dat gaat de verkeerde kant op! Toen heb ik weer wat medicijnen genomen en ben ik weer heel veel gaan slapen. Tussendoor heb ik nog wel 2 films gekeken: Good Will Hunting en Deja Vu. Die zijn al best oud, maar had ik nog nooit gezien. Lang leve Netflix!

instalab_22 Clarence en Coco lagen bij me op bed, hielden de wacht en gaven me troost.

instalab_42Toen werd ik gisteren om 4 u ‘s nachts wakker, nog steeds niet lekker. Ik heb dit wonderdrankje gemaakt (verpulver 2 x 500 mg paracetamol + eetlepel honing + citroensap + heet water en drink zo heet mogelijk op). Eigenlijk een soort homemade Citrosan. Nu voel ik me al een stuk beter. De keelpijn is weg, de hoofdpijn ook grotendeels, maar nog wel veel ‘watten’. Nog even een paar dagen aanpoten, rusten en gezond eten en dan ben ik vast weer de oude, komt goed!

Hoe was jouw weekend? Nog leuke dingen gedaan op Koningsnacht/dag?

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van een kijkje in mijn leven? Volg me dan via Instagram, mijn gebruikersnaam is @serenaverbon.

until next time,
Serena Verbon

Volg:

113 Reacties

 1. Lotte
  2 mei 2014 / vrijdag, 2 mei 2014

  Is het niet throwback ipv trowback haha?

 2. 29 april 2014 / dinsdag, 29 april 2014

  Oh je bent best schattig hoor, met die rode lok :D
  bijna zo schattig als die duckies :D

 3. mercedes
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  ik ga je citrosan gelijk maken !

 4. 28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Wat jammer dat je met koningsdag ziek was! Gelukkig heb je wel een leuke nacht daarvoor gehad.

 5. 28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Wij zagen onlangs in het park ook een moedereend met schattige baby’tjes!
  Leuke foto’s!

 6. thessa
  28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Beterschap !!! Maar misschien een persoonlijke vraag.. en misschien heb ik ook wat gemist. Maar heb je nog een vriendje ??

 7. 28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

  Leuke foto’s, die churros zien er heerlijk uit!

 8. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Leuke foto’s weer! Ik hoop dat je snel beter wordt maar volgens mij heerst het ook. Wat gaaf dat je in de Metro.

 9. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Leuke foto’s, veel beterschap x

 10. Laura
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Woensdag 30 april van 17:00 tot 20:00 bij de Kruidvat alle MAKE UP 1 + 1 GRATIS!!

  Liefs,
  Laura

 11. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Aah, beterschap!! Rottig einde van een hele leuke week!

 12. yara
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  beterschap!

 13. Hannah
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Hoi!

  Ten eerste: heel veel beterschap!

  Ten tweede had ik een vraagje. Zou je een keer een artikel willen schrijven over hoe je je huid zo gezond en jong mogelijk houdt op een very low (a.k.a. studenten) budget? Het liefst met Kruidvat/Etos/Action producten. Ik heb nl. niet het geld om van die fijne skincare producten te kopen, maar wil wel goed voor mijn huid zorgen.

  Alvast bedankt :)

  Liefs

 14. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Super leuke foto’s van Koningsnacht. Makes me miss Holland! Ik drink dat drankje ook altijd als ik niet lekker ben, maar dan kant-en-klaar heet Hot Coldex ! Volgende keer ga ik het denk een keer zelf proberen te maken :D is vast een stuk gezonder en misschien ook wel effectiever!

 15. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Leuke post, ondanks dat je ziekjes bent.. Ik doe op mijn bank gezellig met je mee met uitzieken :( veel beterschap!

  Overigens: het drankje van Ikea is perencider, geen bier :) In Scandinavië is cider een erg populair drankje, in verschillende smaken. De populairste varianten zijn appel en peer en die kun je daar dan ook gewoon in de kroeg kopen. Mocht de vriend van je zusje geïnteresseerd zijn: bij sommige slijterijen verkopen ze het Scandinavische ‘Somersby’ cider. Meestal in appelsmaak, maar ze kunnen ook vaak de peervariant bestellen. Ligt hier standaard in de koelkast… Lekker!

  • Serena
   Auteur
   28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

   Goeie tip! Ik zal het hem zeggen en heb nu meteen een cadeau voor zijn house warming straks! :)

 16. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Leuke post en foto’s!
  Ik wens je ook veel beterschap!
  Gelukkig letten Coco en Clarence ook wel op jou ;)

  Liefs,
  Karlien

 17. Bianca
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Ondanks dat je ziek bent toch nog een mooie post. Heel veel beterschap lieve Serena!

 18. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Je Koningsnacht zag er gezellig uit! :D En als je echt dronken was zou je die foto vast niet normaal op Instagram kunnen plaatsen haha! Wel balen dat je ziek was geworden, beterschap!

 19. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Nog veel beterschap Serena! Je hebt weer een leuke week achter de boeg. Probeer even wat gas terug te nemen zodat je lijf weer kan bijkomen :-)

 20. Kim
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Oehh ik ga je home made recept van de citrosan bewaren.

  Beterschap!

 21. Nuria
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Hoi Serena, ik werk bij TMG, kan je zo kosteloos een exemplaar toesturen, of meerdere! Laat maar weten :)

  • Serena
   Auteur
   28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

   hi Nuria, een andere bezoeker gaat mij al een exemplaar toesturen, maar superlief van je aangeboden! ^^

 22. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Leuke foto’s weer! Heel veel beterschap nog! xx

 23. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Oh, die eendjes en je poezenbeesten zijn zo cute! En wat een mooie veranda hebben je ouders, echt een knus hoekje. Het gaat erg rond, ik ben net een paar dagen beter en had dezelfde klachten. Beterschap! :)

 24. Suus
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Wauw, maak jij zulke goede foto’s zonder spiegelreflex?! Super goed!

  • Serena
   Auteur
   28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

   Thanks Suus! Ik denk dat de camera niet per se veel verschil maakt voor de compositie en kwaliteit van de foto, maar met een spiegelreflex kan ik er een 50mm lens opzetten voor meer scherpte/diepte verschil en dat wil ik ZO graag eens proberen. Denk dat het erg mooi is bij productfoto’s. Iets meer sfeer. Ik mag er als het goed is eentje lenen van Canon, dus kan ik er mooi mee oefenen voordat ik overga tot aanschaf. Ben benieuwd!

 25. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Die eieren zijn echt crea bea!

  Beterschap!!!

  Ik heb voornamelijk gestudeerd hier in Dublin, de examens komen er aan!

 26. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Omg superleuk dat je negin en haar vriend in het echt hebt gezien! Negin lijkt me echt superlief

  • Serena
   Auteur
   28 april 2014 / maandag, 28 april 2014

   Dat is ze volgens mij ook! En haar vriend was ook zo heerlijk spontaan. En allebei zo good looking! ^^

 27. Elke
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Leuke foto’s weer, en beterschap gewenst! Goeie die homemade Citrosan, ik heb vorige week juist nieuwe ingeslagen omdat het altijd wel fijn is als je hele hoofd vol snot zit… Dit ga ik volgende keer proberen, hoewel ik hoop dat het nu voor lange tijd weer in de kast mag blijven :). Bizar trouwens dat mensen kunnen discussieren of jij al-dan-niet-dronken-zou-zijn haha, laten we ons toch allemaal eens met ons eigen leven bezighouden ;)

 28. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Beterschap! Ik heb ook alleen Koningsnacht gevierd (op het Begijneplein haha) en op Koningsdag was ik ook niet lekker dus samen met vriendinnetje lekker films gekeken. Nu voel ik me wel iets beter maar wel keelpijn, hoofdpijn en beetje rillerig.. En een vriendinnetje en mn broertje hebben het ook. Kortom: volgens mij heerst het! Bah bah! Nogmaals veel beterschap!

  • Serena
   Auteur
   27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

   Misschien is de bron van deze ziekte gewoon ontstaan op het Begijneplein, hahaha! Heb inderdaad precies last waar jij last van hebt. Ook (onder)rugpijn en rillerig. Bah! Jij ook beterschap!

   • monika
    27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

    Mijn moeder heeft het ook het heerst nou echt! Beterschap ermee dames!

    • Dewy
     27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

     Ik heb het ook! Ook met koningsnacht gekregen. Bij mij helaas doorgezet tot keelontsteking (heb ik heel vaak). Dus ook alleen maar in bed gelegen zaterdag en zondag:(. De huisarts zei al dat er een virus was…Rugpijn, koorts, hoofd vol, hoofdpijn en vooral keelpijn. Maar lekker rustig aan doen:)

 29. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Wat een lekkere spontane foto’s weer. En die eendjes, zooo super cute!

 30. marit
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  beterschap nog!! clarence en coco zijn zooooo cute <3 <3 <3

 31. Lady
  27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Beterschap meid!!

 32. 27 april 2014 / zondag, 27 april 2014

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! Haha, de indocrew in Walibi moet echt hilarisch geweest zijn! Beterschap Sereen, lekker uitzieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *