Instalab april 2014 week 2

Wow, het zonnetje schijnt vandaag, die heb ik gemist afgelopen week! Desondanks heb ik een hele leuke en drukke week gehad met o.a. veel afspraken in Amsterdam en een vrijgezellen-BBQ voor mijn neef Nevlynn die over 3 weken gaat trouwen. Oh, en mijn muren zijn spierwit geschilderd, wat er meteen een stuk frisser uitziet, yes!

instalab35 Maikel was een tijdje geleden jarig (hij is 21 geworden), maar wat geef je aan een jongen die alles al heeft? Ik besloot hem mee uit lunchen te nemen, dus zaten we zondag gezellig op het terras van Delphi’s aan de Neude.

instalab01 Muntthee, verse jus en een heerlijke salade met broodjes en roomboter, yum!

instalab02 Ik bestelde een maaltijdsalade met ossenhaas, nou, ik heb echt gesmuld!! Echt een aanrader! Het was heel veel, maar het was zo lekker dat ik bijna mijn hele bord leeg had gegeten (komt niet vaak voor, haha!).

instalab36 Daarna nog even geshopt in Utrecht. Kijk ons matchy matchy zijn met allebei Nikes en een leren jasje :)

instalab37 De ochtend erna had ik afgesproken met Caroline voor een lekker ontbijtje bij De Bakkerswinkel. Ik nam nu eens geen scones, maar wentelteefjes. Lekker!

instalab03 Daarna even naar huis voor outfitfoto’s. Shabby, de Heilige Birmaan van mijn ouders, is echt al heel oud en ook nog eens heel aanhankelijk. Als het aan hem ligt dan hangt hij de gehele dag bij mijn moeder in haar armen. Mama laat het maar gewoon toe en kan inmiddels heel veel activiteiten met één hand, hahaha.

instalab38 Whoohoo, de voetjes mogen weer gezien worden met deze lekkere temperaturen! Maar dan moet er wel een zomers kleurtje op de nagels natuurlijk!

instalab39 Deze beker heb ik al heel erg lang, want ik kocht het in een schattig boetiekje in Amerika toen ik daar stage liep (8 jaar geleden nu ongeveer). Er zat eigenlijk ook nog een dekseltje op, maar die ben ik kwijtgeraakt. Ik vond de beker zo schattig dat ik hem gewoon terug moest nemen naar Nederland. Er staat op “if you want to paint your future, you can paint whatever you dream”. LIEF!

instalab04 Lunchdate in Houten met Bianca “Toeps” van Fashionmilk.com, maar het was ineens wat kouder geworden dus trok ik mijn furry hoody aan van Victoria’s Secret. Lekker fluffy!

instalab06 En kijk, mijn nieuwe Nikes!

instalab05We gingen naar mijn favoriete tentje op Het Rond, Het Atelier. De mensen die hier werken zijn van Stichting Reinaerde en ik vind het echt een goed initiatief. Op deze manier steun ik de Stichting en kan ik nog lekker eten ook! Win-win! Ik bestelde kerrysoep met kokos en gerookte kip. Heel erg lekker!

instalab40 Toeps ging voor een tosti en kopjes thee.

instalab41 Awwww, kijk dan zo lief. Clarence kroop weer eens achter me toen ik aan het werk was. Ik zit nooit helemaal naar achteren op een stoel, altijd een beetje naar voren, dus dan is er nog ruimte tussen de stoelleuning en mijn billen/rug. En daar maakt Clarence gretig gebruik van. Hij ligt dan zo achter me en dan loopt hij in mijn rug te trappelen en aandacht te zoeken, zo lief. Ik moet dan echt even een ‘knuffelpauze’ nemen.

instalab43 Van Loavies kregen we een prachtige Blogger Box gevuld met goodies uit de webshop EN deze heerlijke bonbons met Loavies logo. En ja, ze zijn al op. Alle drie. Door mij.

instalab42 Zelf gado gado gemaakt! Ook de pindasaus is zelfgemaakt. Het recept heb ik 3 jaar geleden op mijn site geplaatst en vind je hier terug.

instalab08 Op donderdagochtend hadden mijn zusjes en ik een persontbijtje op het kantoor van SO PR voor Nelly. Kijk zo lekker alles eruit ziet! Dat hebben de meiden (Yasmin, Laura) echt mooi gedaan!!

instalab09 Dit sapje is onwijs lekker en bevat rode bietjes. Ik wil deze voortaan gaan drinken in plaats van mijn Zonnatura bietensap. Dit is echt 1000 x beter van smaak! Eerst even mijn fles Zonnatura opmaken en dan bestel ik dit!

instalab11 Pretty jewelry gespot in de SO PR showroom! Het merk heet Ooak Jewelz (klik hier voor hun website/webshop).

instalab12 Sisters on the run! Op naar de volgende afspraak, namelijk de open dag van Miss Publicity.

instalab13 Wow, in de showroom stond een geweldige auto, een Lotus, maar die was verder geen onderdeel van de open dag. Jammer, had er best een rondje in willen rijden ;-)

instalab14 Kromme, afgekeurde groenten. Doodzonde natuurlijk dat dit niet verkocht kan worden. Gelukkig is er Kromkommer, een bedrijf dat fel tegen het afkeuren van ‘gekke’ groente is en deze kromme komkommers en bubbly tomaten verwerkt tot de lekkerste soepen. Echt een supergoed initiatief plus dat de soepen onwijs lekker zijn! Vooral de rode bietensoep (kom ik weer aan met mijn bieten) viel goed in de smaak. Ook bij Larissa en Tara!

instalab15 Bij Miss Publicity doen ze veel met food, dus er kon veel geproefd worden en de goodiebag zat vol met eten en drinken. I love it! Ik vond dit een van de leukste events.

instalab45 Met my girl Chloe Sterk!

instalab16Outfitfoto’s schieten op de Dam. #whynot

instalab17 Fotograaf Chloe aan het werk!

instalab18 Voor de foto hadden Tara en ik even van schoenen gewisseld. Zijn ze niet mooi, mijn nieuwe Nikes? En ze lopen ook zo lekker, ben er echt blij mee.

instalab19 Na nog wat PR bureaus te hebben bezocht voor hun open dag, gingen Chloe en ik even onze dorst lessen bij een cafeetje in de Pijp. Tara en Larissa waren inmiddels naar de Accessorize winkel in de Kalvertoren gegaan omdat ze daar een event gingen hosten. Hier bleven we een uurtje en toen gingen we allebei richting huis.

instalab20Hoe krijg ik het steeds weer voor elkaar?! Er wordt maar lekker voor me gekookt hoor, ik bof maar :)

instalab46 Yaay, mijn nieuwe visitekaartjes zijn binnen! En omdat ik vind dat je als blogger je eigen visitekaartje bent, heb ik foto’s van mezelf op de voorkant gezet, hahaha!

instalab49 Pakjes, pakjes, pakjes! Altijd een feestje om uit te pakken. Het went nooit dat het er zo veel zijn, maar het blijft altijd leuk. Net Sinterklaas!

instalab48 Op vrijdag ging ik Den Bosch in met Lindy van Lifestyle and Glamour. We hebben lekker geshopt, maar aan het einde van de dag moest er ook even een wit wijntje in. Proost!

instalab23 Toen ik terugliep naar het station zag het er zo schitterend uit. De ondergaande zon die op draak scheen, die goud weerkaatste. Net een sprookje. Wat is Den Bosch toch een prachtige stad!

instalab47 Gisteren was Nena jarig en vierde ze het voor vrienden en familie. Ze is 29 jaar geworden!

instalab29 Ik kon niet zo lang blijven helaas, want men had een surprise BBQ georganiseerd voor mijn neef Nevlynn die over 3 weken gaat trouwen. Er was wederom heerlijk gekookt! Vooral de couscous salade was om van te smullen.

instalab30 The goodness!

instalab31 Nef met zijn piemelrietje en piemelfluitje, hahaha! Tja, dat hoort er een beetje bij als je een vrijgezellenfeestje hebt.

instalab32 Nichtjes Maren en Juliette (mijn jongste en schattigste nichtje).

instalab33 Nef en ik.

instalab34 Alle nichtjes bij elkaar! Ik, Robina, Juliette, Vivienne, Nef, Hester, Larissa en Maren.

instalab28 Ik heb een nieuw vloerkleedje. Het model heet Coco.

instalab25 Clarence is fan van yoghurt, maar sinds kort weet ik dat hij ook niet te houden is wanneer ik carpaccio eet. Even serieus, hij rukte de lapjes vlees bijna van mijn bord af. Kijk die ‘loco’ eyes ook van hem. Helemaal obsessed!

instalab26 Baasje, even niet werken nou. Even wat quality time met je kitties, please.

instalab24 Coco.

instalab27Hahaha! Lekker kroelen onder haar okseltje. Kijk zo lief die gekromde pootjes! Awwww! Sorry hoor, ik ben echt verliefd op mijn eigen katten. Soms steek ik mijn hoofd in hun vachtje en geef ik ze wel 100 kusjes. I can’t help myself!

Dat was het weer voor deze week! Lekker veel buiten de deur gegeten, veel gezelligheid en natuurlijk is er tussendoor ook veel gewerkt. Straks gaan we naar de verjaardag van mijn oom die onlangs 60 jaar is geworden. Hij woont in Almere, dus van te voren gaan we eventjes naar die mooie grote toko (tegenover de Primark). Love de toko!

Wil je altijd als eerste een kijkje achter de schermen van Beautylab? Volg mij dan via Instagram op @serenaverbon

Wat zijn jullie plannen vandaag? Het is een heerlijk weertje, ik hoop dat jullie niet de hele dag binnen hoeven te zitten.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

109 Reacties

 1. Anna
  19 april 2014 / zaterdag, 19 april 2014

  Wauuw je nieuwe Nikes zijn supermooi? Vanwaar heb je ze?

  • Serena
   Auteur
   19 april 2014 / zaterdag, 19 april 2014

   Sarenza.nl!

 2. Emma
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Hey Serena!

  Ik zoek al tijdeeeeen naar een perfecte strakke (nep) leren broek, en nu zie ik dat Chloe echt dé perfecte aanheeft!
  Weet jij toevallig waar zij die van heeft?
  Hoop zo dat je reageert!

  Groetjes! Emma

  • lisa
   27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

   Hallo Emma,

   Heb pas geleden de perfecte (nep) leren broek gekocht bij Zalando, de Replay Luz. Hij zit erg strak maar wel erg lekker, mooie glans en kleedt erg mooi af bij de bovenbenen en billen.

   Groet Lisa

 3. mies
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Hoi Serena! ik hoop dat je reageerd want ik wil echt ontzettend graag weten waar je die leuke groengelige trui hebt gekocht!?

  • Serena
   Auteur
   15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

   Bij missguided.co.uk :)

 4. 14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Leuke Instalab vol lekkers terug!

  Ik was vooral benieuwd naar je nieuwe interieur, maar de foto’s ontbreken?
  Hopelijk krijgen we ze snel te zien, want kan niet wachten om het resultaat te zien ;)

  • Serena
   Auteur
   14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

   Haha alleen de muren zijn wit hoor Marie! That’s it :) Maar het frist wel enorm op!

 5. 14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Wat een ontzettend gezellige week weer Serena! Al moet ik wel toegeven dat je me akelig hongerig hebt gemaakt met al die foodfoto’s hoor, nom!

 6. marisha
  14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Leuke foto´s allemaal en wat heb je toch weer heerlijk gegeten! tenminste, zo ziet het er wel naar uit;)
  Zo grappig, die groepsfoto zag ik al op Facebook voorbij komen bij Juliette en Vivienne en dacht echt ‘hu? zijn jullie familie?:o’ Ik spreek hun verder niet meer maar had hun ontmoet op vakantie, vandaar:)

 7. 14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Je ziet er telkens zo blij en gelukkig uit! Mooie foto’s :)

 8. 14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  haha, wat grappig dat shabby zo overal bij je moeder gaat liggen :D En al dat lekkere eten: ik heb er serieus honger van gekregen!

 9. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Wat grappig, vivienne en juliette zijn jarenlang mijn buurmeisjes geweest :)

 10. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Al dat eten ziet er lekker uit :)

 11. diana
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Awwwh ik wil ook je kitties knuffelen Wat een cuties!

 12. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Ziet er uit als een leuke week! Je visitekaartjes zijn mooi! :)

 13. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Je hebt leuke events gehad :D Je katten zijn zo schattig :D x

 14. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Volgende week ga ik mijn eigen fluffy kitten ophalen, ik kan niet wachten!

 15. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Wauw, wat een lekkere-eet-week!

 16. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Hmm, nu heb ik zin in Gado Gado :) Je nieuwe nikes zijn mooi!

 17. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Wauw, wat straal je op die eerste foto!

  En die armbandjes vind ik echt mega-hip, heel nice!

 18. Shaan
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Super leuke instalab weer !
  Alleen een vraagje; waar is dat gele colbertje van ? Hij is zo leuk, ben al een tijdje naar een leuke gele item opzoek.

 19. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Wat een leuke en gezellige foto’s!

 20. Emilie
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Coco en Clarence zijn echt schatjes

 21. Syl
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Die sieraden bij dat PR bureau zijn echt geweldig! Waar zijn die van?

 22. Josefine
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Haha wat toevallig, Juliette werd eerst getraind door mijn vader (voetbal). De wereld is klein! Ziet er allemaal heel leuk uit weer Serena!

 23. Femke
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Leuke foto’s weer, maar ik zie nooit meer foto’s van je vriend?? Waarom niet?

  • fien
   13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

   Ja dat was mij ook al opgevallen.. Zijn jullie uit elkaar?

 24. bon
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Ohhh mag ik niet een keer pakketjes komen openmaken? Lijkt me zoo spannend elke keer.

 25. Ansjuh
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Wat je katten betreft: Same here. Mijne zijn de mooiste, liefste en leukste.
  En ik praat ook tegen ze. Ook al weet ik heel goed dat Puck doof is. Maar hij lijkt het echt te snappen allemaal

 26. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Ga je een shoplog doen van je geshopte spulletjes? Gotta love shoplogs :D

 27. Marjolijn
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Waar heeft Maikel zijn Nike’s vandaan? Ik ben opzoek naar donkergrijze, maar ik vind ze niet! ;(

 28. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Wat een leuke foto’s! Je hebt echt veel leuke dingen gedaan!

 29. CherYl
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Ik neem nu elke morgen een shake met oa bietjes erin ipv de bietensap! Spinazie erbij, fruit en gaan! Lijkt ,e net ff beter dan die fles!

 30. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Ja die toko is echt geweldig. Elke keer dat ik in Almere ga heb ik twee vaste stops. De Primark en de toko!

 31. 13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Super leuke foto’s weer. Wat zijn je Nikes mooi en dat vest van Victoria Secret ook! En wat een lekkere hapjes en eten allemaal, krijg er honger van!

 32. Sandra
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  Dat leest zich als ‘n heerlijke week!
  Wat een geweldige foto’s van je Goldies ;) en super leuk erbij geschreven. Echte liefde!

 33. Anna30
  13 april 2014 / zondag, 13 april 2014

  geweldige week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *