Instalab #8

Afgelopen week was nogal hectisch, maar na een weekendje leuke dingen doen en relaxen kan ik wel zeggen dat ik er weer even tegenaan kan! Helaas is het foto’s maken er een beetje bij ingeschoten, dus het is niet zo’n megagrote Instalab als vorige week geworden. Ik heb het weekend in elk geval mijn best gedaan om zo veel mogelijk vast te leggen.

Laat ik de week goed beginnen met leuke kitty foto’s! Hieronder een collage van Coco:
Coco is het makkelijkste om op te tillen en nee, ze valt me echt niet aan als ik haar buik knuffel. Coco en Clarence zijn echt de meest zachtaardige katten die er zijn. Ze hebben me nog nooit aangevallen of gekrabt. Zelfs niet als ik ze uitdag tijdens ons speeluurtje. Soms dan maken ze zich wel een beetje boos wanneer ze een speeltje proberen te pakken en daarna lijkt het wel alsof ze schrikken van eigen instinct ofzo. Het zijn zulke bangerds! Hihi!

Hieronder een collage met Clarence foto’s:
Van de twee is Clarence de echte knuffelkat. ‘s Avonds wanneer ik ga slapen kruipt hij bij me. Als ik nog rechtop in bed zit (Candycrush spelen!) dan kijkt hij over mijn schouder mee. Het is zo’n dotje!

Afgelopen woensdag hadden we exact 1 dag om het Beautylab kantoor uit te ruimen. 1 dag! Papa nam vrij van werk en vanaf 9 uur ‘s ochtends tot 18 uur ‘s avonds hebben mijn ouders, Eline, Yolanda en ik keihard gewerkt om het kantoor leeg te ruimen. Toen we met de aanhanger alles over wilden brengen werden we OOK nog eens aangehouden door de politie.

Bleek dat mijn vaders’s auto geen connectie maakte met de aanhanger waardoor de knipperlichten en remlichten niet via de aanhanger te zien waren. Wat toen? Nou, we moesten de aanhanger laten staan. Papa en ik hebben zo snel als we konden een auto gehuurd ergens, reden snel terug en gingen toen verder met twee auto’s. Alles moest binnen een half uur want anders zou de politie weer weggaan en het terrein afsluiten. Net die dag hielden ze een speciale controle voor aanhangers. Just our luck! Uiteindelijk is het allemaal gelukt, maar wat een pech hadden we!

Hieronder zijn we bezig met het kantoor uitruimen;
En zo ziet het eruit zonder meubels en vloer;
Hadden we het toch even goed opgeknapt of niet? ;)

Vrijdagavond hield ik het niet langer! Mijn haren wilden de laatste tijd niet in model zitten dus ik wilde al weken naar de kapper. Vrijdag eindelijk gegaan dus, gewoon hier in Houten. Bij deze kapper schenken ze in elk geval goede Prosecco, dat is nog eens luxe he. Ik heb gewoon 3 cm eraf laten knippen en iets meer laagjes erin, zodat ik weer volume kan creëren. Yaay!
Na de kapper ging ik nog even neuzen bij de Douglas en BAM! Voordat ik het wist liet ik een knalblauw flesje O.P.I vallen en alsof ik nog niet genoeg pech had gehad deze week kwamen er allemaal spetters op mijn Timbs! :(

Ik moest wel lachen om wat iemand zei bij de comments op Instagram ‘Ieder normaal mens zou panieken, wat doet Serena, die maakt er een foto van!’ Haha! Ik wist gewoon dat ik via Instagram snel goed advies zou krijgen, en daarom deed ik dat dus! ;)
Iedereen zei wat anders, maar wat ik gedaan had was eerst alles deppen en toen de spetters aantippen met nagellak remover. Toen mijn schoenen gewassen met water en zeep en daarna droogfohnen. Zal wel niet het beste zijn, maar de vlekken gingen er wel uit. Zo zien ze er nu uit. Ik denk dat er alleen nog even met een leerborstel overheen moet:

Daarna had ik een date, en wel met mijn lieve familie! Ik wilde mijn ouders trakteren op de bioscoop omdat ze me zo goed hadden meegeholpen woensdag, maar toevallig hadden mijn zusjes ook nog niets te doen dus gingen we ouderwets gezellig met het hele gezin naar de bios.

Cinelounge in Houten is een service bioscoop waar je op een knopje kunt drukken en dan komen ze je bestelling opnemen. Waar ik gek op ben zijn die bugles met kaas in een tube, die je erin kunt spuiten. Nomz!!

Zaterdag ben ik spontaan met Larissa uit eten gegaan. Hier in Houten zit een all you can eat sushi tent. Larissa lust sinds een paar jaar sushi, haha! Het was erg gezellig.

Gisteren ben ik met Steven een dagje wezen slenteren door de stad. We gaan meestal even een kopje koffie drinken in The Village. Ik moest lachen om dit bordje wat bij de kassa hangt:

Bij de Bijenkorf spotte ik GEWELDIGE dingen die ik gewoon MOET hebben in mijn leven. Ik bedoel, HOE TE GEK IS DIT?!

En kijk dan hoe schattig deze kattenbakjes van Alessi zijn!

Bij De Tuinen ging ik op zoek naar 100% pure sheabutter, omdat jullie zeiden dat ze dat sinds kort verkochten. Ik vond potjes van 50 ml voor €11,- en dat vind ik vrij duur. Hopelijk komt het wel eens in de aanbieding. Toch is het handig om te weten dat zij het verkopen, dat is soms wat makkelijker en sneller dan online bestellen.

Sinds een aantal maanden is er een burgerbar geopend aan de Nobelstraat in Utrecht. Een burgerbar, dat alleen al klinkt al geweldig. Het heet Meneer Smakers. Het ziet er heel gezellig uit, beetje hipsterachtig, en de burgers zijn geweldig! Dit is in de verste verte niet te vergelijken met Micky D, dit zijn echte maaltijdburgers!

Ze hebben burgers van rundvlees, zalm, kip en een mengsel van geitenkaas en kikkererwten (nee, dit smaakt echt beter dan het klinkt). Mijn vriend is vegetariër en hij had gehoord dat de vegaburger erg lekker was, dus hij keek er erg naar uit om deze burger te proberen. Ik was ook wel nieuwsgierig, dus ik bestelde ’em ook!

De burger was heerlijk! Hier wil ik snel nog eens heen en dan neem ik mijn zusjes mee, ik weet zeker dat ze het lekker en leuk zullen vinden. Hebben jullie Meneer Smakers al ontdekt?

Als laatste wil ik jullie nog even ons tijdelijke ‘thuiskantoor’ laten zien. We zitten nu namelijk met zijn drietjes in mijn huiskamer in Houten, totdat we een nieuw pand vinden. Het is best gezellig!

Nou, dit was mijn weekje in foto’s. Hebben jullie een leuke week en een leuk weekend gehad? Trouwens, de temperaturen worden weer iets hoger. Vandaag liep ik door de stad en ik had het helemaal niet koud. Yaay! Ik heb echt zin in de lente.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

120 Reacties

 1. Jessica
  2 oktober 2013 / woensdag, 2 oktober 2013

  Vandaag de Alessi etensbakjes besteld :)

 2. 9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Het is weer super leuk om te lezen wat je allemaal hebt beleeft ;) hopenlijk vind je snel een goed kantoor

 3. 8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Super leuke foto’s :) En foto’s van je lieve kittens kunnen we natuurlijk nooit genoeg te zien krijgen ;D

 4. 7 maart 2013 / donderdag, 7 maart 2013

  Wauw, die Bugles zien er ZO lekker uit :D Handig dat ze je komen serveren. Super kut dat je uit je kantoor bent ‘gezet’, maar je vind vast snel iets anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *