Instalab 7 & 8 | best wel druk


Allereerst de highlight van de afgelopen twee weken, haha! Ik stuurde deze foto naar het twitter account van Lidl omdat ik het zo grappig vond. Ik schrok me dus serieus de tandjes tijdens het boodschappen doen! Ik dacht ECHT heel even, een milliseconde, dat ik werd begluurd. Een paar minuten later stond er alweer een doos voor deze billboard, dus het was een hele ongelukkige momentopnamen. Ik voelde me zo dom!


En een paar dagen later stond het op het IG account van @thebestsocialmedianl – superleuk! Dit is trouwens echt een supergrappig account om te volgen, I LOVE IT!


Oh, oh, oh, die Marshall. Het woordje ‘nee’ begint hij langzamerhand te begrijpen, maar als het om Coco gaat is hij vaak net iets te enthousiast en dan is het lastig voor hem om goed te luisteren. Hij kruipt al gillend achter haar aan en probeert haar de hele tijd te grijpen als ze ligt te slapen. Arme Coco. Soms rent Coco weg, maar vaak blijft ze ook gewoon liggen en dan ben ik echt bang dat hij een lel van haar krijgt. Maar goed, als Marshall in haar buurt komt let ik gewoon extra goed op dat hij niet te dichtbij komt en tot nu toe gaat het goed gelukkig! Kijk hem eens boevig kijken!


Mijn enige Valentijnskaartje dit jaar. En… dat kan maar van 1 persoon zijn. Er is maar 1 persoon die ik ken en die van die gekke kaartjes stuurt, haha!


Mijn nichtje Hester.

Volgens jaar stuur ik er eentje terug Hester, beloofd! De allervieste kaart die ik kan vinden!


Ik denk dat ik deze foto (ok, het is eigenlijk een story) elke week wel een paar keer bekijk. Eén van Marshall’s eerste lachjes. Ik smelt! Hij heeft hier nog zo’n heerlijk opa-kapsel en zo’n tandeloos bekkie! En dan kijk ik naar hoe hij er nu uitziet en ik kan alleen maar denken: wow… de tijd vliegt. Want nu is het echt al zo’n kereltje.

En ja, als ik dit zie begint het natuurlijk weer flink te kriebelen hoor, maar we genieten nu heerlijk van ons gezinnetje met zijn drietjes. Dus voorlopig doen we nog geen pogingen tot een tweede kindje :)


He he… knuffelen zit er tegenwoordig niet meer in, maar als hij dan zo laveloos aan de fles loopt te lurken neem ik het ervan, haha! Dan kan ik hem stiekem toch nog een beetje knuffelen.


Larissa, Tara en ik zijn vorige week naar restaurant FAK gegaan in de Drieharingenstraat in Utrecht. Als je Utrecht niet zo goed kent en je wilt hier uit eten kan ik je alle restaurantjes uit deze straat aanraden, of Broadway. Maar FAK is nieuw en dit vinden wij ook zeker een aanrader. De inrichting is kleurrijk en sfeervol, de bediening is superlief en het eten was… superlekker!

FAK staat voor Frans Aziatische Keuken en je kunt hier allemaal lekkere kleine bites bestellen. Ideaal voor mensen die houden van zoveel mogelijk proberen of die niet kunnen kiezen. We hebben zoveel mogelijk geprobeerd te proeven en mijn favorieten zijn de Donald Trump Shrimps (dit zijn garnalen met een toefje gele suikerspin bovenop, een aparte maar zeer lekkere smaakcombinatie, echt top!). Daarna vond ik de gyoza tok tok HEERLIJK en ook hun Beef Tataki MOET je gewoon hebben geproefd. En hun sushi california is met KREEFT, die was ook geweldig. Ik ga hier zeker nog een (paar) keer naar terug. Leuk voor wat grotere groepen, maar ook leuk voor een date night.


Jeetje, wat worden we de laatste dagen weer flink verwend met het weer! Zonnetje, wat warmere temperaturen, LOVE IT! We konden gewoon gaan wandelen in onze zomerjassen, wow! Marshall was uiteraard wel lekker warm ingepakt, haha. Even samen boodschappen gedaan. Nu het zonnetje schijnt krijg ik echt weer de vakantiekriebels. Zin om de auto te pakken en gewoon lekker binnen Europa te cruisen, ofzo! Ik krijg dan altijd zo’n vrij gevoel. Hebben jullie dat ook?


De eerste krokusjes zijn gespot! Bij ons op de hoek. Ze piepten gewoon tussen alle herfstbladeren door. LENTE!


Kijk me zitten dan, in mijn luipaardprint pakkie! De afgelopen week hebben we onze huiskamer omgebouwd tot een studio, omdat ik hier thuis 4 video’s heb opgenomen voor de Etos campagne. Ze hadden alle materialen afgeleverd (achterwand, stickers, mijn hoofd op stokjes, haha!) en verder had ik natuurlijk een script waar ik me aan moest houden, maar kreeg ik wel de vrijheid om het lekker op mijn eigen manier te doen. Superleuk!

George is nu een jaar in loondienst geweest, maar is sinds deze week weer ZZP’er en dat kwam eigenlijk perfect uit, want hij heeft me hierdoor supergoed kunnen helpen met filmen.

PS. de troll faces heb ik over de looks geplakt, want daar zit nog embargo op!


Dat snoetje van Coco, ik smelt!


De afgelopen weken waren we elke dag ZO druk, op zowel zakelijk gebied als privé. Naast Etos had ik nog een aantal andere deadlines die ik moest afronden en ook hadden we beide wat sociale verplichtingen (die natuurlijk heel leuk zijn, maar op een gegeven moment ben je gewoon een beetje op). Ik weet niet meer wanneer dit was, maar ik zei tegen George ‘ik ben zo moe, ik doe gewoon heel even mijn ogen dicht’ en toen ik mijn ogen weer open deed waren we een paar uur verder, lag ik onder een kleedje en had George Marshall eten gegeven en naar bed gedaan.


“George, wil je mijn voet masseren?”
“Ik weet niet hoe dat moet. Ik houd hem wel gewoon vast, ok?”
“…..”
“ok”

HAHAHA! Ik zette dit op Instagram Stories en ik heb denk ik wel 40 reacties gekregen van meiden die zeiden dat het thuis precies zo ging. Kom op mannen, gewoon een beetje knijpen die handel! Lol! Nee hoor, ik neem gewoon genoegen met een voet die vastgehouden wordt.


Even een selfie omdat ik mijn haar zo mooi vond zitten die dag.


Wie heeft er tips? We proberen Marshall zelf te laten drinken uit zo’n tuimelbeker, maar het wil nog niet echt lukken, haha! Hij snapt niet dat hij het met beide handjes moet vasthouden, en sabbelt ook liever aan de onderkant van de beker. Als ik het tuutje in zijn mond doe, snapt hij wel dat hij moet zuigen om er water uit te laten komen. Maar goed, misschien hebben we geen tips nodig. Gebeurt het op een dag gewoon vanzelf!


George was die vlassige plukjes haar die over Marshall’s oren groeien zat, als ook zijn vlassige matje, dus hij pakte van de week de tondeuse, zette Marshall in zijn eetstoeltje en ging aan de slag. Marshall probeerde zich om te draaien om te zien waar het geluid vandaan kwam, maar ik probeerde hem een beetje af te leiden en het is George uiteindelijk gelukt! Het is niet perfect (niet zoals een kapper het zou doen), maar het ziet er wel een stuk netter uit nu.


Ook hebben we bij Prenatal dit nieuwe autostoeltje gekocht. DUUR! Omg. Maar ik moet wel zeggen… het is een topding! Hij draait 360 graden dus dat is perfect met Marshall erin zetten en eruit halen. Je kunt het stoeltje rechtop zetten of kantelen, zodat hij wat meer kan chillen (of slapen). De Isofix is handig en lekker veilig. Marshall zit er echt heerlijk in. En hij groeit mee t/m 4 jaar, dus dan is de prijs nog een beetje te overzien, haha! Wat ik in elk geval handig vond is dat we Marshall nu omgekeerd kunnen vervoeren en over een tijdje, als hij wat groter is, het stoeltje kunnen omdraaien. Marshall is er helemaal mee in zijn nopjes! Zo leuk om hem naar buiten te zien kijken als hij erin zit!


Mijn zusje Larissa is helemaal fan van deze pluimpjes! Ze zijn nu super trendy, je ziet ze veel voorbij komen op interieur accounts op Instagram. Ik vind ze ook geweldig en dat wist ze, dus ze heeft er een paar voor me geplukt, superlief! Ik moet nog even bedenken waar ik ze ga neerzetten (en vooral: waar kan Marshall er niet bij komen?). THANKS SISSIE!


Toen ik hoorde dat ik zwanger was van een jongen dacht ik ‘maar ik ben alleen meisjes gewend, ik weet niet hoe ik moet spelen met een jongen!’, maar nu hij er eenmaal is, is het zo makkelijk. Ja, Marshall is waarschijnlijk iets drukker dan een meisje en houdt misschien ook wat meer van stoeien, maar daar groei je als ouder gewoon prima in mee. En anders kijk ik gewoon wat George allemaal doet, en dan doe ik dat ook, haha! Op de kop hangen, koppeltje duikelen en ‘vliegen’ vindt hij in elk geval fantastisch!


OHHHHHHHHH, wat een boevenkop. Volgens mij wordt hij zo ondeugend! Ik maak mijn borst vast nat.


De kachel smaakte erg lekker.


Ook chillde ik afgelopen week met mijn besties. We gingen eten bij Maren en Maren had lekker vegan gekookt omdat Jacq bezig is met haar Vegan Month. Maren en ik willen dit in de maand april gaan doen, trouwens. Courgettesoep vooraf en een salade met lauwe pompoen, heerlijk! En jeetje, het was ZO gezellig. Het is eigenlijk altijd gezellig, maar we hadden elkaar een tijdje niet gesproken dus we hebben zoveel gekletst en gelachen, ZO hard gelachen, good times. We proberen elke maand met zijn viertjes te meeten!


Op vrijdagavond had George een karaoke night georganiseerd met wat ex-collegaatjes in een kroeg in Amsterdam en het was zoooo leuk! We hadden de kroeg van 18-21u voor onszelf dus konden we lekker los aan de microfoon. In het begin stonden alleen George en ik te zingen, maar naarmate de drank vloeide klommen er steeds meer mensen het podium op. Ik heb zo gelachen! Op een gegeven moment bestelde ik 15 shots tequila aan de bar en begon ik uit te delen. En toen deden andere mensen hetzelfde. OMG. Het was echt een hele gezellige nacht. De dag erna hadden we een Baby Borrel van een vriendinnetje van me (Diêp) en ik ben nog nooit zo brak geweest, haha! Gelukkig konden we wel uitslapen, want Marshall was uit logeren bij George’s moeder. Tegenwoordig moet ik gewoon een HEEL WEEKEND bijkomen van dit soort avondjes, ik word echt oud.


Dit is zoooo cute! Marshall kruipt heel vaak naar de kast en dan gaat hij met zijn vingertje over mijn gezicht op Serena’s Stijlgids wrijven. Eerst dacht ik dat hij het per ongeluk deed, maar hij doet het steeds vaker en echt alleen over mijn gezicht, dus ik denk dat hij me herkent. Zo schattig!

Nou, dat waren twee weken in een notendop! De komende week heb ik nog 2 deadlines, maar het valt allemaal mee in verhouding tot vorige week. Wel moet ik een beetje vooruit werken want ik ga voor het eerst sinds een JAAR weer eens op persreis. En dit is tevens de eerste keer dat ik een paar nachten achter elkaar weg ben van Marshall. Erg he… dat ik me daar nu al een beetje druk om maak.

Ik weet dat hij in goede handen is, maar toch, ik weet nu al dat ik hem ga missen. Ik ben zowat 24/7 bij hem sinds zijn geboorte, maar goed ik moet hem wel een beetje kunnen loslaten. Hoort erbij! Komt ook wel goed. Ik heb vooral heel veel zin in de reis ook! We gaan naar Sicilië en ik ga Nicole Kidman ontmoeten, hoe gaaf! Hopelijk is het een beetje lekker weer. We slapen in elk geval in een prachtig hotel en er staat veel leuks op het programma, en op Sicilië kun je fantastisch eten. Dus, heel spannend allemaal, maar vooral leuke spanning! :)

Hoe was jullie week? Sorry voor de Marshall overload trouwens, haha!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

38 Reacties

 1. 23 maart 2019 / zaterdag, 23 maart 2019

  Jij hebt zulk mooi haar! Jaloersss!

  Wat is Marshall een lief en schattig kereltje :)

 2. 7 maart 2019 / donderdag, 7 maart 2019

  heerlijk al die foto’s van Marshall !!

 3. Denise
  1 maart 2019 / vrijdag, 1 maart 2019

  Superleuke week! Ik hou van Marshall overload haha hij is zo cute ❤️😍 ben benieuwd naar je persreis naar sicilië!

  X

 4. M
  27 februari 2019 / woensdag, 27 februari 2019

  Ah te schattig, Marshall die je herkent op de foto 😍
  Is het je trouwens wel eens opgevallen dat baby’s ook de namen van hun ouders herkennen als iemand die zegt? Vond het echt zo grappig dat allebei m’n kinderen ook op mijn naam reageerden.

 5. 27 februari 2019 / woensdag, 27 februari 2019

  Die foto waarbij Marshall staat. Zo schattig!

  Super leuk dat je weer op persreis gaat. Ben benieuwd en ook gaaf dat je Nicole Kidman gaat ontmoeten. Zal wel even gek zijn zonder kind maar dubbel zo om weer thuis te komen straks :-)

  xx

 6. E
  26 februari 2019 / dinsdag, 26 februari 2019

  OMG Nicole Kidman!! Vraag haar wanneer seizoen twee van Big Little Lies komt :’) En hoe ze zo’n godin kan zijn! Ik ben zo jaloers nu.

 7. Claire
  26 februari 2019 / dinsdag, 26 februari 2019

  Gezellige instalab! Fijn!

 8. Manouk
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Wat een leuke weken en ik vind die overload aan foto’s van Marshall alleen maar leuk! Maar dat komt misschien omdat ik zelf 3 kindjes heb. Ik ben hier groot fan van de 360 beker van munchkin, ideaal ding! Je hebt ze in het klein met handvaten en als ze dan wat groter zijn zinder handvaten. Leuk he dat boeverige gedrag. Mijn jongste is pas 6 maanden dus hij is vooral nog heel knuffelig. Mijn oudste zoon opzich ook, maar hij kan ook écht een grote boef zijn. Dochterlief is 2,5 en die heeft alle boevenstreken van jongens en meisjes. Ze wilt ook als Spider-Man met carnaval ipv als een prinsesje haha.

  • 26 februari 2019 / dinsdag, 26 februari 2019

   Hier ook de munchkin beker als favoriet. Onze dochter gebruikt hem al vanaf ze 6 maanden was. Hij wordt nu 3 jaar later nog steeds gebruikt.

 9. Nanda
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Hier is het bij beide nooit gelukt uit een tuit of tuimelbeker te drinken. Rietjesbeker (hema it is) ging wél heel goed, dus heb ze dat geleerd. Schijnt nog goed voor de mond-motoriek te zijn ook, uit een rietje drinken.

 10. 25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Ooh ik had je blog al een tijdje niet meer bekeken maar wat is Marshall al groot geworden! Hij heeft nog steeds zo’n heerlijk boevenkopje haha.

 11. 25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Oeh klinkt als een goed persreisje zeg!

  Wij hadden ook een beetje moeite met onze dochter zelf uit een tuitbeker te laten drinken. De oplossing; een rietjesbeker! Had ze snel door en het schijnt (geloof ik) ook beter te zijn voor mond, spraakontwikkeling en tanden. We hebben er nog steeds een met water in huis staan overdag zodat ze zelf goed drinkt, zonder dat het een knoeiboel wordt.

  Het enige nadeel vind ik het vinden van een goed exemplaar dat niet zo lekt; ik ben momenteel heel tevreden met die van de Wibra (2,99-.) maar die van Avent vind ik tot nu toe het best. Omdat ik ze toch elke paar maanden wil vervangen vind ik een tientje dan wel aan de prijs.

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

   Dankjewel voor je tip! Die leek me dus juist moeilijker in gebruik, maar misschien valt het inderdaad mee. Zal die van de Wibra kopen, 3 euro is het proberen waard :)

   • Daniëlle
    25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

    Mijn kinderen begrepen de rietjesbeker vrij snel. We hebben er een van Nuby waarbij je het rietje los kunt kopen als het vervangen moet worden. Die wordt niet bepaald zachtzinnig behandeld door mijn zoon (hij gooit momenteel overal mee), maar werkt nog prima.

   • Mariska
    25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

    Riwtjesbeker en Munchkin beker gingen hier goed! Munchkin beker is handig omdat ie dan meteen leert drinken uit een beker zonder overal een waterballet van te maken.

 12. Ilse
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Heb je bij de lidl de burrata nog gespot? Stond vorige week in de folder….ik had je op insta nog een pb-tje gestuurd….

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

   hi Ilse,
   oh echt? Dan heb ik die gemist, geen PBtje gezien! Balen, anders had ik zeker weer ingeslagen!

 13. 25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Haha, hij kan ook echt zo ondeugend kijken o al die foto’s! Zo leuk! En wat lief trouwens dat hij je herkent op je boek.

 14. Julia
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Als je op sicilië bent, eet dan een cannoli. Sinds mijn vakantie daar heb ik nooit meer zo’n lekkere cannoli gegeten. Ze zijn echt goddelijk daar haha!

 15. 25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Hoe schattig is dat toefje haar als George Marshall ondersteboven houdt?! En mijn vriend masseert ook niet echt, hoor. Het zit ergens tussen knijpen en aaien in, maar daarmee neem ik genoegen, hehe.

 16. Ellen
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Die valentijnskaart hahaha!! En wat een schatje is Marshall toch, lekker van genieten! Heb 3 kinderen waarvan 2 alweer op puber leeftijd, de tijd vliegt.

 17. Ann
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Aaahh leuke instalab. weer heerlijk genoten.

  Je hoef geen sorry te zeggen Seren,Ik vind alleen maar leuk alle schattige foto’s van Marshall. Ik zeg more :)

 18. 25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Geniaal die Lidl foto! Haha dat zou ook echt iets voor mij zijn, daar zou ik me ook kapot van geschrokken zijn en hetzelfde gedacht hebben.
  Ohh heerlijk die zon!! Ik geniet er zo enorm van! Voel me ook gewoon extra vrolijk nu de zon weer zoveel schijnt steeds, love it!
  Veel plezier op je persreis!

 19. Michelle
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Wat leuk dat hij jou op de foto herkent!❤️ Ik zag het ook in je laatste film: jij zei:”zie je mama?” En daarna sloeg hij met zijn handje op het boek. En zelfstandig drinken lukt inderdaad vanzelf wel 😉

 20. Rita
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  heerlijk al die foto’s van Marshall, ik heb dat vrolijke gezichtje gemist! Zo fijn dat George je goed kon helpen met de video’s, want in je eentje is het haast geen doen.

 21. Carina
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Waarom zou je met een jongen anders ‘moeten’ spelen als met een meisje?? Ik heb vroeger ook veel gevlogen en ondersteboven gehangen enzo. Maakt toch geen moer uit? Zolang het kind het leuk vindt is het toch prima?

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

   Ik zeg toch ook niet dat je met een jongen anders MOET spelen, ik zeg alleen dat ik even moest wennen aan het idee omdat het zo’n onbekend terrein is voor mij. Maar dat bleek dus achteraf totaal geen probleem. Maar van te voren… ja… ik denk dat ik niet de enige moeder ben geweest die tijdens de zwangerschap heeft gedacht ‘OH JEE EEN ZOON! WAT NU?’.

   • Joy
    25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

    Grappig dat je ook moest wennen aan het idee van een jongen, mijn man had dat ook! Die zei zelfs ‘ik denk niet dat ik met een jongetje zo kan knuffelen als ik met Yara (onze dochter) doe hoor’. Nou meneer is gearriveerd en zijn lekkere wangetjes worden roze gekust door papa. En als ik hem ‘s morgens niet aan zijn vader geef om nog even met hem te kroelen voordat zusjelief wakker wordt is papa ook beledigd. Dus uiteindelijk is het allemaal goed gekomen!

   • Yvonne
    25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

    Wat mij opviel is dat je zegt dat een jongen waarschijnlijk drukker zal zijn? Het omgekeerde is meestal het geval…Meisjes zijn veel “aanweziger” (luidruchtiger, willen meer aandacht etc.).

  • lousaa
   25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

   Ik vond het aanvankelijk ook een beetje een seksistisch stukje hoor:

   ‘Ja, Marshall is waarschijnlijk iets drukker dan een meisje en houdt misschien ook wat meer van stoeien’

   Gelukkig staat er waarschijnlijk en misschien 😁. Voorkeuren verschillen per kind, natuurlijk. Ik heb twee meiden die niets liever doen dan stoeien en gooien en klooien. Lijkt me juist goed, een beetje gooien en smijten, de rest van hun leven moeten ze nog in het gareel.

   • E
    26 februari 2019 / dinsdag, 26 februari 2019

    Precies. Een kind is een kind. Persoonlijkheid heeft niet heel veel met geslacht te maken. Mijn nichtje en ik waren met zn tweetjes wilder dan alle jongens in de familie. Bomen klimmen, op de kop aan een klimrek hangen en andere gevaarlijke dingen kon je aan ons overlaten.
    Helaas wordt het van jongens wel normaler gevonden. Als meisje werd toch wel vaak gezegd dat ik moest dimmen.

 22. Laura
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Wat een leuke instalab weer! Dat mensen niet alleen maar mama & baby artikelen willen lezen kan ik nog wel inkomen, maar de instalabs zijn een kijkje in je leven en dat bestaat nu voor een groot deel uit je lieve zoontje zoals dat hoort :) Niet voor verontschuldigen dus!
  Hij scheelt net een maandje met mijn zoontje dus ik vind het erg leuk om hem vaak te zien :)

 23. Assiepoes
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Leuke weken zeg. Marshall is een schatje ! En dat truitje van Paw Patrol komt zo goed uit. Mijn zoontje is er ook gek op.

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

   Haha, echt leuk! Marshall is er nu nog te jong voor (we kijken nu Peppa en Bing), dus ik hoop dat het over een paar jaar nog steeds op TV is. Hij heeft niet zo’n hele makkelijk uitspreekbare naam voor jonge kindjes, maar nu denk ik dat zijn toekomstige klasgenootjes er geen moeite mee zullen hebben!

 24. Emma
  25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Een paar daagjes zonder Marshall lukt he vast, de dagen vliegen vast om.
  Ik mis mijn zoontje ook echt als ik wegga maar ik denk dat het ook goed is voor iedere mama om een beetje tijd voor zichzelf te hebben.
  Zo’n draaibaar autostoeltje met isofix werkt top. Hebben wij ook.
  Ik had hem op mamaloesbabysjop gekocht , de 4baby roll fix 360. Hij was €200 en hij kN er tot 18 kilo in.
  Mocht je een goedkoper alternatief zoeken als 2e stoeltje ofzo.

 25. 25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Heerlijk dat lente weer! Wat een super schattige foto dat hij zo lacht, te cute! Omg die poster. Ik zou ook schrikken, haha.

 26. 25 februari 2019 / maandag, 25 februari 2019

  Wat een heerlijke 2 weken.Hahahah mijn man masseert mij echt NOOIT, heel soms doet hij ook aan ‘voetvasthouden’;-). Ik zag jouw post voorbij komen op dat leukste social media account, geweldig. Heel leuk kanaal inderdaad om te volgen :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *