Instalab #4 – 2014

Wat een drukke week was het zeg! Ik heb lekker veel afgesproken met vriendinnetjes, er was TubeDay, een surprise party en opnames van een commercial (spannend, spannend!). En ook deze Instalab weer gezellig veel poezenfoto’s. Kijken jullie mee?

instalab10 Op zondag had ik afgesproken met Caroline en Kelly in de stad (= Utrecht). Ik nam 15 lege Lush verpakkingen mee zodat we ieder een eigen vers masker konden uitzoeken. Ik koos voor Catastrophe Cosmetic, waar van de week een review van online zal komen. I love it!

instalab01 Mijn ouders kwamen die avond langs om te eten. Ze hadden zelf een visje meegenomen. En vis, daar zijn Coco en Clarence DOL op, zoals je kunt zien.Clarence hield zijn oogjes de hele avond op de vis, arme jongen.

instalab02 Clarence en Coco zijn echte slaapkoppen! Van de meeste mensen hoor ik dat katten de eigenaren wakker maken, of tegelijkertijd opstaan met hun baasje, maar mijn poezebeesten die ronken gewoon door. Als ik dan de gordijnen open dan knijpen ze helemaal met hun oogjes tegen het licht, draaien zich om en slapen gerust verder. Ze zijn echt niet uit bed te branden! Behalve als ik dan in de keuken loop te rommelen, dan staan ze ineens voor mijn neus.

instalab03 Op maandag stond ik om 6u op omdat we heel vroeg werden verwacht bij een gezellig tentje in Amsterdam, Beter en Leuk genaamd. Mijn nichtje Hester, Angel en Eveline (van Hot Pink Media) en ik hadden die dag namelijk de hele dag opnames  voor een commercial. Spannend! Over 3 weken komt de commercial op televisie, dus ik kan niet wachten! Ben zo benieuwd wat jullie er van zullen vinden :)

instalab05 Hester en ik nadat de visagiste, haarstyliste en kledingstyliste over ons heen zijn gegaan.

instalab04 Food! Ik heb het recept gekregen van de frosting van de bosbessen cupcakes, whoohoo! Ik zal het snel met jullie delen. Die frosting was echt DELISH.

instalab11 Tijdens de shoot van de commercial, met de girls!

instalab32 Angel en Hester kunnen gewoon niet normaal doen. Altijd te geinen, die twee :)

instalab12 Happy!

instalab13Merken jullie ook dat het steeds kouder wordt? Brrr! Na de opnames zijn we nog even wezen eten bij restaurant Guusjes, en wat was het KOUD zeg, bah! Lekker onze capuchons op.

instalab06 Op dinsdag hadden mijn zusjes en ik een afspraak bij Mediakraft en MTV in Amsterdam.

instalab15Van groot naar klein: Serena, Larissa en Tara. Nou ja, van oud naar jong, want technisch gezien zijn Larissa en Tara toch wel een flinke paar centimeters langer dan hun oudste zus, haha :) Larissa en ik hebben de maat ‘tall’ en Tara nam een ‘short’. Het scheelt niet veel, maar een short is iets kleiner dan een maatje tall.

instalab07Omdat we naar het NSDM eiland moesten pakten we het pontje. Ik ben nooit eerder met de pont geweest, echt leuk!

instalab14 Breakfast: magere yoghurt met blauwe bessen en een beetje honing. Lekker!

instalab18 Mijn nieuwe lievelings palette: Clinique Neutral Territory 2 uit de 12 shades of beige collectie (limited). Love it so much! De review staat al een tijdje online, mocht je benieuwd zijn.

instalab16 Jaaaaaa! Voor de mensen die achter het net visten en misgrepen bij de Lacquester lakjes: er is weer nieuwe voorraad! Ga snel kijken op lacquester.com/winkel voor een nieuwe voorraad van de thermal en glitterlak. Whieee!

instalab17 Close-up van Clarry.

instalab19 Op woensdagavond was het TubeDay: een live stream van een uur lang met al je favoriete YouTubers bij elkaar. Het begon om 19u en we zonden uit vanaf het Rozentheater in Amsterdam. Het was een leuke ervaring, maar vooral achteraf vond ik het leuk om gezellig bij te kletsen met allemaal YouTubers. Ik zag Ericos weer, en Darcy en Thomas, en Bardo, en Mediakraft mensen. En nog veel meer! Teske was er ook en Mert en Diana en Furtjuh en pfffff, zo veel mensen! Kon lang niet met iedereen kletsen helaas, maar gelukkig is de Dutch YouTube Gathering over een paar maanden, dus dan zie ik iedereen weer gezellig ^^

instalab21 Met de knappe Darcy. Wat een lieverd is dat! En kijk zo veel wimpers! (jaloers!).

instalab22 Haha, granny stylo als een baas: ruitjesbroek met bloemetjessokken en roze pantofffeltjes. Beetje foute combi, maar dit was alleen voor tijdens het rijden. Ik kan echt niet autorijden met palen aan, dus wissel ik mijn hoge hakken in de auto altijd om met ‘driving mocassins’ (Schmidt style!). Is veiliger en warmer dan alleen sokken :)

instalab23 Clarence kijkt soms recht mijn ziel in, met deze blik op oneindig.

instalab27 Hier had ik hem net wakker gemaakt door de gordijnen te openen. Kijk hem cranky zijn! Hij denkt hier echt ‘HUMAN! Y U WAKE ME?’. Even later ging hij gewoon weer verder slapen, luie donder ^^

instalab25 Vanmiddag komt er filmpje online waarin ik het recept laat zien van de ALLERBESTE cinnamon rolls EVER EVER! Nomz!

instalab24 Een gouwe ouwe. Hier waren mijn nichtje Maren en ik uit bij een feestje genaamd Girls Love DJ’s in het gouden kasteel in Utrecht. En ik weet nog dat de Jeugd van Tegenwoordig moest optreden en dat Willy Wartaal Maren probeerde te versieren, haha! Ik denk dat ik hier 22 of 23 jaar oud was.

instalab26 In Maren’s nieuwe huisje. Ze had lekkere pasta gemaakt en Jacq en ik kwamen eten. Links het pakje peuken van Maren en rechts van Jacq. Bijna al mijn vriendinnen roken, behalve mijn zusjes en Nena, en Hester is sinds kort gestopt. Ik heb het wel eens geprobeerd toen ik 14 was, toen kocht ik Davidoff sigaretten want dat vond ik cool, omdat ik ook Davidoff Cool Water had als geurtje, maar ik deelde meer uit dan dat ik zelf oprookte, en dan nog rookte ik niet eens over mijn longen (vond ik zonde van mijn lichaam). Dus ja ik wilde eigenlijk gewoon tof doen, maar dat mag best als je 14 bent, haha! Ik heb het na een maand opgegeven en ben toen soort van ‘gestopt’ (was niet echt begonnen, maar goed). Ik ben gewoon geen roker! Het past niet bij me. Gelukkig maar eigenlijk, want de meeste mensen die beginnen willen toch ooit gaan stoppen. Maar als je niet begint, hoef je ook niet te stoppen ;-)

Als je een roker bent en je bent sinds kort gestopt: succes! Je bent goed bezig en ga zo door!! Ik heb niets tegen rokers hoor, maar ik vind het wel erg knap als mensen stoppen en dat volhouden. Ik kan me voorstellen dat het heel moeilijk is. Hester heeft zo’n waterdampsigaret en dat helpt haar goed om het vol te houden, misschien een tip. Ik zie er steeds meer mensen mee, dus het is niet meer zo ‘voor lul’ als een paar jaar geleden.

instalab28 Eigenlijk wilde Clarry hier gewoon even aan mijn lekker ruikende masker snuffelen :)

instalab08Een tas vol cadeautjes voor Roy (van YouTube) die over een paar dagen 18 wordt. Zijn moeders hadden in het geheim een surprise party voor hem geregeld.

instalab29 Met Roy!

instalab30 Toen de DJ even een plasje ging plegen kroop ik snel achter de draaitafel. Whoohoo, DJ Beautylab IN DA HOUSE! Er kwamen lekkere foute plaatjes naar boven (Sean Paul, Zookey – lift your leg up, Britney Spears) maar ik kreeg die voetjes wel van de vloer hoor :)

instalab31Er stond een partytent in de tuin, er was een DJ (inclusief rookmachine, knipperlichten, alles), er waren balonnen, slingers, een barretje, zijn moeders hadden echt veel moeite gedaan. Zo lief! Roy’s schoolvriendinnetjes waren allemaal gekomen en er was veel familie en wat buren, het was echt heel gezellig. We hebben de macarena gedanst, ik deed een poging tot salsa en Roy heeft me de ‘Cup Song routine’ geleerd (ik kan het nu half-half). Ik heb ook gedanst met zijn oma (die echt goeie moves heeft). SO MUCH FUN! Mocht je Roy nog niet kennen, dit is zijn YouTube kanaal –> Roy Somers.

Ik zou het superleuk vinden als jullie me zouden willen gaan volgen op Instagram. Mijn gebruikersnaam is @serenaverbon.

Hoe was jullie week? En staan er nog leuke gebeurtenissen in het verschiet? Ik ga over een paar dagen naar Milaan voor een persreis, superveel zin in!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

74 Reacties

 1. 31 januari 2014 / vrijdag, 31 januari 2014

  Je hebt deze week weer echt leuke dingen gedaan en die foto van clarence met die vis is echt fantastisch :D

 2. 30 januari 2014 / donderdag, 30 januari 2014

  Gezellig feestje!!

 3. Alexandra
  28 januari 2014 / dinsdag, 28 januari 2014

  Kleine correctie; het is de NDSM werf en KNSM eiland. Ndsm heeft niks met eilanden te maken.

 4. 27 januari 2014 / maandag, 27 januari 2014

  Super leuk om weer te zien en te lezen! Alvast veel plezier in Milaan!

 5. 27 januari 2014 / maandag, 27 januari 2014

  Woow, Darcy is echt een super mooi meisje!

 6. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Eén van onze twee katten is ook zo’n slaapkop als Clarence & Coco, haha :p Maar die is er ook wel al 11 (en een halve Pers, naar het schijnt zijn Perzen over het algemeen wat luier).

 7. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Dat ontbijtje met yoghurt, blauwe bessen en honing lijkt me echt heerlijk :)
  Alvast heel veel plezier in Milaan!! :D

 8. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Wat een leuke, gezellige foto’s! Ik ben erg benieuwd naar de commercial!

 9. Dirkje
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Ik ben ook gestopt met roken door zo’n waterdamp sigaret. Rookte 7 jaar en ben nu 4 maanden gestopt en sinds 3 maanden ook geen waterdamp sigaret meer! Bij mij hielp het dus heel erg en ik voelde me totaal niet voor lul staan haha

 10. Annika
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Die close-up van Clarence is mooi!
  En het is zoooooo vet dat je mee mocht doen aan een reclame! Ik wil hem echt graag zien!

 11. Lieke
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  nu heb ik ook zin in starbucks & cinnamonrolls…! love love love

 12. lady
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Op woensdag zag ik Tubeday en heb echt zitten lachen. En echt leuk dat je naar Milaan gaat.

 13. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Ooh, kan niet wachten voor het cinnamon roll recept :D!

 14. Inez
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Ooooh wat kijk ik uit naar het recept van die cinnamon rolls, ik zoek al lang een echt goed recept maar ik kan niet kiezen… (Meestal eet ik die van de ikea, ook niet slecht) Wat een mooi vestje heeft Hester trouwens aan! Naar zo’n simpel bruin vestje ben ik al eeuwen opzoek! Ik zou inmens graag willen weten waar ze die vandaan heeft :D

  • Hester
   26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

   Hoi Inez, deze heb ik 2 jaar geleden bij de Vero Moda gekocht, dus die hebben ze nu niet meer :-(

 15. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Leuke foto’s

 16. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Je lijkt nog stees heel erg op de 20-jarige Serena!!

 17. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Hele leuke foto’s! Ik blijf je katten zo leuk vinden haha

 18. Ingrid
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Oeee ik kijk nu al uit naar je filmpje vanmiddag!! Ziet er altijd zooo lekker uit bij je!!

 19. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Ik ben echt benieuwd naar de commercial! Dat lakje is zo mooi: echt een glitterfestijn in een potje ^_^

 20. Melissa
  26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Leuke instalab weer! En op zich goed dat Hester is gestopt met tabaksigaretten roken. Maar door over te stappen op de waterdamp sigaret houdt ze haar verslaving in stand omdat in die sigaretten ook de giftige en verslavende stof nicotine zit. Het probleem is dat de waterdamp sigaret de oude rituelen en orale verlangens bevredigd die normaal roken ook stimuleren. Maar dat mag iedereen natuurlijk zelf weten :)

  • Hester
   26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

   Ik heb de waterdamp sigaretten zonder nicotine aangeschaft en gebruik ze alleen tijdens heftige borrels ;-) Ik ben het met je eens dat je zo de ‘handeling’ niet afleert, maar ja, het lijkt mij altijd nog beter dan een pakje Marlboro per dag…

 21. 26 januari 2014 / zondag, 26 januari 2014

  Leuke en gezellige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *