Instalab #3 – 2014

Afgelopen week zat vol zakelijke afspraken, maar ook vol leuke afspraken met vrienden. Ik heb vooral erg veel (zelf) gekookt afgelopen week, echt iets unieks, want ik ben meestal gewoon van het opwarm-of afhaalfood!

instalab #3 2014_01 Afgelopen weekend ging ik op pad met Steven en één van zijn vrienden Max. We hadden Max wijsgemaakt dat Steven hulp nodig had met het tillen van een koelkast die hij via Markplaats had gekocht, maar de grap was dat het een klein mini koelkastje was, haha! Hier lopen we in Nieuwegein omdat we naar de Jumbo wilden, die achteraf dicht bleek te zijn. Kijk zo gezellig deze twee!

instalab #3 2014_02 In Utrecht aten we een hapje bij Eazie, zit er nog niet zo lang dus ik was wel benieuwd. Op de voorgrond Max die heel intelligent probeert te kijken.

instalab #3 stevenAltijd weer die middelvinger! Zucht…

instalab #3 2014_04 Steven en ik hadden die avond zin in iets gezonds (nou ja, niet in iets gefrituurds), dus maakten we deze salade met rucola, stukjes vegetarische balletjes, zongedroogde tomaatjes, mozzarella balletjes en cashews. Was erg lekker!

instalab #3 2014_15 Op dinsdag had ik met Larissa afgesproken bij Starbucks in Utrecht (buiten) en nam ik – uiteraard – een no water chai. Dat is een chai tea latte, maar dan zonder water en dus met 100% melk. Tegenwoordig neem ik ’em skinny, je proeft geen verschil namelijk en ach, alle beetjes helpen!

De beker die je op de foto ziet staan is een herbruikbare beker, trouwens, dat is nieuw! Je koopt de beker voor €1,50 en als je er je drankje in laat schenken (in plaats van in de gebruikelijke papieren beker) dan krijg je €0,30 korting. Met 5 drankjes heb je de beker er dus al uit! Hij is gemaakt van een dun, kunststof materiaal en dus afwasbaar (alleen kan hij niet in de vaatwasser). Jij een leuke beker, je helpt het milieu, en Starbucks beloont je daarvoor met korting op je drankje. Win-win!

instalab #3 2014_14Whoohoo, Larissa maakt nacho’s!! Dat kan ze echt ZO goed, het is echt haar signature dish :)

instalab #3 2014_05 The master aan het werk!

instalab #3 2014_12 Mijn vriend heeft nooit iets te snacken in huis, maar dat weerhoudt me nooit om zijn keuken te doorzoeken. Ik schuif alle lades open, doorzoek alle kastjes en uiteindelijk vond ik rijstecrackers, een pot pindakaas, honing en een banaan. Ik maakte er deze snacks van, en nog lekkerder met een flinke snuf kaneel! Yum!

instalab #3 2014_16 Soms heb je van die dagen dat je haar in een keer goed zit! :)

instalab #3 2014_20 Kijk! Een gouwe ouwe van toen ik met mijn zusjes in New York was! Tara en Larissa hadden allebei nog zo’n champignonkapsel, hahaha!

instalab #3 2014_17 Samen met mama gekookt: tagliatelle met sugar snaps (kruizing tussen boontjes en erwtjes), rucola, crème fraiche en stukjes chorizo worst. Receptje van de AH (er staan van die kaartjes bij de groente en fruit, had geen inspiratie, dus dan kijk ik daar altijd hahaha).

instalab #3 2014_18 Kijk nou! Primark heeft dit kussen in de winkels liggen (weet niet of het ook al in NL ligt) en het lijkt net alsof ze Coco of Clarence hebben genomen als voorbeeld. Met dezelfde sneue blikken. Aww! Ik MOET zo’n kussen bemachtigen. Heeft iemand deze al gespot?

instalab #3 2014_19 Tralalalala! Ik word helemaal vrolijk van deze leuke quote in het DIY kastlijstje van HEMA. En ik zal het je sterker vertellen, de zon scheen gisteren gewoon, dus wie weet heeft deze quote daar wel bij geholpen! ^^

instalab #3 2014_21 Organizing, organizing… er komt nog een artikel over deze handige bakjes!

instalab #3 2014_22 Whoohoo, luck is on my side! Toen ik vrijdagavond de trein wilde pakken naar Utrecht zag ik een ongestempeld kaartje in de automaat liggen. Mensen laten hun ongestempelde kaartjes met opzet achter, zodat iemand anders het nog kan gebruiken, en deze keer had ik dus weer geluk!

instalab #3 2014_23 Ik ging vrijdag namelijk naar de verjaardag van Martijn, de vriend van mijn nichtje Maren. Kijk zo’n toffe kaart ik voor hem had!! Ooit eens gekocht bij Urban Outfitters en nu eindelijk kon ik het aan iemand geven :D

instalab #3 2014_06 Maren wilde ons doen geloven dat ze helemaal zelf risolles had gemaakt, maar wij zo van ‘nee joh, dat heeft je moeder toch gemaakt?’. Hahaha! We hadden haar meteen door. Enne, ze waren lekker! Selamat makan!

instalab #3 2014_07Marentje en ik!

instalab #3 2014_08 Kiekeboe!

instalab #3 2014_09 Kijk me eens te veel wijn hebben gezopen, hahaha!

instalab #3 2014_10 Na het feestje liep ik terug over de Neude, met de Dom op de achtergrond. Wat is Utrecht toch een mooie stad!

instalab #3 2014_11 Ik stapte in een goede taxi, kijk dan! Deze chauffeur had gewoon een gezellig haardvuurtje aan staan én tv. Wajooooo! Je kan het niet goed zien, maar ik warm hier mijn handen aan het vuur.

instalab #3 2014_24Mijn gebeden waren verhoord! De zon scheen! Van die grijze dagen word ik echt een beetje depri.. maar met een klein, mager zonnetje knapte ik meteen een beetje op. En met zonneschijn komen nagellakswatches veel mooier uit, dus ik ging meteen als een gek aan de slag, voordat ie weer zou verdwijnen!

instalab #3 2014_25 Zaterdag (gisteren) kwamen mijn ouders bij me eten, ze hadden een visje meegenomen en hebben die bij mij gebakken. Ook hadden ze gerookte makreel meegenomen. En ja, Clarence is DOL op vis. Hij gluurde dan ook de hele tijd boven tafel uit, in de hoop een beetje van ons te krijgen. Helaas, Clarence! Al kijk je nog zo lief, it is not going to happen!

instalab #3 2014_26Hahaha, dit plaatje stuurde een vriendinnetje via de Whatsapp. Sorry, kon het niet laten, moest het even delen. Snappen jullie de fail?

instalab #3 2014_29 Steven en ik zijn aan deze serie begonnen, met Woody Harrelson en Matthew McConaughey. True Detectives. Heel sterk en heel spannend, we gaan zeker verder kijken!

instalab #3 2014_30 Deze foto stuurde Robina me nog even na, van de bruiloft. De foto is genomen door Leonard (leonardwalpot.nl).

instalab #3 2014_31 Mijn supermarktontdekking van de week: kleine mini Kips kalfsleverworst-worstjes. Zo handig om dit per portie te verpakken, zo heb je altijd vers en kan je het ook meenemen voor onderweg.

instalab #3 2014_13Ik gebruik nog steeds elke dag mijn MAC Oval 6 brush. Zalig zacht en het geeft een prachtig resultaat!

clarry op schootWow, een primeurtje! Clarence kruipt wel eens half op schoot, maar nooit helemaal. En afgelopen week kwam hij zowaar in zijn geheel op mijn schoot zitten (niet liggen). We’re getting there… Zo werkt het wel heel gezellig hoor, bloggen terwijl er zo’n fluffy tussenin zit.

Nou, dat was het weer deze week! Ik zou het leuk vinden als jullie me zouden volgen via Instagram, mijn accountnaam is @serenaverbon.

Was waren jullie hoogtepuntjes van afgelopen week?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

88 Reacties

 1. 23 april 2014 / woensdag, 23 april 2014

  Zijn jij en Steven niet meer samen? :o

 2. Josephine
  28 januari 2014 / dinsdag, 28 januari 2014

  Leuke blogpost, clarence is zo liefffff :)

 3. 22 januari 2014 / woensdag, 22 januari 2014

  Leuke om te zien. Wat heeft je zusje lekkere nacho’s gemaakt, toen ik dat zag kreeg ik spontaan trek.

  Clarince ziet er echt schattig uit op de laatste foto, zo fluffy!! Zo’n kat zal ik ook wel willen

 4. Valerie.
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Ik voel me nu echt heel dom.. Ik snap die foto met die tas niet :)

 5. Danielle
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Wat een mooie make up heb je op bij die selfie waar je haar in 1x goed zat!! Tutorial????

 6. Marie L.
  20 januari 2014 / maandag, 20 januari 2014

  Stout imago aan het keweken :)? Een vagina tas, ‘man whore’ kaart en dronken foto in 1 instagram post :)?

 7. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Mooie foto van de ‘good hair day’! Ik zou die echt overal plaatsen haha.

 8. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Wat een leuke, drukke week heb je weer achter de rug. Altijd leuk om te lezen :)

  Ik was ook al benieuwd naar True Detectives! Ga binnenkort maar eens ff de eerste afleveringen downloaden

 9. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Mmm risolles, volgens mij heeft mijn moeder nog een paar zelfgemaakte in de vriezer liggen en toevallig ga ik van de week naar huis… hehe. Leuke foto’s van je week!

 10. lousaa
  19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Whahaha. Die tas! Episch! Hoewel dat kussen ook wel echt heel erg is vind ik. Het is maar wat voor humor je hebt.

 11. Fabienne
  19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Haha wat grappig, ik was vrijdagavond ook op station Houten en zag een meisje dat kaartje in de automaat leggen. Vond het ook al zo’n lief gebaar! Leuk dat jij er gebruik van kon maken:)

 12. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Leuke foto’s! True detectives, wilde ik ook mee beginnen, maar m’n vader heeft het HBO abonnement opgezegd… Grrr!

 13. Noor
  19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Uhh… HOE blijft jouw lichaam zo mooi strak?
  Volgens mij eet je niet super gezond of vetarm, but it d*mn sure looks like you do! :-)

 14. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Leuk weer een Instalab! Vind dit elke week een van de leukste artikelen :-)

 15. jasmijn
  19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Je hebt echt n leuke kat! Jammer dat ik allergisch ben…

 16. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Ziet eruit als een leuke week! :)

 17. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Altijd weer leuk om te lezen! En dat kussen van Primark is echt zooo cutee!

 18. 19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Clarence veroverd echt iedereen z’n hart met dat koppie. Ahww! Die tas is echt te erg hahahaha.

 19. Gael
  19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Op die 9de foto sta je echt prachtig!

 20. Jayanti
  19 januari 2014 / zondag, 19 januari 2014

  Oh die tas! dikke fail! Zo was ik laatst op zoek naar recepten op smulweb. En kwam ik bij een recept índische smoor…en die foto…omg. Mag geen linkjes plaatsen he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *