Instalab #10

Vorige week stond helemaal volgepland met afspraken en events, maar gelukkig ook met veel leuke, niet-werkgeretaleerde afspraken. Kijken jullie mee? Maandag zijn Eline en Yolanda naar een event gegaan van Jumbo. Deze supermarktketen introduceerde namelijk een eigen verzorgingslijn! Handig wanneer Jumbo jouw go-to supermarkt is.

Maandagavond ging ik langs bij mijn goede vriendin (tevens webdesigner en app-ontwikkelaar van Beautylab), Caroline. Haar man maakt de lekkerste garnalenloempia’s die worden geserveerd met een nóg lekkerder sausje. Ik heb weer gesmuld, zoals altijd!

Dinsdag kwam er weer een lading post binnen. Ik ben vooral erg benieuwd naar het prachtige, zomerse palette van Catrice!

Dinsdagavond ging ik naar mijn vriend, die me verraste met een superzoete Maltesers chocolademelk. Het recept staat inmiddels op de site!

Woensdag na werktijd nam ik Eline en Yolanda mee uit eten, nog als bedankje voor de goede hulp tijdens het in 1 dag verhuizen van het kantoor. We kozen voor Popocatepetl, omdat Eline vegetarisch eet en ze hier een ruime keuze hebben voor vegetariërs. De ‘Popo’, zoals dit restaurant ook wel wordt genoemd, serveert een Mexicaanse keuken. Het restaurant zelf, inclusief de bediening, zag er lekker fleurig uit!

Donderdag kwam Modeagenda.nl langs om foto’s te maken van mijn beauty- & fashionkamer en om me vragen te stellen over mijn kledingstijl. Ze gaan hier een artikel van maken voor op hun website. De meiden die langskwamen wilden ook graag nog even met me op de foto!

Hierna kwam Maikel langs omdat we gingen werken aan een shape tutorial. Hij nam zijn beste vriend Kevin mee, die ons heeft geholpen met filmen en het maken van foto’s voor Instagram. Het was erg gezellig!

Afgelopen week heb ik weer staan kokkerellen! Filmpje komt woensdag online.

Vrijdag kwamen de dames die zich via Facebook hadden opgegeven voor een Verwendagje op het Beautylab hoofdkantoor (a.k.a. mijn huiskamer). Ik heb ze in de make-up gezet, haartjes gedaan, er waren lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk gingen ze naar huis met een goedgevulde goodiebag inclusief VOE Slim corrigerend ondergoed. Binnenkort komt hier een artikel van op de site! Het was een gezellige middag met deze leuke en knappe dames.

Vrijdagavond kwam mijn vriendje Andrej langs. Altijd lachen met Andrej. Hier probeerde ik een foto te maken van mijn statement ketting op de tie dye blouse, voor Instagram. Maar hij bleef maar photobomben, haha!

Hier ligt hij op de bank met zijn Samsung Galaxy Camera, waarmee hij de schattigste foto OOIT heeft gemaakt van Clarence.

Zijn jullie er klaar voor….?

Dit is tevens de meest gelikede foto OOIT!

Bereid je voor op een cuteness overload:

Smelt!

Zaterdag is Eline vrijwel altijd aan het turnen, of kijkt ze bij vriendinnen die aan het turnen zijn. Als ze een scrunchy spot, appt ze me altijd even een foto door. Hieronder een prachtig exemplaar in blauw velours.

Zaterdag was ik weer bij mijn vriend. Een vriendje van hem, Arjan, had superlekkere handmade sushi voor ons gerold. Echt lief!

Na het eten zijn we naar een verjaardag gegaan. De jarige Jet vierde het in FEZ, een shisha bar in Utrecht. Hier kun je waterpijp roken, serveren ze lekkere hapjes en de lekkerste cocktails. Echt een leuk tentje! Ik was er nog nooit eerder geweest. Natuurlijk hebben we de avond laten vastleggen op een polaroid:

Toen we van FEZ terugliepen naar de auto kwamen we langs het Nijntje pleintje. En ik MOEST en ZOU op de foto gaan met Nijntje (ik had inmiddels aardig wat cocktailtjes op, dat begrijp je).

Zondag heb ik lekker gechilld. Beetje bloggen, en ‘s avonds naar Nena. Want…. we gingen eindelijk samen het laatste deel van Twilight kijken! Ja, ik weet het, ik weet het, we zijn geen echte twi-hards (de echte twi-hards hebben we film natuurlijk al lang gezien, en waarschijnlijk wel meer dan één keer). Na Twilight was het tijd voor Breaking Bad. Ik kan er niet over uit hoe vét deze serie is. We zijn nu halverwege seizoen 2.

En dan is het nu tijd voor nog wat kittypics!

Prachtige close-up van Clarence:

Coco op schoot, terwijl ik eigenlijk moet werken:

It’s behind me… isn’t it?

‘Trappelen’ op bed, altijd leuk wakker worden!

Ik hoorde van Nena dat het komende week weer gaat sneeuwen?! He bah… doe mij maar zonneschijn!

Ook de katjes houden niet van de kou, zoals je ziet. Na 2 minuten willen ze alweer naar binnen.

En als laatste een lieve/geinige afbeelding die mijn vriend me stuurde via whatsapp:

Ik hoop dat jullie ook een leuke week hebben gehad. Zijn er nog bijzondere of speciale dingen gebeurd? Tell me all about it!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

108 Reacties

 1. nikita
  1 april 2013 / maandag, 1 april 2013

  hi serena,

  welk ras zijn jouw katten?

 2. Charmaine
  28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Wat voor soort kat is dat? ;o

 3. 26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Wauw die close-up foto’s, prachtig!!

 4. Titia
  22 maart 2013 / vrijdag, 22 maart 2013

  I loooove kitty foto’s :)

 5. 20 maart 2013 / woensdag, 20 maart 2013

  En Nena was right; its snowing again. (grrr)

  Ik vind het zó erg dat ik dat facebook-berichtje heb gemist waar je je op kon geven voor een beautymiddag, ik wil óók ge-makeupperd worden door jou, alleen mn haar, daar wil je écht niet aan beginnen, lol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *