I can haz blending skillz?

Sinds ik de M.A.C. blending kwasten 217 (wit) en 224 (zwart) heb aangeschaft gaat dat blenden me een stuk beter af! Ik snap niet dat ik ze niet eerder heb aangeschaft zeg. Blenden leek eerst zo ontzettend ingewikkeld, maar nu is het een piece of cake. En dat voor een make-up n00b als ik. Hieronder heb ik wat foto’s geplaatst van een oogmake-up die ik heb geblend met de M.A.C. kwasten. Ik moet uiteraard meer oefenen nog, maar het begint er al aardig op te lijken niet?

(Ik had net wat haartjes geplukt onder mijn wenkbrauw, vandaar de rood/roze kleur)

Als jullie nog blending tips voor me hebben let me know! Hebben jullie dat blenden al onder de knie?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *