Hunkemöller Swimwear (+ winactie)

Na een lange koude winter (en een niet zo heel geweldige lente) is het dan E-I-N-D-E-L-I-J-K zover, de zomer komt eraan! Haal je slippers en je zonnebril dus maar weer tevoorschijn, want tropische temperaturen zullen zich aanbieden. De weersverwachtingen voor Nederland zijn best positief, of misschien vlucht je binnenkort wel het land uit naar zon, zee strand en palmbomen. Ik kan in elk geval niet wachten om mijn strandtas in te pakken en heerlijk met mijn zusjes erop uit te gaan in Mykonos, waar we volgende maand heen gaan. Samen heerlijk genieten van het zonnetje, en als het je te warm wordt nemen we een lekkere koude duik om af te koelen. En een cocktail.

hunkemoller swim collection_01 hunkemoller swim collection_02 hunkemoller swim collection_04 hunkemoller swim collection_05De vakantievoorpret begint bij mij al bij het uitzoeken van een mooie bikini. Eentje die me goed past en dus mooi en flatterend zit, maar waar ik me ook heel zeker en sexy in voel. En het liefst in een vrolijk kleurtje ook nog, zoals deze ‘Lotus Floral‘ bikini!

Het komt naar mijn mening nog te vaak voor dat dames zich niet zelfverzekerd voelen in hun bikini en dat vind ik echt jammer. Met het juiste model bikini weet ik zeker dat je je zekerder voelt op het strand, en met het juiste bikinikleurtje zie je er nog bruiner uit ook! Er zijn zoveel modellen, maten en vormen badmode op de markt dat er voor elk figuur een perfecte bikini bestaat.

Om jou te helpen bij het vinden van de juiste maat, maar ook de juiste vorm voor jouw lichaam, heeft Hunkemöller de ‘Swimwear Styleguide‘ ontwikkeld. Met deze guide bepaal je in slechts een paar stappen wat voor soort bikini het beste bij jou past;  Heavenly Hourglass, Astonishing Athlete, Amazing Apple of Pretty Pear. Zodra je weet welke van de 4 vormen bij jou past, kun je gericht zoeken naar jouw ultieme bikini in de Hunkemöller webshop.

hunkemoller swim collection_06 hunkemoller swim collection_07 hunkemoller swim collection_09 hunkemoller swim collection_08Ook ben ik blij jullie te kunnen vertellen dat er sinds afgelopen zaterdag de nieuwste ‘Sylvie Collectie’ in de winkels ligt en natuurlijk ook op de site te vinden is. Ik heb alvast een kijkje genomen en ik ben in ieder geval helemaal fan van haar nieuwe collectie. Mijn vriendinnetje Nena en ik zitten al weken te kwijlen bij Sylvie’s Instagram account en hebben dan ook meteen nieuwe bikini’s ingeslagen. Hier draag ik de bikini ‘Visual Art‘. Vooral het extra bandje onder mijn borsten geeft deze bikini iets ‘extra’s’ en laat mijn lichaam op de één of andere manier heel flatteus uitkomen. I love it!

Yes, laat de zomer maar komen!

hunkemoller swim collection_10Ik heb nog meer leuk nieuws voor je! Droom jij ook over een heerlijke verre reis? Even lekker weg uit Nederland? Zo ja, dan heeft Hunkemöller de perfecte winactie voor jou! Met de #unforgettablesummer winactie maak je t/m 1 juni 2015 kans op een travelvoucher t.w.v. €1500,-. Even serieus, 1500 pietermannen, daar kun je echt een prachtige reis mee maken! Lekker ver weg of in een superdeluxe hotel. Wow!

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie, foto of video plaatsen op Twitter, Facebook of Instragram, waarin je jouw onvergetelijke zomer beschrijft. Ik zou zeggen, wees zo creatief en origineel mogelijk, want dan val je goed op. En vergeet natuurlijk niet om de hashtag #unforgettablesummer te gebruiken!

hunkemoller bikini_1 hunkemoller bikini_2Naast deze winactie heb ik nóg iets leuks voor jullie! Ik mag namelijk een superleuke knalroze strandtas weggeven met daarin een trendy strandhoedje van stro, een sexy kimono, een handdoek én een giftcard t.w.v. €50, waarmee je zelf een mooie bikini kunt uitzoeken in de store of online. Het enige wat je daarvoor moet doen is een reactie achterlaten bij de comments om te laten weten dat je meedoet. Laat ook meteen even weten welke Hunkemöller bikini jij op het oog hebt. Klik hier voor een kijkje in hun webshop. Ik ben benieuwd!

Succes!

– dit is een gesponsorde post.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

924 Reacties

 1. Zina Brakenhoff
  16 juli 2015 / donderdag, 16 juli 2015

  jaaaa ik doe mee!!!

 2. Kimberly
  4 juli 2015 / zaterdag, 4 juli 2015

  Ik was al opzoek naar een nieuwe bikini! Die eerste die je aan hebt, had ik al op het oog & een mooie rode op de webshop. Deze kan ik wel gebruiken voor mijn eerste vakantie zonder ouders :)

  xxx

 3. 29 juni 2015 / maandag, 29 juni 2015

  Ohh wat leuk zeg, mooie bikinis ! :)

 4. Daisy
  26 juni 2015 / vrijdag, 26 juni 2015

  Wow, die bikini’s staan je goed! Ik doe graag mee x)

 5. sanne van marwijk
  23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  Wauw!! Gaaf!!!
  Als je nog mee kunt doen , zou ik dat heel graag willen.

  Sanne xx

 6. Nele van den Bogaert
  23 juni 2015 / dinsdag, 23 juni 2015

  super mooie bikini die lotus floral en leuke actie! ik doe mee :)

 7. Daniek
  21 juni 2015 / zondag, 21 juni 2015

  I love de Hunkemöller collectie van dit jaar. Die kimono is ook echt to die for, ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *