How-to: Shape Bigger Boobies

Het is niet eerlijk. Zo dartelt mijn jongste zusje vrolijk rond met een goedgevulde BH terwijl ik  – als ik hard mijn best doe – nog geen eens een cleavage krijg als ik mijn borsten naar elkaar toe druk. Meiden met bescheiden boobs like me, opgelet! Hieronder vinden jullie een foto tutorial die ik ergens online vond die laat zien hoe je je borsten met make-up kunt shapen. Door het creëren van schaduwen lijken ze optisch wat voller en wat groter. Ik heb het getest, and it’s true! Klik verder voor de voor- en na foto’s.

1. Get yourself a push-up bra! De eerste stap naar vollere jopen is natuurlijk een BH met vulling die je borsten zowel omhoog als naar elkaar toe duwt. 

2. De tweede stap is het creëren van schaduw zodat de borsten voller lijken. Dit doe je met een angled of blush brush en een poeder (blush of bronzer) in een paar tinten donkerder dan je eigen huidskleur. Ik gebruik hier Harmony van MAC, de perfecte shape blush (zie ook dit artikel voor het shapen van model-cheekbones).

Breng de kleur aan zoals hierboven door de kwast van links naar rechts te bewegen op de borst. Begin in het midden en werk de kleur met een lichte boogvorm omhoog. Zorg ook dat je iets onder de kleding shaped, voor het geval je kleding verschuift. Een matte kleur zal het meest natuurlijke effect geven. Remember, breng steeds een klein beetje blush aan in plaats van in een keer heel veel. Het is makkelijker om een kleur ‘op te bouwen’ dan hem te vervagen.

3. De derde stap is highlighten. Breng een highlighter aan weerszijden van de ‘donkere’ streep aan, onder en boven. Let erop dat je de lichte kleur niet te veel met de donkere blend, ze moeten echt naast elkaar liggen voor het beste effect. Als alles is aangebracht blend je de randjes voorzichtig met een kleine oogschaduwkwast om de lijnen wat te verzachten.  

4. Om de look egaal te maken en je decolleté een mooie glow te geven breng je heel lichtjes, met een fan brush, bronzer aan. Dit zorgt voor een mooie, naadloze look.
Na het lezen van het artikel wilde ik deze truc natuurlijk meteen uittesten. Ik volgde de stappen zoals hierboven beschreven en maakte onderstaande voor- en na foto:

Zoals je ziet zorgen de subtiele schaduwen inderdaad voor een vollere look! Ik heb hier overigens dezelfde BH aan, hierboven zie je dus puur het effect van het shapen. Well, I like it! Lijken ze niet haast een half cupmaatje gegroeid?
Sneaky he? ^^
Shapen is magisch.
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *