Houston, we’ve got a problem!

Sjonge jonge! Hoewel ik de laatste tijd kampte met een bloggers block schoot me gisteren ineens een TE GEK beauty experiment te binnen. Meteen haalde ik mijn camera tevoorschijn en begon te filmen. Toen ik het bewerkte filmpje wilde uploaden naar You Tube bleek mijn internet kaduuk, de server lag er finaal uit! Blijkt dat KPN een of andere netwerk storing heeft! Ach ja, jullie zullen dus nog even moeten wachten op het filmpje met bijbehorend artikel. Komen jullie mijn blog vanavond regelmatig checken voor de update? Het gaat trouwens over ompotten van oogschaduwpotloden. Hendy!

ps. Ik zit nu stiekem vanaf het lab te bloggen (hihi) want hier doet het internet het gewoon!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *