Hot Guy: Andrej Pejic

Noem hem een freakshow of noem hem veelzijdig, maar Andrej Pejic is hoe dan ook een prachtig en getalenteerd model. Andrej is een jong en upcoming model van pas 19 lentes jong en staat bekend om zijn androgyne look. Met andere woorden, he looks like a girl! Hij is lang en slank en blessed met hoge jukbeenderen en volle lippen. Het is moeilijk te geloven dat we hier te maken hebben met een jongen. De fashionindustrie loves him!

Andrej is een Australisch model met Servische roots. Hij is geen transseksueel, er is niets aan zijn uiterlijk of geslacht veranderd, dit is hoe hij eruit ziet. Het is gewoon een hele mooie jongen. Hij poseert moeiteloos voor de camera als sensuele vrouw, maar kan net zo goed de stoere, ietwat alternatieve rocker uithangen, zoenend met meisjes. Als hij weet wat de fotograaf wil dan past hij zich daar op aan. Een echte multitasker dus! Hieronder heb ik een aantal foto’s van Andrej opgesnord op het net, op de een is hij onmiskenbaar girly en op de ander is hij toch wel weer heel erg boyish. Kijk en oordeel zelf;

Bizar, niet? Volgens mij is Andrej het eerste mannelijke androgyne model. We zien vaak genoeg vrouwelijke modellen die een hele onzijdige, jongensachtige uitstraling hebben (denk aan Omahyra Mota, om maar even iemand te noemen) maar jongens die als 2 druppels water op meisjes lijken zijn lastiger te vinden. 
Ik heb het idee dat Andrej vaker als vrouw dan als man geboekt wordt en juist zijn androgyniteit is wat hem zo interessant maakt. Hij wordt daarom ook vaak met blote borst gefotografeerd, zoals je hierboven ook kan zien, om te shockeren en om mensen stil te laten staan bij het feit dat het in de mode draait om keuzes. Mode geeft mensen de keuze om een eigen style te ontwikkelen, of je nu een man of een vrouw bent. 
De afgelopen tijd hebben we de lijn tussen man en vrouw ook steeds dunner zien worden. Ik bedoel, we kennen de trend van de boyfriend jeans, boyfriend blazer en ook heren dragen steeds strakkere shirts met diepere decolletés. Het let allemaal niet meer zo nauw. Deze tijd is dus perfect voor modellen als Andrej Pejic die, pak ’em beet, 10 jaar geleden een modellencarriere wel op zijn buik had kunnen schrijven.
That’s right boy. I think you are too.
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *