Hoe laat ik mijn blog opvallen?

Een paar jaar geleden al schoten blogs als paddestoelen uit de grond en vandaag de dag is het nog steeds een trend. Of nou ja, trend. Ik denk dat we bloggen gerust een ‘way of life’ mogen noemen. Iedereen lijkt tegenwoordig te bloggen. Over food. Over reizen. Over beauty. Over fashion. Over interieur. Over hun kinderen. Of gewoon, over de dagelijkse dingetjes. Ik kan het alleen maar toejuichen. Bloggen is een geweldig tijdverdrijf en je kunt er veel vormen van creativiteit in kwijt; het creëeren van je lay-out en logo, schrijven, fotografie, DIY projects. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je bezig bent met je passie en dat is gewoon het leukste wat er is!

tropical wall art_03Wat ik vaak merk is dat mensen erover nadenken om te gaan bloggen, maar de eerste stap nog niet goed durven te zetten. Want als je besluit om te bloggen, is het natuurlijk wel zo leuk dat je blogs ook daadwerkelijk worden gelezen. Maar, hoe val je op met je blog? Wat ik er vaak hoor is “er zijn al zo veel verschillende blogs, wat voegt mijn blog daar nog aan toe en waarom zouden mensen naar mijn blog gaan en niet naar die van een ander?”

Als mensen mij zo’n vraag stellen ben ik altijd heel eerlijk, en heel direct. Ik zal het niet mooier maken dan het is. Elke dag dat jij besluit om GEEN blog te starten, is een dag dat 100 anderen dat WEL doen. Oftewel, hoe langer je blijft twijfelen en je blogconcept blijft aanpassen en perfectioneren, des te moeilijker het wordt om op te vallen.

Is het dan niet te laat? Zijn er anno 2015 niet gewoon genoeg blogs en is de markt dan niet al verzadigd? Kijk, met zo’n instelling kom je er natuurlijk nooit. Elke dag worden er nieuwe bedrijfjes gestart die in feite al bestaan. Als ik in Amsterdam loop denk ik ‘kijk, daar heb je er weer één! Het zoveelste hipster koffietentje!’. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het geen succes kan worden. Je hoeft ook echt niet per se een gat in de markt te vinden. Er is ruimte voor iedereen en iedereen moet ergens beginnen. En dat is het hem juist. Het begin. Je kan een blog niet laten opvallen als het niet bestaat. Dus, hop! Claim die domeinnaam, kruip achter je laptop en MAAK DIE BLOG. Wachtte je op een teken voor het juiste moment? Well, this is it.

Schermafbeelding 2015-07-30 om 22.31.20Goed, je blog is er. Hoe laat je hem dan opvallen? Ik startte Beautylab in 2009 en heb het voordeel gehad dat er in deze tijd niet zo veel andere blogs waren als nu. Het was in die tijd dus gemakkelijker om op te vallen in vergelijking met nu. Natuurlijk heeft er veel meer meegespeeld dan alleen een ‘goede timing’.

1. Wees actueel
Daar zat ik, helemaal in de steigers achter mijn laptop, omdat ik wist dat de nieuwste clip van Lady Gaga op YouTube zou komen vandaag. Zodra hij uit was, bekeek ik hem wel 10 keer. Wat zag ze er gaaf uit! Blikjes in haar haren, een dikke cateyeliner. Mijn nichtje was op bezoek en spontaan besloten we om de make-up en haarlook uit de Telephone videoclip na te maken. Ik filmde het en zette het op mijn eigen kanaal. En waarom weet ik niet, laten we het een ingeving noemen, maar we namen het filmpje in het Engels op.

Dit is de video, geplaatst op 12 maart 2010 op mijn oude kanaal:

De dag erna werd ik wakker en zag ik dat mijn filmpje 300,000 keer was bekeken. Ik wist niet wat ik meemaakte! Wat bleek: Lady Gaga heeft mijn filmpje gezien en het gedeeld via haar Twitter account met miljoenen en miljoenen followers.

screenshot2010-03-13at7-36-46am1Dit was nooit gebeurd als ik de Lady Gaga Telephone look een week later had geplaatst. Je moet gewoon bovenop de actualiteiten zitten. Een ander voorbeeld is het blogje van Toeps, een dag na de legendarische uitzending van ‘Help, mijn man is klusser’. Haar blog werd onwijs veel gelezen omdat ze er én snel bij was én gewoon goed kan schrijven.

2. Doe je eigen PR
Dat Lady Gaga mijn filmpje had getwitterd was natuurlijk fantastisch. ‘Daar moet ik wat mee doen’ vond ik. Ik heb contact gezocht met 3FM en de redactie van RTL Boulevard aangeschreven en ja hoor, dat was natuurlijk groot nieuws in ons kleine kikkerlandje.

ladygagatelefoon 3fmgielIk hing met Giel Beelen aan de lijn en werd genoemd op TV. Hoppa, publiciteit all over. Dit was nooit gebeurd als ik geen actie had ondernomen. Soms moet je gewoon het heft in eigen hand nemen. Als jij een ludieke actie hebt bedacht, je blog inzet voor het goede doel, een artikel hebt gemaakt die Buzzfeed-worthy is of een filmpje hebt die viral is gegaan, zoek dan zelf de publiciteit op. Onderneem actie en zet je blog op de kaart. Dat heb ik ook gedaan in het begin en hee, dat heeft me geen windeieren gelegd.

3. Originele content
diy brush holder_11Het blijft moeilijk om origineel te zijn, zeker in deze tijd, want over alles is ooit wel eens een keer geschreven. Je moet het wiel ook niet willen uitvinden, maar door er je eigen draai aan te geven kun je een onderwerp natuurlijk wel wat origineler maken. Geef bijvoorbeeld eens je eigen draai aan een recept, een DIY project of aan een YouTube TAG. Of beter nog, verzin het zelf. Zo heb ik veel van mijn eigen DIY’s verzonnen (zoals deze DIY Brush Holder) en creëerde ik ook een eigen Instagram TAG! Deze TAG wordt dan weer gedeeld door andere bloggers en YouTubers en op deze manier zet je jezelf ook wat meer op de kaart. Is dan niet alles al verzonnen? Nee, het kan nog! Zo vond ik bijvoorbeeld de #notsoperfect challenge erg leuk verzonnen door Ceetje.

‘Ja jeetje, je moet er maar op komen! Zoiets verzin ik toch nooit…’ denk je nu misschien. Maar door steeds een beetje te improviseren en ergens je eigen draai aan te geven weet ik zeker dat er ergens in je hersenen iets wordt getriggerd, waardoor je op den duur met een geniale ingeving zal komen. Lees ook zeker even mijn artikel over inspiratie opwekken even door!

4. Wees jezelf. Altijd.
instalab juli 2015 week 2 - 18De gemakkelijkste manier om jouw blog te onderscheiden van de honderden andere blogs, ben jij zelf. De kracht van bloggen is dat het persoonlijk is en door jouw persoonlijkheid door te laten schemeren in de blogposts – zelfs al is het een recept of een review – maakt jouw blog zo uniek. En daarom ook zo leuk! Ik merk aan mezelf dat ik YouTube filmpjes kijk en blogs lees omdat ik de persoon achter de blog zo leuk vind. Probeer dus echt je persoonlijkheid in je artikelen te stoppen. Dat is veel interessanter en leuker om te lezen dan gewoon een droge lap tekst.

5. Mooie foto’s
estee lauder bronze goddess 2015 - 28Tja, het oog wil ook wat! Wij mensen zijn visueel ingesteld en daarom werken sites als Pinterest en We Heart It ook zo goed: we zijn dol op mooie plaatjes en het is gewoon zo verslavend lekker om door al dat moois heen te scrollen. Focus je daarom eens op je fotografie en laat er – net zoals bij je teksten – ook je persoonlijkheid op los. Ontwikkel een eigen fotografie style. Dat duurt even, dus gun jezelf de tijd. En zorg vooral voor mooie, scherpe foto’s met veel licht. People love it! Fotografie is een perfect middel om je blog te onderscheiden van de rest. En als je foto’s écht heel mooi zijn zullen mensen (of merken) ze wellicht ook willen gaan delen, en op die manier valt je blog weer extra op.

Ik hoop oprecht dat jullie wat hebben gehad aan mijn persoonlijke tips om je blog te laten opvallen, en dat jullie er wat inspiratie en motivatie uit hebben kunnen halen! Een ander handig artikel is ‘hoe krijg ik meer bezoekers?‘ die ik jullie ook zeker kan aanraden om even door te nemen. Mocht je verder nog blog-gerelateerde vragen hebben, stel ze gerust in de comments! Ik help jullie graag op weg.

Heb jij er wel eens over nagedacht om een blog te starten?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

104 Reacties

 1. 10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Wat een super handige tips, ik ben ook net begonnen met mijn blog. Ik doe keihard mijn best en ik vind het steeds leuker om de aantallen te zien groeien. Ook merk ik dat mooie en persoonlijke foto’s echt helpen inderdaad. Alles gaat alleen niet snel genoeg hihih maar dat is vaak zo.
  Super leuk artikel !!

  Liefs,

 2. 12 september 2015 / zaterdag, 12 september 2015

  Wat een fijne tips Serena! Ik ben zelf ook na heel lang twijfelen dit weekend een blog begonnen en ik vind het super spannend. Het is een persoonlijke blog met alles wat ik leuk vind en wat mij bezighoudt. Ik zie het als hobby naast mijn werk en gezinsleven en ik ben erg benieuwd of anderen het willen lezen.
  Liefs Monica

 3. 31 augustus 2015 / maandag, 31 augustus 2015

  Leuk om te lezen wat jou filmpje teweeg heeft gebracht. Bedankt voor dit artikel. Heb met plezier gelezen. Xo

 4. 12 augustus 2015 / woensdag, 12 augustus 2015

  Dat je tweet bewaard hebt! Super slim van je. Ik zou zelf nooit de pers opzoeken, daar ben ik te verlegen voor. Maar wel super tips! :)

 5. Iris
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Hoi Serena, toevallig zit ik er al een tijdje over na te denken om een blog te beginnen over beauty en lifestyle. Zou je me kunnen mailen over via welke site jij je blog hebt opgericht en hoe je het beste kunt beginnen? Het lijkt me echt heel vet als je een reactie op mij achterlaat! :)

 6. 4 augustus 2015 / dinsdag, 4 augustus 2015

  Super leuk geschreven en echt even weer een motivatie om door te gaan. Ik ben ooit begonnen met een budget beauty blog, maar ik kreeg hier zoveel commentaar op dat ik ben gestopt. Toen het weer begon te kriebelen ben ik een nieuwe blog begonnen over hoe ik ga beginnen met sporten en tips en hulp voor mensen die ook graag willen beginnen met sporten. Ik doe dit met zoveel plezier en mijn eigen blog post geven me lekker in veel motivatie!

 7. 4 augustus 2015 / dinsdag, 4 augustus 2015

  Heel goed artikel, ik denk dat het ook echt draait om de persoon er achter. Ik durfde mijn blog ook eigenlijk niet te starten maar ik vond dat ik het gewoon moest proberen. En nu vind ik het de leukste hobby ever!

 8. 3 augustus 2015 / maandag, 3 augustus 2015

  Serena, iemand moet effe eerlijk met je zijn. Ik vind “blogger tips” altijd zo’n grote bullshit. Je hebt het in dit artikel alleen maar over algemene tips, waarvan iedereen al weet dat je dat moet doen. Grappig ook, dat geen enkele bekendere beautyblogger, die van de oude stempel, het heeft over SEO. Het meest belangrijke van allemaal, en dan de vraag waarom? Willen bloggers je echt helpen of willen ze alleen maar views? Je kan de beste content hebben, maar niet vindbaar zijn. Vertel je viewers eens meer over SEO en hoe ze WEL bekender kunnen worden.

  • Serena
   Auteur
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   hi Fleur,
   je hebt helemaal gelijk, SEO is een belangrijk onderdeel om meer bezoekers te krijgen. Daarom behandel ik SEO en de widget Yoast ook in deze video: https://www.beautylab.nl/ask-serena-bloggen-en-vloggen/

   De reden dat ik het niet in dit artikel heb behandeld is omdat ik SEO vind vallen onder ‘hoe krijg ik meer bezoekers?’ en niet onder ‘hoe laat ik mijn blog opvallen?’ (als in, jezelf onderscheiden van de rest).

   Ik wens je veel succes met je eigen blog!

 9. 3 augustus 2015 / maandag, 3 augustus 2015

  Goed artikel! Ikzelf ben al aardig wat jaartjes in blogland en mijn huidige blog bestaat dit jaar 2 jaar. Ik vind het nog steeds ontzettend leuk om te doen en ik leer er ook veel van moet ik zeggen!

 10. 3 augustus 2015 / maandag, 3 augustus 2015

  Heel goed artikel heb je gemaakt en alles klopt ook gewoon helemaal :) top! Zelf heb ik laatst de ‘mag ik ff zeiken tag’ bedacht en bloggers namen die ook over. Heel leuk vond ik dat om te zien! Ik weet ook zeker dat ik als blogger die tegenwoordig vaker nagellak draag en wel van nagellak houd.. niet naar van zulke feesten gaat als Normaal (die van Oerend Hard ja ;) ) en ook bier gaat gooien. Normaal is mijn #1 band en ik heb een tattoo op mijn onderarm met de naam .. ‘ik richt mien weer op, ik richt mien rug, ik kom altied weer terug’. Veel ‘beauty’ bloggers vinden het not done dat een meisje dat heeft… Het liefst ga ik zonder make-up over straat en leef ik in mijn joggingbroek.. Maargoed ik dwaal enorm af! Goed artikel :)

 11. 2 augustus 2015 / zondag, 2 augustus 2015

  Wat een fijn artikel met mooie tips! Ik ben nu iets langer als een jaar bezig met bloggen en ik kan niet meer zonder! Het leukste is dat ik mijn blog met een kleding webshop wilde combineren en 3 maanden geleden heb ik deze stap genomen! Ik ben super blij dat ik hiervoor ben gegaan en ik ben erg tevreden hoe alles verloopt. Als ik niet aan een blog was begonnen, was dit misschien ook nooit gebeurd..Live dreams and be yourself ♥

 12. 2 augustus 2015 / zondag, 2 augustus 2015

  Mijn kleine blogje zit vol passie! Helaas zien beriemdheden m niet ;) en dat terwijl ik toch een rita ora look maakte hihi.

 13. 2 augustus 2015 / zondag, 2 augustus 2015

  Dit zijn echt superhandige tips! Zelf heb ik een youtubekanaal, dat nog niet bepaald lekker loopt, maarja wat wil je, iedereen heeft tegenwoordig een youtubekanaal. Maar ik blijf gewoon doorgaan want ik vind het ontzettend leuk om te doen!

 14. 1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

  Al gedaan, en ik vind het echt super leuk!

 15. 1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

  hi, Serena!
  wat een super leuk en handig artikel! heb je misschien nog tips voor mijn blog? Lisa Lisica? ik zou het heel leuk vinden om wat te horen!

 16. 1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

  Hoi Serena,

  Ik heb er ook heel lang over getwijfeld maar kwam er achter dat door twijfelen er niks gebeurde.
  Ben nu sinds drie maanden aan het bloggen en ik vind het geweldig leuk om te doen.
  Al je creativiteit en passie kwijt kunnen op een blog is geweldig.

 17. Anne
  1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

  Lieve Serena, ik volg je site trouw, maar heb nog nooit een reactie geplaatst. Echter kan ik het nu niet laten. Waarom doe jij mee aan die rage van mensen met Satanische oogsymbolen?

  • Sharon
   1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

   Dat dacht ik ook al! Het 1 oog symbool. Maar ik heb wel vaker symbolen voorbij zien komen.

   • Ras
    1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

    Mij is dat ook opgevallen. Ook die driehoek draagt ze vaak. Ze is gewoon ulliminatie.

 18. 1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

  Wat onwijs leuk, duidelijk en motiverend geschreven! Ik blog sinds 2013, maar pas sinds begin dit jaar op mijn life & fun blog. Bloggen en het maken van video’s is zó leuk om te doen! Ik kan het iedereen aanraden!
  Wat gaaf van dat Lady Gaga filmpje!!! Zo zie je maar!

 19. 1 augustus 2015 / zaterdag, 1 augustus 2015

  Aa super leuk artikel ik heb zelf ook een blog. Heb al een paar artiekel en het best moeilijk om iets te vinden wat leuk is en ja vooral als je net begint dan denk je al niemand het ziet zal ik dan door gaan want in het begin is het Zo raar want niemand die ziet het en dan schrijf je “voor niks ” in je gedacht maar het is echt een leuke hobby

 20. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Wat een super leuk bericht, Serena! Ik heb sinds een paar maanden een blog en het was zo spannend om voor het eerst iets te posten. Inmiddels lukt het allemaal een beetje. Voorlopig nog anoniem maar daarom niet minder leuk:)

 21. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Wat tof dat jouw filmpje toen is bekeken door Lady Gaga. Ik kan me voorstellen dat je wel even twee keer moest kijken voor je het geloofde.
  Ik merk ook echt dat mensen voor jou als persoon komen. En je blog wel serieus nemen, maar jezelf niet helemaal. De posts waarbij ik mezelf als voorbeeld neem en dan vooral over wat je niet moet doen werken het beste.
  En inderdaad, mooie foto’s haha. Ik ben daarover helemaal niet objectief als fotograaf, maar ik vind het echt heel erg leuk om te zien dat bloggers daar steeds meer aandacht aan besteden. En het werkt!

 22. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Juist gisteravond realiseerde ik me dat het zo cool is dat ik (na heel lang het idee gehad te hebben) gewoon ben gestart. ‘Just do it’ is een goed advies!

 23. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Wat een goed artikel! Goede tips en leuk dat je het bloggen gewoon nog aanmoedigt!

 24. Rianne
  31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Een heel goed en handig artikel! Ik heb zelf geen blogwens, maar ik kan me voorstellen dat veel anderen die dit wel hebben veel aan dit artikel zullen hebben en daarnaast is het sowieso leuk om te lezen hoe het bij jou is gegaan. Het is mooi om te lezen hoe je beginners altijd een handje wilt helpen nu je zelf tot de top behoort, een hele goede instelling!

 25. Naomi
  31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Leuk artikel, ik wil graag mijn eigen webshop gaan beginnen!! Het is alleen best lastig aangezien ik pas 15 ben en ook nog gewoon naar school moet…

  • Serena
   Auteur
   31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

   hi Naomi,
   ik heb ook webshops gehad tijdens mijn schooltijd, ik was wel wat ouder dan jij (ik was 19 of 20 toen ik begon), maar ik had het waarschijnlijk net zo druk met lessen en tentamens. Ik hield het gewoon klein en beschouwde het als een bijbaantje. Of je nou achter de kassa zit bij de AH of een webshop runt.. En verder is het altijd fijn als je ouders je in drukke tijden zouden kunnen steunen. Overleg het eens met hen!

 26. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Super handige tips! En helemaal waar!

 27. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Goede tips, dank je! Vooral dat ‘doe je eigen pr’ opent mijn ogen ;)
  Ik heb overigens wel lang gedaan tussen het idee en livegang, maar dat was ook omdat ik samen met mijn vader blog en allereerst hem moest overhalen en als tweede wel echt een plan wilde hebben. Daarnaast wilde ik eerst flink wat artikelen vooruit werken, zodat ik meteen vanaf het begin consistent twee artikelen per week kon plaatsen. We zijn nu twee maanden echt bezig en ik vind het zo leuk! Vooral omdat ik het samen met mijn vader doe, dat maakt het voor mij best bijzonder. Dat heb jij vast ook gehad, toen je in den beginne nog samen met je moeder de webshop/blog had, of niet?

  • Serena
   Auteur
   31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

   Zeker, en nu weer omdat ik samen met mijn zusjes Travellab.nl ben gestart! Het is zo fijn om samen met je familie te werken. De band die je al had wordt alleen maar sterker. Wat leuk dat jij samen met je pa aan het bloggen bent!

 28. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Super bedankt! Voor deze tips. Ik ben een aantal weken een blog begonnen, en heb er nog geen seconde spijt van. Ik ga deze tips zeker meenemen. En wat gaaf dat Lady Gaga jou filmpje deelde.

 29. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Ik ben nu 2 maanden geleden mijn blog gestart. Omdat ik het nou eenmaal leuk vind om te doen. Ik heb gisteren dan ook een spiegereflexcamera aangeschaft zodat ik nu echt mooie, goede foto’s kan gaan maken..(nu alleen nog oefenen, oefenen en nog eens oefenen!!) super leuk! Heel fijn artikel en je hebt helemaal gelijk :-)!

 30. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Sharing is caring! Thanks, Serena. Super lief van je dat je ook altijd bezig bent anderen op weg te helpen :-)

 31. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Erg leuk artikel.
  Ik ben al twee jaar bezig om een blog te houden maar ik vind het zo eng wat anderen ervan vinden! Ook al vind ik het erg leuk en doe ik het voor mijzelf.
  Al een aantal keer opnieuw begonnen maar zit nu met zoveel ideeën dat het vast goed komt.

  Fijne tips, ga ik zeker wat mee doen!

 32. Veerle
  31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Zo, lange tijd niet gereageerd! Maar hier wilde ik graag wel op reageren. Zoals altijd weer hele handige tips! En je hebt gelijk, je moet het gewoon doen! Ik weet gewoon dat ik bloggen onwijs leuk vind, maar ik moet denk ik de perfectionist in mij iets meer loslaten. En lekker veel oefenen met fotograferen. Ik vind het best moeilijk fotografie, maar oefening baart kunst! Hier heb ik echt wat aan gehad :)

  Liefs, Veer

  PS Leuk om weer een van je vroegere filmpjes te zien en het verhaal daarachter te lezen!

  • Serena
   Auteur
   31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

   hi Veerle,
   één van mijn tips die ik altijd meegeef tijdens masterclasses is: wees niet te perfectionistisch. Echt, het is de grootste rem die er is. Natuurlijk ben ik dat ook wel op bepaalde vlakken, maar wees niet té. En inderdaad, oefening baart kunst! Leuk dat je na langere tijd weer eens reageert, dank!

 33. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  geweldig artikel! hier heb ik al een tijdje op gewacht :)

 34. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Wat een fijne en positieve post om te lezen! Bedankt om dit te delen, het geeft echt inspiratie en motivatie. Wat leuk ook dat Lady Gaga je filmpje had gedeeld, zal inderdaad een enorme boost geweest zijn, wauw!
  XO IMKE

 35. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Wat gaaf dat dit je zo overkomen is! Ik vind dat je in het eerste stukje een heel goed stukje hebt geschreven!

 36. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Serena, wat een ****ing goeie tips! Hier heb ik echt iets aan! Nu 2 jaar verder en al heel trots op wat ik bereikt heb, maar aan jou zullen weinig bloggers kunnen tippen!

 37. 31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

  Ik vind het zo leuk dat je beginnende bloggers tips geeft en andere mensen motiveert om ook te bloggen! Toen ik mijn blog begon zat ik vooral met de vraag wat ik nog toevoeg? Ik besloot dat het voor mij niet uitmaakt wat ik toevoeg in de blog wereld. Ik ben begonnen omdat het me leuk leek om te doen en er veel aan heb als het gaan om schrijven en creatief bezig zijn! Inmiddels blog ik al 2 jaar en begin ik steeds meer mijn draai te vinden in bloggen:)

  • Serena
   Auteur
   31 juli 2015 / vrijdag, 31 juli 2015

   Ik snap wel waarom mensen dat denken, want er zijn al zoveel blogs…
   Maar denk je dat Pepsi dat ook dacht, omdat Coca Cola al bestond?
   En zou Yves Saint Laurent hetzelfde hebben gedacht, omdat er immers al veel mooie modehuizen bestonden?
   Als je zo denkt, kom je er natuurlijk nooit :)
   Gewoon lekker je eigen ding doen en in jezelf blijven geloven!

   x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *