Happy Holidays!

Door Angel – Over een kleine vijftien seconden zit je diep teleurgesteld en bloedchagrijnig vanachter je laptop of je smartphone op me te schelden. Dat weet ik nu al. Je zit namelijk al een week met smart te wachten om te kunnen lezen hoe het afloopt met Mr. Wrong en die achterlijke ex van me. Je wilt weten waarom die eikels dikke maten worden en mij compleet aan de kant schuiven. Je wilt weten wat ik daarvan vind en je wilt vooral weten of ik Mr. Wrong die nacht überhaupt nog wel mee naar huis krijg. En nou komt ´ie: Sorry, je moet nog een week wachten. En dat is klote. Dat begrijp ik. Je vindt namelijk dat je recht hebt op je wekelijkse portie misère uit mijn privé leven. Je voelt je op brute wijze berooft van je zondagmiddagmomentje, van je primaire levensbehoefte. Dus ik zal je even proberen uit te leggen waarom het noodzakelijk is dat ik je deze misdaad tegen de mensheid (met veel pijn in mijn hart) aandoe. Mr. Wrong is leuk maar brengt geen brood op de plank. Ik besteed elke week zo’n halve dag aan het schrijven van een nieuw stuk en dat doe ik gratis en dat is hartstikke prima want dat vind ik leuk. Maar zonder brood op de plank raak ik ondervoed, wordt mijn haar slap, breken mijn nagels af, raak ik mijn curves kwijt en word ik chagrijnig. En in zo’n vrouw heeft niemand zin, vooral Mr. Wrong niet want die hoeft maar met zijn vingers te knippen en er staat al een andere wanhopige chick te wachten, dus die zet me in no time aan de kant en dan kan ik alleen nog maar schrijven over hoe ik in de schuldsanering zit en over de wekelijkse bonusaanbiedingen van de Appie. Zoals je misschien weet, komt mijn ´brood op de plank´ van mijn webshop The Beauty Bakery. Dus ik wil een deal met je maken en geef ik je in ruil voor wat schaamteloze zelfpromotie twee goedmakertjes.

 1. Ik blijf ´gratis´ voor je schrijven over al mijn kommer & kwel, spanning & sensatie, geluk en misère en in ruil daarvoor zet ik vandaag mijn Holiday Gift Boxes in de spotlight.
 1. Tromgeroffel…
  Op veler verzoek en op een vracht consequent aandringen van Serena… ben ik begonnen met een schrijven van het boek! Ja, ik ben gezwicht. Zelf snap ik er geen reet van maar blijkbaar is er behoefte aan de ups en downs van mijn leven dus laten we er maar een poging aan wagen.

Dus wil je Angel de winter door helpen, blijven dan even hangen. Denk je, val maar dood met je Gift Boxes, dan mag je nu weg zappen. Doei!

Beautylab TBB Holiday Gift Box

Daar gaat ´ie. De afgelopen twee weten hebben ik me rambam gewerkt en overuren gedraaid om een prachtige giftbox samen te stellen die je met veel trots onder je kerstboom kan leggen. Wil je met de feestdagen lekker decadent uitpakken? Trakteer dan jouw loved one (of nog belangrijker, jezelf) op een uitgebreide verwensessie met de overvolle Holiday Gift Box. Een schatkistje vol verrukkelijke topproducten voor eindeloze verwensessies in bad, in bed en onder de douche. Allemaal knalroze bestsellers om de donkere wintermaanden knus & comfy mee door te komen. Heb je best verdiend. Stuurt kleine paniekaanvallen de deur uit en tovert je badkamer om in een privé spa at home. De limited edition box is gevuld met 12 producten met een totale waarde van maar liefst €60,- en omdat we vinden dat iedereen dit jaar iets speciaals verdient, is de box met €25,- lekker betaalbaar. En dat is dan weer mijn cadeautje aan jou.

So, what’s in it?

TBB Gift Box 2

 • 200ml   Pink Pudding Bath & Shower Glaze
 • 200ml   Frosting Forever – Sugar Scrub
 • 200ml   Butter Glow – Hair mask
 • 100ml   Pink Snow – Shower Yoghurt
 • 50ml Winter Balm – Facial Cream
 • Red Winter Berries – Bath muffin
 • Holiday Raspberry – Soap Heart
 • Holiday Rose – Soap Heart
 • TBB Gift voucher t.w.v. €10,-
 • Pink muffin – Shower puff
 • Bath bubble rose
 • Candy cane

En hoe ruikt dat dan?
Pink Pudding heeft de geur van vrolijkheid en happiness! Deze geur barst van de energie en dat is precies wat we in de koude, depressieve wintermaanden nodig hebben. Pink Pudding is een buitengewoon frisse mix van strawberry pudding, een vleugje sun riped raspberries en een scheutje champagne. Want bubbles zijn altijd een goed idee.

Frosting Forever is een sprankelend parfum met een zachte bloemige ondertoon met noten van vanille, jasmijn, zoete rode vruchten en creamy cupcake frosting. Maar vooral van heel veel verrukkelijke, versgebakken cupcakes en met een romige vanille frosting en dan wel zo subtiel om als body butter te kunnen gebruiken. Elke keer dat je deze gebruikt, zul je net als wij, kwijlend en jammerend naar de pot staren. Now if you could only eat it…

Butter Glow is in een notendop de winter in een potje. Als je op kerstochtend even op je fluffy, roze pantoffels naar buiten gaat, je weet wel, zo’n ijskoude sprankelende wintertochtend, en je snuift even een flinke teug lucht op dan ruik je vers gevallen crispy snow, een strakblauwe lucht en misschien, als je mazzel hebt, een winters zonnestraaltje. Fantaseer daar een heel in de verte een scheutje pink lemonade bij en een vleugje christmas cookies et viola, je hebt de heerlijke geur van Butter Glow te pakken. Enjoy my love!

Pink Snow kunnen we kort over zijn. Als al het overdadige eten van het kerstdiner je even teveel wordt, pak dan een douche met Pink Snow. Een vleugje crispy snow met een scheutje kokos en een drupje musk. Een heerlijke, zachte, subtiele en vrij neutrale geur om je zintuigen weer even resetten.

Leuk toch? Zo. Dank voor je aandacht. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik. En omdat ik vandaag toch in een royale bui ben, geef ik ook nog drie boxen weg. Wil jij er één winnen? Laat dan een comment achter waarin je laat weten voor wie en waarom je een Holiday Gift Box onder de kerstboom wilt leggen. Happy holidays, darling!

Liefs,

Angel

Wil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Volg:

337 Reacties

 1. michelle
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  het maakt niet uit waar je over schrijft het leest heel fijn en vind al je verhalen leuk!
  enne ik denk zelf dat je het voor elkaar krijgt om mij een boek te laten lezen :D
  ik wil wel een poging wagen voor zo een box en dan wel voor mijn moeder omdat ze er altijd voor mij is maar zichzelf een beetje op de achtergrond zet. ze moet zichzelf ook eens even verwennen en dat kan vast door deze box wel!

 2. Mandyy
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ooh dat lijkt me echt een hele lekkere box!!! Ik zou hem voor mijn moeder onder de boom leggen. Gewoon omdat ze altijd voor mij klaar staat om te helpen wanneer dan ook. Op deze manier hoop ik een keer wat leuks terug te kunnen geven en niet alleen een dankjewel of een bos bloemen.
  Liefs Mandy

 3. Demi
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  EEN BOEK. Je gaat een boek schrijven. Wat is het leven goed

 4. Andrea
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Stiekem gewoon voor mezelf omdat ik voor het eerst in mijn leven kan genieten van een bad sinds ik bij mijn vriend woon (A) dit pakket lijkt me een heerlijke start!

 5. Theresia
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Een geweldig cadeau voor mijn zusje want die is jarig met kerst dus ik denk dat ik haar heel erg mee kan verrassen want ze is dol op de producten van The Beauty Bakery.

 6. Jy
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Voor mijn zusje omdat ze altijd voor me klaarstaat, lief is en altijd de harde waarheid voorschotelt! Ik zou niet zonder haar kunnen.

 7. Danny
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik wil deze prachtige roze box winnen voor mijn vrouw. Het is haar lievelingskleur en ik weet zeker dat ze deze producten erg lekker zal vinden.

 8. Sanne
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik wil de holiday gift box winnen voor een van mijn beste vriendinnetjes. Ze zit wat in de put de laatste tijd en het gaat helemaal niet goed met haar. Door haar NAH (niet-aangeboren hersenletsel, door een aanrijding een aantal jaren geleden) heeft ze veel rust nodig. Helaas lukte dit niet meer bij de zorggroep waar ze woonde en heeft ze ook haar studie tijdelijk stop moeten zetten en woont ze weer even bij haar ouders, totdat er een andere oplossing is gevonden (maar dat duurt heel lang door de zorg in Nederland..) . Met dit pakket zou ze een keer een momentje voor zichzelf kunnen nemen en hopelijk wat rust vinden, want dat heeft ze hard nodig.

 9. Ikram
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Haha topper! Zelf met zelfpromotie slaag je erin superleuke tekstjes te schrijven :) Ik wil ‘m niet gewoon omdat 300 reacties echt te zot is als ik kijk naar vorige artikels die hier op beautylab geschreven worden lol :p Maar je blijft een topper! & zeker leuk om aan te kopen en weg te geven!

 10. Jacqueline Brouwer
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Voor mijn lieve zusje en bff Hiltje Scharphof Brouwer omdat ze een heel speciaal plekje in mijn hart heeft

 11. tanja
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik wil graag de verwenbox winnen voor mezelf.
  Leuk kerstkado omdat ik zelf geen kado kan kopen.

 12. Steffi
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik heb nog geen kerstcadeautje voor mijn mama en dit zou het ideale cadeau zijn voor haar.

 13. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Whaaa het is roze dus ik wil het haha! Dit jaar doen wij niet aan kerst. Net t huis verbouwd en nog niet helemaal klaar, dus de kerstboom ligt nog in de doos op zolder, een beetje karig maarja. Maar met zo’n roze goodie explosie zie je mij heul die kerst niet meer moehaha. Verkas naar de badkamer! Happy holidays!

 14. Lisa
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat onwijs tof dat je een boek gaat schrijven! Ik beloof je dat ik dit niet zeg om te slijmen, maar je hebt een fenomenaal taalgevoel. Ik vind schrijven zelf ook erg leuk, en jouw zinnen lopen altijd heel soepel en natuurlijk. Dat kan ik enorm bewonderen :)

  Die box ziet er onwijs leuk uit! Ik zou hem graag winnen voor mezelf. Ik vind badderen altijd heerlijk, en dit zou er veel bij helpen! :D

 15. nancy
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik wil de box winnen voor Mijzelf!
  Omdat ik nog een week moet wachten op het volgende deel :'( en ik verdien het wel na de bevalling van mijn kleine Princess. Eindelijk eens iets voor mama ipv de kleine :)

 16. Albertina
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Lieve Angel,
  Van mij mag JIJZELF een heerlijke Gifftbox onder je kerstboom leggen. Je hebt er natuurlijk niks aan, want je maakt alles zelf en zal ongetwijfeld je favorieten al in je badjamer hebben staan, maar zie het als een “Dank je wel”. Voor al de tijd en creativiteit die je steekt in het vastleggen van je avonturen met Mr. Wrong. Ik geniet er van. Ik vind het heerlijk om je verhalen te lezen en ik zou zo een boek van je kopen.
  Keep on going en ik vind je een tof wijfie. Happy Christmas.

 17. Lieneke
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ja, ik wil zo’n gratis pakket! Waarom? Omdat ik jouw boek ga kopen zodra het uit is ;)!

 18. Ier
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Tof!
  Ik ben waarschijnlijk de zoveelste, maarrr mijn moeder is een topwijf (vrouw, sorry ma).
  Ze heeft haar verkering/mijn vader/partner in crime (hoe noem je dat als je nooit getrouwd bent) afgelopen juni verloren na een lange strijd van 4 jaar.
  Ze heeft vervolgens het eigen bedrijf op de schouders genomen, gaat elke week trouw ukelele spelen (geen geintje, Google eens op Ukelele Orchestra Dordrecht, het is te gek!) en staat elk weekend in de kroeg… Met of zonder ons. Daar staat tegenover dat ze veel te weinig rust pakt en aardig vermoeid raakt. Met deze box zou ik tegen haar willen zeggen: “En nu in bad en verkwikt naar bed als de sodemieter!”.
  Angel, ik kan je box ook zeker kopen, maar een extra cadeau voor deze kanjer is nooit weg. Zo. Ik ga duimen als een malle!

  • Chell
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   Ik heb meegedaan, maar ik hoop gewoon dat jij hem wint.

 19. Mayta
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Happy Holidays!!!

  Waarom ik die box wil?
  Om aan de een vriendin te geven die zich al heel lang opoffert om elke keer opnieuw naar mijn gezever over de problemen van het leven te luisteren. Dus ik denk zo, ik doe ze veel koffie, zoetigheid en een box cadeau!

 20. Denise
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Oeeh super nice! Ik heb aan mijn moeder voor kerst wen holiday gift box gevraagd! Nu lijkt het mij helemaal leuk om er 1 te winnen zodat ze er zelf ook 1 heeft :)

  Liefs Denise

 21. Letizia
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat gaaaaf! Een boek!

  Het liefst hou ik de box lekker zelf maar weggeven is toch nog leuker!
  Ik zou de box aan mijn vriendinnen geven en alle produxten dan onder elkaar verdelen. En dan samen een beautymiddagje houden waar we de producte kunnen uitproberen!

 22. Sanne
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ben altijd al benieuwd geweest naar producten uit je webshop, en dit is goede kans om daar eens kennis mee te maken! Ik wil het graag geven aan mijn zusje van 14 jaar. Ze begint echt volwassen te worden en ben als zus supertrots op haar. Ze zegt dat ze niet zo’n “meisje-meisje” is, maar ze gaat vast om met deze heerlijke roze schuimende prinseswaardige producten!

 23. Lis
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik zou het pakket aan m’n schoonmoeder geven. Ze zit nu bijna een jaar thuis zonder werk. Ze zou super graag weer aan het werk willen, maar helaas heeft ze nog geen werk gevonden. Het pakket zou haar opbeuren (geur Pink Pudding), laat haar weer stralen ( geur Frosting Forever), haar een onvergetelijke kerst bezorgen (geur Butter Glow) en weer hoop geven in het nieuwe jaar (geur Pink Snow).

 24. Jaccolien
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Deze zou ik aan mijn moeder geven, omdat ze zo goed als overspannen is van haar werk! Ze heeft hem echt verdiend om te genieten! ♥

 25. Anniek
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Oow een boek, wat heerlijk! Ik kan niet wachten! Je hebt zo’n heerlijke schrijfstijl!

  En die box, wauw, wat een pracht pakket. Die zou ik graag onder de boom leggen voor mijn lieve vriendin ilona, dus nu al een poosje werk doet wat ze helemaal niets vind, omdat ze geen werk kan vinden in haar sector. Toch bikkelt ze zich er elke dag weer doorheen. Deze kanjer verdient het absoluut een mooie box te krijgen. Ik koop sowieso een box voor haar, mocht ik dan winnen geef ik degene die ik kocht gewoon aan mn moeder/mezelf ;)

 26. Sterre
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat een heerlijke box, Angel! Ik zou de box graag voor kerst aan mn zus willen geven. Ze is afgelopen dinsdag bevallen en dr uitgezakte lichaampje kan wel wat lekkers gebruiken. En dat vind ik al helemaal omdat ze in januari dr eerste ookal heeft uitgeperst, inderdaad 2 in een jaar. Knap staaltje werk.

 27. Annemarije
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Omg jaaaaa een boek. Sowieso dat ik die ga halen! Ik lig elke week in een scheur man.

  Veel succes met het hele proces lieve Angel! x

 28. Sara
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik was even bang dag het slechte nieuws zou zijn, dat je helemaal stopt met het schrijven over Mr Wrong. Een weekje wachten ipv daarvan is natuurlijk geen probleem. Ik vind de gift sets heel leuk en gun hem van harte aan een ander!

 29. leone
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  eigenlijk vind ik dat er wel eentje verdien. het was een keizwaar jaar vol met afscheid van mensen, dingen, werk, ideeen, overtuigingen die allemaal mijn hele leven bij me zouden blijven. Nou, NIET dus. ik heb er veel moeite mee om het te laten gaan en ben al geruime tijd zoekende. naar wat ik wil, naar wie nu ouderlijk advies kan geven, naar wie ik kan vertrouwen, naar nieuwe overtuigingen, dromen, idealen. ik zou het als een kans kunnen zien….

  • leone
   14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

   maar stel dat ik win, dan ben ik in ieder geval verzorgd. datdanwelweer

 30. annelies
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  voor mijn metekindje van 12! mijn mama ( haar oma) is op 21 december 3 haar gestorven. haar andere oma is terminaal en haar papa ligt nu in het ziekenhuis met leverfalen.

  al zou ik er zelf ook heeeel blij mee zijn

 31. Desiree koning
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Oh wat een heerlijke beschrijving!! ❤ ik ben super enthousiast, ik word al vrolijk van het lezen zelf, laat staan als ik deze box onder de kerstboom mag leggen , voor mezelf. Dan is dit een heeulle happy girl. . Ik ruik de verukkelijke geuren al Door mn telefoon heen haha xx

 32. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  ok hahaha ik zag gisteren inderdaad alles door te spitten om t verhaal van Mr Wrong te lezen hahaha niet gevonden :) Iedereen heeft zijn leven. En brood op de plank moet er inderdaad komen. Dat jij je curves gaat missen… lijkt me sterk hahaha. Genoeg vriendinnen om je heen die je zullen helpen. Gelukkig.
  Ik wacht wel een weekje of wat of anders zie ik het volgend jaar wel verschijnen.
  Nu de beautybox, ik doe graag mee. Maar ik wil niet voor mijzelf mee doen. Maar voor een hele lieve vriendin die echt een zware tijd heeft. Maar altijd blijft lachen, af en toe krijg je daar de rambam van, soms wil je gewoon dat ze … nou ja je begrijpt het wel. Dus ik doe mee, maar niet voor mezelf, maar voor mijn vriendinnetje <3 Omdat ik ook iets moois in haar leven gun <3

 33. Jessica
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik zou de box graag willen winnen voor mijn dochter want zij pikt steeds mijn bad en douche spulletjes is en ik wil eens terug pikken, haha

 34. Bertine
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Nee ik heb geen zielige zieke moeder/tante en ook geen vriendin in geestelijke armoede(eigenlijk wel, wel meerdere, en ze noemen mij geregeld ‘aardig mentaal overhoop). Toch wil ik de box winnen. En wel voor mezelf.

  Ik heb m’n propedeuse bijna binnen en ik ben hartstikke lief. Kerst is ook voor mij! Ik ben een parel! 😁

  Daarom dus. Haha. Succes ladies en veel winplezier!

 35. Janneke
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Graag wil ik een giftbox winnen voor mijn zus, omdat zij naast het zorgen voor haar 3 kinderen en man ook wel eens lekker voor haar zelf mag zorgen en ik er van overtuigd ben dat dat met jou spulletjes zeker gaat lukken!:)

 36. Danielle
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Super leuk dat je een boek gaat schrijven Angel!

  Ik zou het pakket aan mijn zus en moeder geven. Lekker voor algemeen gebruik, haha!

 37. Judith
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Superleuk, Angel! Natuurlijk ga ik je boek kopen, als ‘t klaar is :-)

  Ik wil graag een box winnen voor mijn moedertje, omdat ze gewoon de beste is en dat wel verdiend heeft, na alles wat ze meegemaakt heeft (borstkanker overleefd en vervolgens een mislukte reconstructie).

 38. elisabeth maria martina
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  de musthave goodiebag voor elke vrouw

 39. Denise
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Oke, ik wacht nog een week geduldig af, ondertussen doe ik mee met de winactie!
  Ik zou deze box aan mijn BFF geven die dol is op badderen na een drukke werkweek!

  Ik kijk uit naar volgende week zondag!
  Liefs Denise

 40. Nina
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Oh Angel, heerlijk!! Dit gaat zo raar klinken maar zou de box aan mijn vriend geven haha! En waarom? Omdat hij altijd TheBeautyBakery spullen voor mij besteld en mij dan verrast. Maar als het eenmaal in de badkamer staat gebruikt hij de helft :-). (Wel weer een reden dat hij het opnieuw moet bestellen..)
  Maar stiekem denk ik dat hij dit wel zou willen!

  Liefs,

  Nina

 41. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik vergeef het je, Angel! Dit is ook een hele leuke verrassing. Verwacht nu natuurlijk wel een extra lang stuk volgende week :). Hoop dat je de juiste keuze maakt!

  Ik doe graag mee aan deze winactie, omdat ik heel erg benieuwd ben naar de producten die je maakt en ik bewonder je door alles wat je in het dagelijks leven doet. Ik ben trots op je, ook al ken ik je niet! Ik zou het graag willen winnen, zodat ik het pakket zou kunnen onderverdelen in kleine cadeautjes voor iedereen die ik lief heb. Dat zou ik echt heel erg leuk vinden als verrassing voor hun. Ze staan altijd voor mij klaar en zij kunnen ook altijd op mij rekenen. 2015 Had voor mij ups en downs en als ik dit win, zou ik het heel leuk vinden om ze op deze manier te bedanken.
  <3

 42. Desiree
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik wil heel graag mijn moeder met de kerst verassen met zo’n geweldige box omdat ze altijd voor me klaar staat rn na moeilijke gebeurtenissen dit jaar wel een extra kadootje verdiend!

 43. Denise
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat heeeeerlijk geschreven Angel!
  En als je boek uitkomt ga ik ‘m zeker lezen.

  Ik zou de box aan mijn schoonmoeder geven, hoe kun je als schoondochter nou geen pluspunten scoren met zo’n heerlijk pakket tijdens de feestdagen!!

 44. Lisette Kleiweg
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat gaaf dat ze je heeft kunnen overtuigen om er een boek van te maken, gefeliciteerd !
  Ook ik wil graag meedoen met je loting voor een Holiday Gift Box, als ik hem nog voor de feestdagen zou winnen zou ik de individuele spulletjes mooi verpakken en cadeau geven aan mijn zusje, twee nichtjes en een vriendin en voor mezelf de Pink Snow, dat lijkt me zo lekker !

 45. Ingrid
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Leuk voor mijn nichtjes, zitten nu op de middelbare school en zijn dol op meidendingen dus zou een leuke verrassing voor ze zijn.

 46. Janneke Hijink
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik wil graag een Gift Box onder de boom voor mezelf winnen, om te zijner tijd mezelf in de badkamer op te sluiten en eruit te komen als ik elk product gebruikt hebt én ik je boek (YES!!) uit heb. Ik ben wel heel benieuwd wat ik eerder op heb / uit heb!

 47. 14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Wat een leuke manier van schrijven weer. En het is je vergeven. Als ik hem win zou het voor mijn schoonmoeder zijn die mij zo helpt tijdens de verbouwing en zelfs ooknog de catering verzorgd. Een top mens. Liefs soraya

 48. Silke Fennis
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik heb er zelf al een besteld en zou er nu heel graag een aan mijn lieve mama willen schenken. Dit omdat zij door een operatie van mij met complicaties maanden voor mij heeft gezorgd. Ze verdient het om in de watten te worden gelegd<3

 49. Tess.S
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  OhMijnGod!! Je gaat een boek schrijven. Ring alle bellen, de kerkklok, de kerstballen en alle andere shit: WANT DIT IS TE GEK!
  Als vaste lezer ga ik jouw boek sowieso kopen…. En nog heel vaak om cadeau te geven! Voor volgende sinterklaas heb ik mn cadeaus klaar!
  Dit nieuws is zelf beter dan je vervolgverhaal, ik kan er niet over stoppen!!
  En ook nog eens een te gekke aanbieding…. Die wil ik wel winnen! Omdat ik ook niet de beroerdste ben wil ik deze geven aan mijn moeder, omdat zij een enorm sterke vrouw is die wel wat verzorging verdient. Ze is vorig jaar gescheiden en dit is de eerste kerst dat ze alleen is. Dit klinkt nu als een zielig en medelijdenwekkend verhaal, maar het is wel de waarheid. Ik wil graag vertellen met deze box dat ik van haar houd en trots op haar ben :D

 50. Lotte
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  Ik zou de gift box lekker egoïstisch voor mezelf willen winnen. Waarom vraag je? Ik kan nu een zielig verhaal gaan schrijven over dat ik bijvoorbeeld mijn laatste jaar van mijn opleiding opnieuw aan het doen ben en dat het veel druk zet omdat ik het echt moet halen dit jaar. En ik hiermee kan ontspannen.
  Maar de reden is gewoon omdat ik mezelf ermee wil verwennen. Ik vind dat je best zo af en toe aan jezelf mag denken.
  Dus duimen gekruist en wie weet heb ik geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *