Happy Holidays!

Door Angel – Over een kleine vijftien seconden zit je diep teleurgesteld en bloedchagrijnig vanachter je laptop of je smartphone op me te schelden. Dat weet ik nu al. Je zit namelijk al een week met smart te wachten om te kunnen lezen hoe het afloopt met Mr. Wrong en die achterlijke ex van me. Je wilt weten waarom die eikels dikke maten worden en mij compleet aan de kant schuiven. Je wilt weten wat ik daarvan vind en je wilt vooral weten of ik Mr. Wrong die nacht überhaupt nog wel mee naar huis krijg. En nou komt ´ie: Sorry, je moet nog een week wachten. En dat is klote. Dat begrijp ik. Je vindt namelijk dat je recht hebt op je wekelijkse portie misère uit mijn privé leven. Je voelt je op brute wijze berooft van je zondagmiddagmomentje, van je primaire levensbehoefte. Dus ik zal je even proberen uit te leggen waarom het noodzakelijk is dat ik je deze misdaad tegen de mensheid (met veel pijn in mijn hart) aandoe. Mr. Wrong is leuk maar brengt geen brood op de plank. Ik besteed elke week zo’n halve dag aan het schrijven van een nieuw stuk en dat doe ik gratis en dat is hartstikke prima want dat vind ik leuk. Maar zonder brood op de plank raak ik ondervoed, wordt mijn haar slap, breken mijn nagels af, raak ik mijn curves kwijt en word ik chagrijnig. En in zo’n vrouw heeft niemand zin, vooral Mr. Wrong niet want die hoeft maar met zijn vingers te knippen en er staat al een andere wanhopige chick te wachten, dus die zet me in no time aan de kant en dan kan ik alleen nog maar schrijven over hoe ik in de schuldsanering zit en over de wekelijkse bonusaanbiedingen van de Appie. Zoals je misschien weet, komt mijn ´brood op de plank´ van mijn webshop The Beauty Bakery. Dus ik wil een deal met je maken en geef ik je in ruil voor wat schaamteloze zelfpromotie twee goedmakertjes.

 1. Ik blijf ´gratis´ voor je schrijven over al mijn kommer & kwel, spanning & sensatie, geluk en misère en in ruil daarvoor zet ik vandaag mijn Holiday Gift Boxes in de spotlight.
 1. Tromgeroffel…
  Op veler verzoek en op een vracht consequent aandringen van Serena… ben ik begonnen met een schrijven van het boek! Ja, ik ben gezwicht. Zelf snap ik er geen reet van maar blijkbaar is er behoefte aan de ups en downs van mijn leven dus laten we er maar een poging aan wagen.

Dus wil je Angel de winter door helpen, blijven dan even hangen. Denk je, val maar dood met je Gift Boxes, dan mag je nu weg zappen. Doei!

Beautylab TBB Holiday Gift Box

Daar gaat ´ie. De afgelopen twee weten hebben ik me rambam gewerkt en overuren gedraaid om een prachtige giftbox samen te stellen die je met veel trots onder je kerstboom kan leggen. Wil je met de feestdagen lekker decadent uitpakken? Trakteer dan jouw loved one (of nog belangrijker, jezelf) op een uitgebreide verwensessie met de overvolle Holiday Gift Box. Een schatkistje vol verrukkelijke topproducten voor eindeloze verwensessies in bad, in bed en onder de douche. Allemaal knalroze bestsellers om de donkere wintermaanden knus & comfy mee door te komen. Heb je best verdiend. Stuurt kleine paniekaanvallen de deur uit en tovert je badkamer om in een privé spa at home. De limited edition box is gevuld met 12 producten met een totale waarde van maar liefst €60,- en omdat we vinden dat iedereen dit jaar iets speciaals verdient, is de box met €25,- lekker betaalbaar. En dat is dan weer mijn cadeautje aan jou.

So, what’s in it?

TBB Gift Box 2

 • 200ml   Pink Pudding Bath & Shower Glaze
 • 200ml   Frosting Forever – Sugar Scrub
 • 200ml   Butter Glow – Hair mask
 • 100ml   Pink Snow – Shower Yoghurt
 • 50ml Winter Balm – Facial Cream
 • Red Winter Berries – Bath muffin
 • Holiday Raspberry – Soap Heart
 • Holiday Rose – Soap Heart
 • TBB Gift voucher t.w.v. €10,-
 • Pink muffin – Shower puff
 • Bath bubble rose
 • Candy cane

En hoe ruikt dat dan?
Pink Pudding heeft de geur van vrolijkheid en happiness! Deze geur barst van de energie en dat is precies wat we in de koude, depressieve wintermaanden nodig hebben. Pink Pudding is een buitengewoon frisse mix van strawberry pudding, een vleugje sun riped raspberries en een scheutje champagne. Want bubbles zijn altijd een goed idee.

Frosting Forever is een sprankelend parfum met een zachte bloemige ondertoon met noten van vanille, jasmijn, zoete rode vruchten en creamy cupcake frosting. Maar vooral van heel veel verrukkelijke, versgebakken cupcakes en met een romige vanille frosting en dan wel zo subtiel om als body butter te kunnen gebruiken. Elke keer dat je deze gebruikt, zul je net als wij, kwijlend en jammerend naar de pot staren. Now if you could only eat it…

Butter Glow is in een notendop de winter in een potje. Als je op kerstochtend even op je fluffy, roze pantoffels naar buiten gaat, je weet wel, zo’n ijskoude sprankelende wintertochtend, en je snuift even een flinke teug lucht op dan ruik je vers gevallen crispy snow, een strakblauwe lucht en misschien, als je mazzel hebt, een winters zonnestraaltje. Fantaseer daar een heel in de verte een scheutje pink lemonade bij en een vleugje christmas cookies et viola, je hebt de heerlijke geur van Butter Glow te pakken. Enjoy my love!

Pink Snow kunnen we kort over zijn. Als al het overdadige eten van het kerstdiner je even teveel wordt, pak dan een douche met Pink Snow. Een vleugje crispy snow met een scheutje kokos en een drupje musk. Een heerlijke, zachte, subtiele en vrij neutrale geur om je zintuigen weer even resetten.

Leuk toch? Zo. Dank voor je aandacht. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik. En omdat ik vandaag toch in een royale bui ben, geef ik ook nog drie boxen weg. Wil jij er één winnen? Laat dan een comment achter waarin je laat weten voor wie en waarom je een Holiday Gift Box onder de kerstboom wilt leggen. Happy holidays, darling!

Liefs,

Angel

Wil je af en toe een glimp van Mr. Wrong zien? Op mijn Instagram account post ik heeeel soms een kleine sneak peak. Dus als je wilt gluren… be my guest!

Volg:

337 Reacties

 1. Sanne
  21 december 2015 / maandag, 21 december 2015

  Misschien ben ik wel te laat en zijn de drie boxen al vergeven. Maar ik waag toch een poging. Ik zou graag de box aan mijn moeder geven. Ze zit nu al een aantal jaren thuis met erge rug klachten. Een warme douche met een spa momentje kan al zoveel deugt doen, dat kan je dag al fijn laten beginnen. Plus daarnaast is ze natuurlijk ook de liefste moeder die er is( als ze de box wint mag ik natuurlijk er ook soms iets van gebruiken=win win :) )

 2. R
  20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

  Voor mijn mama, die onlangs de diagnose reuma heeft gekregen. 😔

 3. R
  20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

  Voor mijn mama, die onlangs de diagnose reuma heeft gekregen. 😔

 4. Stephanie
  18 december 2015 / vrijdag, 18 december 2015

  Jaaa Ik kan niet wachten op je boek. Ik zou heel graag een holiday gift box willen winnen. Omdat ik deze net wilde kopen toen ik zag dat deze uitverkocht was. haha heel fijn, ik gun je dat zeker weten ;) Maar nu hoop ik nog dat ik hem kan winnen.
  Veel liefs, Stephanie

 5. elvira
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik zou mooie pakket voor mezelf onder de boom leggen .. gewoon omdat ik naar alle mooie kerstcoupes die ik heb geknipt gekleurd en het gezellig getokkel met de mensen ik heerlijk met kerst dan even kan relaxen

 6. Marjolein
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik zou zo’n douchepakket onder de boom willen leggen voor mijn moeder. Na het herstellen van een hartaanval heeft ze dat wel verdiend :’)

 7. Sarah
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik zou super graag een box willen winnen. Ik ben aankomende zondag uitgerekend om te bevallen en mijn moeder is al weken druk bezig met voorbereidingen van lekkers en dergelijke om mijn kraambezoek en mij (hehe) te verwennen. Ik zou haar dan hiermee heel graag willen verassen ♥

 8. Julia van Heck
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik kijk nu al uit naar je boek! En die box ziet er echt zeer goed uit, die zou ik wel onder de kerstboom willen hebben, ik kom bijna weer terug van een half jaar in Noorwegen en hoe fijn zou het zijn als er dan zo’n pakketje onder de kerstboom ligt zodat ik lekker kan gaan douchen met m’n lieve vriendje die ik heb moeten missen! En misschien gun ik mijn moeder en zusje ook wat doucheplezier met deze box!

 9. lilian
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Yes een boek! You go girl!

  De box zou ik voor mijn moeder onder de kerstboom willen leggen. Ze is binnen 3,5 jaar mijn vader en haar nieuwe vriend verloren aan kanker en ondanks dat ze op het randje van een burn-out zit zorgt ze nog steeds voor mijn gehandicapte zusje. Ik steun haar waar ik kan maar ben ook druk met mijn studie en mijn gezinnetje. Daarom kan ze wel wat extra verwennerij gebruiken!

  • Petra
   16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

   Ik ken je helemaal niet en je moeser ook niet, maar ik gun jouw moeder echt deze box. Zij moet wel een heel sterke vrouw zijn om dit aan te te kunnen. Een beetje verwennerij onder de kerstboom kan net weer een steuntje in de rug zijn dat ze nodig heeft.

 10. Alexandra
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  YES YES YES YES YES ER KOMT EEN BOEK!!! Hoe wat waar en wanneer, die moet ik hebben!!

  Het pakket zou ik graag winnen omdat, nouja, feestdagen zijn STRESS! I need it in my life haha

  Suc6 met de verkoop!

 11. Cassy
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  En nee ik zit niet te schelden achter mijn laptop.
  Jouw verhalen over Mr. Wrong zijn om te smullen, maar deze holiday gift box ook:D
  En moet toch heel eerlijk zeggen dat ik anders waarschijnlijk niet van het bestaan had geweten, omdat ik eigenlijk niet zo vaak op de Beauty bakery kijk.. Maar er nu eigenlijk wel achter ben gekomen dat ik dat wel vaker moet doen om je fijne producten maar ook omdat ik en alle andere lezers dan nooit meer van je verhalen over Mr. Wrong kunnen smullen.

  Als ik een Holiday gift box zou mogen winnen zou ik deze voor mijn pleegzusje onder de boom leggen. Ze vind het altijd leuk als ze mijn douche/badder/creme spulletjes mag gebruiken, daarom vind ik verdient ze haar eigen fijne producten (kan ik een keer een scrub van haar gebruiken)

 12. Sanne
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  ER KOMT EEN BOEK. ANGEL SCHRIJFT EINDELIJK EEN BOEK. JAAA HANG DE VLAG UIT!! Ik ben zo benieuwd, kan niet wachten:). De christmas box ziet er heel mooi uit, ik hoop dat ze every single one of them wordt verkocht! Het is je gegund! X

 13. Claudia
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  THE LORD BE PRAISED ER KOMT EEN BOEK.

  Fuckyeah. Vrouw, ik hoop dat elke box de deur uit vliegt, dat je een waanzinnig decadente kerstbelevis hebt met je vent en dat het aankomend jaar alles brengt waar je ooit of nooit van hebt gedroomd. Ik wacht in spanning op aankomende zondag!

 14. Charine
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Sinds de herfstvakantie volg ik je stukjes. Wat een heerlijke ‘guilty pleasure’. Ik bedacht me net dat ik jouw stukje nog ‘tegoed’ had. Helemaal blij met het feit dat het al dinsdag is en het dan korter duurt tot zondag. Maar toen llas ik de eerste zinnen. Balen! Maar helemaal terecht. Snap dat je werk heel belangrijk is! Hoe tof dat je een boek gaat schrijven! Ik hoop enorm dat, die over een tijdje uitkomt!! Ik doe mee voor mn mama. Roze is haar favoriete kleur en ze is dol op fijne lichaamsverzorging. Zou een mooi pakje onder de kerstboom zijn. Jij ook hele fijne feestdagen! Ik kijk alweer uit naar zondag :)

 15. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  A book.. for REAL?! HALLELUJAA THANK YOU!!!!

 16. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Nou wat je zegt over dat schelden klopt precies, ik keek zo uit naar het nieuwe deel van Mr. Wrong! En nu moet ik weer een weekje wachten, damn. Om het goed te maken wil ik wel zo’n leuke box winnen hoor, vooruit. Dat weegt maar net op tegen mijn verdriet! Ik zou deze box willen delen met mijn moeder, we zijn allebei gek op body producten. Mijn moeder houdt vooral van scrubs, ik ben meer fan van gezichtsproducten en douchegels. Deze geuren klinken heerlijk!

 17. ess
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Oeee ik zou heeeel graag dit pakket willen winnen. En op de vraag voor wie antwoord ik : voor mezelf! Ik ga niet liegen dat ik het voor mijn moeder wil winnen of vriendin of tante of buurvrouw, je mag jezelf ook een keer verwennen toch? Ik ben een hbo studente die getrouwd is en ook nog een bijbaantje heeft dus heb weinig tijd voor mezelf. Ik heb een moeilijke jaar gehad waarbij ik voor mijn propedeuse vocht en tegelijkertijd mijn bruiloft plande. Nu inmiddels een jaar verder heb ik het gehaald maar het blijft soms nog moeilijk. Ik heb wel een hele lieve man dus dat maakt alles goed! Dus ja, ik wil dit pakket winnen voor mezelf want ik vind dat ik dit verdien.

 18. Chell
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  wat een prachtige box! Ik heb mijn schoonzus getrokken met lootjes trekken, dus voor haar ga ik er sowieso eentje bestellen.
  Dan zou ik heel graag een box voor mijn mama willen winnen, omdat ze altijd voor me klaar staan. Me ellenlange gezeik aanhoort. Geeneens zo heel vaak commentaar geeft als ik weer een gore boer en/of scheet tijdens het eten laat. Een suprisefeestje voor me organiseert als ik geslaagd ben.

  Echt (en deze meen ik) de aller liefste is die ik ken.

 19. Renate
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Oeh! super leuke kerstbox!

  Deze zou ik graag cadeau doen aan mijn lieve huisgenootje. Wij hebben een mooi (nep) kerstboompje maar helaas ligt daar niks onder. Ik zou deze dus graag voor haar onder de boom leggen omdat ze altijd zo lief is voor iedereen en dat wij altijd de grootste lol met elkaar kunnen hebben.
  En ik denk dat mijn cadeautje voor volgend jaar ook bekend is ;) de verhalen van mr. wrong/right en alle andere sappige verhalen in een boek, heerlijk!

 20. Selma
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Leuke producten ik ga zeker een kijkje nemen in je webshop. Je hebt toch een hoop lezers die voor jou verhaal op de blog van Serena komen waarom betaald Serena je dan niet?

 21. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Haha yes!! Een boek !!

  Ik zou het pakketje graag willen winnen voor mijn man! Hij jat altijd mijn douche spullen, omdat die zo lekker ruiken. Nu kan ik hem dit mooie Holiday Gift Box schenken, want hij is ook nog is jarig op kerst! En eigenlijk wil ik gewoon dat hij van mijn spullen afblijft.. grr

  Succes!!

 22. jana
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  YES! je gaat een boek schrijven!! EIN-DE-LIJK. Ik lees altijd met smart je belachelijk grappige verhalen.
  Ik wil deze heerlijke box graag winnen voor mijn lieve moeder, omdat zij mij altijd uit de put heeft getrokken met haar oneindige geduld de afgelopen 3 jaar. Ik ken niemand met zo’n warm hart als haar.

 23. Stephanie
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Je hebt het vast al vaak gehoord, maar met die mr wrong van je kan je best brood op de plank brengen! Schrijf een boek(als je daar nog niet mee bezig bent) en gegarandeert dan deze als warme broodjes over de toonbank gaan!

  • Serena
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   Volgens mij vertelt ze juist dat ze een boek aan het schrijven is, haha! Goed lezen! 😂

 24. Sharona
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Lieve Angel,

  Omdat ik altijd heel stil zonder je te laten weten hoe goed geschreven ik je stukken vind, iedere zondag kom lezen hoe jouw mr. Wrong avontuur verder gaat, wil ik dat pakket niet winnen, maar ga ik m wel kopen. First thing ill do tomorrow, promiss. Je bent een topper, je schrijft fantastisch en daar mag inderdaad best wat tegenover staan.

  Liefs

 25. Alba
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Ik snap niet helemaal dat je niks verdient met je verhalen over Mr Wrong, dat zou wat mij betreft best mogen… Serena verdient toch ook met haar blog, krijg jij dan geen reclame-inkomsten of… weet ik veel hoe dat werkt? Dit zal vast ingewikkelder zijn dan ik denk, maar: je verhalen zijn het in ieder geval waard, wil ik maar zeggen.
  Superveel succes met je boek! En weet dat ik niet per se geniet van je misère, maar wel van hoe je het opschrijft. In de accentenvideo met Serena heb ik ook ontzettend om je moeten lachen, je hebt echt veel humor en komisch talent. Ik gun de box daarom aan jou. Fijne gezellige feestdagen met Mr. Wrong, right? ;) Geniet ervan!

 26. Petra
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  De intro slaat eigenlijk wel op mij. Soms betrap ik mezelf erop hoe triestelijk verslaafd ik aan je verhalen ben Angel!
  Het pakket zou ik heel graag winnen voor mijn twee lieve huisgenoten (en ook een beetje voor mezelf) om er de badkamer van ons Utregse flatje mee op te fleuren!

 27. Melany
  14 december 2015 / maandag, 14 december 2015

  help me help you! Dat is toch de werkelijke kerstgedachte? Ik zou heel graag een pakketje willen winnen voor mijn lieve oma. De schat is er altijd voor mij! 67 jaar en toch als er weer een fashion emergency is slentert ze de hele stad met me door! Een topper die wel een heerlijk verwenpakket met al deze lekker producten verdiend! Alvast fijne feestdagen!
  X Melany

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *