Happy Holidays!

Door Angel – Gezellig hè? Ik heb er zin. Hoewel het nog steeds niet duidelijk is hoe mijn kerstdagen eruit gaan zien, kijk ik er toch enorm naar uit. Vroeger was het allemaal wat eenvoudiger, toen opa, oma en papa nog leefden. Zoals de rest van Nederland, schraapten we gewoon de hele familie bij elkaar en gingen we lekker drie dagen lang zitten vreten. Nu zijn we eigenlijk nog maar met z’n drietjes dus tijdens de feestdagen zet mijn moeder haar deur altijd open voor iedereen die nergens terecht kan. En zo stroomt het huis elk jaar weer vol met gescheiden vrouwen, single vrouwen, personeelsleden van mama’s bedrijf die alleen zijn, vrouwen die even geen zin hebben in hun man, vrouwen die helemaal nergens zin in hebben maar ook niet alleen willen zijn met kerst, of juist vrouwen die gewoon hun hele gezin meesleuren. Het is een gezellig zooitje ongeregeld van voornamelijk vrouwen en zo eindigen we eerste kerstdag laat in de avond vaak met zo’n tien tot twintig wijven op de grond, allemaal met hun broekritsen open van het vele vreten, in slaap vallend op een wijvenfilm. Alles ligt door elkaar en over elkaar heen en iedereen blijft slapen op de plek waar ze toevallig in slaap vallen. Het is een beetje een traditie geworden die ik eigenlijk wel leuk vind. Behalve voor Hef, voor hem is een dergelijk tafereel natuurlijk geen reet aan. Al die wijven bij elkaar die non-stop zitten te kippenhokken. Voordat hij mij ontmoette, ging hij meestal tijdens de feestdagen met zijn beste vriend naar een verre bestemming. Naar L.A. of naar Bankok of zoiets waar ze dan een dag of tien in een vijfsterrenhotel gingen hangen. Ik vind dat iedereen moet doen wat hij of zij wil met kerst. Waarom bij een stel vreemden zitten die toevallig wel jouw achternaam dragen maar die je eigenlijk alleen met kerst en op uitvaarten ziet? Ik heb het jaren gedaan maar ben er nu te oud voor. Ik doe wat ik wil, het leven is tekort om dingen te doen waar ik geen zin in heb. Daarom heb ik vorig jaar met de kerstdagen ook tegen Hef gezegd dat hij meer dan welkom is bij ons thuis maar dat als hij ‘m met zijn beste vriend lekker wil peren naar Bankok, hij dat vooral lekker moet doen. En dat heeft hij gedaan. Ik vind dat wel leuk, dat wij op dat gebied niet zo conservatief zijn. Tot dat we zelf een gezin hebben natuurlijk. Dan wil ik graag zes kerstbomen in huis en twaalf kinderen aan tafel die de hele boel afbreken.

‘Ja, maar met kerst moet je toch samen zijn?’ Nee hoor, helemaal niet. We zijn het hele jaar samen. Zijn beste vriend woont in Denemarken en in Los Angeles en zo vaak zien zij elkaar niet. Bovendien wil ik eerste kerstdag altijd met mijn zus naar de kerstborrel van papa’s stamkroeg. Dat deden we met papa en nu hij er niet meer is, willen we dat graag blijven doen omdat ze zulke lieve mensen zijn die zo goed voor ons zijn geweest toen het moeilijk was. Ook allemaal mensen waar Hef eigenlijk geen connectie mee heeft dus waarom zou ik hem daar verplicht mee naartoe slepen? Laat hem lekker uit een kokosnoot slurpen in een zwembad. Ik kan niet met hem mee omdat ik tot de laatste dag voor kerst hier in Nederland moet blijven voor mijn webshop. Zoals sommigen van jullie weten heb ik een webwinkeltje genaamd The Beauty Bakery. Na een heel jaar stukken schrijven over Mr. Wrong mag ik van Serena een plekkie gebruiken voor een stukje promotie van mijn kerstcadeautjes. Lief hé? Voor de mensen die mij alleen kennen van mijn avonturen met Mr. Wrong, leg ik graag even uit wat The Beauty Bakery is.

the-beauty-bakeryThe Beauty Bakery is een jaar of 8 geleden ontstaan uit het samenbrengen van mijn twee grootste hobby’s. Verrukkelijke taartjes eten en urenlang badderen. Stop die twee ingrediënten in de mixer en daar komt uit: The Beauty Bakery. Een feel good winkeltje vol zoete, decadente skin treats om jezelf uren mee op te sluiten. And guess what? Deze jongens gaan niet op je heupen wonen! Romige bath & body treats in de vorm van cupcakes, taartjes en whipped frosting met geuren die je doen watertanden. Huppekee, twee verslavingen in één. De producten worden gemaakt met natuurlijke fairtrade botersoorten, essentiële oliën, verse vruchten en omdat we alleen maar producten willen die intensief voeden, waanzinnig ruiken en wanna-touch zacht maken, wordt er op dure ingrediënten niet bezuinigd, en dat merk je! Natuurlijk wordt er niets op proefdieren getest. Hooguit op proefvrienden en proefzusjes. Smeert net wat lekkerder.

bath-cupcakes bath-hearts bath-macarons soap-cakes

In de loop der jaren is er bij The Beauty Bakery een soort kersttraditie ontstaan waarbij we een paar honderd boxen tot de nok toe vullen met bestsellers uit de collectie. Deze worden dan met flinke kortingen van rond de 50% aangeboden zodat iedereen ervan kan genieten en dat is dan weer ons kerstcadeautje aan de klant. De feestmaand is tenslotte al duur genoeg. Met deze voorbereidingen ben ik in september al begonnen en dat is een flinke klus want elk potje heb ik eigenhandig gevuld. Als je dan bedenkt dat er in elke box zo’n vier potten zitten en dat vermenigvuldigt met het totaal aantal boxen, kom je tot een conclusie dat ik meer dan tweeduizend potjes heb gevuld met scrubs, body butters, skin frostings, noem maar op. Holy moly, tweeduizend! Dewi heeft zelfs speciaal voor de xmas boxes met de hand allemaal life size macaron key rings gemaakt. Kijk hoe mooi!

macaronsGelukkig sta ik er niet alleen voor en heb ik een aantal lieve vriendinnen die me graag komen helpen en dat is zo gezellig! Ik zet dan op de achtergrond Sky Radio Christmas channel op, om mijn pc zet ik een brandend haardvuur, een paar emmers thee met koekjes erbij en beuken met zijn allen.

gift-box-rijZo hebben de afgelopen weken er voor mij uit gezien. Ik heb inmiddels drie spijkerbroeken waar van slijtage gaten in de knieën zitten, ik heb een bottenstelsel als van een mijnwerker en ik kan na de kerst even geen taartje meer zien maar het resultaat mag er zijn! Het is gelukt en we hebben drie soorten xmas boxes gemaakt. Santa’s Gigantic gift box, Santa’s Medium gift box en Santa’s Little gift box.

nb-santas-little-gift-box

nb-santas-medium-gift-box

nb-santas-gigantic-gift-box

(Ik krijg de afbeeldingen helaas niet scherper, sorry daarvoor!) Ondanks dat de producten er door het roze kleurtje mierzoet uitzien, heb ik er dit jaar bewust voor gekozen de geuren iets neutraler te houden met geuren als Ooh la la…! en Twinkle Twinkle. Dit zijn geuren waarbij de nadruk meer ligt op parfums en vrouwelijke geuren met een subtiele hint cupcake frosting en/of macarons. Niet iedereen houdt ervan om naar taartjes te ruiken dus deze boxen zijn geschikt voor een groter publiek. Ik zal Santa’s Gigantic gift box uitlichten omdat deze de meeste goodies bevat.

So Santa… what’s in it?

 • Ooh la la…! Whipped Sheabutter Sugar Scrub 155ml
 • Ooh la la…! Creamy Skin Frosting 155ml
 • Twinkle Twinkle Bubble Jelly 155ml
 • Smoothing Hair Conditioner 155ml
 • Rudolfs Raspberry Soap Heart 20 gr
 • Frosted Rose Soap Heart 20 gr
 • Merry Berry Bath Muffin 130gr
 • Strawberry Drizzle soapsicle
 • TBB Gift voucher t.w.v. €10,-
 • Frosted Rose Bath Petals
 • Shower puff milkshake
 • Candy cane

And what will we smell like?
De fruit- en bloemgeuren spreken voor zich maar ‘Ooh La La…!’ en ‘Twinkle Twinkle’ verdienen een uitgebreide toelichting.

Ooh la la…! is het nieuwe paradepaardje in de Beauty Bakery collectie. Voor de xmas boxes hebben we bewust voor deze geur gekozen omdat we eigenlijk nog niemand tegen zijn gekomen die zei ‘Hm… wel lekker maar niet helemaal mijn ding’. Werkelijk iedereen die als proefkonijn mocht ruiken, vond de geur zo betoverend lekker dat ze de pot bijna dwars door hun neuzen ramden. We hebben extra ons best gedaan op Ooh la la want de neus wil natuurlijk ook wat, and boy… is he in for a treat! Het heeft de perfecte balans tussen een wolkje pink pastry en een chic parfum uit het hoogste segment. Deze decadente geur is geïnspireerd op een wereldberoemde klassieker die in de jaren twintig werd ontwikkeld om de vrouw te bevrijden van de, toen heel gewone, één-bloemige geuren. Jaren later was zelfs Marilyn Monroe fan en zo werd het parfum geboren waar waarvan er nog steeds iedere dertig seconden een fles wordt verkocht. Can you believe it? De vrouwelijke, romantische geur is opgebouwd uit verschillende bloemen als witte roos, jasmijn, pink grapefruit blossom en white musk. Aan deze basis is een subtiel snufje macaron frosting toegevoegd en dat magische ingrediënt geeft Ooh la la de lichtzoete finishing touch. Sexy, romantisch en supervrouwelijk. Jawel, dit is het betere werk. Want voor minder komen we ons nest niet uit.

Twinkle Twinkle
Twinkle Twinkle is de winter in een potje. Als je op kerstochtend even op je fluffy pantoffels naar buiten gaat, je weet wel, zo’n frisse, ijskoude sprankelende wintertochtend en je snuift even een flinke teug lucht op dan ruik je vers gevallen crispy snow, een strakblauwe lucht en misschien, als je mazzel hebt, een winters zonnestraaltje. Fantaseer daar een heel in de verte een scheutje pink lemonade, een vleugje sunriped raspberries en een slokje champagne et viola, je hebt de heerlijke geur van Twinkle Twinkle te pakken. Deze geur barst van de energie, vrolijkheid en happiness en dat is precies wat we in de koude, depressieve wintermaanden nodig hebben!

How to use?
Dat lijkt ons geen hogere wiskunde. Maar voor de vorm zullen we toch een kleine handleiding geven. Als cadeau weggeven, iemand heeeel blij maken en de rest van je leven spijt hebben dat je hem niet voor jezelf hebt gekocht. Of nog beter, lekker voor jezelf bestellen. Sluit jezelf op in de badkamer en kom er volgend jaar pas weer uit. Verstand op nul zetten en je laten meevoeren naar een pastelkleurige wereld waar alles mooi, lief en gezellig is. Genieten zonder een gram aan te komen en tranen met tuiten janken van geluk.

Een prachtige giftbox die je met veel trots onder je kerstboom kan leggen. Wil je met de feestdagen lekker decadent uitpakken? Trakteer dan jouw loved one (of nog belangrijker, jezelf) op een  schatkistje vol verrukkelijke skin treats voor eindeloze verwensessies in bad, in bed en onder de douche. Allemaal roze bestsellers om de donkere wintermaanden knus & comfy mee door te komen. Stuurt kleine paniekaanvallen de deur uit en tovert je badkamer om in een privé spa at home. Heb je best verdiend.

Leuk toch? Zo. Dank voor je aandacht. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik. En omdat ik vandaag toch in een royale bui ben, geef ik ook nog drie boxen weg. Wil jij er één winnen? Laat dan een comment achter waarin je laat weten voor wie en waarom je een Santa’s Gift Box onder de kerstboom wilt leggen. De liefste pik ik eruit en krijgen van mij een Gift Box opgestuurd. Hoe en met wie jij kerst ook viert, Happy holidays, darling!

Heel veel liefs, dikke knuffels en veel dank voor jullie gezelligheid hier op Beautylab,
Angel

Volg:

102 Reacties

 1. Resie
  22 december 2016 / donderdag, 22 december 2016

  Oooh zo heerlijk roze! Mag ik die dan voor mezelf onder de kerstboom leggen?
  Ik ben al verliefd op hoe die eruit ziet.. laat staan hoe fijn het voelt en ruikt.
  Oké, ik zal ‘m delen met mam. Ze kan wel wat vertroeteling gebruiken!
  Hoe zij de kerst dan viert? Ik vrees dat ze de badkamer niet meer uitkomt.. :)

 2. Iris
  21 december 2016 / woensdag, 21 december 2016

  Ik zou graag een box willen winnen voor mijn moeder, zij is op 24 december jarig en doordat het al zo’n dure maand is en we het niet heel erg breed hebben lijkt het mij super om haar met een extra cadeau te verrassen! Ze is gewoon een topwijf. Ze staat altijd te kijken bij de skincare en doucheproducten in de supermarkt, haha. Maar dan vind ze het te duur en neemt ze het toch maar niet.. dit zou het ultieme cadeau zijn! :D

  Liefs, Iris

 3. Renske
  18 december 2016 / zondag, 18 december 2016

  Angel!
  Wat zou ik graag een box voor mezelf willen winnen!
  De liefste comment wint? Nou.. ik vind mezelf heel lief.

  Fijne kerst! Liefs.

 4. 17 december 2016 / zaterdag, 17 december 2016

  Jouw schrijfstijl is zó heerlijk! Ik geniet al het hele jaar van je avonturen en je humor is werkelijk prachtig. Maar om maar meteen to-the-point te komen, tuurlijk zou ik ook graag zo’n mooie box willen winnen!
  Mam en ik hebben best een zwaar jaar gehad, maar we hebben elkaar er lekker doorheen gesleept. Van de zomer ging eerst mijn relatie uit, zodat ik huilend dakloos op papa’s stoep stond. En je raad het al, nog geen twee weken later ging mijn moeder’s relatie uit en stond zij ook in tranen bij mijn paps op de stoep (die twee hebben een relatie die een medaille verdiend trouwens).
  Gooi er nog een einde-contract tegen aan en als we toch bezig zijn, tja, die Trump he, die maakt ons ook wel een beetje bang. Goed, mijn mama is de sterkste vrouw die ik ken en ze knokt zich er steeds maar weer doorheen. Ze blijft cursussen volgen zodat ze een goede baan kan vinden, ze blijft op haar eigen benen staan terwijl ze altijd gewend is geweest aan een-man-in-huis. Het is een topvrouw en ze verdient een topcadeau!
  Fijne feestdagen!!!

 5. Shalini
  17 december 2016 / zaterdag, 17 december 2016

  Deze box zou ik graag willen winnen!!!!juppie wat maken de kleuren me toch zoooo blij. 19 december zijn we 1 jaar getrouwd en wat zou t toch heerlijk zijn zo verrast te worden. Ben benieuwd!!!!Duimennnn

 6. Suus
  16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

  Hi Angel,
  Je zal het geloven of niet maar ik zou deze giftbox graag winnen om met mijn vriend samen te gebruiken! Ondanks dat hij natuurlijk hartstikke stoer is ;), houdt hij er ook wel van om zo nu en dan even lekker te pamperen.

 7. Yara
  16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

  Heerlijk weer Angel,
  Word altijd zo blij van jou Artikelen. Zelf ga ik deze kerst mijn lieve vriend opzoeken in Amerika ! Kijk er erg naar uit!

  Ik zou graag deze giftbox willen winnen voor mijn lieve moeder, omdat wij thuis uit een groot gezin bestaan en zij het hele graag bezig is met ron racen om voor ons allemaal te zorgen plus nog een zieke oma daar boven op. Ze neemt nooit tijd voor zichzelf en verdient het wel om af en toe eens lekker te kunnen baden met wat heerlijkheden ;)

  Ik wens jou alvast hele pretige feestdagen!
  Liefs.

 8. mex
  15 december 2016 / donderdag, 15 december 2016

  Aah ontzettend leuke winactie!
  ik zou een box willen winnen voor mn moeder, omdat ze altijd zo vreselijk stinkt.
  Grapje natuurlijk 😜. Gewoon omdat ze het verdiend lekker verwend te worden en eens tijd voor haarzelf mag hebben. Gewoon omdat ze mama is en al een verschrikkelijk druk leven heeft gun ik haar deze verwennerij wel en zal ik goed mn best doen om er vanaf te blijven gehe..

  Mam is niet de enige die zo’n mierzoete box verdiend en daarom gun ik hem iedereen deze kerst ❤️🎄

 9. Valerie
  15 december 2016 / donderdag, 15 december 2016

  Hi Angel
  Wat een mooie spulletjes !

  Ik wil heel graag een box aan mijn lieve moeder geven. Dit omdat ze zo bijzonder sterk is, en zorgzaam is voor mijn kleine halfbroertje, die sinds een paar jaar geen vader meer heeft. Ook is ze net als ik een echte beauty lover! Ze werkt dag en nacht als verpleegster in het ziekenhuis en regelt alles zelf. Ze heeft sinds kort een nieuw huis geregeld waar ik super trots op ben. Ze heeft als kerstpakketje van haar werk, een cadeautje voor mij uitgezocht in plaats van voor haarzelf <3. Ze zei dat ze niks terug wilde hebben, maar zij verdient van mij een extra mooi en leuk cadeautje onder de boom !

  Xx Valerie

 10. Bjork
  15 december 2016 / donderdag, 15 december 2016

  Wauw wat een geweldige boxen! Dit komt echt als geroepen, omdat mijn beste vriendin 20 December eindelijk weer terug komt naar Nederland uit Ierland. Ze heeft er een jaar gewoond en ik heb haar ontzettend erg gemist. Ze is jarig rond de kerst dus ik doe ontzettend mn best om een leuk cadeautje voor haar te vinden. Ik kan bij haar niet met iets basics aankomen dus vandaar dat ik graag mee zou doen met deze win actie en mocht ik hem niet winnen dan koop ik hem gewoon lekker! haha.

 11. Glyn
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Ik wil heel graag een giftbox winnen voor mijn schoonmoeder, die de afgelopen 3 maanden aan één stuk door pech heeft gehad.
  En ze zorgt altijd voor iedereen, dus nu mag zij een keer vertroeteld worden.

 12. Vera
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Wauw dat ziet er leuk uit! Ik weet zeker dat het jou tijd en energie waard is geweest.. wat een leuke boxen! Ik zou hem super graag onder de kerstboom willen leggen voor mijn lieve vriendinnetje die net is verhuisd naar een huis met een heerlijk bad!
  Ook is ze gek op roze dus dit komt wel goed.. heeerlijk!
  Iedereen merry xmass!

 13. Joelle
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Voor mijn lieve mama! Verdient ze, na jaren hard voor 4 kinderen gezorgd te hebben! Nu heeft ze het moeilijk met mijn jongste zusje van 8. Stiekem zou mn moeder wel tijd voor haarzelf willen nu haar oudere kids al voor zichzelf kunnen zorgen maar mijn zusje laat dat niet toe

 14. Olga
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Hallo!

  Ik wil heel graag mijn lieve zus Sophy verrassen met een leuke box! We zijn op het moment beiden in verwachting en schelen maar 2 weken van elkaar. We zijn uitgerekend in februari. Ook verwachten we beiden een jongetje, dus we kunnen beiden voor de komende jaren gedag zeggen tegen alles wat roze is!

  Helaas heeft mijn zus het vele malen zwaarder met haar zwangerschap dan ik, en lijkt het me SUPER leuk om haar hier mee te kunnen verassen! Een heerlijk pakket voor haar ALLEEN!

  Liefs!

 15. Charlotte
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Voor mijn lieve mama die in Spanje woont, helaas kunnen we kerst niet samen vieren omdat het niet zo goed gaat met mijn vader, en hij de ziekenhuismolen in die periode inmoet.. Wegens omstandigheden kan ik ook die kant niet op met kerst… 12 januari komt mijn moeder naar Nederland voor een mamadochter week, en wat zou nou mooier zijn dan haar te kunnen verrassen met zoiets lekkers? Ze zou het heerlijk vinden en heeft het meer dan verdiend! :)

 16. Chell
  14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

  Hi Angel,
  Dit soort verhaaltjes zijn toch de leukste reclame die er is? Het biedt in ieder geval veel kado-inspiratie. Mocht ik winnen (waarschijnlijk niet, ik heb al te veel mooie verhalen gelezen), dan zou ik hem graag aan mijn moeder willen geven. Mijn moeder die altijd klaar staat voor ons gezin en momenteel uit datzelfde gezin problemen ondervindt. Ik wil haar een hart onder de riem steken en haar mijn onvoorwaardelijke steun schenken.
  Liefs, en een hele mooie kerst gewenst!

 17. Neme VdB
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Ik doe mee voor mijn nicht omdat ze een toppertje is❤

 18. 13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Ik zou graag een gift box onder de kerstboom van mijn vriendin willen leggen.
  Zij heeft bij de bevalling van haar dochter vorig jaar mei! haar staartbotje ontwricht. Hier is ze nu pas achtergekomen en moet hem volgende week weer recht laten zetten…
  Omdat dit waarschijnlijk een zeer pijnlijke ervaring gaat worden gun ik haar wel wat lekkers om te ontspannen.

 19. Fatima
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Nope, ik doe niet mee. Ga hem lekker voor mezelf aanschaffen! Heerlijk!

 20. Danique
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Ahhhhh heeeerlijk! Kwijl altijd weer weg bij de jaarlijkse tentoonstelling van de goodie boxen van TBB voor kerst. Voor wie? Voor mezelf natuurlijk!!!

 21. 13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Ik doe heel graag mee. Ik wil mijn moeder verrassen omdat ze me altijd bijstond ik mijn slechte periodes de afgelopen jaren. Ze heeft me sterker gemaakt. Ik ben blij met zo een moeder.

 22. Beate
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Hoi Angel, ik gun eigenlijk 2 hele dierbare vriendinnen zo’n über (sm)heerlijke box van jou.. Nummero uno Le.. Le heeft pas geleden haar lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan met het openen van haar Nailbar waar ik ruim een jaar kind aan huis was bij haar thuis. Maar na de opening werd haar oudste pukkie opgenomen in het ziekenhuis waar ze nog steeds (bijna een week nu) ligt. Le verdient het om zichzelf eens even lekker in de watten te leggen. De andere zou ik gunnen aan mn andere mattie Serena, zij is nu 37 weken zwanger van haar eerste baby boy, en typeert zichzelf nu als formaatje zeekoe.. (ik noem het liever mooi zwanger maar dat terzijde) Over een paar weekjes is ze omsingeld door p**p luiers, kots en een jankend klein lief monstertje, dus even genieten in bad verdient ze dan toch wel? (stiekem wil ik er liever zelf 1 winnen hoor LOL) Heel veel liefs, en maak er een gezellig vreetfestijn van! Plaats het maar op Instagram, dan geniet ik graag mee!

 23. 13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Fijne feestdagen Angel! :)
  Superleuke actie maar ik heb al zoveel mooie reacties zien staan, kies er maar gewoon de mooiste uit! :) Hashtag kerstgedachte!

 24. Jenneke
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Lieve Angel,
  Voor mijn vriendinnetje Lisa zou ik graag zo’n heerlijk ruikend pakketje winnen. Afgelopen november is de vader van mijn vriendin omgekomen bij een vrachtwagenongeluk in Frankrijk, de afgelopen weken waren al intens verdrietig en immens moeilijk en de komende tijd wordt het gemis alleen maar groter. Om haar een mooie kerst te geven, en om haar weer iets op te kalefateren zou ik haar graag willen verrassen met zo’n heerlijk verwenpakket!

  Liefs, Jenneke

 25. Anita te Gussinklo
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Ik doe graag mee voor mijn zus, ik heb zelf al een aantal producten van de Beauty Bakery gehad en vind het allemaal zo heerlijk.
  Dat gun ik haar ook want het is een schat.

 26. Esmee
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Ik doe heel graag mee! Voor mezelf, maar ook voor mijn lieve mama, en liefste vriendinnen, want ik zou deze box lekker delen! Zodat we allemaal ons even kunnen opsluiten in die badkamer om ons vol te smeren met al die heerlijke geuren en producten, dat verdiend toch iedereen!

 27. Bianca
  13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

  Voor mijn moeder! Ze houdt enorm van een lekker warm bad nemen, haar intens droge huid verwennen en een uurtje rust met alleen een lekker muziekje aan. Maar nu mag ze alleen in bad als er iemand is om haar op te vangen. Ze heeft een bizarre ziekte gekregen deze zomer, waarbij de bloedvaten in haar hoofd ontstoken zijn (dus 10!!! weken heeft ze met knallende hoofdpijn rondgelopen, met het risico om blind te worden, hoe bizar hè.) Nu zijn ze er gelukkig achter wat het is en heeft ze prednison, maar als bijwerking van die zware kuur heeft ze diabetes en door het instellen heeft ze al een paar keer een hypo gehad. Life sucks sometimes. Maar ze gaat nog steeds lekker in bad, alleen met de deur open en mijn lieve vader als waakhond in de buurt. Dus ehm ja ik gun het haar! Fijne kerst Angel! (wij gaan er gewoon een ouderwetse kerst van maken, niet omdat het moet maar echt omdat het nog kan ;))

 28. Iris
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Voor mijn geweldige, kleine maar toch oh zo grote zus doe ik mee aan deze win actie. Het zit voor haar deze tijd even zeker niet mee. Nu al helemaal nu de kerst en oud nieuw inzicht komen. Haar relatie is verbroken na vijf jaar en daarnaast is ze zonder werk komen te zitten. Als begin 30tiger is ze er dan ook van overtuigd dat ze nooit meer een vent zal vinden. Terwijl we allemaal weten dat de ware prins op witte paard toch echt wel keer weer ooit gaat komen, die wel haar puberale buien en temperamentvolle, beschermende, maar ook wel lieve karakter van haar kan waarderen. Angel, jou verhaal met mr. wrong heeft dit wel bewezen.
  Ze is echte doorzetter en bijna nooit getreurd, en ze is zo nuchter als een vent, maar daarom verdiend ze nu extra deze giftbox die haar keer lekker verwend.

  • Tessa
   13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

   Nou Angel, dit vind ik toch wel een persoon die een van jouw gift boxes verdient om de voor haar extra donkere wintermaanden wat op te lichten! @iris sterkte voor jouw zus! Nieuw jaar, nieuwe kansen en ik weet zeker dat haar prins eraan komt (zei het op een schildpad in plaats van een paard) xxx

 29. 12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Laat ik eens origineel doen: mijn moeder! Nu ze eindelijk op pensioen is en kan doen wat ze wil, dumpt mijn broer drie keer in de week zijn dochter bij haar. Hoewel ze in het begin keihard riep dat dat het liefste was dat ze wilde, weet ik gewoonweg dat het te veel is voor haar. Nadat mijn vader enkele jaren geleden een soort hersenbloeding kreeg, heeft ze aan hem niet veel hulp en zo’n kleintje van een jaar gedeeltelijk opvoeden na je zestigste, ik zou er vriendelijk voor passen. Alsof dat nog niet genoeg is, dump ik elke woensdag mijn zoon van vijf bij haar én verwacht ik dat ze hem nog naar de voetbal transporteert ook, met de kleine meid van mijn broer onder haar arm. En dan zwijg ik nog over weekends dat ik eens wil gaan feesten, de broodnodige citytrips om de liefde tussen vriendlief en mezelf te doen oplaaien en al die momenten dat ik simpelweg even mijn zoon niet rond me wil hebben. Ik dump hem (wegens gebrek aan een andere oplossing) en verwacht dat zij er vanzelfsprekend met open armen en zonder morren staat. En helaas is het einde voor haar nog niet in zicht, want mijn broer heeft al duidelijk laten horen dat hij een tweede kind wil. Goh, laat maar zitten, die box gaat niet volstaan, misschien kan ik haar toch maar beter een lange reis rond de wereld cadeau doen ;-)

  • Vera
   13 december 2016 / dinsdag, 13 december 2016

   Met zo’n ondankbare kinderen verdient jouw moeder wel zo’n cadeau. In en in triest dat ze gedwongen wordt om haar kleinkinderen op te voeden. ‘Dump’ je kind maar bij de opvang (dan werk je maar wat harder om de opvang te betalen), doe niet alsof er geen andere oplossingen bestaan.

 30. sandra valkenburg
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Ik zou de box graag voor mijzelf onder onze boom leggen…..
  Sinds onze emigratie naar Noorwegen vorig jaar is kerst vreemd…aan de ene kant leeft het hier in het land ontzettend dus word je daar in mee gesleept, maar aan de andere kant voel je dan nog tig keer meer het gemis van familie.
  Ik ben ook nog eens vlak voor kerst jarig en ook dan is het gemis extra voelbaar.
  Het is een zwaar jaar geweest…nieuw land, nieuwe taal en een nieuwe baan…ik kan dus echt wel flink van “me time” in de badkamer gebruiken!

 31. Nienke
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Ziet er allemaal geweldig uit Angel!! En daarom zou ik ook graag mee willen doen met je gift-away en deze zou ik graag voor mijn moeder willen winnen. Ze staat altijd 24/7 voor mij klaar is en de meest geweldige oma voor mijn dochter. Ze heeft operaties ondergaan, maar niets hield haar tegen om hulp te bieden en zoveel liefde te geven! Ze is de meest loyale, toegewijde en liefdevolle moeder die ik mij kan wensen!

 32. Dorien
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mezelf! Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de producten en de heerlijke geuren die je beschrijft. Zoals elk jaar heb ik weeral vantevoren geraden wat mijn man me cadeau zal doen (een awesome Heisenberg Let’s cook snijplank, want ik ben gek op Breaking Bad ). ook heb ik al een paar keer een uitgeprinte foto van mijn cadeau mogen uitpakken omdat ie te laat was met bestellen :’) Hij is een schat hoor, maar eigenlijk zou ik het nog een beetje leuker vinden om eens echt verrast te worden, dus waag ik hier mn kans! Happy holidays xxx

 33. Charlotte
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Uhm….. Is het heel gênant als ik zeg dat ik zo’n Santa’s Gift Box keihard zelf heb verdient!? Ja he….? Toch is het zo! Ik heb een heavy jaartje achter de rug waar ik je helemaal niet mee lastig ga vallen maar zo’n heerlijke Gift Box winnen? Ja dat zie ik wel zitten!

 34. Amira
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Ahhh voor me zelf please! Verwend nest denkt weer eens aan haar zelf, gewoon omdat ze zichzelf the queen der cupcakes vindt!

 35. 12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Nou een keertje reclame maken na al je leuke verhalen over Mr.Wrong mag toch ook best wel eens.

  Lieve lieve lieve Angel, ik lees elke 2 weken graag je verhalen maar ik volg de Beauty Bakery ook al heel lang en heb al een paar keer lekkere dingen bij jullie besteld. De laatste keer was afgelopen zomer en toen had mijn dochter Indigo er een soorte vlog van gemaakt en op jullie fb pagina gezet. Nu vonden zowel dochter als ik dit zo leuk om te doen dat we binnenkort onze echte eigen moeder/dochter vlog gaan beginnen. Hoe gaaf zou het dan zijn dat we, door de 1e vlog voor jullie afgelopen zomer, hierover een vlog mogen maken wat er allemaal precies in het pakketje zit. Het is dan en een supermooi kadootje voor onze hysterische kerstboom en een leuk pakketje om over te vloggen. Indigo en ik zeggen dan ook heeeeeel hard nu: DOEONSDIEMAAR!!!
  Alvast een fijne kerst op jouw eigen manier en succes nog even met hard werken voor 1 van de leukste webshops die we kennen ♡
  Dikke knuffel
  Indigo&Marieke

 36. Melissa
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Mijn moeder! Ze is afgelopen tijd alleen maar in het huis van mijn broer bezig met behangen, verven etc (net nieuw opgeleverd). Daarnaast probeert ze mij ook zo goed mogelijk te helpen en te steunen omdat ik aan een dieet begonnen ben (Killerbody van Fajah Lourens). Dat zijn dus heel veel andere boodschappen dan normaal. Omdat ze zo veel voor ons doet, verdient ze een verwenpakket zoals deze! She’s an angel.

 37. Steffi De lange
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Super leuk weer ik heb gelijk de Giant box besteld voor mezelf en nog wat extra’s omdat ik mij weer niet in kon houden, een van deze goodies gaat waarschijnlijk naar mijn oma en zij is ook de gene voor wie ik heel graag de doos zou winne.
  zij betekent alles voor me en als er iemand is die ik blij kan maken met lekkere hebben dingetjes is het oma wel <3. Ik heb haar met Sinterklaas een klein stukje lush zeep in haar schoen gelegd met een gemaild berichtje (jaja hippe oma) waarna ze me huilend op belde dat ik dat niet had hoeven doen. Mijn oma is de liefste en als iemand eens iets extra's verdiend is het mijn oma wel!

 38. Tessa
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  WIHOEEH ik doe meeee! Zo een leuke actie. Volg je ook al op insta, geweldig mens ben je daar tevens. Zag dat je naar marilyn tentoonstelling was en dacht daar sleep ik ook mn zus mee naar toe!! Zij houdt echt van haar (zegmaar soort van). Helemaal leuk dus. Deze box zou ik graag aan haar willen geven, ooh la la zou haar dag helemaal toppie maken!! Ze woont op kamers en mist ons stiekem toch wel een beetje. En wat helpt beter dan jezelf lekker verwennen? Zeker met kerst. “They will only care when you are gone” aldus Marilyn. Je hebt gelijk miss Monroe..

 39. Denise
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Voor mijn lieve mama, weetje waarom? Gewoon omdat ik van haar houd, niet alleen met kerst maar altijd!

 40. Laure
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Hey Angel!

  Ik zou heel graag een gift box winnen voor mijn “chummy”, maar ze is hartstikke allergisch aan parabenen… :/ Bevatten je producten die toevallig?

  En het waarom… Ik zou heel graag een gift box voor haar winnen omdat ze al bijna 2 jaar amper vakantie dagen heeft gehad en deze herfst bijna een burnout aan haar been had. Ze is superlief en staat altijd klaar voor iedereen (ze heeft mij zwaar uit de nood geholpen toen ik sukkelde met mijn thesis), maar dat betekent spijtig genoeg dat ze vaak niet aan zichzelf denkt en zich niet genoeg verwend. Graag zou ik een gift box winnen voor haar omdat ze het verdiend om wat te ontspannen. Ze ‘baddert’ heel graag, maar door haar allergie heeft ze moeite om leuke, lekker geurende bad producten te vinden in de meeste winkels.

 41. Mariska
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Jij bedankt voor je leuke verhaaltjes het hele jaar door!

  Ik zou de box graag onder de kerstboom leggen voor mezelf. Gewoon, omdat ik zo f*cking trots op mezelf ben. Ik verbrak mijn relatie na meer dan 10 jaar en tegelijkertijd werd mijn contract niet verlengd bij mijn superleuke job. Maar ik vond een nieuwe job en ben blijer dan ooit in mijn eigen huisje in Amsterdam. En, ik heb ontdekt dat vrijgezel zijn in Amsterdam zo erg nog niet is ;) Toch zie ik wel een mini beetje op tegen kerst natuurlijk. Iedereen gezellig samen, stelletjes blehh. Maar daar kom ik ook wel weer overheen. En sowieso met dit leuke pakket (die de kleinste -geloof me – badkamer van Amsterdam vast op zal vrolijken).

 42. Rachida
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Ooh leuk! ik doe graag mee voor mijn schoonmoeder. Zij is de enige persoon die mij zo onwijs goed heeft gesteund ( en nog steeds ) tijdens mijn depressie. Zij was het laatste persoon waarvan ik het had verwacht, maar blijft mij continue verbazen hoe veel moeite ze doet om mij te helpen. Ik gun het haar daarom enorm!

 43. Mieke
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Superleuke winactie en ik doe dan ook graag mee.

  Ik zou de box onder de kerstboom leggen voor mijn jongste zus. Ze komt uitgerekend op 24 december terug na 3 maand India en 3 weken Australië. Het kind zal een jetlag van jewelste hebben, dus dan komt zo’n verwenbox onder de kerstboom zeker van pas!

 44. Virginie
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Lieve Angel, ik zou z’n heerlijke box geven aan mijn vriendin evi. Sinds september woont ze op zichzelf en ik weet zeker dat ze z’n box geweldig zou vinden. Toen wij afgelopen zomer op vakantie waren leerde zij mij kennis maken met de mr. Wrong verhalen. 12 dagen lang hebben we op het strand van curaçao jouw verhalen gelezen, een heerlijke tijd was dat. Xx

 45. MiriamH
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Daar hoef ik geen seconde over na te denken. Ik zou de box aan mijn dochter Emma geven. Deze 12 jarige meid is sinds dit schooljaar een brugpieper. We weten allemaal dat dat niet mee valt. Maar ik heb een bijzonder stoer exemplaar. Eentje die als enige uit haar vertrouwde klassie naar een andere school ging dat de rest, waardoor ze de eerste schooldag heel badass alleen dat grote plein op fietste. Tel daarbij op dat ze draagt wat ze leuk vind, en daardoor niet echt blend in de menigte zeg maar, geweldige resultaten haalt, nu al een leuke vriendengroep heeft opgebouwd, Als 1 van de drie als enige helemaal in het paars naar school ging op paarse vrijdag, vind ik als geheel onbevooroordeelde trotse moeder dat ze een mega badkamersessie wel verdient!!!

 46. 12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Hoppa, lekker ongegeneerde reclame maken. Niks geen in dagboekvorm verkapte stiekeme sluikreclame. You go girl!
  Dusse, ik doe ook gewoon lekker blunt; winnen graag! Voor mn zusje. Tegen de verwachting van Jan en alleman (& de wil van sommige) is ze stiekem getrouwd dit najaar. Met een man die haar jaren geleden belazerde. Maar ze heeft hem getemd en heeft de teugels strak staan, en ze heeft nu een prachtig schoothondje.
  Maar meneer zit bij de marine en moest meteen na de bruiloft op missie. 2 dagen voor kerst is hij weer thuis en kunnen hun wittebroodsweken beginnen. Dan is het natuurlijk top als ze helemaal fingerlikking good is, want die komen voorlopig het bed niet uit.

 47. Janneke
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Als ik zou winnen zou de box voor mama zijn! Met haar eigen bedrijf is het nu onwijs druk dus de kerstdagen kan ze dan ultiem relaxen! En gewoon omdat t mijn mama is!

 48. Vivian
  12 december 2016 / maandag, 12 december 2016

  Ohhhh, wat een geweldige box!
  Ik zou deze box zo ontzettend graag aan m’n lieve mama willen geven.
  Omdat ik zoveel van haar hou, maar dat eigenlijk veel te weinig zeg.
  Omdat ik om duizend reden zo trots op haar ben, maar dat nooit eerder heb gezegd. Omdat ze mijn rots in de branding is en dat op deze manier kan laten blijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *