Guerlain lente look 2016 | Spring Glow

Hebben we al lentekriebels? Nee hè? Ik ook niet. Maar soms, als de zon schijnt, en ik lekker in de weer ben met bloemschikken (ik weet het, super kneuterig) en productfoto’s schieten dan krijg ik heel even een korte flashback naar de lente van vorig jaar. Heerlijk buiten wandelen in je T-shirtje, zonnebrilletje op, ijsjes halen bij de Italiaan om de hoek. Ik heb er zo’n zin in!

De lente collecties stromen ook al langzaam de winkels binnen en ik moet zeggen dat deze vrolijke make-up producten absoluut bijdragen aan het lentegevoel. Zo reviewde ik eerder al de lente collectie van Chanel, de lente collectie van Yves Saint Laurent en later zullen de reviews van Dior en Givenchy nog komen! Maar nu eerst, de nieuwe lente collectie van Guerlain: Spring Glow.

guerlain spring look 2016
guerlain spring look inspirationCreative Director van Guerlain, Olivier Echaudemaison, had voor deze collectie slechts één doel: vrouwen gelukkig maken met zijn make-up! En ik kan je vertellen dat ik érg gelukkig word van deze vrolijke collectie.

guerlain spring glow 2016 - 8De Spring Glow collectie bevat zachte pasteltintjes afgewisseld met wat fellere kleuren make-up, gegoten in prachtige, glimmende en luxueus uitziende verpakkingen. Van deze chique verpakkingen alleen al krijg je een warm gevoel van binnen. Net als Olivier Echaudemaison ben ik er van overtuigd dat schoonheid ons gelukkig maakt. En dan heb ik het natuurlijk ook over innerlijke schoonheid, of de schoonheid van make-up producten. Het voelt gewoon zo heerlijk om een poeder op je gezicht aan te brengen die in een schitterend doosje zit! Het geeft me een mooi gevoel.

guerlain spring glow 2016 - 9 De blush en eyeshadow bevatten inspirerende woorden zoals ‘smile’ en ‘enjoy’ waarmee je ‘s ochtends tijdens het opmaken wordt wakker gemaakt. Superleuk! Maar ook word ik helemaal vrolijk van het prachtige pastel patroontje van het météorites poeder en de leuke pareltjes in de météorites base. Wow!

guerlain spring glow 2016 - 10Ik denk dat we het over één ding eens kunnen zijn; Guerlain steekt behoorlijk veel tijd en moeite in het ontwerp van hun verpakkingen. Deze producten zijn ware pareltjes om te zien! Ze zijn hebberigmakend mooi en alleen al om de looks zou ik ze in mijn bezit willen hebben! Maar, hoe is de kwaliteit? Let’s find out.

Météorites Base

guerlain spring glow 2016 - 17 guerlain spring glow 2016 - 18De Météorites Base bestaat natuurlijk al (het heet Météorites Perles en heeft witte pareltjes), maar speciaal voor deze lente collectie is er een nieuwe base ontwikkeld met zachtroze pareltjes. Het ziet er niet alleen übercool uit, maar het effect op de huid is ook zeer veelbelovend.

guerlain spring glow 2016 - 4 Pas op het moment dat je de base uit de flacon pompt, worden de parels gecrushed. De parels bevatten microbolletjes met ingekapseld diamantpoeder (!), dat het licht reflecteert. De parels bevatten ook parelmoerdeeltjes in goud, roze, blauw en groen die het licht weerkaatsen en de teint corrigeren. De parels bevatten daarnaast absorberende poeders en een polymeer die helpen om overtollig talg te neutraliseren en oneffenheden en rimpeltjes te vervagen.

Deze base zorgt er voor dat je huid er egaler en stralender uitziet, zonder overmatig highlight effect. Het is juist heel subtiel en fijntjes, en geeft de huid een natuurlijk glowy effect. Maar daarnaast houdt het de huid ook in toom wat glans betreft. Het effect is dan ook matterend, maar wel op een natuurlijke manier.

guerlain spring glow 2016 - 5De textuur is heel luchtig en waterachtig, het verdeelt gemakkelijk en wordt binnen no time opgenomen door de huid. Je hebt ongeveer 1-2 pompjes nodig. Het voelt lekker koel en ‘bubbly’ aan op de huid, ik vind het heerlijk!

guerlain spring glow 2016 - 7In fel zonlicht zijn de microshimmers wat beter te zien. In real life krijg je absoluut geen glittergezicht hoor, ze zijn héél subtiel aanwezig. En tijdens het verdelen over de huid is het effect ook veel minder heftig, blijft er alleen een frisse, heldere glans achter.

guerlain meteorites baseHet effect is misschien niet heel duidelijk te zien, maar zo op de eerste oogopslag lijkt mijn gezicht met de primer (rechts) helderder, frisser en stralender, omdat het meer licht vangt en weerkaatst. Het lijkt verder ook iets egaler en een tikkeltje matter. Het is dus een subtiel verschil, maar ik zie het wel en ik vind het effect dan ook erg mooi. De base voelt ook heerlijk koel, fris en gelachtig aan en trekt supersnel in, en heeft geen ‘vettig’ siliconengevoel. Jep, this is a keeper!

Météorites Voyage

guerlain spring glow 2016 - 14 Kunnen we even een momentje nemen om deze PRACHT EN PRAAL te aanschouwen?

Soak it in.

Heel goed. Nu kunnen we verder.

Hoe mooi is dit météorites poeder? De welbekende météorites pareltjes ken je misschien wel, maar voor de mensen die geen zin hebben om een vrij groot doosje met allemaal losse parels mee te zeulen is er nu deze handige (en minstens net zo mooie) Météorites Voyage compact poeder. Een compactere, handzamere versie van de parels-in-doosje.

guerlain météorites voyageIk vind hem werkelijk waar prachtig zo met al die kleine spikkeltjes aan pastelkleuren! Maar ook het doosje zelf is prachtig met die frisse, witte bovenkant met het leuke structuurtje. I’m in love!

guerlain spring glow 2016 - 15Net zoals de Météorites parels verschillende kleuren hebben, heeft dit compacte poeder ook verschillende kleurtjes. Elke kleur corrigeert weer iets anders; lila verheldert de teint, groen corrigeert roodheid, roze zorgt voor meer frisheid, wit matteert en goud geeft de huid een hele zachte shimmer. Alles bij elkaar zorgt het poeder voor een mattere, egalere en stralende glow met een soft focus effect.

guerlain spring glow 2016 - 6Op de huid, op mijn huid in elk geval, komt het poeder een beetje wit en krijtachtig over. Het effect is hier niet goed te zien, het verschil moet je eigenlijk echt op een gezicht bekijken.

guerlain meteorites voyageOok hier vind ik het effect subtiel zichtbaar. Links is mijn gezicht met een laagje foundation en rechts draag ik er nog een laagje poeder overheen. Mijn gezicht rechts lijkt iets egaler en matter. Het geeft mijn gezicht inderdaad dat mooie, zachte soft focus effect. Ik was bang dat dit poeder misschien te wit zou zijn voor mijn huid, maar dat valt gelukkig mee. Ik had wel verwacht dat het poeder mijn gezicht nog wat meer zou verhelderen, ik vind dat frisse, glowy effect wel meevallen.

Rose aux joues blush in Smile

guerlain spring glow 2016 - 12Het metallic rode doosje is een plaatje om te zien, en wanneer je het doosje opent komt er een frisse duo blush tevoorschijn. En wat me ook meteen opvalt is het woordje ‘smile’. Een perfecte start van de dag! Het doosje bevat verder een spiegeltje en een handig blush kwastje om de blush direct mee aan te kunnen brengen. Ik gebruik liever mijn eigen, grotere kwasten, maar voor onderweg moet ik zeggen dat deze kwast ook erg goed zijn werk doet.

De duo blush bestaat uit een vrij felle koraalroze blush gecombineerd met een zachtere lichtroze blush. Je kunt de kleuren apart of samen gebruiken.

guerlain spring glow 2016 - 1Hier zien jullie links de linker blush, in het midden de rechterblush en geheel rechts het resultaat van beide blushes samen.

guerlain spring glow 2016 - 10 (1)De kleuren zijn lekker fris en zomers en bevatten elk een héél subtiele gouden shimmer, die de wangen voorziet van een mooie, zachte glow. Het pigment is precies goed voor een blush; niet te intens en ook zeker niet te zwak.

guerlain spring glow 2016 - 9 (1)Het effect vind ik heel erg mooi! De ondertoon is niet heel koel en niet heel warm, waardoor deze blush zeer flatterend is voor meerdere soorten huidkleur en ook gecombineerd kan worden bij zowel koele als warme tinten oogschaduw.

Écrin 1 Couleur in Enjoy

guerlain spring glow 2016 - 13Voor de Spring Glow collectie voegt Guerlain een nieuwe tint toe aan het assortiment van de Écrin 1 Couleur palettes (mono eyeshadows), namelijk de kleur Enjoy. Deze zachte boterbloemgele kleur verheldert de oogleden en zorgt voor een sprankelende oogopslag. Daarbij zie je meteen het woordje ‘Enjoy’ bij het openen van het palette, ik word er meteen vrolijk van!

Het palette zelf is metallic roségoud en opent in de lengte. Binnenin vinden we een spiegeltje en een dubbelzijdige spons applicator.

guerlain spring glow 2016 - 2 Enjoy is héél zachtgeel en bevat een zeer subtiel shimmertje.

guerlain spring glow 2016 - 6 (1)Op mijn oogleden is de kleur zo goed als nude te noemen (ik heb dan ook een vrij gele ondertoon in mijn huid), het geeft mijn oogleden een mooie, egale en frisse basis. Onder de wenkbrauwen staat het ook mooi als zachte highlighter. Ik vind het vooral mooi dat mijn oogleden een er egalere, frissere oogopslag door krijgen, maar ik betwijfel of ik deze oogschaduw zo los zou aanschaffen. De kleur is niet heel bijzonder en is volgens mij ook in diverse palettes te vinden.

The Eye Pencil in Black Jack & Khaki Driver

guerlain spring glow 2016 - 16De oogpotloden van Guerlain zijn echt geweldig! Ze zijn intens gepigmenteerd, heel romig (bijna met de textuur van een gelliner) en blijven ook nog eens goed zitten. Voor de Spring Glow collectie zijn er 5 nieuwe kleuren uitgebracht, waaronder Black Jack (intens zwart) en Khaki Driver (kaki-olijfgroen met een gouden shimmertje).

De potloden worden verkocht met een puntenslijper (een hele scherpe en fijne) en aan de achterkant van het potlood bevindt zich een sponsje, waarmee je de lijnen eventueel kunt smudgen voor een smokey effect.

guerlain spring glow 2016 - 3
Romig en intens gepigmenteerd, deze potloden glijden over je huid en blijven na opdrogen muurvast zitten. Ze vegen en vlekken niet, en lopen niet uit. I love them!

guerlain spring glow 2016 - 8 (1)Hier heb ik Black Jack gebruikt als eyeliner en Khaki Driver voor een simpel kleuraccentje onder mijn ogen. Ik heb beide potloden mooi uitgesmudged voor een zacht, smokey effect. Vooral Khaki Driver vind ik erg mooi zo met dat gouden shimmertje erin. Geeft je oogopslag net even wat extra’s!

guerlain spring glow 2016 - 5 (1)Prijslijst;
Météorites Base – €64
Météorites Voyage compact poeder – €142,50
Rose aux Joues blush in Smile – €59
Écrin 1 Couleur mono oogschaduw in Enjoy – €34,50 
The Eye Pencil – €26,50 p/s

De nieuwe Spring Glow look 2016 van Guerlain is beschikbaar in een selectie van erkende verkooppunten vanaf 3 februari 2016, met uitzondering van L’Ecrin 1 Couleurs en Le Rose aux Joues die exclusief verkrijgbaar zijn bij Bijenkorf.

guerlain spring glow 2016 - 11Wat zal ik zeggen? Ik word helemaal blij en vrolijk van deze prachtige collectie. Guerlain is schitterend, maar wel érg prijzig, zelfs in vergelijking met andere high end merken. Mijn favoriete producten zijn de Météorites base, de Smile blush en The Eye Pencils, die nog enigszins betaalbaar zijn en die ik jullie ook echt kan aanraden! Het Météorites poeder is werkelijk een beauty, maar ik vind het echt veel te veel geld voor een matterend en verhelderend poeder. Het is een waar collector’s item, dus ik denk dat dit poeder alleen bestemd is voor de échte Guerlain liefhebbers en verzamelaars.

Wat vinden jullie van de Guerlain Spring Glow lente collectie 2016, is het iets voor jullie? Welk item zou jij willen toevoegen aan je stash?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

54 Reacties

 1. 21 februari 2016 / zondag, 21 februari 2016

  Een kort vraagje, zou het poeder ideaal zijn om je concealer mee te ‘setten’?

 2. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wauw echt een prachtige collectie! Ik had niet gedacht dat ik de oogschaduw zo mooi zou worden maar het effect is zo lekker fris. De oogpotloden lijken mij ook erg fijn.

 3. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Wauw, het zwarte oogpotlood is zo mooi gepigmenteerd!

 4. 7 februari 2016 / zondag, 7 februari 2016

  Super mooie look! De eyeliners zijn echt prachtig. Leuk dat de blush smile heet, je wordt er ook echt blij van zo mooi.

 5. Charlotte
  6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Misschien een beetje off-topic maar mag ik vragen waar je dat shirt/top/trui vandaan hebt (wit met dunne streepjes)?

  Ik vind ‘m echt suuuperleuk!!

  • Serena
   Auteur
   6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

   Hahaha, tuurlijk mag je dat weten! Hij is van Loavies.com, ik vind hem zelf ook erg leuk en lekker fris.

 6. 6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Ik vind de blush erg mooi! En de foto’s zijn weer prachtig, zo professioneel!
  x

 7. Esmée
  6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Echt WAUW, ik ben zo verliefd op jou foto’s. Zelf ben ik een beetje aan het experimenteren met macrofotografie en productfotografie, puur voor hobby (ik heb geen blog of website), en ik kan zoveel inspiratie uit jouw foto’s halen! xx Esmée (Houten)

 8. Diana
  6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Hi Serena, ik heb toch maar gekeken, prachtige make-up! Het is net kunst gewoon. Wauwwwww. Alleen die Enjoy mono oogschaduw valt beetje tegen? Al is de verpakking wel heel mooi

  • Serena
   Auteur
   6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

   Nee hij valt niet tegen hoor, het is een prima oogschaduw, maar ik koop zelf niet snel mono’s en ALS ik dat doe, moet het wel een heule bijzondere zijn!

 9. 6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Ik vind de producten er zeer mooi en luxe uitzien en ook de resultaten zien er mooi uit, maar de prijs vind ik wel aan de hoge kant. Ik zou het dus niet zo snel kopen. Maar een plaatje is het zeker wel!

 10. 6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Hele mooie collectie, ziet er prachtig uit alleen al om naar te kijken. Daar blijft het denk ik ook voor mij bij gezien de prijsjes. Mooie foto’s fijne review!

 11. 6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  De eyeliner pencils zien er wel erg mooi uit net als de primer. De overige producten zijn leuk, maar niet helemaal mijn ding.

 12. 6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Prachtig en zou het zo halen maar voor die prijzen…nee helaas is dit ver boven mijn budget en ik ben echt wel een prijs gewend maar dit is wel heel overdreven

 13. 6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Ik heb deze primer twee jaar geleden ook gehad (andere verpakking, dat wel) en die beviel inderdaad zo goed. Ik merkte ook daadwerkelijk verschil in mijn huid na langer gebruiken. Veel rustiger en egaler. Het poeder vind ik net als jij echt veeeeel te duur, haha.

 14. Marlous
  6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  142,50….? Serieus? Moet die 1 er niet gewoon voor weg :|?

  • Serena
   Auteur
   6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

   Nee, het is geen typfoutje! Ik moest ook twee keer kijken hoor.

 15. Sarah
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  150 euro voor poeder vind ik er toch wat te veel voor

 16. Michelle
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wauw, supermooie producten! Alleen denk ik niet dat ik zo’n hoge prijs zou betalen ervoor…
  Het valt me wel op hoe veel make-up je altijd gestuurd krijgt, waar laat je dat allemaal?! Hahaha

  • Serena
   Auteur
   6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

   Ik maak pakketten voor het goede doel en ik geef het weg aan vriendinnen, of ik maak een pakketje voor een winactie. Ik vind er altijd wel een goed plekje voor! ;)

   • Michelle
    6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

    Oh dat zijn wel goede oplossingen! Wat tof dat je ook dingen weggeeft aan het goede doel.

 17. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Zo mooi allemaal, maar ik scroll er toch snel doorheen. De prijs is me veel te hoog.
  xx

 18. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Prachtige collectie! Ik weet echt niet wat ik het liefst zou proberen: de verhelderende primer, het soft-focus poeder (met inderdaad een presentatie waar je naar kan blijven staren!) of de schattige blush… :D it’s all so pretty!

 19. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Heftige prijskaartjes zeg! Ik vind alle producten er wel drop-dead-gorgeous uit zien! Behalve de oogschaduw: mwah, niet zo’n bijzondere kleur om als mono aan te schaffen inderdaad

 20. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wat hebben ze die primer mooi gemaakt zeg met die parels. Verder trekt de make up mij niet zo erg maar de potloodjes lijken mij wel erg fijn.

 21. Saskia
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Laatst was je erg enthousiast over de base primer van Dior. Ik zit er sterk aan te denken om deze te kopen, omdat ik op de foto’s goed kon zien dat het je huid mooier egaal maakte en je minder roodheden had. Over deze primer van Guerlain ben je ook erg te spreken. Welke heeft je voorkeur?

  • Serena
   Auteur
   6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

   hi Saskia,

   die van Dior is wat dikker en crèmeachtiger, deze van Guerlain is meer gelachtiger. Die van Dior laat op mijn getinte huid een lichter waasje achter die de geelheid uit mijn gezicht haalt, die van Guerlain doet dat niet, maar die verheldert en verfrist wel wat meer. En als laatste die van Dior heeft een SPF en die van Guerlain niet (voor mij maakt dat niet zo veel uit, maar misschien voor jou wel). Beiden zorgen verder voor een mattere huid (die van Dior is sterker matterend dan Guerlain).

   Alles bij elkaar genomen gaat mijn voorkeur uit naar Guerlain. Ik vind die snel intrekkende gelachtige textuur erg fijn, en deze geeft mijn huid ook nog wat meer frisheid. Het lijkt meer te stralen, in vergelijking met die van Dior.

   Ik hoop dat je op basis hiervan een besluit kan nemen, laat me zeker even weten welke het geworden is!

 22. Sim
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Vind de blush echt heel mooi, zowel de kleur als verpakking. Zou alleen nooit 60 euro aan rouge uitgeven. Zoveel geld!

 23. Syl
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Ik ben benieuwd naar de primer. Maar de prijs…. woej…pfff

 24. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wow, prachtige fotos en hele bijzondere producten<3

 25. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wauw, wat een fantastische fotografie en producten tevens. Ziet er echt fabulous uit, zowel in de verpakkingen als op je gezicht. Wat een pareltjes zitten hier tussen!

 26. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Oh wauw wat een prachtige producten. Echt zo luxe en classy!

 27. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wat een onwijijijijijs mooie producten, holy crap. Alleen van het prijskaartje moet ik lichtelijk huilen.

 28. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Ooh dit ziet er zoo mooi uit! Wordt er helemaal hebberig van, maar helaas de prijs. Alsnog hele mooie foto’s!

 29. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wat zien alle producten er stuk voor stuk prachtig uit zeg! Love it! Maar, de prijzen zijn voor mij helaas net wat te hoog..

 30. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Prijzig, maar wat een plaatjes allemaal!

 31. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Ik begrijp dat je er blij van wordt, vooral de blush vind ik prachtig!

 32. Carina
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wel mooi maar inderdaad erg prijzig. Vooral omdat die parelprimer uit water en glycerine bestaan zowat. Duur grapje dan voor 64 euro.

 33. Ellen
  5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Hoi! Zou je met de oogpotloden ook kunnen thightlinen? Ik heb met normale oogpotloden altijd dat ze helemaal uitvegen aan het einde van de dag en dan eindig ik als panda! Blijven deze goed zitten?

  • Serena
   Auteur
   5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

   Ja, als je goed kijkt heb ik dat ook gedaan met de zwarte! Ze zijn alleen wel érg romig, dus ze kunnen een beetje gaan plakken bij je wimpers. Ik zou persoonlijk een iets drogere formule nemen.

 34. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Guerlain is echt mijn favoriete high-end merk. Alleen het is zó duur! Als het nou ietsjes beter betaalbaar was, zou ik zo de hele collectie in mijn bezit hebben. Dat poeder is prachtig en de kleur van de blush is zo gaaf! Lekker fel en aanwezig. Echt jammer van de prijs, heb daardoor de kerst collectie ook langs me moeten laten gaan.

 35. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Oeh, de blush vind ik erg mooi! Die geeft echt een lekker lentegevoel.
  De poeder vind ik erg prijzig en alleen voor de echte liefhebber…. Wat heb je trouwens op je wimpers gedaan? Is dat gewoon de guerlain mascara die je altijd gebruikt? Want je wimpers zijn “on fleek” op de foto’s!! Kunnen wimpers dat wel, “on fleek” zijn….Nou ja je begrijpt wat ik bedoel :-) Liefs!

  • Serena
   Auteur
   5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

   Haha! Ik weet niet of dat kan? Ik hoor de term alleen bij wenkbrauwen, maar boeiend, vanaf nu kunnen wimpers ook gewoon on fleek zijn :)

   Ik heb hier inderdaad mijn geliefde Guerlain Cils d’Enfer mascara op! En mijn wimpers gekruld met de ‘perfecte wimper’ methode: https://www.beautylab.nl/perfect-gekrulde-wimpers/

   • 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

    Dank je wel voor je reactie Serena! Hmm ik moet toch echt eens die mascara gaan proberen want iedere keer denk ik, dat wil ik ook!! :-)

    • Serena
     Auteur
     6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

     Als je wimpers een beetje lijken op die van mij, dus wel lang, maar heel fijntjes (weinig volume ook) en recht, dan kan ik hem echt aanraden! Wel de waterproof versie, trouwens! Wacht gewoon even tot de 40% korting actie bij Ici Paris!

 36. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Wat een prachtige collectie! Vooral de blush vind ik echt heel erg mooi!

 37. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Oh wow wat een prachtige collectie is dit ook weer! Vind het allemaal zo mooi eruit zien ook.

 38. 5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

  Ik wordt ook altijd zo blij van de Guerlain verpakkingen!! Ik heb een andere versie van de Meteorites Base geprobeerd en hij is idd echt zooooo fijn. Één van mijn favoriete primers ooit, alleen jammer dat die zo duur is :(

  • Serena
   Auteur
   5 februari 2016 / vrijdag, 5 februari 2016

   Heb jij die perles, met witte pareltjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *