Grand Spa Bali Treatment – video verslag

Ongeveer een jaar geleden bezocht ik Spa Bali voor het eerst. Jane, de moeder van Angel, had de Spa toen net geopend. Mijn goede ervaringen van toen zijn hier terug te lezen. Dit jaar ben ik eindelijk opnieuw bij Spa Bali langs gegaan en onderging ik de Grand Spa Bali Treatment, de creme de la creme behandeling van Spa Bali. Het is de duurste en meest complete behandeling die er aangeboden wordt en ik ben ruim 3 uur onder handen genomen door maar liefst drie specialisten. Ik werd helemaal in de watten gelegd en kan dit arrangement dan ook van harte aanbevelen! Klik even verder voor meer informatie en een gedetailleerd verslag van deze luxe behandeling.

De Grand Spa Bali Treatment wordt uitgevoerd door 2-3 specialisten en duurt 180 minuten voor € 195,-  Het is de duurste en meest complete treatment die aangeboden wordt in Spa Bali, maar jullie moeten me geloven als ik zeg dat het het geld meer dan waard is. De Grand Spa Bali Treatment is echte verwennerij voor lichaam en geest. De volgorde van de Grand Spa Bali Treatment is als volgt;

– Infrarood sauna
– Douchen (optioneel)
– Kopje thee of koffie met een verse fruit salade
– Cream bath behandeling
– Traditionele Balinese massage (achterkant lichaam)
– Hot Stone massage (achterkant lichaam)
– Lulur lichaamsscrub (achterkant lichaam)
– Douchen– Luxe hapjes en drankjes: champagne en sashimi
– Spa Bali facial
– Traditionele Balinese massage (voorkant lichaam)
– Hot Stone massage (voorkant lichaam)
– Lulur lichaamsscrub (voorkant lichaam)
– Douchen– Indonesische maaltijd

Zoals je ziet een heel programma! Je bent ruim 3 uur onder de pannen inclusief overheerlijke hapjes, drankjes en een complete zelfgemaakte Indonesische maaltijd. Overal wordt voor gezorgd, jij hoeft helemaal niets te doen (behalve te relaxen). De Grand Spa Bali Treatment kan ook gegeven worden aan 2 personen tegelijkertijd. Dit luxe arrangement is daarom een ideaal kado voor een bruidspaar, voor het zoveel jarig huwelijk van je ouders, voor jezelf en je lover (denk aanValentijnsdag, zoveel jaar samen, verjaardag, jullie trouwdag) of voor iemand die je echt iets speciaals wilt geven.
Wat ik vooral bijzonder vind zijn de traditionele Balinese behandelingen. Die wil ik nog even extra uitleggen aan jullie, omdat er gebruik wordt gemaakt van verse kruiden, specerijen en fruit. Jane maakt al  haar mengsels zelf, naar eigen recept.

Traditionele 4 handen massage
Deze Balinese top tot teen massage wordt uitgevoerd door 2 specialisten waarin facetten uit deep-tissue, acupressuur, reflexologie, yoga-massage en aromatherapie verweeft zijn en die elk hun specifieke doel hebben. De massage bevordert de bloedsomloop en spier-versoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat van ontspanning. Tijdens de massage wordt exotische mineraalrijke Orchidee olie gebruikt, bekend om haar herstellende, kalmerende en hydraterende eigenschappen.

Traditionele Lulur lichaamsscrub
Na de traditionele Balinese massage volgt de Lulur behandeling. Deze eeuwenoude Lulur massage is een behandeling die vroeger uitsluitend werd gedaan bij koninklijke families. Bij deze unieke behandeling wordt de Traditionele Lulur scrub over het gehele lichaam gemasseerd. Een bijzonder mengsel van kokosmelk boordevol helende kruiden en specerijen zoals Kardemom, Gember, Capsicum (uit rode pepers) en Curcuma (Geelwortel). Deze treatment stimuleert het weefsel en verwijdert de dode huidcellen die de huid vaal maken zodat er een mooie, egale, stralende huid te voorschijn komt.

Cream Bath

Deze massage concentreert zich op het haar en de hoofdhuid. Hierbij wordt een traditioneel Indonesisch haarmasker ‘creambath’ royaal in het haar en op de hoofdhuid ingemasseerd. Terwijl het masker inwerkt, worden hoofd, nek, armen en handen middels knedingen en drukpunten gemasseerd. Dit draagt bij tot een betere doorbloeding van de huid wat de conditie van het haar positief beïnvloedt. De massage heeft tevens een positieve invloed op hoofdpijnklachten, schouder- en nekproblemen, spierpijn en de energie-balans. Het haarmasker wordt vers voor iedere behandeling bereidt met essentiële oliën, geprakte tropische vruchten, plantextracten en kokosmelk. Dit bijzonder voedzame masker dringt tot diep in beschadigd haar en maakt het haar effectief en voelbaar sterker.

Mijn ervaring

Zoals je in de video al ziet ben ik echt aan het genieten! De sfeer in Spa Bali is heel intiem (niet zo massaal als bij die grote sauna-spa-complexen) en Jane en collega’s zijn heel vriendelijk en gastvrij. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je de spa verlaat word je geheel in de watten gelegd. De verse sashimi was echt om te smullen en de Indonesische maaltijd was goddelijk. Als ik er nu aan terugdenk dan loopt het water me alweer in de mond!

Naast het feit dat ik zo ontspannen was als een lappenpop, voelde mijn huid heerlijk zacht, glad en soepel aan. Mijn gezicht voelde daarnaast lekker fris en schoon en mijn haren voelden zacht, glad en gevoed (zonder droge punten). Ik was helemaal soezig! Wat ik ook leuk vind is dat ze bij Spa Bali traditionele kleding dragen. Zelf kreeg ik ook een mooie omslagdoek, overjas en slippertjes van batikstof om daar te dragen. Dat, plus de inrichting en het interieur, maken het vakantiegevoel helemaal compleet. Spa Bali is echt een klein paradijsje op aarde!

Voor behandelingen, prijzen, reserveringen en meer info kijk je op www.Spa-Bali.nl
Reserveer je met de kortingscode ‘BeautyLab’ (of vermeldt aan de telefoon dat je via mijn site reserveert) dan ontvang je ook nog eens 10% korting
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

2 Reacties

 1. Rubyson
  7 april 2014 / maandag, 7 april 2014

  Tof! Mijn moeder wordt dit jaar 50, ze heeft dan wel grootse cadeau ideeën zoals een nieuwe motor, zoveel sterren vakantie oid, waar we al een jaar voor konden sparen. Helaas gaat dat niet lukken, dus dan is dit wel een goede oplossing! Ik ga dit onthouden!

  Groetjes

 2. Francesca
  14 december 2012 / vrijdag, 14 december 2012

  Geldt dit kortingscode nog steeds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *