Giveaway | thuiskantoor opruimen + tour

Wow, wat zijn we weer getrakteerd op een heerlijk zonnetje vandaag! Ik heb in elk geval genoten van deze (voorlopig) laatste zonnestraaltjes in de tuin. Tussendoor heb ik mijn thuiskantoor opgeruimd en ook heb ik een leuke winactie voor jullie klaarstaan waarbij ik 3 verrassings beautypakketten verloot als dank voor jullie support de afgelopen 10 jaar.

Kijken jullie mee?

In totaal verloot ik 3 pakketten; één via de blog, één via YouTube en één via Instagram. Je kunt natuurlijk op alle platformen meedoen om je winkans te vergroten. Komende zondag laat ik weten wie er heeft gewonnen. Om kans te maken op het pakket dat ik verloot via Beautylab.nl hoef je alleen een leuke comment achter te laten waarin je laat weten dat je meedoet! Om kans te maken via YouTube moet je een duimpje omhoog doen, je abonneren op mijn YouTube kanaal en een comment achterlaten. En via Instagram moet je de foto liken, mijn account volgen en een comment achterlaten.

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

322 Reacties

 1. Feng
  25 maart 2019 / maandag, 25 maart 2019

  Ik doe graag mee! super leuk!

 2. Momo
  9 maart 2019 / zaterdag, 9 maart 2019

  Het lijkt mij supertof om jouw opruiming te winnen! Ik ga m delen met mn dochter van 18 als ik m win! 🙏🙏

 3. Denise
  7 maart 2019 / donderdag, 7 maart 2019

  Heel erg gefeliciteerd met je 10jarige bestaan van je blog. Bedankt voor alle fijne make up revieuws is heel handig zodat we niet allerlei miskopen doen haha. Ik doe super graag mee kan wel wat beauty stuff gebruiken met 5 kids 😂🤣

 4. A
  7 maart 2019 / donderdag, 7 maart 2019

  Hoi Serena!

  Ah balen, ik heb helaas je toffe winactie gemist. Heb ik net weer… Ik dacht laat ik nou eens een keertje toch een leuke comment sturen (omdat ik ook jouw blog waardeer). Ik weet nog dat ik een aantal jaar geleden eens op zoek ging naar wat beautytips en toen kwam ik bij jou terecht. Ik kan je schrijfstijl wel waarderen en ik vind het ook erg leuk om te zien hoe jouw leven de afgelopen tijd is veranderd. Dat geldt eigenlijk ook voor mij. Ik woonde in een leuke woning met mijn ex en zijn katjes. Ik was bezig met mijn tweede studie, maar vanwege een ongelukkige loop van omstandigheden betaal ik een verhoogd studietarief (7.000 euro bijna per jaar) en betaalde ik ruim 4000 euro aan reiskosten. Vervolgens ben ik op de Zuidas gaan werken om alles te kunnen betalen en reisde ik ongeveer 24 uur per week (en maakte ik toch wel behoorlijk lange werkdagen). Gevolg was eigenlijk dat mijn ex en ik uit elkaar groeide (kwam ook niet alleen door mij; want ik deed ook nog eens alles thuis en at soms wel eens om 10 uur in de avond..). Vervolgens ben ik verhuisd naar Amstelveen. Ik kan mij nog goed herinneren dat jij ook een periode had dat jij niet lekker in je vel zat. Ik moet zeggen dat ik dat nu beter begrijp dan toen. Ja en nu? Ik heb inmiddels mezelf weer een beetje teruggevonden en ik ben bijna klaar met mijn bachelor. Ik heb een andere (rustigere) baan gevonden en een nieuwe vriend ontmoet die beter bij mij past (net als jij:)). Ik moet eerlijk zeggen dat ik mezelf niet zo veel beautyproducten gun. Ik sta dan in de winkel en dan denk ik jaa…. en vervolgens zie ik mijn bankpas nee… tegen mij zeggen. Ik koop dus eigenlijk bijna niets. Mijn make-up is oud en ik weet eigenlijk dat ik nieuwe moet kopen (Oeps). Als ik ben afgestudeerd gun ik mijzelf misschien wel een mooi beautypakket. Qua verzorgingsproducten probeer ik veel dingen toch wel zelf te maken, maar eerlijk gezegd weet ik soms niet meer waar ik de tijd en zin vandaan moet halen. Ik ben toch ergens wel benieuwd hoe jij dat doet. Oké, ik typ nu al weer echt een veel te lang verhaal… Ik wens je heel veel geluk en ik hoop nog veel leuke artikelen van je te lezen!

  Groetjes

  • Madhvie
   8 maart 2019 / vrijdag, 8 maart 2019

   I feel you. Het doet me goed om te lezen dat het de goede kant op gaat (ook al ken ik je niet) en dat je zo’n doorzetter bent. Het geeft mij hoop voor mezelf, al is mijn situatie net iets anders.

   Succes met je studie!

   En volgens mij heeft Serena nog geen winnaar gekozen, tenzij ik iets gemist heb. Wie weet neemt ze je reactie nog mee ;)

 5. Kim
  6 maart 2019 / woensdag, 6 maart 2019

  Wauw 10 jaar! Wat een mijlpaal! Ik volg je al zó lang, geen idee eigenlijke hóe lang precies!
  Doe graag mee!

 6. Yvonne
  6 maart 2019 / woensdag, 6 maart 2019

  Opruimen …. ik ben begonnen, maar ook weer gestopt, zie door de bomen het bos niet meer. Als ik straks het mooie pakket mag winnen, gooi ik gewoon alle oude troep er in een keer uit!

 7. Lindy
  6 maart 2019 / woensdag, 6 maart 2019

  Heel tof! Ik ben 16 maart jarig, dus lijkt me een fantastisch cadeau voor mezelf :)

 8. Aida
  6 maart 2019 / woensdag, 6 maart 2019

  Time is running, maar ongelofelijk hoe mooi “the journey” kan zijn en de leuke ontwikkelingen die je als vrouw en onderneemster hebt meegemaakt.Van harte gegund en op naar nog geweldige jaren. Ik doe graag mee:)

 9. janneke
  6 maart 2019 / woensdag, 6 maart 2019

  ontzettend leuk dus ik waag zeker een kansje

 10. a
  5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  wow 10 jaar! ik volg je gok iets van 8 jaar wat gaat de tijd snel! :O Maar vindt je blog nog steeds mijn lievelingsblog aangezien je vaak goede in depth info geeft en dat vind ik altijd erg interresant.
  ik doe ook enorm graag mee met de winactie :)

 11. Dikkiedik
  5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Door jouw leuke video krijg ik ook zin om op te gaan ruimen! Het lijkt nu nog onbegonnen werk maar door jouw support komt het helemaal goed. En als ik dan na gedane arbeid me mag verwennen met dit mooie pakket, ben ik helemaal supergelukkig.

 12. Kimmy
  5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Hi Serena,

  Heerlijk om deze video te kijken!
  Ik krijg direct motivatie van je, dat is iets wat je trouwens wel vaker met me doet! Ik vind je video’s heerlijk om naar te kijken. En al 10 jaar wauw wat vliegt de tijd niet normaal he!
  Thanks voor je leuke video’s!

  Liefs Kimmy

 13. Kimmy
  5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Super gave winactie!
  Ik doe natuurlijk graag mee!

  Veel liefs, Kimmy

 14. Tessa
  5 maart 2019 / dinsdag, 5 maart 2019

  Ooo wat leuk, ik doe heel graag mee!! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *