Giveaway | sparkly haaraccessoires en inspiratie voor de Feestdagen

Zodra Sinterklaas uit het land is vertrokken heerst er meteen een kerstsfeer in Nederland AND I LOVE IT! Zelf heb ik op 1 december al een kerstboom in huis gehaald en ‘All I want for Christmas is youuuuuu’ van Mariah Carey staat hier al een week non-stop op repeat.

Yes, de decembermaand en dan met name de Feestdagen is een periode waar ik altijd heel erg naar uitkijk. Het is gewoon zo’n gezellige tijd die je samen doorbrengt met familie en één van de weinige dagen waarop ik niet aan het werk ben en ook niet met mijn werk bezig ben. Pure quality time, en daar kan ik echt van genieten. Kerstavond vieren we met George’s familie en eerste Kerstdag met mijn ouders.

Let’s Sparkle Together


Op Tweede Kerstdag vind ik het heerlijk om in een foute kersttrui en joggingsbroek op de bank te chillen met kliekjes, maar de dagen ervoor vind ik het juist leuk om me extra feestelijk op te doffen. Jurkjes met pailetten, rode lipstick, veel goud en glitter en ook mijn kapsel moet eraan geloven! Gelukkig kan Zenner mij daar een handje bij helpen met hun Let’s Sparkle Together collectie.


Deze collectie bevat namelijke feestelijke, matching haaraccessoires waarmee je samen met je dochter, zussen of vriendin kunt sprankelen tijdens de Feestdagen. De Let’s Sparkle Together collectie is limited edition en exclusief te koop bij Kruidvat.

Stoer & feestelijk

Laatst was Janine met haar dochter Jade op bezoek (we hebben samen een slijm-video opgenomen) en toen hebben we de haarringen uit de Zenner Let’s Sparkle Together collectie meteen even uitgeprobeerd. Janine kan namelijk heel goed invlechten (iets wat ik echt nog eens moet leren!) en dit is het resultaat:

Ik vind het resultaat echt heel leuk en feestelijk, maar toch ook heel stoer. Jade is dan ook een hele stoere meid, dus dit is een perfect kapsel dat zowel bij haar als bij mij past. Als je het iets romantischer zou willen maken dan zou je het haar nog kunnen voorzien van mooie, losse krullen.

Feestelijke haar inspiratie

Bij de accessoires die ik heb opgestuurd gekregen van Zenner zat ook nog een heel leuk magazine waar ontzettend veel leuke ideeën in staan voor feestelijke kapsels. Ik heb in elk geval genoeg inspiratie voor de Feestdagen!

Giveaway

Via Instagram mag ik van Zenner een Let’s Sparkle Together goodiebag verloten. Klik hier om naar de post te gaan zodat je kunt meedoen. Succes!


De Zenner Let’s Sparkle Together collectie is limited edition en exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.  Deze collectie bevat feestelijke, matching haaraccessoires waarmee je samen met je dochter, zussen of vriendin kunt sprankelen tijdens de Feestdagen. Prijzen variëren tussen de €2,99 en €6,99 per haaraccessoire.

Kleed jij je altijd extra feestelijk aan tijdens de Feestdagen, of ben je meer van de foute kersttruien?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

7 Reacties

 1. Marian
  14 december 2018 / vrijdag, 14 december 2018

  Mooi! Heb alleen geen IG helaas.

 2. 13 december 2018 / donderdag, 13 december 2018

  Dit jaar is het vooral praktische kleden dat vies mag worden, aangezien ik met kerst avonddiensten draai in de zorg. Ik probeer wel wat make up te dragen, kerstoorbellen in te doen en qua kleur te kiezen voor iets feestelijks. Waarschijnlijk rood of zwart

 3. 12 december 2018 / woensdag, 12 december 2018

  Zo leuk ik heb meegedaan.

 4. Rita
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  leuk die haarringetjes met sterretjes, heel feestelijk!

 5. Janine
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Super leuk, ik vind vooral die rubberbands van Zenner geweldig. Die haarbanden ook met rubber aan de binnenkant dat glijdt niet uit je haar.

 6. 11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Leuk zeg die haarringetjes! Alsof je je haar ‘pierct’, haha. Mijn dochter zou deze haaraccessoires super leuk vinden. Sowieos heeft Zenner prachtige items voor kids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *