Giveaway | Becca Champagne Pop

Na het artikel van gisteren, over de Diorskin Nude Air Glowing Gardens highlighters, is het me 100% duidelijk geworden: mijn lezers zijn echt DOL op sterke highlighters. Net als ik! Mijn liefde begon met de shimmer bricks van Bobbi Brown, en breidde zich uit naar de Cindy-Lou Manizer van The Balm. En nu ben ik ook nog eens completely in love met mijn Glowing Gardens highlighters.

3 x prachtige highlighters - 4Een tijdje geleden reviewde ik de flink gehypede Champagne Pop van Becca en mijn conclusie was toen dat ik hem prachtig vond, maar niet specialer of mooier dan de highlighters die ik al had. Door al dat raven en hypen had ik er denk ik meer van verwacht. Toch gebruik ik hem regelmatig, en ik moet zeggen, het is gewoon een schitterend product. De glow die je ermee creëert op je jukbeenderen is warm en glowy en geeft je gezicht meteen een celebrity A-list look. I love it!

3 x prachtige highlighters - 5Ik kocht mijn Champagne Pop in Amerika, toen ik daar afgelopen september op vakantie was, maar gelukkig kun je deze highlighter ook gewoon bestellen via de Nederlandse webshop Babassu. Zij stuurden mij een tijdje geleden een pakketje toe met mooie producten, waaronder Champagne Pop. Maar die kreeg ik dus dubbel, want ik had hem al!

3 x prachtige highlighters - 12Ik heb daarom besloten om Champagne Pop te verloten onder mijn lieve lezeressen, want ik weet zeker dat jullie er helemaal happy mee zullen zijn! Deze Champagne Pop is helemaal nieuw in verpakking, ongebruikt, en heeft een waarde van €43,-. En hij is zéér gewild en moeilijk aan te komen!

So, who is ready to glow?

3 x prachtige highlighters - 20Laat hieronder een comment achter met de leukste, origineelste, mees creatieve en gekke woordspeling die je kunt bedenken, en die te maken heeft met ‘Becca Champagne Pop’. Het mag ook een rijmpje of een ‘pun’ zijn, als het maar gewoon heel erg grappig en goed gevonden is.

Volgende week kies ik een winnaar uit die ik hier in deze post bekend zal maken. De winnaar wordt daarnaast via e-mail gecontacteerd, dus zorg ervoor dat je e-mailadres goed staat ingevuld in het daarvoor bestemde balkje.

Good luck to y’all!

15 maart 2016 – Het heeft helaas wat langer geduurd dan normaal, maar ik heb ALLE comments doorgelezen en uiteindelijk heb ik gekozen voor;

Graag een Champagne Pop,
voor deze vale kop :)
Een beetje make-up heb ik wel nodig
En highlighter is zeker niet overbodig
Het laat mij glanzen waar nodig is
En maakt mijn gezicht extra mooi en fris..

Deze inzending is van Petra. Ik moest vooral lachen om die ‘vale kop’, maar ik moet zeggen dat ik erg veel pareltjes en prachtige rijmpjes voorbij heb zien komen. Well done, everyone! Petra, gefeliciteerd! Becca Champagne Pop komt zo snel mogelijk jouw kant uit.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

490 Reacties

 1. Fatima
  15 maart 2016 / dinsdag, 15 maart 2016

  Gefeliciteerd Petraaaaaa! 🎉💃🏼 Heel veel plezier met de glam en glow! ✨✨✨

 2. Rixt
  9 maart 2016 / woensdag, 9 maart 2016

  Becca Becca Becca, de jongens denken dan die ren ik achterna! Horen meiden Becca dan denken we op naar de SEPHORA!!
  Hup pak de BECCA CHAMPAGNE POP, maar waar dan?! O shit hij blijkt weer op.
  Gelukkig was daar serena, die had nog een Becca, ja dat is top. Maar helaas maar 1, dus ben ik nogsteeds doodop. En toen was daar die envelop jaja er kwam nog een BECCA CHAMPAGNE POP! En ze geeft hem weg, echt wat hoop ik daarop!

  Xo Rixt

 3. Cecil Lenis
  8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  i shine when i pop a bottle of champagne +i shine when i put a sweep of champagne pop = GLAM

 4. justyna
  6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Beetje jammer dat er weer geen winnaar bekend is…

  • 8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

   Inderdaad… inmiddels zijn we alweer 2,5 week verder ofzo?

 5. Yvonne
  5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Ik ook…mijn verjaardag is inmiddels voorbij (was 3 maart) maar het cadeautje is nog altijd welkom hoor :))

 6. Rashida
  5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Nog geen winnaar? ben echt benieuwd

 7. Jealy van den Aker
  4 maart 2016 / vrijdag, 4 maart 2016

  Becccaaa, back at the champagne pop? Beccer pop your cheecks with “Becca Champagne Pop”.

  Ik had nog geen winnaar gezien dus denk ik doe ook nog even mee!

 8. Astrid
  3 maart 2016 / donderdag, 3 maart 2016

  Zie nog geen winnaar staan dus doe graag nog even mee :-)

 9. justyna
  3 maart 2016 / donderdag, 3 maart 2016

  Hoiii,

  Is er al een winnaar bekend!!??

  • 3 maart 2016 / donderdag, 3 maart 2016

   Daar ben ik ook benieuwd naar!

   • 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

    Ik inderdaad ook! :)

 10. Shanna Marcus
  3 maart 2016 / donderdag, 3 maart 2016

  “That Becca can pop my champagne anytime!” 😂 Slechtste ‘pun’ ooit maarja dat is het beste wat ik had. Hopen dat het nog te winnen is! Zou super handig zijn voor mijn youtube tutorials ❤️

 11. Romy vV
  2 maart 2016 / woensdag, 2 maart 2016

  Hey becca, would you like my skin pop? Or nah? Campagne can bring me at the top! Oh yah!

 12. Yvonne
  1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Hier weer even dezelfde Yvonne: ik ben morgen jarig dus dit zou mijn mooiste cadeau zijn :)

 13. Yvonne
  1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Becca, make that champagne pop!

 14. 1 maart 2016 / dinsdag, 1 maart 2016

  Moet de winnaar nog bekend worden gemaakt of heb ik het gewoon gemist hahaha

 15. MarinaCarola
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  Ik ben niet heel creatief met woorden, veel verder dan “becca, let them cheekbones pop”, “champagne pop, makes you look bubbly like the bottle”, “champagne pop, the highlight for the high life”. Verder kom ik niet al vind ik eigenlijk de laatste te leuk haha. Kortom, ik wil hem hebbeeeeeeeen! Whaaaaaaa!

 16. Saskia van de L.
  29 februari 2016 / maandag, 29 februari 2016

  once you go pop you can’t stop cause after tasting champagne you dont drink wine agian. L óreal says it all.. because I’m worth it!

 17. cindy pater
  28 februari 2016 / zondag, 28 februari 2016

  Wow, dit maakt je echt stralend! Wat kom je dan goed voor de dag zeg! Een toppertje zo te zien!

 18. Naomi Gerritsen
  27 februari 2016 / zaterdag, 27 februari 2016

  Beccaaaa, pop that champagne girl ! Tonight it’s our time to shine

 19. Joke
  27 februari 2016 / zaterdag, 27 februari 2016

  Becca Champagne Pop
  I bet it makes your jaw drop.
  And I can’t even blame you hun’
  if you think you’re looking at the sun.
  But what you’re seeing is my cheek
  with my highlight on fleek!

 20. 27 februari 2016 / zaterdag, 27 februari 2016

  Meid! Becca! Zie ik je wangen nou shinen als champagne, pop?

 21. Judith
  26 februari 2016 / vrijdag, 26 februari 2016

  Well hello handsome. Are you ready to pop my favorite features? I sure am!!! I really, really, really can’t wait to meet you! 😍

 22. Kristina
  26 februari 2016 / vrijdag, 26 februari 2016

  Heb gister toevallig gehoord dat dit de beste highlighter is die er bestaat!!
  Die moet ik gewoon hebben😭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *