Getest | rups-coconnetjes voor je huid (met Jessie)

Afgelopen vrijdag sprak ik af met de lieve Jessie Maya. Ze kwam even mijn nieuwe huisje bekijken, we hebben lekker veel gekletst en gechilled, en ook namen we video’s op voor onze YouTube kanalen! Voor mijn kanaal wilde ik graag iets testen wat ik al HEEL lang in huis had, namelijk zijdecoconnetjes voor je gezicht.

Ik kocht dit jaren geleden een keer in Singapore, maar had ze nooit gebruikt. Tijdens het opruimen en inpakken kwam ik ze weer tegen en dacht: NU ga ik ze een keer gebruiken ook! Je moet de coconnetjes even 3 minuten weken in warm water, er vervolgens je vinger in steken en dan over je huid masseren. Het zou een reinigend en exfoliërend effect hebben, en je huid babyzacht maken. We waren érg benieuwd! Verder gebruiken we hierna een maskertje die we nog niet kenden (eentje van Starskin en eentje van The Body Shop) en kletsen we erop los. Kortom, gewoon een gezellige video!

Hieronder de video op Jessie’s kanaal, waar we een “Get Ready With Us – New Year’s Eve edition” hebben gefilmd. We kletsen ook weer over van alles en nog wat, dus we hebben dit soort video’s omgedoopt tot “Klets Ready With Us”, hahaha!

Als laatste wens ik jullie uiteraard een heel fijn en vooral KNALLEND uiteinde! Moge 2017 jullie veel geluk, liefde, gezondheid en succes brengen. Ondanks mijn afwezigheid van laatst en de mindere hoeveelheid blogs die er zit jaar online zijn gekomen weet ik dat er nog genoeg lezeressen zijn die met alle liefde hier komen en mij het allerbeste wensen. Speciaal voor jullie: bedankt voor alle support in 2016. Het wordt zeer zeker wel gewaardeerd en ik vind jullie lieve reacties hartverwarmend. Ik bof met jullie, echt waar.

In 2017 zal ik mijn uiterste best doen om weer mooie reviews te schrijven met de daarbij horende productfoto’s. Zeker nu er steeds meer beautyblogs mee stoppen of een stapje terug doen, snap ik dat jullie dit missen. Ik heb het ook gemist! Ik heb op zolder een mooi plekje gevonden waar ik foto’s kan maken, en nu ik mijn make-up langzaam aan het uitpakken ben en een nieuw plekje aan het geven ben, begint het allemaal wat meer te kriebelen. Zo ben ik bezig met een artikel waarin ik mijn favoriete foundations door de jaren heen bespreek, en staat er een review van mijn Sunday Riley skincare producten in de planning. Maar ik sta ook zeker open voor jullie mening, dus als jullie benieuwd zijn naar een bepaald product, vertel het me graag via de mail of via de comments, dan ga ik erachter aan!

Ik hoop dat jullie 2016 met een tevreden gevoel kunnen afsluiten, en 2017 met een schone lei kunnen starten. Maak er een mooi jaar van.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

15 Reacties

 1. Rianne
  5 januari 2017 / donderdag, 5 januari 2017

  Ik zag dat Jessie haar video 22 minuten duurde en ik dacht “wow zo lang, die kijk ik dan wel een klein stukje” en opeens heb ik hem helemaal afgekeken. Jullie zijn zo vermakelijk samen haha, heel leuk om naar te kijken :)

  • Serena
   Auteur
   5 januari 2017 / donderdag, 5 januari 2017

   Tijd vliegt echt met haar! Als wij afspreken hebben we altijd een hele dag en soms ook de avond nodig, lol!

 2. Sara de Visser
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Jessie, je lijkt echt sprekend op Michelle Visage!

 3. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Hoi ja wat fijn om weer is wat leuks van jou te lezen zeg, ik heb deze website voor jou gevonden ik hoop dat het je wat aanspreekt echt wat voor jou, klik op mijn naam om hem te zien, en verder wens ik iedereen en speciaal jou het beste in 2017, ik volg jou nu al een tijdje en deze blog is echt leuk om te volgen, xxx

 4. Annemarie
  2 januari 2017 / maandag, 2 januari 2017

  Wat fijn om te lezen dat jij nog actief blijft op je blog! :D

 5. Kirsten
  1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar! Ik heb je ook gemist de afgelopen week, maar ik kijk uit naar de mooie foto’s en reviews!

 6. 1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Wat een heerlijke video’s. Wens jou en alle lieve mensen om je heen héél véél geluk, liefde, gezondheid en vriendschap.
  2016 is mede door jou mooi geëindigd en dat we in 2017 maar mogen doorpakken!
  Kijk uit naar alle blogposten en video’s en snap heel goed dat je niet iedere dag kan leveren. Dat je alles met liefde doet telt! Veel liefs 💖✨🍾🍸

 7. 1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Leuk dat je ook weer voor het komende jaar mooie reviews gaat delen!

 8. 1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Hele leuke video van jullie 2 :) Ik wil jou ook een mooi 2017 wensen, en kijk uit naar je reviews.

 9. Meryem
  1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar

 10. 1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Altijd gezellig samen kletsen en opmaken. Voor jullie nog de beste wensen voor 2017 !

 11. Daphne
  1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar, fijn dat je de inspiratie weer terug hebt! Ik mis je kritische noot en inspirerende stukken enorm. Wat heb je een tof huis!

 12. Laura
  1 januari 2017 / zondag, 1 januari 2017

  Happy new year Serena!!💋

 13. 31 december 2016 / zaterdag, 31 december 2016

  Een fijne 2017 toegewenst meid. Leuke video weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *