Getest | Nails Inc Paint Can

In het artikel ‘bizarre beautytrends van 2015‘ schreef ik er al vol enthousiasme over, de Paint Cans van het Britse nagellakmerk Nails Inc! Nagellak in sprayvorm, HOE VET IS DAT?! De nagellak van de toekomst! Ik kon werkelijk niet wachten om het te proberen. Vorige maand was ik in Londen en kocht ik eindelijk twee bussen Paint Can, die ik van de week voor het eerst heb getest met Manon Tilstra.

Benieuwd naar onze eerste indruk van de Paint Cans? Bekijk het in de video hieronder;

Hoe het werkt;
Lak je nagels met de speciale Nails Inc base- en topcoat. Spray je nagels op zo’n 10-15 cm afstand met de Paint Can. Breng wederom een laagje base- en topcoat aan om het geheel mee te sealen. Was je handen in lauwwarm water met zeep om alle nagellakrestjes die niet op je nagels terecht zijn gekomen te verwijderen. Klaar ben je!

Troubleshooting;
Omdat de speciale Nails Inc base- en topcoat was uitverkocht, hebben Manon en ik een basecoat gebruikt van Miss Sporty. Het resultaat was hiermee totaal niet mooi, helaas! De Paint Can nagellak bleef niet egaal zitten, maar was juist heel vlekkerig en er kwamen kleine barstjes in. Hierna hebben we een basecoat van Essie gebruikt (Grow Stronger) en hiermee lukte het wel. Je hoeft dus niet per se de speciale Nails Inc base- en topcoat aan te schaffen, maar het is dan wel even uitvogelen welke andere base- en topcoats goed werken in combinatie met de Paint Cans.

Hieronder de voor- en nadelen op een rijtje;

voordelen
– het is superleuk om te doen
– het dekt goed met één laagje
– je kunt mooie ombre effects creëren
– ook te combineren met ‘normale’ nagellak
– perfect voor mensen die niet goed kunnen lakken
– perfect om je ‘andere hand’ mooi mee te kunnen lakken
– droogt supersnel!

nadelen
– combineert niet met elke basecoat
– je kunt niet goed zien wanneer de Paint Can daadwerkelijk op is
– minder zuinig in gebruik dan een ‘normale’ nagellak
– het wassen van de handen is best een tijdrovend klusje (en je moet goed schrobben)
– best duur, namelijk £10 (omgerekend zo’n €13) per spuitbus
– niet in Nederland of via Nederlandse webshops te koop (bestel het hier online)

Tip;
Handiger is om van te voren liquid latex rondom je nagels aan te brengen, zodat je naderhand niet zo lang bezig bent met het wassen van je handen, maar gewoonweg de latex kunt verwijderen. Op die manier ben je wél veel sneller klaar! Achteraf gezien hebben we waarschijnlijk ook te lang gewacht met het afwassen van de restjes. Hoe sneller je dit doet na het aanbrengen van de topcoat, des te makkelijker het zal gaan!

Eindoordeel;
Al met al ben ik niet 100% overtuigd van de Paint Cans, maar ik zeg altijd maar zo: oefening baart kunst! Het is even uitvogelen welke base- en topcoats goed werken in combinatie met de Paint Cans, en ook het aanbrengen is even wennen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het volgens mij echt een uitkomst. En omdat alles zo snel droogt, en zeker als je het zou gebruiken in combinatie met liquid latex, denk ik dat je al met al toch een stuk sneller klaar bent in vergelijking met ‘normale’ nagellak.

Ja, de spuitbussen zijn best prijzig, en geen idee hoeveel manicures je eruit haalt, maar het heeft absoluut een hoog FUN gehalte en het is ook nog eens lekker snel. Altijd handig om in huis te hebben, lijkt me! Gewoon, voor noodgevallen, of voor mensen die geen zin hebben om lang met hun nagels bezig te zijn en toch een mooi kleurtje op hun nagels willen hebben. Of voor mensen die misschien niet zo goed kunnen lakken vanwege een (chronische) aandoening.

Nails Inc heeft inmiddels een aantal mooie, nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment zoals rood, taupe, rose gold en zachtroze. Ik ga de Paint Cans absoluut nog een kans geven en wil eigenlijk ook de andere kleuren aanschaffen, mocht ik weer eens in Londen zijn!

Wat is jullie eerste indruk van deze spray-on nagellak van Nails Inc? Is het iets voor jou?

Until next  time,
Serena Verbon

Volg:

31 Reacties

 1. Kelly
  16 mei 2016 / maandag, 16 mei 2016

  Manon mag Ik vragen waarom welk merk je horloge is? Ziet er echt leuk uit?!

 2. 15 mei 2016 / zondag, 15 mei 2016

  Leuke video! Het lijkt me echt grappig om een keer te gebruiken maar heel handig en mooi vind ik het niet. Ik dacht ook dat je hierdoor in no time klaar zou zijn maar dat valt ook wel tegen.

 3. Christy
  14 mei 2016 / zaterdag, 14 mei 2016

  oh my, haha ik zou het nooit kopen… het zag er messy uit tijdens het aanbrengen en het resultaat vind ik ook niet mooi. Vooral de nagelriemen waar nog lak op zit. Ik zeg persoonlijk, failed it!

  *het is trouwens super grappig om dit filmpje met dutch subtitles te kijken! hij maakt er een potje van!

 4. 13 mei 2016 / vrijdag, 13 mei 2016

  Hele leuke video! Ik houd het voorlopig nog wel even bij normale nagellak. hihi!

 5. 13 mei 2016 / vrijdag, 13 mei 2016

  Beide heel leuk gedaan, maar ik zou toch voor een gewoon potje nagellak gaan :-) x

 6. 13 mei 2016 / vrijdag, 13 mei 2016

  Hahaha wel grappig om is te testen maar voor mij nee dit is hem niet. Vooral het afwassen lijkt me een kriem. Wel een hele leuke video.

 7. Sophia
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Mag ik vragen waar je je shirt gekocht hebt vind hem echt super leuk!

 8. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Hmm nee niks voor mij. Ik vind het teveel werk en het resultaat niet echt mooi.

 9. Nicole
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Wat een lief kattenkontje op de achtergrond ❤️
  Ik denk dat ik mijn geliefde YSL-lakjes blijf gebruiken 😉

 10. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Wat grappig, maar ik hou het toch wel bij het vertrouwde potje nagellak (:

 11. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Wat leuk dat jullie dit getest hebben! Ik was hier eigenlijk al best lang benieuwd naar, vooral omdat ik het normale nagels lakken best veel tijd vind kosten. Jammer dat dit niet echt sneller is, maar het lijkt mij wel makkelijker qua dat je niet precies hoeft te lakken maar gewoon moet spuiten. Misschien ga ik dit nog wel een keer proberen.

 12. julie
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Hm ik wil niet weten welke chemische stofjes je hier allemaal inhaleert :s
  Niets voor mij dit!

 13. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Lijkt me wel grappig om een keer uit te proberen, maar het lijkt me wel een beetje een gedoe, haha!

 14. Syl
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Ik vind het wel innovatief, maar ik hou het lekker bij gewone nagellak.

 15. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  ik vind het wel apart spul, leuk om eens uit te proberen :D

 16. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Superleuke video. Ik had echt gedacht dat het niet zou werken. Geef mij toch maar gewoon lakken =D

 17. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Het idee vind ik wel tof, maar ik denk dat ik het zelf nog liefst op de gewone manier doen. Het is mijn ogen eerder een gimmick

 18. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Ik was hier zo benieuwd naar! Lijkt me inderdaad wel moeilijk om goed te mikken. Uiteindelijk vind ik het wel veel werk… net wanneer je zou willen dat het een sneller alternatief is.

 19. Lesley
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Ik ben niet echt goed in nagels lakken maar dit lijkt me toch ook niet de oplossing. Vind het resultaat gewoon ook niet zo mooi. Toch zou ik het wel eens willen uitproberen. Misschien helpt het ook om vaseline rondom je nagels asn te brengen, dan trekt de lak ook niet zo in je huid.

 20. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Hahaha ik vind soort nieuwe uitvindingen altijd heel grappig! Erg leuk om eens uit te proberen, maar ik denk dat de klassieke manier altijd toch het beste werkt. Wil het desondanks nog steeds eens gaan proberen!

 21. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Het is zoiets wat sneller lijkt maar uiteindelijk toch nog best tijdrovend is, vooral wanneer je er nog aan moet wennen. Toch vind ik het een heel leuk idee met inderdaad een hoog fun gehalte!

 22. Elise
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Leuk idee! In plaats van liquid latex kun je ook gewoon vaseline gebruiken, net als bij water marbling.

 23. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Het ziet er heel erg leuk uit om te gebruiken! Maar wat je zegt, de restjes eraf halen is gewoon tijdrovend. En het idee dat er nagellak deeltjes in de lucht zweven als je gaat spuiten en deze misschien ergens anders terecht kunnen komen.. mehh. Dan kies ik liever voor de ouderwetse manier! Maar wel een leuke uitvinding door de mensen die dit nodig hebben.

 24. Beatrix
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Duidelijk een failed it voor mij!

 25. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Ik ben hier zo benieuwd na! Denk alleen dat ik zo geïrriteerd raak door het lange drogen.

 26. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Het is echt een superleuk idee! Maar toch denk ik dat de gewone nagellak uit een potje handiger is.

 27. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Het is een super leuk idee, maar ik blijf liever bij de nagellak uit een potje!
  Liefs,
  Elles

 28. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Het idee is super leuk en handig natuurlijk maar ik betwijfel of het al met al sneller is. Zou wel een uitkomst zijn, nagels lakken is altijd zo’n tijdrovend klusje.

 29. 12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Ik wil dit ook echt graag proberen! Jammer dat het niet / nog niet in nl te koop is. Liefs soraya

 30. Shinta
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Haha ik ben blij dat ik niet de enige ben bij wie haar handen zo lekker roze werden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *